Resultaterne taler for sig selv

Op til

86000

siders uafbrudt udskrivning med
WorkForce Pro RIPS1

Op til

96%

færre forbrugsmaterialer
end laserprintere2

Op til

54%

sparet på strømforbrug med
WorkForce Pro RIPS3

Færre stop og mere fart på med vores inkjetprintere med nem vedligeholdelse og høj hastighed

Slip af med de almindelige printerfrustrationer og frigør din virksomhed med de nyeste WorkForce Pro RIPS-erhvervsprintere. Den avancerede Replaceable Ink Pack System-teknologi (udskifteligt blækpakkesystem, RIPS) bruger superhøjtydende blækbeholdere til udskrivning af op til 86.000 sider mellem udskiftning1.

Dette fjerner det meste af det fysiske spild i forbindelse med udskrivning sammenlignet med tilsvarende farvelaserprintere, hvilket gør vores Epson inkjetprintere til et mere miljøvenligt alternativ. Og det er blot starten. De reducerer også tid og besvær, hjælper dig med at nå dine miljømæssige mål og forbedrer produktiviteten ved at udnytte fordelene ved en distribueret printerflåde.

blue clock

Stop spild af tid

Reducer nedetid forårsaget af administration og bortskaffelse af forbrugsstoffer, vandren hen til centrale printere, venten på udskrifter og lokalisering af mistede eller stjålne dokumenter. Reducer belastningen på it-supportafdelingen, som er forårsaget af at rette brugerfejl som f.eks. ukorrekt installerede forbrugsstoffer. Vores Wi-Fi-printere er en fantastisk løsning til at klare disse tidsspildende problemer.

Stop spild af penge

Nedsæt omkostningerne til spildt tid og energi, udnyt it-ressourcerne bedre og strømlin administrationen af forbrugsstoffer med Epsons RIPS-teknologi. Opnå forudsigelige udskrivningsomkostninger og udnyt samtidig fordelene ved den distribuerede udskriftsmodel.

Stop spild af ressourcer

Fire blækforsyningsenheder eller et bjerg af tonere, fotokonduktere, tromler og emballage? Ingen konkurrence. Og WorkForce Pro RIPS nedbringer i høj grad miljøbelastningen ved logistik og genvinding og hjælper dig med at nå dine miljømæssige mål. Den bruger også mindre energi end konkurrerende farvelaserprintere3, hvilket resulterer i miljøvenlig og bæredygtig udskrivning.

Op til

Lavere strømforbrug end konkurrerende farvelaserprintere3

Op til 86.000 siders uafbrudt udskrivning1

Op til

86000

Få forudsigelige udskrivningsomkostninger og drag fordel af øget produktivitet med distribueret printerflåde, der matcher din arbejdsgang.

Forudsigelige udskrivningsomkostninger

WorkForce Pro RIPS-printere, som er tilgængelige som del af en Managed Print Service, kan hjælpe med at oprette en distribueret printerflåde, der både håndterer kravene fra travle arbejdsgrupper og leverer forudsigelige udskrivningsomkostninger.

Høj effektivitet, mindre vedligeholdelse

Hold virksomheden i gang med WorkForce Pro RIPS. Glem alt om spildt tid i forbindelse med at skifte forbrugsmaterialer, håndtere forkert administration af forbrugsstoffer, afhjælpe fejl eller vente på it-support. Koncentrer dig blot om nem udskrivning i stor skala, når du har brug for det, til erhvervsbrug.

Nærhed og sikkerhed

Fordelene ved en distribueret printerflåde omfatter nem adgang, fortrolighed og kontrol, som alle bidrager til en forbedret arbejdsgang. Den lokale, distribuerede udskriftsmodel er især praktisk, hvor fortrolighed og hurtig, direkte adgang til udskrifter er vigtig. Dette omfatter topledelse, juridiske miljøer og personaleafdelinger samt personale med kontakt til kunder og klienter, f.eks. læger, sygeplejersker og detailhandlere, som ikke kan forlade kunderne og hente udskrifterne et andet sted.

