ping

Sig farvel til blækpatroner - indeholder blæk til to år1

Epsons nye EcoTank-sortiment af printere er udstyret med genopfyldelig blækbeholderteknologi, som udgør en uforlignelig praktisk og økonomisk løsning til hjemmet, hjemmekontorer og mindre virksomheder. Udskriv uden blækpatroner til en meget lav pris.

Afspil

En udskrivningsinnovation

EcoTank
MED BLÆK SVARENDE TIL 84 BLÆKPATRONER I GENNEMSNIT2
REDUCER UDGIFTER TIL UDSKRIVNING MED 74% I GENNEMSNIT3
20.000.000
SOLGTE
ENHEDER10
 • 5/5 Ikke flere frustrationer på grund af mangel på blæk!
 • 5/5 Innovativ og økonomisk udskrivning i fantastisk kvalitet
 • 5/5 Hvordan klarer man sig uden?

Sig farvel til patroner

Med op til 2 års forbrug af blæk inkluderet i kassen1 og ingen skjulte omkostninger er disse nye EcoTank-printere banebrydende med deres ultralave pris pr. side og brugervenlighed. Disse All-in-One-printere kan udskrive tusindvis af sider svarende til 84 blækpatroner i gennemsnit2.

Er det svært at fylde blækbeholderne?

SE VIDEO
Op til 11.000 sider i sort-hvid
og farve5

Ultraøkonomisk udskrivning

EcoTank-printerne leveres med blækflasker med stor kapacitet og giver en ultralav pris pr. side til en ganske lille sum4, så udgifterne til udskrivning reduceres med 74 % i gennemsnit3. Efter 11.000 udskrifter5 kan der købes nye blækflasker til en økonomisk pris.

Step 1: Fill up Step 2: Set up Step 3: Print

Brugervenlig

Med integrerede blækpatroner med høj kapacitet tilføres der hele tiden blæk til printeren. Der er ingen blækpatroner, der skal udskiftes. Du fylder ganske enkelt patronerne op med blæk fra Epsons blækflasker og bliver ved med at udskrive. Det er praktisk, og fordi du køber flere ad gangen, har du også fordelen af en større rabat.

Kom i gang med tre enkle trin:

1. trin: Fyld op 2. trin: Sæt op 3. trin: Udskriv

Tilslutning

EcoTank-printere har en lang række tilslutningsmuligheder, herunder Wi-Fi med automatisk opsætning, Wi-Fi Direct og Ethernet. Disse er kombineret med enkel udskrivning af e-mail og muligheden for at udskrive fra Android™- og iOS-telefoner og -tablets ved brug af Epsons gratis iPrint-app6. EcoTank-printere understøtter også AirPrint.

Epson iPrint

Epson kvalitet

Epsons originale blæk er fremstillet i sterile omgivelser og optimeret til at fungere med Epsons Micro Piezo printhoved og leverer usammenlignelig holdbarhed og pålidelighed.

Se sortimentet

Travle hjem

EcoTank ET-2600

EcoTank ET-2600

Med nok blæk til at udskrive op til:
 • 4.500 sider i sort-hvid7
 • 7.500 sider i farver7

Travle husholdninger, som har brug for en udskrivningsløsning til en ultralav pris, vil være begejstrede over denne 3-i-1-inkjet med Wi-Fi og to års forbrug af blæk1.

  FÅ MERE AT VIDE

  Travle hjem

  EcoTank ET-2650

  EcoTank ET-2650

  Med nok blæk til at udskrive op til:
  • 4.500 sider i sort-hvid7
  • 7.500 sider i farver7

  Denne 3-i-1-inkjetprinter udgør en udskrivningsløsning til en ultralav pris. Den har også Wi-Fi Direct, en LCD-skærm og en SD-kortplads for at gøre den nemmere at anvende.

   FÅ MERE AT VIDE

   Hjemmekontor

   EcoTank ET-3600

   EcoTank ET-3600

   Med nok blæk til at udskrive op til:
   • 11.000 sider i sort-hvid5
   • 11.000 sider i farver5

   The ideal choice for any busy home or home office, this 3-in-1 inkjet printer can print up to 11,000 pages without the need for cartridges.

    FÅ MERE AT VIDE

    Hjemmekontor

    EcoTank ET-4500

    EcoTank ET-4500

    Med nok blæk til at udskrive op til:
    • 4.500 sider i sort-hvid7
    • 7.500 sider i farver7

    The perfect choice for any home office, this 4-in-1 inkjet printer comes with two years' worth of ink¹.

     FÅ MERE AT VIDE

     Travlt kontor

     EcoTank ET-4550

     EcoTank ET-4550

     Med nok blæk til at udskrive op til:
     • 11.000 sider i sort-hvid5
     • 11.000 sider i farver5

     Perfect for any small office, this 4-in-1 inkjet printer comes with enough ink to print up to 11.000 pages¹ without the need for cartridges.

      FÅ MERE AT VIDE

      Udskrivning af A3+

      EcoTank ET-14000

      EcoTank ET-14000

      Med nok blæk til at udskrive op til:
      • 7.500 sider i sort-hvid7,9
      • 6.500 sider i farver7

      Fantastic value and hassle-free A3+ printing for small and home offices.

       FÅ MERE AT VIDE

       Printerpanik

       8.000 personer over hele Europa blev spurgt om deres største "printerpanik", når de løb tør for blæk. Du kan læse resultaterne fra undersøgelsen ved at klikke på de links, der findes nedenfor, eller rulle ned for at se nogle nøglefakta og -tal.

       Skjul fakta
       56 %
       af europæiske forældre har oplevet øjeblikke med "printerpanik", fordi deres hjemmeprinter løber tør for blæk8
       87 %
       af personerne har tidligere ikke kunnet udskrive hjemme, fordi der kun var lidt eller ingen blæk i printeren8
       1/5
       forældre synes, at det at købe nye blækpatroner til hjemmeprinteren er upraktisk8

       opløsning, EcoTank ET-2550

       5/5

       God printer med mange funktioner, god konstruktionskvalitet og forsvindende lave udskrivningsomkostninger. Udskriver meget økonomisk, og udskiftningsflaskerne betyder, at du ikke behøver at købe dyre blækpatroner. Det er enkelt, billigt og miljøvenligt.

