Udfyld sider med minder, ikke printere med blæk

Introduktion af EcoTank-printere
Udskrivning uden blækpatroner til en ultralav pris

Det kan være frustrerende at løbe tør for blæk. Selv hvis du har ekstra blæk liggende, tager det tid at udskifte en blækpatron. Hvis du har travlt og er afhængig af din printer, findes der en nem løsning. Epsons EcoTank-printer har et blækbeholdersystem med ultrahøj kapacitet, som fuldstændig fjerner behovet for blækpatroner.

MERE END

30

MILLIONER

ENHEDER SOLGT I HELE VERDEN2

Fordele ved EcoTank

Der er masser at glæde sig over ved Epsons EcoTank, og der er et par egenskaber, som vi virkelig anser for enestående, og som fortjener din opmærksomhed. Disse printere giver dig en udskrivningsløsning til en ultralav pris, og de er også pålidelige og nemme at bruge. Læs videre for at få mere at vide.

Udskrivning til ultralav pris

EcoTank-printere tilbyder en ultralav pris pr. side, der kan reducere dine blækomkostninger med 90 % i gennemsnit1. Det virker mindre overraskende, så snart du finder ud af, at de leveres med masser af blæk. Med visse EcoTank-printere kan du udskrive op til 14.000 sider i sort-hvid og 11.200 sider i farve3.

Hvordan fungerer det?

Takket være de integrerede blækbeholdere med høj kapacitet tilføres der hele tiden blæk til printeren. Der er ingen blækpatroner, der skal udskiftes. Du fylder ganske enkelt beholderne op med blæk fra Epsons blækflasker og bliver ved med at udskrive. Det er praktisk - og fordi du køber flere flasker ad gangen, får du også meget mere valuta for pengene.

Se videoen nedenfor for at finde ud af, hvor nemt det er.

SE VIDEO
Pålidelig

Takket være det innovative, effektive og nøjagtige printhoved kan du regne med, at Epsons unikke Micro Piezo-teknologi giver dig pålidelige udskrifter med flotte farver og skarphed selv ved høje hastigheder. Eftersom printhovedteknologien bruges i hele Epsons sortiment af inkjetprintere, kan du være sikker på, at den er gennemprøvet.

Designet til dine behov

Uanset om du vil udskrive almindelige dokumenter, fotos eller virksomhedsmaterialer, har det nye EcoTank-sortiment en model, der passer til dine behov.

Epsons kvalitetsblæk

Epsons originale blæk er fremstillet i sterile omgivelser og er optimeret til at fungere med Epsons Micro Piezo-printhovedteknologi, hvilket giver uovertruffen kvalitet, holdbarhed og pålidelighed.

Ikke flere blækpatroner

Arbejd i længere tid mellem genopfyldninger med EcoTank. Den bruger blækbeholdere med ultrastor kapacitet, der fuldstændig fjerner behovet for blækpatroner. Rent faktisk leveres den med blæk svarende til gennemsnitligt 88 blækpatroner1.

Hvor nemt er det at fylde blækbeholderne?

SE VIDEO

Endnu flere grunde til at købe

EcoTank er så meget mere end dens blækbeholder med ultrahøj kapacitet. Nøjagtig som vores udvidede printersortiment kommer du til at mærke, at EcoTank tilbyder mange nyttige funktioner.

Låsnings- og opfyldningssystem

Epsons nye sortiment af problemfri EcoTank-printere leveres med et forbedret blækopfyldningssystem. De nye flasker har en mekanisme, der sikrer, at kun de korrekte farver indsættes.

Dobbeltsidet udskrivning

Spar penge og papir ved at udskrive automatisk på begge sider af papiret.

Mobil udskrivning

Send dokumenter til udskrivning fra smartphones og tablets ved hjælp af den gratis Epson iPrint4-app. Du kan endda e-maile filer fra ethvert sted i verden via Epson Email Print4.

Fotoudskrivning i høj kvalitet

Udskriv fotos uden at bekymre dig om prisen med 5-farve blæksystemet i ET-7700 og ET 7750. De leveres begge med nok blæk til at udskrive op til 3.400 fotos7 (10 x 15cm). De passer perfekt til kreative opgaver og tilbyder også udskrivning til kant, SD-kortplads og CD/DVD-udskrivning. Du kan endda udskrive på A3-medier med ET-7750.

Ekstra flasker til lav pris

Du kan udskrive tusindvis af sider med det blæk, der er inkluderet i kassen. Når du til sidst løber tør, kan du få ekstra blækflasker til en overkommelig pris.

Se sortimentet

BESPARELSES­BEREGNER

Spar penge med Epsons EcoTank-printere

Brug vores prisberegner online til at se, hvor meget du kan spare med en Epson EcoTank-printer.

