WorkForce Pro RIPS

Op til

84000

Siders uafbrudt udskrivning

RESULTATERNE
TALER FOR SIG SELV

Færre stop, mere fart

Slip af med de almindelige printerfrustrationer og frigør din virksomhed med de nyeste WorkForce Pro RIPS-erhvervsprintere. Den avancerede RIPS-teknologi (Replaceable Ink Pack System) bruger superhøjtydende blækbeholdere til udskrivning af op til 84.000 sider mellem udskiftning4.

Dette fjerner det meste af det fysiske spild i forbindelse med udskrivning sammenlignet med tilsvarende farvelaserprintere. Og det er blot starten. De reducerer også tid og besvær, hjælper dig med at nå dine miljømæssige mål og forbedrer produktiviteten ved at udnytte fordelene ved en distribueret printerflåde.

 • Stop spild af tid

  Reducer nedetid forårsaget af administration og bortskaffelse af forbrugsstoffer, vandren hen til centrale printere, venten på udskrifter og lokalisering af mistede eller stjålne dokumenter. Reducer belastningen på it-supportafdelingen, som er forårsaget af at rette brugerfejl som f.eks. ukorrekt installerede forbrugsstoffer.

 • Stop spild af penge

  Nedsæt omkostningerne til spildt tid og energi, udnyt it-ressourcerne bedre og strømlin administrationen af forbrugsstoffer med Epsons RIPS-teknologi. Opnå forudsigelige udskrivningsomkostninger og udnyt samtidig fordelene ved den distribuerede udskriftsmodel.

 • Stop spild af ressourcer

  Fire blækforsyningsenheder eller et bjerg af tonere, fotokonduktere, tromler og emballage? Ingen konkurrence. Og WorkForce Pro RIPS nedsætter miljøbelastningen ved logistik og genvinding væsentligt og hjælper dig med at nå dine miljømæssige mål. Den bruger også mindre energi end konkurrerende farvelaserprintere.3

95%

Lavere energiforbrug end konkurrerende farvelaserprintere3

Op til 84.000 siders uafbrudt udskrivning 4

84,000

WorkForce Pro RIPS-printere, som er tilgængelige som del af en Managed Print Service, kan hjælpe med at oprette en distribueret printerflåde, der både håndterer kravene fra travle arbejdsgrupper og leverer forudsigelige udskrivningsomkostninger.

Hold virksomheden i gang med WorkForce Pro RIPS. Glem alt om spildt tid i forbindelse med at skifte forbrugsmaterialer, håndtere forkert administration af forbrugsstoffer, afhjælpe fejl eller vente på it-support. Koncentrer dig blot om nem udskrivning, når du har brug for det.

Fordelene ved en distribueret printerflåde omfatter nem adgang, fortrolighed og kontrol, som alle bidrager til en forbedret arbejdsgang. Den lokale, distribuerede udskriftsmodel er især praktisk, hvor fortrolighed og hurtig, direkte adgang til udskrifter er vigtig. Dette omfatter topledelse, juridiske miljøer og personaleafdelinger samt personale med kontakt til kunder og klienter, f.eks. læger, sygeplejersker og detailhandlere, som ikke kan forlade kunderne og hente udskrifterne et andet sted.

Advantage Inkjet

Få en konkurrencemæssig fordel med Epson inkjetprintere

Få mere at vide

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

FÅ MERE AT VIDE

Gør unødvendigt spild workforce pro rips til noget, der hører fortiden til

Epsons nye WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System) fjerner praktisk talt de almindelige frustrationer ved kontorudskrivning, som spildtid, unødvendig udgift, mistet produktivitet og unødvendig miljøpåvirkning. I stedet kan virksomheder opleve en tilgængelig, pålidelig, sikker, distribueret udskrivningsressource i høj kvalitet, der leverer det, virksomheder har brug for, når de har brug for det, og gør det meget nemmere at opnå forudsigelige udskrivningsomkostninger.