       Skjul anmeldelser
       EcoTank ET-2550 5/5

       SandraItfy

       Indtil nu har printeren gjort stort indtryk på mig. Hvis den også kan udskrive de lovede 6.500 sider i farve og 4.000 sider i sort-hvid, er dette helt klart en fantastisk enhed og en helt ny udskrivningsoplevelse for mig. Holdbar blæk i god kvalitet er præcis, hvad du ønsker dig af en printer.

       Højtydende enheder i god kvalitet

       Indtil nu har printeren gjort stort indtryk på mig. Hvis den også kan udskrive de lovede 6.500 sider i farve og 4.000 sider i sort-hvid, er dette helt klart en fantastisk enhed og en helt ny udskrivningsoplevelse for mig. Holdbar blæk i god kvalitet er præcis, hvad du ønsker dig af en printer.
       Printeren er meget støjsvag. Jeg har brugt forskellige typer papir i den. Disse omfatter almindeligt papir, blankt papir, stabilt lidt blankt papir samt mærkater. Jeg synes, de første udskrifter var lidt dårlige. Men jeg fandt ud af, at de i stigende grad bliver intense og detaljerede, efterhånden som jeg udskriver. Indtil nu har mine favoritter været udskrifter på lidt blankt papir. Men udskrifterne på fotopapir er også fine. Jeg vil udskrive en fotokalender for næste år, som jeg selvfølgelig vil hænge op på væggen. Det fortæller noget om, hvor gode udskrifterne er.
       Opsætning af den via WLAN foregik hurtigt og uden problemer. Det samme gælder opfyldningen. Enhedens håndværksmæssige kvalitet overbeviser mig også om dens værd. Mit eneste kritikpunkt er, at man kun kan bruge en type lagringskort. Ellers er den en fantastisk enhed.

       EcoTank ET-4550 5/5

       CottageGirl

       Jeg har brugt EcoTank 4550 i godt og vel 14 dage nu. Opfyldning af beholderne gik meget nemt, hurtigt og uden svineri. Men det, som jeg er mest glad for, er, at jeg endelig kan glemme de irriterende blækpatroner, som koster en formue!

       All-in-One enhed med smart blækløsning.

       Jeg har brugt EcoTank 4550 i godt og vel 14 dage nu.

       Opfyldning af beholderne gik meget nemt, hurtigt og uden svineri. Men det, som jeg er mest glad for, er, at jeg endelig kan glemme de irriterende blækpatroner, som koster en formue!

       Som All-in-One-enhed er den virkelig kommet til sin ret de seneste dage. Min vurdering:

       Enhedens konstruktionskvalitet:

       • Printeren giver et indtryk af at være velkonstrueret og robust.
       • Blækbeholderne er påsat i højre side og er nemme at få øje på.
       • Den har en papirbakke (ikke flere, desværre). Jeg ville gerne have haft en ekstra kassette. Så jeg kunne bruge en anden type papir (med brevhoved eller fotopapir).
       • Enhedens låg er gennemtænkt ergonomisk og funktionelt. Enheden har en automatisk dokumentføder, som fungerer helt perfekt.
       • Tasterne til valg af funktioner er placeret under dækslet. Jeg fandt hurtigt og intuitivt ud af, hvordan man navigerer i menuen. Jeg ville have foretrukket, at tasterne var placeret ovenpå dækslet. Når jeg kopierer fra mine lærebøger i A4-format, skal jeg altid løfte det papir op, som stikker ud under dækslet, for at trykke på kopieringsknappen.

       Enheden i aktion:

       • I løbet af de seneste dage har jeg skullet kopiere og scanne mange sider både til mit arbejde og til studierne. Printeren udførte disse opgaver rigtig godt.
       • Da jeg modtog enheden, var jeg meget nysgerrig efter at se, om jeg virkelig kunne udskrive lige så mange udskrifter som lovet, uden at skifte blæk. Jeg indrømmer, at jeg selvfølgelig ikke udskrev 11.000 sider. Men displayet for blækniveau er nemt at overvåge. Og det betyder, at jeg kan bekræfte udsagnet! Dette er det virkelige højdepunkt ved enheden for mig og et ægte, unikt salgsargument.
       • Kopierne var altid rene, og printeren var utrolig stille, mens den udførte funktionen!
       • Scanningerne og den medfølgende software imponerede mig også. Nem og enkel betjening og intet behov for at bruge lang tid på at læse en brugervejledning. Jeg scannede med den automatiske arkføder, og dette gik nemt og stille for sig. Arkene blev indført og skubbet ud automatisk.
       • Du kan arbejde i ro ved siden af enheden uden at blive forstyrret, selv når den er i kontinuerlig drift. Du kan endda lytte til en lydbog :-)
       • Det fungerer lige så fint at udskrive fra mobiltelefon eller tablet som fra alle andre printere i hjemmenetværket.
       • Jeg prøvede kun faxfunktionen en gang og kan derfor kun sige, at alt fungerede normalt.
       • Fotokvaliteten var også meget god, og vi kommer helt sikkert til at bruge fotoudskriftsfunktionen meget.

       Bortset fra nogle få ekstra ønsker er denne enhed virkelig imponerende. Printeren er meget velkommen til at udføre sit arbejde på vores kontor.

       EcoTank ET-4550 5/5

       totton74

       Epson EcoTank ET-4550 er også af høj kvalitet, skønt dette ikke burde komme som en overraskelse for et produkt i denne kategori.

       Multitalent

       Epson EcoTank ET-4550 er også af høj kvalitet, skønt dette ikke burde komme som en overraskelse for et produkt i denne kategori.

       Pakken indeholder nok blæk til 11.000 sider.
       Om producentens løfte kan indfris er stadig uvist. Jeg kunne ikke udskrive 11.000 sider på så kort tid!
       Det var nemt at fylde beholderne. Blækflaskerne gør det nemt, rent og hurtigt at fylde blækbeholderne. Opfyldningsanvisningerne i pakken forklarer de enkelte trin nemt og med tydelige illustrationer.
       Hvis der er mere blæk i flasken efter opfyldningen, kan du lukke den med et låg og gemme blækket til næste opfyldning.

