SCANNINGS­LØSNINGER
TIL ARBEJDS­PLADSEN

0

Forestil dig Epson i din virksomhed

Scannere er en vigtig del af enhver virksomhed. De gør, at fysiske informationer bliver til håndterbart, sikkert digitalt indhold. Epson har udviklet markedets mest omfattende udvalg af scannere for at imødekomme skiftende behov i de forskellige sektorer med mulighed for så nemt og hurtigt som muligt at scanne billeder og dokumenter i høj kvalitet.

Scan, konverter og distribuer nemt scannede informationer i din virksomhed. Få fordel af avancerede billedbehandlingsfunktioner, der gør det muligt problemfrit at lagre scanninger i høj kvalitet i dit workflow lige fra dokumenter i et arkiveringssystem til Cloud-tjenester og virksomhedsløsninger for indholdsstyring.

Med modeller, der i væsentlig grad reducerer de trin, som er nødvendige for at scanne og gemme dokumenter, og som understøtter en lang række programmer på tværs af sektorer og forretningsmiljøer, tilbyder vi en scanner, der opfylder dine behov.

Enkle scanningsløsninger

Epsons enkle scanningsproces, der er velegnet til virksomheder med behov for regelmæssig scanning, hjælper dig med at spare tid og til at arbejde mere effektivt i alle de størrelsesformater, du ønsker.

Uanset om du scanner billeder på størrelse med et frimærke eller så store som A0 Blueprint, er det nemt at scanne alle aspekter i høj opløsning og gengive dem i næsten alle formater.

Selv de mindste billeder, uanset hvor du finder dem, kan scannes med så mange detaljer, at de nemt kan udskrives i et stort format.

Desuden giver Epsons enkle scanningsløsninger dig mulighed for nemt at scanne til en lang række destinationer:

Scan nemt dokumenter

Scan til e-mail

Scan til Cloud

Scan til lokal mappe
eller fælles netværksdrev

Scan til Microsoft
Office- programmer

Scan til mobil

Wi-Fi Direct-funktionalitet

Epsons scanningssoftware giver brugerne mulighed at udnytte Wi-Fi Direct til trådløs forbindelse til vores understøttede scannere uden nogen eksisterende netværk. Dette er ideelt i BYOD-miljøer (Bring Your Own Device) og gør det endnu nemmere at bruge Cloud-tjenester til at scanne, lagre og centralisere alle vigtige forretningsdokumenter, så personalet kan få adgang til dem, uanset hvor de er, og hvilken enhed de arbejder på. Du kan også scanne direkte til en mailadresse eller anden Epson Connect-kompatibel printer.

Scan dokumenter direkte til din Android™-enhed. Du kan se eksempler på scannede data og sende dem med e-mail direkte til andre applikationer eller til Cloud-tjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive.

Download fra App Store eller Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Epsons avancerede scanning

Til krævende scanningsopgaver og miljøer med et stort scanningsbehov scanner og sorterer Epsons totrinsproces dokumenter i løbet af sekunder takket være avancerede, prædefinerede parametre, som du selv indstiller. TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere eller ekstra softwareplugins giver mulighed for problemfri integration i dine foretrukne dokumentstyringssystemer, workflowsystemer og Cloud-tjenester:

Epsons avancerede scanning

LOKAL MYNDIGHED

Workflowintegration

FINANSSEKTOREN OG FORSIKRING

Specialprogrammer

  • LOKAL MYNDIGHED
  • FINANSSEKTOREN OG FORSIKRING
  • SUNDHEDSVÆSEN
  • JURA
  • MOBILE MEDARBEJDERE

Strømlin din dokumentscanning

Vores scannere, der er velegnede til miljøer med kundekontakt, hvor der kræves høj effektivitet, er udviklet til at scanne dokumenter, formularer og identifikationsoplysninger med henblik på strømlinet dokumentbehandling - og de understøtter desuden sikker fjernadgang fra smartenheder.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Opfyld krav fra planlægning, byggetilsyn m.m.

Vores grafiske A0- og A3-scannere opfylder behovet for scanninger i stort format og høj opløsning fra planlægnings- og byggetilsynsmyndigheder, valgtjenester m.m.:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Effektiv lagring af store dokumenter

Stor scanningskapacitet gør det lettere at behandle sager og reducerer behovet for arbejdskraft til behandling af store dokumenter, så der fås strømlinet, digital lagring af selv de allerstørste rapporter og anmodninger:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Få økonomi- og HR-afdelinger til at køre problemfrit

Strømlin behandlingen af fakturaer og betalingstransaktioner på bagkontoret og sørg for, at personalefortegnelser er opdaterede med sikker Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-netværksscanning med et enkelt tryk til fordel for mange forskellige brugere:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Scan og del feltrapporter, når du er på farten

Arbejd effektivt overalt med Epsons mobile udskrivnings- og scanningsløsninger - optimerede til hurtige, nøjagtige resultater fra kompakte, lette enheder for at opnå nem udskrivning og scanning af feltrapporter og vigtig dokumentation:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Behandl nemt hverdagens transaktioner

Foretag hurtig behandling, digital administration og validering af de daglige transaktioner såsom check og kontoanmodninger. Disse kompakte, effektive behandlingsløsninger giver mulighed for sikker dokumentstyring ved videre intern behandling:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Organiser filer og dokumenter automatisk

