EPSON CONNECT

Udskriv problemfrit fra tablet-pc'er, smartphones og andet

Udskriv hvor som helst med Epson Connect

Epsons mobil- og Cloud-udskrivningstjeneste gør det nemt for dig at udskrive og scanne trådløst via smartphones og tablet-pc'er hjemme, på kontoret, eller når du er på farten.

Få mere at vide om de tjenester, som Epson Connect kan tilbyde, for at sikre, at du får mest muligt ud af din printer og dine smartenheder. Udskriv bekvemt fra din lænestol, fra haven, eller når du er bortrejst. Uanset hvor du er, kan Epson Connect hjælpe.

EPSON IPRINT-APP

Din app til udskrivning, scanning og meget mere

Få mere at vide

Udskriv på et hvilket som helst tidspunkt til en printer fra Epson fra praktisk talt overalt via din smartphone eller tablet-pc - Epson iPrint gør det utrolig nemt. Du skal bare downloade og installere denne fantastiske, gratis app, og så er du klar til at udskrive websider, Microsoft Office-dokumenter, fotos og PDF-filer samt scanne og kopiere.

iPrint-vejledningsvideoer

 1. 1. Opsætning af Epson Connect
 2. 2. Opsætning af lokale netværk
 3. 3. Adgang til hukommelse
 4. 4. Scan og gem
 5. 5. Kopi
 6. 6. Onlinelagring
 7. 7. Udskriv et foto
 8. 8. Udskriv et gemt dokument
 9. 9. Udskriv en webside - Android
 10. 10. Udskriv en webside - iOS

Nøglefunktioner

Udskriv overalt

Med iPrint kan du sende fotos og dokumenter direkte til din printer via internettet, så du kan udskrive, uanset hvor du befinder dig1.

Udskriv tæt ved

Har du brug for at udskrive til en Epson printer, der er placeret lige ved siden af dig? Log blot din enhed på det samme Wi-Fi-netværk for at udskrive.

Scan og del

Med iPrint kan du også scanne fra en printer i nærheden via Wi-Fi. Nu kan du scanne, gemme og dele fra din enhed.

Scan uden ledninger

Vil du gemme et vigtigt dokument eller foto? Nu kan du bruge en Epson All-in-One i nærheden til at scanne trådløst og registrere din fil på en smartphone eller en tablet-pc. Du kan derefter vælge at maile den, gemme den på enheden eller uploade den til din Cloud-konto.

Nå skyen

Cloudadgang er indbygget i iPrint, hvilket gør onlineadgang nemmere end nogensinde før. Du kan logge på Box, Dropbox, EverNote, Google Drive eller Microsoft OneDrive, så du kan få forhåndsvist og udskrive dine filer online eller scanne og uploade dem.

Overfør filer

Brug din printer til at overføre filer direkte til din tablet-pc eller telefon. Indsæt blot et USB-drev eller et hukommelseskort i din printer, så kan iPrint se og overføre fotos til din enhed. Du kan også vende flowet og overføre filer fra din mobilenhed. Det giver mulighed for at overføre fotos fra ældre digitalkameraer.

Luk afsnit

EPSON CREATIVE PRINT-APP

Din app til kreativ udfoldelse med dine fotos fra Instagram og Facebook.

Få mere at vide

Udtryk din kreativitet med Creative Print-appen på din smartphone eller tablet. Den gør det nemt at udskrive fotos fra din smartenhed, Instagram eller Facebook. Du kan desuden oprette collager, tilpasse lykønskningskort, skabe personligt brevpapir, udskrive direkte på CD'er/DVD'er og forvandle dine billeder til en sjov malebog.

Sådan virker det

 1. Download Epson Creative Print-appen
 2. Find en printer via Wi-Fi
 3. Udskriv lykønskningskort, kalendere, CD'er og meget mere

Udskrivning fra Facebook

Udskrivning fra Facebook har aldrig været nemmere. Du skal bare logge på din Facebook-konto og udskrive fotos. Efterlad ikke minderne på din telefon - udskriv og nyd dem i dag.

Collager

Opbyg collager ved hjælp af fotos fra kompatible apps til sociale medier samt andre fotos, der er lagret i din tablet eller smartphone. Udskriv i en række forskellige størrelser op til 8,5" x 11" (22 x 28 cm).

Individuel fotoudskrivning

Opret personlige kort, rammer og kalendere, der fejrer dine særlige øjeblikke, med vores hurtige og nemme kreative værktøj. Det er en flot gave til familie og venner og kan laves på et øjeblik.

Få mere at vide

Nøglefunktioner

Udskriv på CD'er/DVD'er

Skab grafik ud fra dine fotos og udskriv direkte på en inkjetprintbar CD eller DVD ved hjælp af en kompatibel Epson printer.