       Når printeren er fyldt op med sort, cyan, magenta og gult blæk, kan du tænde for printeren. Ved første anvendelse fyldes printerens dyser med blæk. Dette kan tage op til 20 minutter.
       Men den første installation af printeren kører automatisk, og trinene forklares i displayet.
       Det er også let for enhver bruger at installere softwaren.
       Hvis du følger de medfølgende kortfattede instruktioner trin for trin, vil printeren hurtigt være klar til brug, uden større besvær.

       ET-4550 giver brugeren mange muligheder for at sende udskrivnings-, scannings- eller faxordrer. Via bærbar pc/MacBook og smartphone, via WLAN eller USB-forbindelse eller via fjernadgang på farten. Du kan også bruge Epsons online lagring, som du kan kombinere med tjenester som Google Drive. Det er også muligt at sende udskrivningsordrer via e-mail til printeren.
       Da printeren altid er klar til brug, selv når den er i dvaletilstand, kan du oprette forbindelse til den, uanset hvor du befinder dig, og sende ordrer til den. Og printeren er ikke længe om at reagere.
       Hvis du downloader appen "Epson iPrint" på din smartphone, får du en række muligheder for at oprette forbindelse til printeren. (Vis blækniveauerne, online lagring, scanning osv.) Du kan endda registrere dokumenter ved at bruge kameraet på din smartphone og udskrive dem direkte. Online lageret giver dig adgang til Clouds som Google Drive, Dropbox og OneDrive osv.
       Jeg bruger printeren med en Apple MacBook, iPhone og iPad. Og indtil nu har jeg ikke noget at klage over. Jeg har kunnet sende udskrivningsordrer til ET-4550 fra enhver app.

       Der er intet at kritisere på kvaliteten på udskrifterne indtil nu.

       Jeg har endnu ikke prøvet faxfunktionen. Men jeg er sikker på, at den fungerer lige så godt som de funktioner, jeg har testet indtil nu.

       Printerens scanner kan bruges som flatbedscanner eller via dokumentføderen. Siderne indføres hurtigt og rent. Du kan scanne i enten JPEG- eller PDF-format. Du kan også vælge, du vil gemme i online lageret eller på computeren.

       Min vurdering:
       Jeg kan kun anbefale printeren til hjemmekontorer og private brugere, der har brug for at udskrive, scanne og måske endda faxe.

       EcoTank ET-2550 5/5

       MacGyverNRW

       Jeg er overvældet over udskriftsmængderne, som du kan opnå med den nye EcoTank-serie. I min test på lidt under tre uger har jeg ikke kun foretaget en omfattende test af Epson ET-2550, jeg har også præsenteret hele oplevelsen på en videoportal i en testserie i fire dele. Det niveau af ydeevne, som denne printer kan præstere, var tydeligt fra de første udskrifter. Det var sjovt at teste dette produkt og jeg kan uforbeholdent anbefale det.

       Standarderne for inkjets er netop blevet højere.

       Jeg er overvældet over udskriftsmængderne, som du kan opnå med den nye EcoTank-serie. I min test på lidt under tre uger har jeg ikke kun foretaget en omfattende test af Epson ET-2550, jeg har også præsenteret hele oplevelsen på en videoportal i en testserie i fire dele. Det niveau af ydeevne, som denne printer kan præstere, var tydeligt fra de første udskrifter. Det var sjovt at teste dette produkt og jeg kan uforbeholdent anbefale det.

       Specielle højdepunkter for mig var at bruge den sammen med min tablet og min smartphone samt kvalitetstestene på forskellige typer papir. Den eneste mangel, jeg fandt, var: Jeg kunne ikke udskrive en 10 x 15-udskrift på 27 sekunder, som stadig var "smuk". Det ville have været fint, om Epson havde leveret en beskrivelse af opsætningen for, hvordan dette skal gøres.

       Mange tak og venlig hilsen

       MacGyverNRW

       EcoTank ET-4550 5/5

       QueenSheba

       Jeg fik denne fantastiske printer til test, og jeg må sige, at den lever op til det, den lover. Epson EcoTank blev grundigt testet af mig selv, familien samt nogle venner og bekendte. Denne printer har så mange funktioner, at det er muligt at gøre så meget mere. Fantastisk! Vi var alle meget begejstrede for den. Printeren indeholder nærmest alt, hvad man har brug for! I starten var jeg lidt bekymret over, hvor stor den ville være, og hvor det ville være bedst at placere den. Men da vi pakkede Epson EcoTank ud, blev vi overraskede: Den var slet ikke så stor. Hvad jeg finder mest brillant er, at man ikke behøver at skifte blækpatroner så tit. Det ikke bare sparer penge og beskytter miljøet, det kræver også mindre arbejdskraft. COOL!!! Så jeg kan helt sikkert anbefale, at du anskaffer dig en Epson EcoTank. Det giver masser af sjov at arbejde med Epson EcoTank. Så meget, at selve arbejdet også pludselig bliver sjovt ;)

       11.000 sider uden at skifte blækpatroner

       Jeg fik denne fantastiske printer til test, og jeg må sige, at den lever op til det, den lover. Epson EcoTank blev grundigt testet af mig selv, familien samt nogle venner og bekendte. Denne printer har så mange funktioner, at det er muligt at gøre så meget mere. Fantastisk! Vi var alle meget begejstrede for den. Printeren indeholder nærmest alt, hvad man har brug for! I starten var jeg lidt bekymret over, hvor stor den ville være, og hvor det ville være bedst at placere den. Men da vi pakkede Epson EcoTank ud, blev vi overraskede: Den var slet ikke så stor. Hvad jeg finder mest brillant er, at man ikke behøver at skifte blækpatroner så tit. Det ikke bare sparer penge og beskytter miljøet, det kræver også mindre arbejdskraft. COOL!!! Så jeg kan helt sikkert anbefale, at du anskaffer dig en Epson EcoTank. Det giver masser af sjov at arbejde med Epson EcoTank. Så meget, at selve arbejdet også pludselig bliver sjovt ;)

       EcoTank ET-2550 5/5

       camillefauque

       Epson EcoTank skal kunne udskrive 4.000 sider i sort-hvid og 6.500 sider i farve ved brug af de medfølgende farvepatroner.