Find ud af mere om skjulte omkostninger ved business print

Se i serviceve-jledningen

Reduceret nedetid

 • Mindre vedligeholdelse reducerer spildt tid på grund af afbrydelser
 • Reducerer nedetid med afprøvet Epson PrecisionCore-teknologi

Ufærdigt arbejde i udskriftskø

Forøget produktivitet

 • Aktiverer distribuerede printere, der leverer lokal udskrivning i høj kvalitet
 • Reducerer ventetid på udskrifter
 • Tilføjer sikkerhed og fortrolighed med lokal udskriftsindsamling

Bestil flere forbrugsstoffer

Enkel administration af forbugsstoffer

 • Reducerer niveauer for mistede, stjålne, udløbne eller kasserede forbrugsstoffer
 • Frigiver tid i kraft af forenklet lageradministration af forbrugsmaterialer
 • Reducerer kravene til lagerplads til forbrugsstoffer

It-support kræves

Lave omkostninger til it-support

 • Reducerer tid til håndtering af supportopkald og ventetid
 • Reducerer tiden på reparation af printere efter forkert anvendelse af forbrugsstoffer
 • Aktiverer mere effektiv, målrettet brug af itressourcer

Bortskaf spild fra forbrugsstoffer

Miljømæssigt ansvar

 • Reducerer spild af forbrugsstoffer
 • Hjælper dig med at nå dine miljømæssige mål
 • Fjerner behovet for at administrere komplicerede indsamlings- og genbrugsprogrammer
 • Reducerer kulstofforbruget for logistik

Reducer spild af forbrugsstoffer

Mængden af lasertonerpatroner og pakkespild, der kræves for at udskrive 75.000 sider i sort-hvid og 50.000 farvesider2

WorkForce Pro RIPS med PrecisionCore

Vores nyeste, mest avancerede printhoved er baseret på den teknologi, der findes i Epsons industrielle og kommercielle produkter. Som et resultat leverer PrecisionCore kraftig forøgelse af hastighed, kvalitet, pålidelighed og effektivitet.

FÅ MERE AT VIDE

Udvidet opkobling for forbedret workflow

Epsons mobil- og Cloud-udskrivningstjeneste gør det nemt for dig at udskrive og scanne trådløst ved brug af smartphones og tablet-pc'er hjemme, på kontoret, eller når du er på farten.

FÅ MERE AT VIDE

 • DCP

  Løsninger til dokumentadministration

  Øg produktiviteten og hold omkostningerne nede ved at integrere papirløse dokumenter i virksomhedens arbejdsgang. Epsons Document Capture Pro-software giver dig mulighed for at automatisere dokumentscanning med et enkelt tryk på en knap.

  FÅ MERE AT VIDE

 • EDA

  Epson Device Admin

  Gør det let at administrere en hel flåde af printere og scannere1 via fjernbetjening med fuld kontrol og mulighed for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde og udføre fejlsøgning på dine enheder for at opnå øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

  FÅ MERE AT VIDE

Workflow

Smart enhed til mobil print og scan med NFC.


NFC

Workforce Pro RIPS-Sortimentet

 1. Undersøgelse udført af Coleman Parkes på vegne af Epson Europe blandt 1.250 EU5-virksomheder med fra 50-500 og 500+ medarbejdere. Respondenterne var it-beslutningstagere. 250 virksomheder pr. land (Storbritannien, Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien) inden for det finansielle marked, detailmarkedet og generelle virksomhedsmarkeder deltog. Undersøgelsen blev udført i februar 2014.
 2. Sammenligning baseret på WorkForce Pro WF-R5690 versus HP LaserJet Pro 400 M475-serien. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, besøg os på www.epson.eu/inkjetsaving
 3. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge www.epson.eu/inkjetsaving
 4. Omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet afhænger af udskrevne billeder og brugsforhold. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge www.epson.eu/pageyield
 5. Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, der viser gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for A4-simplex-/duplexstandardtilstanden. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge www.epson.eu/testing
 6. Det maksimale antal udskrevne sider pr. måned, baseret på printerens ydeevne, inklusive ISO-klassificerede udskrivningshastigheder og papirhåndteringsfunktioner.
 7. Få mere at vide om Email Print for Enterprise på www.epson.dk/epe