Administrer, behandl og fordel kommunikationer og dokumenter, såvel interne som fra kunder, effektivt med scanningsløsninger, der kan konfigureres til automatisk at navngive og organisere indgående filer:

WorkForce DS-530

Separer og administrer større dokumenter

Foretag digital administration og arkivering af omfangsrige rapporter og lange fakturaer. Foretag nemt digital separation af store bunker dokumenter med vores innovative dokumentseparationsløsninger:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Behandl dokumenter hurtigt og sikkert

Scan direkte for at sikre fælles arbejdsområder eller Cloud-tjenester med et tryk på en knap. Til operationsstuer, travle receptioner eller andre steder, hvor pladsen er trang, og effektiv dokumentbehandling er et must:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Vær sikker på, at alle oplysninger er registrerede

Genskab vigtige sundhedsplejedokumenter med fantastiske detaljer, herunder negativer, fotografier og røntgenbilleder:

Perfection V850

Optimer nemt patientplejen

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Opnå problemfrit patientflow

Scan, projicer og udskriv nemt mellem enheder. Strømlin dine processer med ensartede produkter, der fungerer godt sammen, så du får et glidende patientflow på tværs af afdelingerne.

Digitaliser medicinske dokumenter effektivt

Digitaliser nogle af de mest udfordrende papirjournaler: medicinske dokumenter. Epsons højhastigheds-A3-produktionsenheder giver den fleksibilitet, som er nødvendig for at scanne en fil i et arkiv direkte til fælles arbejdsområder med et tryk på en knap.

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Vær nøje opdateret til hver en tid

Gør det hurtigt og nemt at holde præcise, komplette digitale journaler med en scanner, der er udviklet til scanning af store mængder - ideel til krævende højhastighedsmiljøer.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Scan informationer i alle miljøer

Scan hurtigt ekstra informationer med et øjebliks varsel med et udvalg af kompakte løsninger, der er ideelle til miljøer med kundekontakt:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Scan følsomme data sikkert

Scan alle detaljer i fotografier, dokumenter i stort format og selv fingeraftryk med uforlignelig præcision og høj effektivitet. Gem derefter direkte til en sikker, adgangskodebeskyttet PDF:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Giv dine medarbejdere nye muligheder

Giv dine medarbejdere de værktøjer, de behøver for at arbejde effektivt og uafhængigt i et BYOD-miljø (Bring Your Own Device) via software, programmer og hurtig hardware:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Scan og gem kundeoplysninger straks

Opret dokumentation for logistik ved levering. Undgå beskadigelse eller tab af vigtige bekræftelser på leverancer takket være muligheden for at scanne og gemme dokumenter, i det øjeblik levering sker, med kompakte og lette mobile enheder:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Arbejd eksternt og sikkert

Vær sikker på, at data forbliver sikre, selv når medarbejdere arbejder eksternt. Mobiliteten af vores scannere betyder, at dokumenter kan modtages og gemmes fortroligt uanset arbejdssted:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Teknologi, der hjælper

Epsons scannere gør det muligt for dig at opfylde alle dine behov for scanning takket være effektivt digitalt indhold:

Høj kvalitet

Scan billeder op til 4,0 Dmax

Separer dokumenter

Sortér dokumenter nemt med funktionerne for automatisk dokumentseparation

Skævhedskorrektion

Frembring mere lige billeder, så de bliver letlæselige

Konverter scanninger

Konverter scanninger til digital tekst takket være indbygget OCR, der opretter filer, du kan søge efter

Roter automatisk

Reducer forberedelsestider med automatisk rotation

Optimer tekst

Gør din scannede tekst skarpere og lettere at læse

Avanceret ydeevne til papirfødning

Automatisk registrering af bæreark

Find dit produkt

Andre af Epsons erhvervsprodukter

Inkjetprintere til erhvervsbrug

Vores inkjetprintere leverer enestående ydeevne i alle aspekter af erhvervsudskrivning fra udgift pr. side og strømforbrug til hastighed, pålidelighed og kvalitet.

SE SORTIMENTET

Laserprintere til erhvervsbrug

Uanset hvad din virksomheds nøgleprioriteter er, har Epson en laserprinter, som opfylder dine behov. Epsons farvelaserprintere er en fantastisk udskrivningsløsning til det travle kontor.

SE SORTIMENTET

Erhvervsprojektorer

Smarte virksomheder bruger tydeligere og bedre visuelle kommunikationsmetoder for at skille sig ud. Som verdens førende projektorproducent i mere end et årti1 tilbyder vi lige præcis det, din virksomhed har brug for, til at opnå den maksimale effekt i undervisningslokaler, bestyrelseslokaler, mødelokaler og auditorier.

SE SORTIMENTET

Få mere at vide om vores andre serier af erhvervsscannere

Mobile scannere

Mobile A4-scannere til nem og effektiv dokumentstyring på farten eller til brug i kompakte arbejdsmiljøer.

Få mere at vide

Scannere med dokumentføder

At glæde og overraske vores kunder med innovative produkter og tjenester er kun begyndelsen.

Få mere at vide

Flatbedscannere

Glem alt om papirarbejde og sæt skub i workflowprocesserne med en række pålidelige og alsidige flatbedscannere.

Få mere at vide

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons sortiment af erhvervsscannere, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.
Sikkerhedstjek

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

  1. Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.

SPRING OVER

 

SPRING OVER

SPRING OVER

Kontakt os