Sig farvel til blækpatroner

Spar op til 90 % på udskrivningsomkostninger1

Play

Introduktion af EcoTank-printere

Søger du efter et alternativ, som er ultraøkonomisk?

Vores innovative EcoTank-sortiment har en uovertruffen pris pr. side med en 90 % besparelse på blækomkostninger1. De genopfyldelige blækbeholdere med ultrahøj kapacitet gør det muligt at udskrive tusindvis af sider uden besværet med at udskifte blækpatroner.

Hvordan fungerer den?

En EcoTank-printer er fundamentalt anderledes end de fleste printere - den har en stor blækbeholder, som du fylder op med de medfølgende blækbeholdere i stedet for blækpatroner. Fra starten har du blæk nok til at udskrive op til 14.000 sider2 - det betyder, at du sparer både tid og penge, da du ikke skal skifte blækpatroner så ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning, og pålideligheden er i top med kvalitetsudskrivning af side efter side.

Afspil videoen nedenfor og se, hvor nemt det er.

UDSKRIV OVER 50 SIDER I SORT FOR 1 KR.3

UDSKRIV OVER 25 SIDERI FARVER FOR 1 KR.3

Hvilken printer har de bedste besparelser?

Sæt EcoTank på prøve - det er lige så nemt som 1 - 2 - 3

 1. Vælg en Epson EcoTank-model, og sammenlign den med en af de 20 mest solgte printere.
 2. Fortæl os, hvor mange sider du sandsynligvis skriver ud om måneden, og hvor mange år du forventer at skulle bruge printeren.
 3. Klik på "Beregn"

Årsager til at købe

Ikke alle printere med blækbeholdersystem fremstilles på samme måde. Som banebrydere i denne branche har Epson mange års erfaring med at udvikle og forbedre denne teknologi. Find ud af, hvad der gør EcoTank så speciel.

Slut med griseri og fejl

Disse genlukkelige, drypfrie flasker kan kun forbindes med de tilsvarende farvebeholdere.

Holdbar kvalitet

Du kan udskrive tusindvis af sider med det blæk, der medfølger i kassen. Når du til sidst løber tør, kan du få ekstra blækflasker til en overkommelig pris.

Dobbeltsidet udskrivning

Spar penge og papir ved at udskrive automatisk på begge sider af papiret (kun relevante modeller).

Udskriv fra smartenheder

Med Epsons gratis apps er det nemt at udskrive og scanne til skyen fra mobiltelefoner, tablet-pc'er og bærbare pc'er4.

Fotoudskrivning i høj kvalitet

Fremstil fantastiske, farvestrålende fotos, der kan holde op til 300 år i et fotoalbum (kun ET-7700 og ET-7750)5.

Pladsbesparende design

EcoTank-printere med indbygget beholder foran er kompakte og stilfulde.

Slidstærkt, fast printhoved

Til forskel fra andre producenter forringes Epsons faste printhoved ikke. Du behøver ikke at sætte penge af til udskiftning af printhovedet eller montere et nyt

Prisvindende

Der er solgt over 50 millioner EcoTank-printere på verdensplan6. EcoTank har også vundet adskillige internationale priser for sit innovative og prisbesparende design.

Se sortimentet

Hverdagens udskrivning

Det er nemt at scanne, kopiere og udskrive med disse 3-i-1 A4-printere, der kan oprette forbindelse til bærbare pc'er, tablet-pc'er og smartphones.

Udskrivning i virksomhedskvalitet

Få opgaverne løst effektivt med disse virksomhedsorienterede modeller.

Fotoudskrivning

Udskriv op til 3.400 fotos2 med de medfølgende blækbeholdere og få langtidsholdbare fotos til de kommende generationer.

EcoTank til sort-hvid

Spar op til 50 % på udskrivning i løbet af tre år sammenlignet med laserprintere til udskrivning i sort-hvid9.9.

Sammenlign produkter

Teknologi
All-in-One-funktioner
Tilslutning
Maks. papirstørrelse
Dobbeltsidet udskrivning
Automatisk dokumentføder
LCD-skærm
Mobil og Cloud-udskrivningstjeneste

Bag scenen

Hvordan er det at være på settet med Usain Bolt?

Se vores galleri:

Udskriv fra mobiltelefoner med mere

Med Epsons sortiment af kompakte All-in-Ones bliver udskrivning fra mobiltelefonen hurtig og nem. Der er ikke længere grund til at være bundet til et bestemt skrivebord - send udskrivningsopgaver fra din tablet-pc eller smartphone med Wi-Fi og en række gratis apps til mobil udskrivning4.

 • Epson Smart Panel app
 • Epson Creative Print-app
 • Udskriv fotos fra Facebook
 • Email Print
 1. Gennemsnitlig besparelse pr. side og gennemsnitligt antal blækpatroner, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækflaskerne til EcoTank "102" og "104". Sammenligning mellem gennemsnitlig kapacitet (A4-udskrifter i ISO/IEC 24711) for flasker til EcoTank "102" og "104" og de originale forbrugsmaterialer, der er brugt i de 50 mest solgte inkjetpatronprintere (i henhold til markedsdata fra GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale panel for Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Spanien og Italien fra april 2019 til marts 2021).
 2. De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra testmønstrenes udskriftssimulering, som angivet i ISO/IEC 24712 eller 29103. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711 eller 20102. De anførte kapaciteter kan variere afhængigt af de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperatur. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt er lavere.
 3. Antal udskrevne sider er baseret på den højeste pris pr. side (CPP) for Epsons blækbeholdersortimenter 102, 104 og 664. Prisen pr. side beregnes ved at dividere den samlede vejledende pris på cyan, magenta og gule blækbeholdere ved farvesider eller den vejledende pris på sorte blækbeholdere ved sorte sider med de offentliggjorte sidekapaciteter. Vejledende priser er korrekte fra og med august 2018
 4. Kræver en trådløs internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder på www.epsonconnect.eu
 5. Bedømmelser af udskriftsbestandighed er baseret på accelereret test af udskrivninger på specialmedier, opbevaret i arkivlommer i album. Faktisk udskriftsstabilitet varierer afhængig af medie, det udskrevne billede, visningsforhold, lysintensitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke udskrifters levetid.
 6. Kumulativt salg af Epson blækbeholderprintere fra 2010 til 2020 baseret på Epsons interne forsendelsesdata.
 7. Vilkår og betingelser er gældende. Når du har købt en af de berettigede printere og et kort til ubegrænset udskrivning, skal du gå til www.unlimitedprintingwithecotank.epson.dk for at tilmelde dig tjenesten.
 8. Op til 3 års blæk baseret på gennemsnitlige månedlige udskriftsmængder på 140 sider for A4 EcoTank-printere til hjemmet og kontoret.
 9. Besparelser opnået i løbet af tre år ved at udskrive 406 sider pr. måned. Omkostningssammenligningen omfatter pris for hardware, medfølgende blækbeholdere/tonerpatroner samt udskiftningsblækbeholdere/-tonerpatroner. Sammenligning af hardwarepriser foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epson M1100 og den gennemsnitlige pris på de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Grækenland, Tjekkiet, Ungarn, Polen, resten af Sydøsteuropa, Rumænien, Slovakiet, Slovenien og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for fjerde kvartal af 2018. Sammenligning af udskrivningsomkostninger foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epsons sorte blækbeholdere (110-serien) og de gennemsnitlige priser på originale sorte tonerpatroner fra originale udstyrsproducenter med den største tilgængelige kapacitet for de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker for andet halvår af 2018. Kapacitet for konkurrenters lasertonerpatroner er taget fra producenternes websteder.