       Ren udskrivningskvalitet og enkel betjening

       Epson EcoTank skal kunne udskrive 4.000 sider i sort-hvid og 6.500 sider i farve ved brug af de medfølgende farvepatroner.

       Jeg måtte selv fylde printeren for at kunne teste dette. Bortset fra lidt blækstænk (handsker er en god idé) er det meget ligetil. Du åbner dækslet i højre side, patronerne lirkes åbne, og indholdet hældes i de medfølgende bægre. Disse bægre kan lukkes med gummilåg for at forhindre lækage.

       Etter 20 minutters opfyldning installerede jeg softwaren, hvilket foregik nemt og ubesværet. Det tog kun kort tid at downloade den fra internettet. Jeg fulgte anvisningerne, og med nogle få klik var Epson EcoTank klar til den første udskrift.

       Udskrivning er ikke særlig støjende, og EcoTank hvisker ikke. Farverne er mættede, og den sorte er lige så smuk som selve enheden. Det var også muligt at udskrive fra tablet uden problemer. Du skal bare læse adgangskoden i Wi-Fi-indstillingerne og angive den på din tablet for at oprette forbindelse.

       Fotos kan også udskrives i god kvalitet (men de kan ikke konkurrere med professionelle udskrifter...).

       Wi-Fi-funktionen er også en god ting. Ingen kabler på skrivebordet. Scanning f.eks. blev for første gang for mig en fornøjelse, fordi billederne blev overført direkte til den bærbare pc.

       Med EcoTank ET-2550 har Epson lanceret en ægte multifunktionsenhed på markedet.

       Efter min bedste overbevisning er der ikke noget at klage over: fem stjerner!

       EcoTank ET-2550 5/5

       bonnie13

       Det første store plus for mig er opsætningen, som er legende let og faktisk foregår helt af sig selv :-) Hvis du er bekymret for en indviklet procedure, bliver du glædelig overrasket! Desuden leveres den med nok blæk til ca. 10.000 udskrifter (4.000 sider i sort-hvid og 6.500 i farve). Jeg kan selvfølgelig ikke sige, hvor mange den ender med at udskrive, men efter mange intensive udskriftskørsler har jeg ikke registreret nogen større reduktion af blæk :-)

       Enkel og praktisk - en fantastisk printer!

       Jeg har brugt den i nogle uger nu og er fuldstændig tilfreds.

       Det første store plus for mig er opsætningen, som er legende let og faktisk foregår helt af sig selv :-) Hvis du er bekymret for en indviklet procedure, bliver du glædelig overrasket! Desuden leveres den med nok blæk til ca. 10.000 udskrifter (4.000 sider i sort-hvid og 6.500 i farve). Jeg kan selvfølgelig ikke sige, hvor mange den ender med at udskrive, men efter mange intensive udskriftskørsler har jeg ikke registreret nogen større reduktion af blæk :-)

       Jeg er allerede meget glad over dette!

       Det andet plus er den hurtige opsætning og brug af Wi-Fi-funktionen. Bærbare pc'er, stationære pc'er osv. kan tilsluttes til printeren på nogle få sekunder, og det fungerer nemt og uden problemer (selv for lægmand).

       Det tredje store plus er muligheden for direkte fotoudskrivning ved brug af printeren: Sæt blot hukommelseskortet i printeren og gå i gang. Du kan også bruge iPrint-appen, som er tilgængelig til dette formål, til at udskrive fotografier, dokumenter, links eller websteder via din telefon.

       Udskrivningskvaliteten på fotografier på fotopapir er fremragende, og normal udskrivning og scanning fungerer også, som det skal.

       Jeg er ubetinget begejstret. Denne printer er en vinder.

       Indkøbsprisen er også perfekt for mig, og man sparer mange penge i løbet af den periode, den bruges. I tillæg til dette er udskrivning sat op for dig på en måde, der er så praktisk som muligt - helt fortræffeligt :-)

       EcoTank ET-2550 5/5

       opløsning

       God printer med mange funktioner, god konstruktionskvalitet og forsvindende lave udskrivningsomkostninger.

       Sig farvel til printerpatroner!

       God printer med mange funktioner, god konstruktionskvalitet og forsvindende lave udskrivningsomkostninger.

       Udskriver meget økonomisk, og udskiftningsflaskerne betyder, at du ikke behøver at købe dyre blækpatroner. Det er enkelt, billigt og miljøvenligt.

       Printeren scanner også - og det betyder, at du hurtigt kan kopiere noget - uden pc.

       God farve- og fotoudskrivning og tilgængelig hvor som helst med Epsons app.

       Tag billeder med din mobiltelefon og udskriv dem, mens du allerede er i gang med at tage det næste billede :-D

       EcoTank ET-4550 5/5

       Tanja1988

       Jeg har testet printeren i to uger nu og synes, at den er brillant! Ikke mere spildpapir, fordi jeg nemt kan udskrive på begge sider. Og det bedste er, at pc'en ikke engang behøver at være tændt. Du styrer den fra din mobiltelefon eller via e-mail, og printeren udskriver! Det kan ikke have været mere praktisk. Jeg kan varmt anbefale den. Den er prisen værd!

       Brillant enhed med mange funktioner

       Jeg har testet printeren i to uger nu og synes, at den er brillant! Ikke mere spildpapir, fordi jeg nemt kan udskrive på begge sider. Og det bedste er, at pc'en ikke engang behøver at være tændt. Du styrer den fra din mobiltelefon eller via e-mail, og printeren udskriver! Det kan ikke have været mere praktisk. Jeg kan varmt anbefale den. Den er prisen værd!

       EcoTank ET-4550 5/5

       SMB2002

       Opsætningen er meget enkel, og det er nemt og hurtigt at fylde beholderne. Jeg har installeret printeren på min stationære pc og på min bærbare pc, på min tablet og på mobiltelefonen. Printeren fungerer fremragende og hurtigt uden problemer på dem alle. Udskrivning via Epson Connect er også nemt at forstå. Ved at bruge den specielle e-mailadresse kan e-mails og vedhæftede filer udskrives uden brug af andet software.