Epson printer

Forbedrede tilslutningsmuligheder til forbedret arbejdsgang

Epsons mobil- og Cloud-udskrivningstjeneste gør det nemt for dig at udskrive og scanne trådløst ved brug af smartphones og tablet-pc'er hjemme, på kontoret, eller når du er på farten.

Få mere at vide

Billedbehandlingsløsninger til erhvervsbrug

Document Capture Pro

Løsninger til dokumentadministration

Øg produktiviteten og hold omkostningerne nede ved at integrere papirløse dokumenter i din virksomheds arbejdsgang. Epsons Document Capture Pro-software giver dig mulighed for at automatisere dokumentscanning med et enkelt tryk på en knap.

Få mere at vide

EPA

Epson Print Admin

Epson Print Admin er en serverbaseret løsning, der skaber et sikkert udskrivnings-, scannings- og kopieringsmiljø gennem brugergodkendelse med kortlæsere, logins/adgangskoder og pinkoder. Løsningen indeholder også yderligere funktioner såsom "Scan og send til mig", brugeruddannelsesmeddelelser til medarbejderoplæring og forbedrede administrative værktøjer, der giver produktivitet, miljømæssige mål og effektivitet en kærkommen saltvandsindsprøjtning.

Få mere at vide

EDA

Epson Device Admin

Gør det let at administrere en hel flåde af printere og scannere via fjernbetjening med fuld kontrol og mulighed for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde og udføre fejlsøgning på dine enheder for at opnå øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

Få mere at vide

Document Capture Pro

Epson Remote Services (ERS)

Epsons cloudbaserede system til overvågning og administration af enheder hjælper din tjenesteudbyder med at udføre nøjagtig fjerndiagnosticering uden at gå på kompromis med sikkerheden. Udstyr serviceteknikere med de oplysninger, de har brug for, for at opnå et øget antal førstegangsløsninger og øge din enheds oppetid.

Få mere at vide

Document Capture Pro

ERS-integreret agent

Få fordel af den ekstra værdi af ERS i kombination med den integrerede agent på WF-C879R med problemfri opsætning og anvendelse.

Få mere at vide

Workflow

Mobil udskrivning og scanning på smartenhed med NFC

Person using id card to print

Open Platform-kompatibilitet

Kofax Equitrac logo Kofax eCopy logo PaerCutMF logo SAGEQ logo

Se hele sortimentet af kompatible løsninger på www.epson.dk/bis.

WorkForce Pro RIPS-sortimentet

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om WorkForce Pro RIPS-sortimentet, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

HAR DU ANDRE ØNSKER ELLER BEHOV?
Felter, der er markeret med *, er obligatoriske
  1. Omtrentlig sidekapacitet. Faktiske kapaciteter vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.eu/pageyield.
  2. Sammenligning af lagerplads baseret på Epsons beregninger af krav til lagerplads for pakkede forbrugsstoffer, der er tilstrækkelige til at udskrive 6.000 sider på 12 SFP- og MFP-printere (3-i-1), der er udvalgt blandt de bedst sælgende 50 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning (i kategorien med under 20 sider/min.), der er anført i IDC, Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, data for resultaterne af regnskabsåret 2017 fra andet kvartal 2019. Gennemsnitlige tonerpakkeenhedsmængder og -kapaciteter for hver model blev beregnet af Epson ved hjælp af tonerpakkedimensioner og -kapaciteter offentliggjort af producenten for hver model (pr. august 2019). Den faktiske størrelse og det krævede antal tonerpatroner varierer afhængig af laserprintermodellen. De anførte kapaciteter for EcoTank-forbrugsmaterialer er simulerede tal beregnet af Epson ud fra ISO/IEC24711-metodik ved hjælp af ISO/IEC19752-testmønstre.
  3. Baseret på Epsons beregninger bruger Epson WorkForce Pro WF-C879RD3TWFC gennemsnitligt 54 % mindre energi end konkurrerende A3 MFP'er med farvelaser 31-44 sider pr. minut (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser for 4. kvartal 2015 til 3. kvartal 2019, udgivet i 2. kvartal 2020). Metodologien er baseret på "Typisk strømforbrug", som defineret i og/eller simuleret med henvisning til ENERGY STAR-testproceduren, og angives i kWh pr. år.