Få mere at vide

Printerpanik

8.000 personer over hele Europa blev spurgt om deres største "printerpanik", når de løb tør for blæk. Du kan læse resultaterne fra undersøgelsen ved at klikke på de links, der findes nedenfor, eller rulle ned for at se nogle nøglefakta og -tal.

56 %

af europæiske forældre har oplevet øjeblikke med "printerpanik", fordi deres hjemmeprinter løber tør for blæk8

87 %

af personerne har tidligere ikke kunnet udskrive hjemme, fordi der kun var lidt eller intet blæk i printeren8

1 ud af 5

forældre synes, at det at købe nye blækpatroner til hjemmeprinteren er upraktisk8

Den bedste printer, jeg nogensinde har ejet. Jeg elsker min nye printer! Det er så praktisk, økonomisk og meget mere miljøvenligt at bruge blækflasker til at fylde beholderne op i modsætning til hele tiden at skulle købe blækpatroner! Udskrivningskvaliteten er fantastisk, billeder bliver virkelig flotte, og selv fotografier udskrives rigtig fint! Min foretrukne printer!

EcoTank ET-4500 af WhimsicalMblog

Skjul anmeldelser
EcoTank ET-4500 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, I har en vinder!

Epson, I har en vinder!

Første indtryk af denne printer? Fantastisk! Af alle de Epson printere, jeg har ejet i de seneste godt 20 år, er dette langt den bedste og sejeste til dato.
Det er den første printer, der ikke har oversprøjtet mig med blæk ved installationen. Jeg kan ikke anbefale denne printer nok, den passer helt perfekt til mig. Epson, I har en vinder!
Udskrivning, scanning og kopiering i fantastisk kvalitet, og dens størrelse er relativt lille, i betragtning af de funktioner den har.

EcoTank ET-4500 5/5

StressyMummy

Den perfekte familieprinter

Den perfekte familieprinter

Efter at have testet mange forskellige printere i årenes løb er jeg virkelig imponeret over EcoTank ET-4500. Den ser godt ud, er meget nem at installere, og den har vist sig at være utroligt brugervenlig.
Vi er en stor familie, som alle bruger printeren meget, og den reagerer meget hurtigt og er nem at oprette forbindelse til via vores forskellige computere og enheder. Udskrivningskvaliteten har været fremragende indtil nu, og jeg har også været imponeret over kvaliteten af kopimaskinen.
De genopfyldelige blækbeholdere er en genial idé. Vi fyldte printeren op, da vi installerede den, og efter tre ugers daglig brug er der stort set ikke blevet brugt noget blæk. Desuden kan jeg godt lide ideen om flasker med blæk, da det gør det nemt at genopfylde beholderne. Man slipper også for at bekymre sig om at købe dyre blækpatroner, da blækflaskerne holder meget længere, inden de skal udskiftes, hvilket giver meget god værdi for pengene.
Installationen af printeren tog ca. 40 minutter. Man følger bare instruktionerne på printeren og computeren, og opfyldningen af beholderne tager nogle få minutter. Under installationen får man hjælp fra det store skærmpanel og den brugervenlige betjening, og i modsætning til andre trådløse printere, jeg har brugt, har jeg kunnet oprette forbindelse til denne printer hver gang, direkte og uanset enhed, hvilket har været til stor hjælp.
Printeren er temmelig stor, men den er flot, og de genopfyldelige beholdere er diskret gemt væk under et dæksel, så børn ikke kan få adgang til dem.
Ud over udskrivning og kopiering kan ET-4500 også bruges som scanner og fax. Jeg har ikke brugt den som scanner endnu og har ingen telefonlinje til at bruge faxen, så jeg kan ikke kommentere disse funktioner.