       Anbefalet all-rounder

       Opsætningen er meget enkel, og det er nemt og hurtigt at fylde beholderne. Jeg har installeret printeren på min stationære pc og på min bærbare pc, på min tablet og på mobiltelefonen. Printeren fungerer fremragende og hurtigt uden problemer på dem alle. Udskrivning via Epson Connect er også nemt at forstå. Ved at bruge den specielle e-mailadresse kan e-mails og vedhæftede filer udskrives uden brug af andet software.

       Den udfører kopierings- og scanningsjob hurtigt og i god kvalitet.

       En negativ ting er, at printeren overfører vibrationer til skrivebordet under udskrivningen. Det medfører bl.a., at skærmen også vibrerer.

       Overordnet set kan printeren kraftigt anbefales, og den er virkelig pengene værd.

       Epson har udviklet en fantastisk printer her. Opfyldning af patronerne og opsætning af printeren gik som en leg. Meget hurtig udskrivning af sort-hvid og farvesider. Kvaliteten på udskrifterne uden større justeringer er perfekt og meget ren, uanset om du udskriver tekst eller tekst med billeder. Fotokvalitet i A1-størrelse. Funktionalitet med Wi-Fi og udskrivning, når du er på farten, er smart. Du downloader blot appen til din smartphone eller tablet, og så er du klar til at udskrive.

       Hurtig og praktisk - denne ET-4550

       Epson har udviklet en fantastisk printer her. Opfyldning af patronerne og opsætning af printeren gik som en leg. Meget hurtig udskrivning af sort-hvid og farvesider. Kvaliteten på udskrifterne uden større justeringer er perfekt og meget ren, uanset om du udskriver tekst eller tekst med billeder. Fotokvalitet i A1-størrelse. Funktionalitet med Wi-Fi og udskrivning, når du er på farten, er smart. Du downloader blot appen til din smartphone eller tablet, og så er du klar til at udskrive.

       EcoTank ET-4550 5/5

       Feetonfire1988

       Jeg har nu testet den nye Epson EcoTank 4550-printer grundigt. Selvom den er lidt dyrere end andre modeller, er det helt sikkert et godt køb.

       Omkostningseffektiv all-rounder

       Jeg har nu testet den nye Epson EcoTank 4550-printer grundigt.
       Selvom den er lidt dyrere end andre modeller, er det helt sikkert et godt køb.
       Det er fordi de innovative blækbeholdere i kombination med de meget økonomiske blækflasker medfører en usammenlignelig udskriftspris.

       Jeg er meget begejstret for kvaliteten og printerens hastighed. Andre modeller kan ikke konkurrere med den.

       Og de mange funktioner fuldender billedet.
       Epson iPrint-appen gør især udskrivning via smartphone og tablet supernem.
       Jeg synes også, at funktionen til tosidet udskrivning er enestående. Denne gør, at du kan udskrive tosidet uden at skulle vende arket.

       Jeg ville helt sikkert købe printeren igen.

       EcoTank ET-2550 5/5

       DanielKaiser

       Efter at have pakket den ud af den meget solide emballage kunne jeg tænde enheden som det næste trin, og dette var jeg lidt bekymret for. Hvorfor? Fordi opsætning med Wi-Fi ikke altid har fungere uden problemer på andre enheder. Jeg blev dog bragt ud af min vildfarelse. Enheden startede, og jeg blev ført gennem initialiseringen. Denne proces er beskrevet til at tage 20 minutter, men det tog mig kun lidt under 15 minutter. Derefter startede jeg Wi-Fi-assistenten (jeg bruger et hjemmenetværk med en router). Få sekunder efter, jeg havde indtastet netværksnøglen, var jeg tilsluttet routeren. På min PC (Windows 10) blev printeren straks synlig under "Enheder og printere", og jeg kunne komme i gang med at udskrive og scanne.

       Nye udskrivningsoplevelser...

       Efter at have pakket den ud af den meget solide emballage kunne jeg tænde enheden som det næste trin, og dette var jeg lidt bekymret for. Hvorfor? Fordi opsætning med Wi-Fi ikke altid har fungere uden problemer på andre enheder. Jeg blev dog bragt ud af min vildfarelse. Enheden startede, og jeg blev ført gennem initialiseringen. Denne proces er beskrevet til at tage 20 minutter, men det tog mig kun lidt under 15 minutter. Derefter startede jeg Wi-Fi-assistenten (jeg bruger et hjemmenetværk med en router). Få sekunder efter, jeg havde indtastet netværksnøglen, var jeg tilsluttet routeren. På min PC (Windows 10) blev printeren straks synlig under "Enheder og printere", og jeg kunne komme i gang med at udskrive og scanne.

       Både udskrivnings- og scanningskvaliteten er meget god - dette overraskede mig.

       Den normale udskrivningskvalitet af tekstsider er meget god men ikke anderledes end alternative enheder. Men den helt store forskel gælder for udskrivning af fotos. Jeg isatte fotopapir og udskrev et foto fra ferien. Resultatet var brillant, og jeg kunne ikke se forskel på det og et professionelt udskrevet foto. Og det hele foregik i høj hastighed og på et behageligt lydniveau. Enheden scanner også meget lydløst.

       Udskrivning fra et SD-kort fungerer også ganske ligetil. Sæt kortet i og vælg fotosymbolet på displayet. Herefter vises billederne, og du kan enten udskrive dem alle eller blot nogle udvalgte billeder. Denne funktion kunne ikke være implementeret på nogen nemmere måde.

       Det var også uden problemer at tilslutte en smartphone, efter jeg havde installeret "Epson iPrint"-appen, så nu kan jeg udskrive i fantastisk kvalitet fra en mobil enhed uden problemer.

       Printeren får mine varmeste anbefalinger!

