GAMING DERHJEMME

Gaming på dit TV fungerer fint, men oplevelsen er væsentligt bedre, når billedet projiceres på en skærm i stor størrelse. Lad os give dig en gribende og opslugende hjemmeoplevelse med vores udvalg af projektorer, der er perfekte til enhver gamer.

Hvad er 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Hvad er 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 er ikke blot en opløsningsspecifikation. Det omfatter alle faktorer, der påvirker den billedmæssige ydeevne, inklusive farver og lysstyrke, kontrast, HDR10, farvebehandling samt muligheden for at modtage, behandle og projicere 4K-indhold. Som et resultat er billeder mere livagtige og overgår Fuld HD-opløsningen.

Få mere at vide
Lysere, levende gaming-oplevelse

Lysere, levende gaming-oplevelse

Hvid lysstyrke er ikke nok til at gengive virkelighedens ægte farver. Det er derfor, at 3LCD-teknologien, som findes i Epsons projektorer, giver lige god kraftig hvid og farvelysstyrke (CLO). Hvorfor nøjes med et mat, udvasket og livløst lærred? Oplev virkelighedstro og livagtige billeder med Epsons projektorer.

Få mere at vide
FULD HD 1080p
4K PRO-UHD
FULD HD 1080p
4K PRO-UHD

Dyb absolut sort

Stort kontrastforhold på op til 2.500.000:1 giver optimal billedkvalitet med tydeligt definerede skyggedetaljer og dybe sorte nuancer.

Gaming-funktioner

Mørkt gammaløft

Mørkt gammaløft

Nemmere at se billeder i mørke områder (dvs. skygger)

Kompatibel med 21:9 ultrabredt fuld HD

Bredere formatforhold, så du kan se mere af skærmen

Størrelsen betyder noget

Størrelsen betyder noget

Forvandl din dagligdag og gør dit hjem til scenen for al gaming med Epsons hjemmeprojektorer. Uanset om du spiller online eller udfordrer familie og venner til et afslappet spil, så tag det op på næste niveau med storskærmsoplevelsen. Du kan få alles opmærksomhed med en imponerende skærm på op til 300" og give familie og venner muligheden for at opleve de mest mindeværdige øjeblikke.

Du kan nemt justere billedet

Du kan nemt justere billedet

Vi mener ikke, at det skal være mere kompliceret at bruge en projektor, end det er at bruge et TV. Derfor er disse projektorer hurtige at installere og kan projicere øjeblikkelig og på næsten enhver overflade. Keystonekorrektion gør det hurtigt og nemt at opsætte den, og med den holdbare lyskildeteknologi kan du nyde underholdning mange år fremover.

  1. 4K-forbedringsteknologi forskyder hver pixel diagonalt og skaber en dobbelt fuld HD-opløsning. Opløsningen er fuld HD i 3D-tilstand.
Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

Sammenlign valgte