EcoTank ET-4500 5/5

tanialfl

Stilfuld, praktisk og økonomisk

Stilfuld, praktisk og økonomisk

Vores Epson EcoTank-printer er helt klart en af de bedste, vi er stødt på. Installationen og tilslutningen til computerne var helt ukompliceret, og det var meget nemmere at fylde blækbeholderne op end at installere patroner. At den leveres med fire flasker blæk (som tilsyneladende er nok til 4.500 sider i sort-hvid og 6.000 sider i farver) er også en fantastisk nyhed, som hurtigt får dig i gang. Det eneste, man skal være opmærksom på, er, at det tager op til 20 minutter, før blækket er "opladet" efter installationen. Man skal derfor sørge for, at der er fyldt godt op med blæk, så der ikke opstår udskrivningspanik!
Den udskriver, kopierer, scanner og faxer præcis som lovet. Til at begynde med var vi bekymrede for, at vores printer er placeret for langt fra en telefonlinje, og at det ville påvirke installationen af den. Heldigvis var det ikke noget problem, da Wi-Fi-funktionen gjorde det muligt for os at tilslutte den direkte til vores hjemmenetværk helt uden problemer. Telefonkablet kræves kun, hvis man vil bruge faxfunktionen, og den mente vi ikke, at vi har brug for.
Vi elsker at kunne udskrive fra vores smartphones med appen Epson iPrint, og vi kan endda sende et udskrivningsjob fra hvor som helst i verden, når vi er ude at rejse!
Vi var meget imponerede over Scan-to-Cloud-funktionen. Når du scanner, sender funktionen straks til alle mulige destinationer, der kan tilføjes og gemmes i Epson databasen. Disse destinationer kan blandt andet omfatte e-mailadresser eller dit Google Drive. Du skal blot angive oplysningerne en gang i din brugerdatabase, og derefter kan du så vælge destinationen direkte fra maskinen, hver gang du scanner.
Maskinen er stilfuld og æstetisk tiltalende. Den fylder ikke ret meget, og dog er den robust og har en høj kvalitetsstandard, som gør os sikre på, at den kan holde i mange år.
Vi vil helt klart anbefale denne printer til alle, uanset om man bruger den dagligt til familiebrug, hjemmekontoret eller endda i virksomheden. Og hvis vi kan spare ca. 70 % på vores udskrivningsomkostninger ved at bruge den, hvilket Epson hævder, så bliver det bare endnu bedre!

Virkelig tilfreds med denne model efter at have testet mange forskellige

Virkelig tilfreds med denne model efter at have testet mange forskellige

Kan ikke forstå, hvorfor de andre større printerproducenter ikke har fremstillet en lignende model.
Blækbeholdersystemet er uden tvivl den rette vej at gå - meget dyrere end patronmodellen, men lidt matematik beviser den sande værdi.
Et fremragende køb.

Nem at bruge og altid klar

Nem at bruge og altid klar

Efter installationen går det som en leg at bruge den. Jeg elsker den trådløse udskrivningsfunktion, som jeg ved ikke er ny teknologi, men at kunne udskrive hvor som helst er ret sejt. Jeg lader printeren være tændt, så jeg kan fjernudskrive når som helst. Det gør, at printeren laver en lyd nu og da efter brug - ikke særlig højt, men det får hunden til at hoppe!
Printeren leveres med en masse blæk, hvilket er fantastisk, eftersom de fleste printerne kun leveres med lige akkurat nok blæk til, at man kan komme i gang. Det opvejer mere eller mindre den højere pris for printeren.

EcoTank ET-4500 5/5

WhimsicalMblog

Den bedste printer, jeg nogensinde har ejet.

Den bedste printer, jeg nogensinde har ejet.

Jeg elsker min nye printer! Det er så praktisk, økonomisk og meget mere miljøvenligt at bruge blækflasker til at fylde beholderne op i modsætning til hele tiden at skulle købe blækpatroner! Udskrivningskvaliteten er fantastisk, billeder bliver virkelig flotte, og selv fotografier udskrives rigtig fint! Min foretrukne printer!

  1. Gennemsnitligt antal patroner krævet/besparelser opnået ved udskrivning af det samme antal sider ved brug af de blækbeholdere, der er inkluderet i EcoTank-sortimentet, eksklusive prisen på hardware. Sammenligningen blev foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet sammenlignet med de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden januar-december 2017, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger blev beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked, ved hjælp af gennemsnitlige detailpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder.
  2. Epsons printere med blækbeholdere med stor kapacitet har opnået et globalt, akkumuleret salg på 30 millioner enheder siden lanceringen i 2010
  3. Tallene er baseret på ET-3700. De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC24711. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt kan være lavere.
  4. Epson iPrint kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapp. Epson Email Print og Remote Print Driver kræver forbindelse til internettet. Find flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge www.epson.dk/connect.
  5. Bedømmelser af udskriftsbestandighed er baseret på accelereret test af udskrivninger på specialmedier, opbevaret i arkivlommer i album. Faktisk udskriftsstabilitet varierer afhængig af medie, det udskrevne billede, visningsforhold, lysintensitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke udskrifters levetid
  6. De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre som angivet i ISO/IEC 29103 baseret på det blæk, der er inkluderet med denne printer, og fotos, der udskrives i formatet 10 x 15 cm. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC29102. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt kan være lavere.
  7. Hentet fra en undersøgelse, der er foretaget af OnePoll på vegne af Epson i august 2015. Der deltog 8000 europæiske forbrugere i Italien, Spanien, Storbritannien og Tyskland.

Ignorer

 
Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

Sammenlign valgte