       EcoTank ET-2550 5/5

       Ceyda81

       Jeg har testet printeren i to uger nu, og jeg er virkelig henrykt. De medfølgende blækflasker kan hurtigt fyldes i blækbeholderne. I starten fik jeg lidt blæk på fingrene, men det er en lille pris at betale for de prisbillige genopfyldningsflasker. Jeg siger det, fordi det var et problem med vores tidligere printer af et andet mærke. Den var meget dyr og løb hurtigt tør for blæk. Det betød, at du var nødt til at tænke over, hvad du udskrev. Her er det ikke noget problem. Opsætning er hurtig og også uden problemer. Jeg synes, at Wi-Fi-funktionen er smart. Den gør, at du ikke har brug for kabler. Udskrivning går hurtigt, og selv udskrivning fra en smartphone er legende let. Du skal blot downloade Epsons app. Det er virkelig smart.

       Epson EcoTank indfriede mine forventninger fuldstændig

       Jeg har testet printeren i to uger nu, og jeg er virkelig henrykt. De medfølgende blækflasker kan hurtigt fyldes i blækbeholderne. I starten fik jeg lidt blæk på fingrene, men det er en lille pris at betale for de prisbillige genopfyldningsflasker. Jeg siger det, fordi det var et problem med vores tidligere printer af et andet mærke. Den var meget dyr og løb hurtigt tør for blæk. Det betød, at du var nødt til at tænke over, hvad du udskrev. Her er det ikke noget problem. Opsætning er hurtig og også uden problemer. Jeg synes, at Wi-Fi-funktionen er smart. Den gør, at du ikke har brug for kabler. Udskrivning går hurtigt, og selv udskrivning fra en smartphone er legende let. Du skal blot downloade Epsons app. Det er virkelig smart.

       Farverne er fremragende. Alt i alt er dette en super enhed, som jeg helt klar vil anbefale til andre.

       Denne printer er et multitalent. Jeg har brugt EcoTank ET-2550 i to uger nu, og jeg er overvældet af, hvor nem den er at betjene. I starten var jeg i tvivl om, om jeg kunne integrere den på netværket uden at få hjælp, men efter en halv times læsning i det medfølgende hæfte blev denne tvivl gjort til skamme, og printeren virkede. Det er nemt at fylde beholderne, og jeg kan fortælle, at jeg for første gang ikke havde blæk på fingrene (som du plejer at få, når du skifter patroner). Scanning og kopiering fungerede præcis, som de skulle, udskrifterne var førsteklasses, og det er meget nemt at styre de enkelte handlinger, som illustreres på displayet på en brugervenlig måde. Det føles, som om nogen holder dig i hånden og støtter dig gennem programmet. Udskrivning fra et SD-kort fungerer også uden problemer. Og lydniveauet er efter min mening også behageligt. Jeg har tidligere oplevet meget mere støjende enheder.

       Cool!

       Denne printer er et multitalent.

       Jeg har brugt EcoTank ET-2550 i to uger nu, og jeg er overvældet af, hvor nem den er at betjene. I starten var jeg i tvivl om, om jeg kunne integrere den på netværket uden at få hjælp, men efter en halv times læsning i det medfølgende hæfte blev denne tvivl gjort til skamme, og printeren virkede. Det er nemt at fylde beholderne, og jeg kan fortælle, at jeg for første gang ikke havde blæk på fingrene (som du plejer at få, når du skifter patroner). Scanning og kopiering fungerede præcis, som de skulle, udskrifterne var førsteklasses, og det er meget nemt at styre de enkelte handlinger, som illustreres på displayet på en brugervenlig måde. Det føles, som om nogen holder dig i hånden og støtter dig gennem programmet. Udskrivning fra et SD-kort fungerer også uden problemer. Og lydniveauet er efter min mening også behageligt. Jeg har tidligere oplevet meget mere støjende enheder.

       EcoTank ET-2550 5/5

       blondi18

       Dette produktet fungerer meget præcist. Billederne er også meget gode.

       ECO-TANK 2550

       Dette produktet fungerer meget præcist. Billederne er også meget gode.

       EcoTank ET-2550 4/5

       Neptunia

       Jeg er virkelig henrykt, fordi den udskriver utrolig hurtigt og med intense farver. Scanning går som en leg og det samme gælder for kopiering. Jeg synes også, det er en fordel, at du nemt kan fylde blækbeholderen med blæk... Højdepunktet for mig er dog Wi-Fi og det faktum, at du kan udskrive fra en bærbar pc, en smartphone eller en tablet.

       Henrykt

       Jeg er virkelig henrykt, fordi den udskriver utrolig hurtigt og med intense farver. Scanning går som en leg og det samme gælder for kopiering. Jeg synes også, det er en fordel, at du nemt kan fylde blækbeholderen med blæk... Højdepunktet for mig er dog Wi-Fi og det faktum, at du kan udskrive fra en bærbar pc, en smartphone eller en tablet.

       EcoTank ET-4550 5/5

       Moorhusen

       Vi har anvendt printeren på vores sted i ca. en uge nu. Dens udskrivningskvalitet er super. Enkel installation og betjening samt hurtige udskrifter, og den er også hurtig ved udskrivning af fotos og farveudskrifter, uden at det går ud over kvaliteten.

       Super printer

       Vi har anvendt printeren på vores sted i ca. en uge nu. Dens udskrivningskvalitet er super. Enkel installation og betjening samt hurtige udskrifter, og den er også hurtig ved udskrivning af fotos og farveudskrifter, uden at det går ud over kvaliteten.

       EcoTank ET-4550 5/5

       HanniHD

       En virkelig imponerende printer!

       Super all-rounder!

       En virkelig imponerende printer!
       Udskriver hurtigt og støjsvagt med gode resultater.
       Jeg har udskrevet mere end 500 sider, og i henhold til blækdisplayet har jeg næsten ingen blæk brugt.
       Der var heller ikke nogen større problemer med at fylde blækbeholderne. Tip: Brug en serviet, når du tager flaskerne ud, så dine hænder forbliver rene.
       Scannings- og kopieringsfunktionerne er også super. Den direkte scanning til PDF er praktisk.
       Farveudskrifter er af enestående kvalitet med den ene undtagelse, at store sorte områder bliver stribede ved normal kvalitet.
       Printeren imponerer mig på trods af den høje pris, fordi de lavere udskrivningsomkostninger betaler sig over tid.

       Det er fascinerende, hvor hurtigt udskrivningsteknologien udvikler sig. Enkel installation og genopfyldningsprocedure. Selvom anskaffelsesprisen er temmelig høj, er andre omkostninger behageligt lave. Muligheden for at kunne bruge printeren, uanset hvor jeg befinder mig, er også vigtig for mig.

       Teknologien gør fremskridt.

       Det er fascinerende, hvor hurtigt udskrivningsteknologien udvikler sig. Enkel installation og genopfyldningsprocedure. Selvom anskaffelsesprisen er temmelig høj, er andre omkostninger behageligt lave. Muligheden for at kunne bruge printeren, uanset hvor jeg befinder mig, er også vigtig for mig.

       Den nye "lille" fra Epson gør et godt indtryk. Det er meget nemt at fylde blæk på, selvom du selvfølgelig skal være lidt omhyggelig.

       God printer med fantastisk "blæksystem"

       Den nye "lille" fra Epson gør et godt indtryk.
       Det er meget nemt at fylde blæk på, selvom du selvfølgelig skal være lidt omhyggelig.
       Udskrivningskvaliteten ser ud til at være god (både sort-hvid og farve) og vil sandsynligvis holde i meget lang tid.
       Det vigtigste er, at blækket forhåbentlig ikke udtørrer i beholderne, men jeg kan endnu ikke sige, om dette er tilfældet.
       Tilslutning og opsætning er legende let. Udskrivning via WLAN fungerer uden problemer.
       Niveauet for sort er tilpas mørkt, og farverne er meget klare.

       Negative:
       Personligt bryder jeg mig ikke om papirføderen. Ved papirfødning ovenfra har du altid ulempen ved, at arkene bøjer sig relativt hurtigt.
       Jeg ville gerne have haft tosidet udskrivning - det er virkelig en skam, at den ikke har det.

       Ellers er jeg tilfreds med enheden. Den gør det, den forventes at gøre, og jeg finder ideen med at slippe af med blækpatronerne fantastisk!

       Og forresten så er det også vigtigt at se godt ud!

       EcoTank ET-2550 5/5

       MichaelaFL2010

       1. Udpakning, opsætning, installation og opfyldning af beholderne er problemfri (supernemt), og der medfølger en meget god dokumentation (på papir og på CD).

       Cool multifunktionsprinter

       1. Udpakning, opsætning, installation og opfyldning af beholderne er problemfri (supernemt), og der medfølger en meget god dokumentation (på papir og på CD).
       2. ET-2550 udskriver meget støjsvagt og hurtigt i modsætning til f.eks. Epson Stylus SX 210.
       3. Jeg glæder mig også over Wi-Fi-funktionen. Nu kan jeg sende en udskriftsordre direkte til ET-2550 fra min smartphone, uanset hvor jeg befinder mig, og så venter de udskrevne sider allerede på mig, når jeg vender hjem (brillant og fungerer fremragende).
       4. Scanning, kopiering i sort-hvid og farve (udskrivningskvalitet: top)
       5. Det samme gælder fotoudskriftsfunktionen - flotte farver og meget hurtige udskrivningsresultater!
       6. I morgen skal jeg i gang med masseudskrivning - 2.000 flyers for min næste teateropsætning! Jeg har allerede udskrevet 350 kopier i A5-format. Den første så præcis ud som nummer 350 (meget hurtigt med ren udskrivningskvalitet)!

       Indtil nu en fantastisk printer med super funktioner!

       Meget god "tusindkunstner" til kontoret med fire særskilte blækbeholdere, som brugeren fylder på. Udskrivnings- og scanningskvalitet er meget god, og mængden af funktioner, herunder WLAN, LAN, AirPrint osv. er bemærkelsesværdig.

       Afbalanceret all-rounder til kontoret

       Meget god "tusindkunstner" til kontoret med fire særskilte blækbeholdere, som brugeren fylder på. Udskrivnings- og scanningskvalitet er meget god, og mængden af funktioner, herunder WLAN, LAN, AirPrint osv. er bemærkelsesværdig.

       Opfyldningsblæk kan købes til en billig pris og er nem at fylde på (jeg ville bruge engangshandsker, da det er nemt at spilde et par dråber)..

       Det eneste minus: Papirbakken til 150 ark er lidt for lille...

       Jeg har for tiden Epson ET-2550 til test, og hvad skal jeg sige? Genialt.
       Printeren er et hit fra det allerførste øjekast. Visuelt set er den en drøm.

       Epson har igen overgået sig selv!

       Jeg har for tiden Epson ET-2550 til test, og hvad skal jeg sige? Genialt.
       Printeren er et hit fra det allerførste øjekast. Visuelt set er den en drøm.

       Og derefter den første udskrift ...vidunderlig. Den er hurtig, støjsvag og ser fantastisk ud!
       Vi er så glade for printeren.
       Installation er ligetil. Først skal de fire blækbeholdere fyldes. Forsigtig. Pas på, at der ikke går noget galt her. Den måde, som blækflaskerne åbnes på, kunne ændres. Jeg fik desværre noget sort blæk på min finger, og det tog 20 minutter at fjerne det...
       Printeren skal derefter bruge ca. 20 minutter på opsætningen. Derefter kan du gå i gang. Hvis du vil bruge den fra pc'en, skal du blot installere driveren fra cd'en, og så er du klar. Det er også meget enkelt at opsætte den i hjemmenetværket via WLAN. Printeren har et display. Du vælger bare netværket der, angiver nøglen, og så er du klar. Synkronisering med en iPhone er også legende let. Du skal blot gemme en PIN-kode på printeren, angive den i telefonen, og så kan du udskrive billeder i løbet af få sekunder. Det er det samme med e-mail. Du skal blot registrere printeren, så kan du straks udskrive overalt ved at sende en e-mail til printeren. Genialt. Scanning og kopiering fungerer også fejlfrit.
       Du har mulighed for at indsætte et SD-kort foran på enheden, og derefter kan du vælge at udskrive billeder direkte fra displayet.
       Du kan angive dine ønskede formater og papirkvalitet via menuen på printeren. Displayet er mere end tilstrækkelig godt til dette.
       På siden er der en konstant visning af blækniveauerne.
       Men det vigtigste er selvfølgelig udskrifterne: Jeg kan kun sige FANTASTISK! Printeren er ekstremt hurtig, støjsvag og kvaliteten er virkelig imponerende. Uanset om du udskriver fotos eller "kun" tekst.
       Jeg kan selvfølgelig endnu ikke sige, om blækbeholderne rent faktisk kan udskrive det lovede sideantal (4.000 i sort-hvid og 6.500 i farve). Jeg ved heller ikke, hvad der sker med blækket, hvis du ikke udskriver noget eller kun udskriver lidt over en lang periode. Jeg må vente og se, om den skal fyldes med "frisk" blæk (men dette er endnu ikke sket for mig...).
       Min vurdering: Meget god enhed med fantastiske resultater. Irritationen ved at skulle skifte patroner er nu slut, og dette er også godt for miljøet. Så jeg kan kun anbefale den.

       EcoTank ET-2550 5/5

       Woody165

       Jeg har haft EcoTank ET-2550 siden sidste fredag, 23-10-2015.Jeg var begejstret lige fra starten.

       God idé at spare på de løbende udgifter

       Jeg har haft EcoTank ET-2550 siden sidste fredag, 23-10-2015.
       Jeg var begejstret lige fra starten.
       Efter opfyldning af beholderne og opsætning af Wi-Fi-forbindelsen udskrev jeg mine første sider.

       Du skal kun være forsigtig, når du fylder dem, ellers får du farvede fingre.
       Opsætningen og installationen er enkel og kan beherskes uden nogen teknisk viden.

       Jeg kan kun anbefale denne printer.

       Printeren kan nemt pakkes ud hjemme. Det er utrolig nemt at fylde beholderne, og der er intet spild.

       Fantastisk printer til personer, der udskriver meget derhjemme

       Printeren kan nemt pakkes ud hjemme. Det er utrolig nemt at fylde beholderne, og der er intet spild.
       Som lærer udskriver jeg meget materiale til individuel læring, inklusive en række store farvebilleder. Der er ingen udtværing på disse, og der er heller ikke nogen "sjove" linjer på billedet. Med andre ord ser det alt sammen meget godt ud. Farverne svarer også til det, jeg kan se på skærmen.
       Farverne er meget pæne, selv når udskriften lamineres.
       Hvad jeg især synes om er, at jeg kan udskrive via WLAN fra alle enheder, som vi ejer: iPad, iPhone og forskellige pc'er. Det er super praktisk.
       Kopieringsfunktionen fungerer også perfekt.
       Jeg kan varmt anbefale denne printer.

       Meget god konstruktionskvalitet.Du kan udskrive på begge sider takket være duplexfunktionen.

       Ganske enkelt den bedste printer til det lille kontor.

       Meget god konstruktionskvalitet.
       Du kan udskrive på begge sider takket være duplexfunktionen.
       Scanneren med automatisk føder til flere ark er ganske hurtig.
       Flatbedscanneren er dog meget hurtigere.
       Scanningsresultaterne og kopierne er meget gode. Du må finde dig i nogle få udtværinger på billederne (det er jo ikke en fotoprinter), men de er alligevel temmelig gode.
       Det er utrolig nemt at fylde blækbeholderne.
       Antallet af porte er fantastisk.
       De inkluderer USB, netværk og WLAN, og de kan også kontrolleres via en smartphoneapp.
       Ved førstegangsinstallation tager det lidt længere. 20 minutter for at opfylde beholderne i printhovederne, men mens dette foregår, kan du gennemse PDF-vejledningen.
       Men efter ventetiden vil installationen af resten af indstillingerne gå meget stærkt.
       Jeg er blevet meget POSITIVT overrasket over Epson EcoTank ET-4550.

       Denne 3-i-1-inkjetprinter er det ideelle valg for alle, der ønsker at spare på udskrivningsomkostningerne.

       Fantastisk multifunktionsprinter

       Denne 3-i-1-inkjetprinter er det ideelle valg for alle, der ønsker at spare på udskrivningsomkostningerne.

       Besparelsesberegner

       Find ud af, hvor meget du kan spare

       Sammenlign EcoTank med de 20 mest solgte printere ved hjælp af vores vederlagsfri og brugervenlige onlineberegner.

       Få mere at vide
       1. To års blæk baseret på en gennemsnitlig, månedlig udskriftsmængde på ca. 150 sider.
       2. Gennemsnitlig besparelse for udskrivning af det anførte antal sider ved brug af de blækflasker, der er pakket sammen med EcoTank, inklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden maj 2015 til april 2016, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder.
       3. Gennemsnitlig besparelse for udskrivning af det anførte antal sider ved brug af pakning med blækflasker med EcoTank inklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden maj 2015 til april 2016, som registreret af GfK.
        Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder
       4. Pris pr. side beregnet efter vejledende pris på blækflasker divideret med anført blækkapacitet
       5. ET-4550 og ET-3600 leveres med en blækkapacitet, der svarer til udskrivning af 11.000 sider. Se specifikationerne for at se, hvor meget blæk der inkluderes med andre modeller.
        Sort: 11.000/Farve: 11.000 siders kapacitet er baseret på to blækflaskesæt, der leveres sammen med denne printer. Sort: 6.000/Farve: 6.500 siders kapacitet er baseret på 774/664 blækflasker, der sælges separat.
        De anførte kapaciteter/priser pr. side er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC24712. De anførte kapaciteter/priser pr. side er IKKE baseret på ISO/IEC24711. De anførte kapaciteter/priser pr. side kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen
       6. Kræver en trådløs internetforbindelse. Du finder flere oplysninger samt understøttede sprog og enheder på www.epsonconnect.eu
       7. De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af original Epson metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712 med udskiftning af blæksæt. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du dskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at ydeevnen for det første medfølgende sæt kan være lavere.
       8. Hentet fra en undersøgelse, der er foretaget af OnePoll på vegne af Epson i august 2015. Der deltog 8000 europæiske forbrugere i Italien, Spanien, Storbritannien og Tyskland.
       9. Sorte blækbeholdere bruges samtidig af printeren, og begge skal genopfyldes for at kunne udskrive.
       10. Epsons printere med blækbeholdere med stor kapacitet har opnået et globalt, akkumuleret salg på 20 millioner enheder siden lanceringen i 2010.

       Ignorer