Malebog

Vælg et foto og opret en malebog med konturtegninger, som du kan udskrive og give til dine børn, så de kan farvelægge den som en sjov aktivitet.

Tilpassede lykønskningskort

Skab et personligt lykønskningskort ved hjælp af dine fotos. Du kan endda personliggøre det med din egen håndskrift.

Luk afsnit

EPSON EMAIL PRINT

Udskriv hvor som helst - du skal bare sende filen til din printer via e-mail1

Få mere at vide

De nyeste printere fra Epson har deres egen mailadresse. De kan automatisk udskrive vedhæftede filer, såsom fotos og dokumenter, der modtages via mailadressen. Telefon, tablet eller bærbar computer - udskriv fra en hvilken som helst enhed, hvor som helst i verden, ved blot at sende en e-mail til printeren via internettet.

Se, hvordan Email Print fungerer

Se denne video for at se, hvor let det er at bruge.

Download Email Print

Klik her for at downloade denne funktion.

Er du allerede tilmeldt?

Brug dette login for at få adgang til din konto.

Sådan virker det

 1. Opsæt din printer til at bruge Email Print
 2. Send dine fotos og filer som vedhæftede filer til printerens mailadresse
 3. Mails, fotos, PDF-filer og Microsoft Office-filer udskrives automatisk

Nøglefunktioner

Udskriv fra en hvilken som helst enhed

Hvis din enhed kan sende e-mails og har adgang til internettet, kan du bruge Epson Email Print. Du skal blot sende en e-mail med dine Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, PDF-, JPG- og TIF-filer til printeren. Du kan befinde dig overalt i verden1.

Nem at huske

Vil du ændre den automatisk tildelte mailadresse? Brug blot din Epson Connect-konto til at tilpasse printerens mailadresse. Nu er den nem at huske for dig og alle, som du deler printer med.

Sikkerhed på den nemme måde

Har du brug for at begrænse, hvem der må bruge din printer? Aktivér "Liste over godkendte afsendere". Du kan derefter tilføje de mailkonti, der skal have tilladelse til at bruge din printer. Du kan endda tilføje et helt maildomæne og hurtigt godkende en hel firmamailliste.

Luk afsnit

EPSON SCAN TO CLOUD

Scan direkte til Cloud-konti

Få mere at vide

Du kan scanne dokumenter eller fotos med nogle få tryk på printerens kontrolpanel og sende dem direkte til mailadresser eller Cloud-lagringskonti. Du skal bare sørge for, at din printer er forbundet med internettet.

Konfigurer Scan-to-Cloud

Klik her for at downloade denne funktion.

Er du allerede tilmeldt?

Log ind for at få adgang til din konto.

Sådan virker det

 1. Vælg Scan-to-Cloud på printerens kontrolpanel.
 2. Scan dokumentet
 3. Send din fil eller gem den på en online lagringstjeneste.

Nøglefunktioner

Arkivér og gem dokumenter

Du kan bruge Cloud-tjenester til at gemme og centralisere scannede dokumenter, så du har adgang til dem overalt, uanset enhed. Epson Scan-to-Cloud giver dig mulighed for at scanne, arkivere og dele forretningsdokumenter.

Scan og del

Brug din printer til at scanne og dele dit dokument eller dit billede direkte med andre mailadresser fra en Epson printer.

Luk afsnit

EPSON REMOTE PRINT

Avanceret udskrivning fra din computer, uanset hvor du befinder dig1

Få mere at vide

Du behøver ikke at være hjemme for at sende filer til udskrivning fra din computer. Installer Remote Print for at forbedre både styrken og rækkevidden af din computer eller bærbare computer. Alt, hvad du behøver at gøre, er at klikke på Filer/Udskriv for at sende din fil til en Epson printer hvor som helst i verden1. Der er ingen grund til at bekymre dig om formaterings- eller skrifttypeproblemer. Og det bedste er, at du kan tilgå og styre avancerede udskrivningsindstillinger.

Sådan virker det

 1. Installer Remote Print og indtast mailadressen for en printer fra Epson.
 2. Vælg Filer/Udskriv i et hvilket som helst program og vælg "Remote Print".
 3. Din fil sendes korrekt formateret til den eksterne printer.

Nøglefunktioner

Langdistanceudskrivning

Det er nu lige så nemt at udskrive på en printer, der befinder sig langt væk, via internettet som at klikke på Fil og Udskriv. Remote Print er yderst anvendelig, da den er kompatibel med næsten alle programmer og filtyper. Det er også hurtigere end Email Print, da det ikke er nødvendigt at oprette og sende en vedhæftet fil via e-mail.

Alt software, enhver skrifttype

Remote Print er kompatibel med stort set alle computerprogrammer - selv de mere specialiserede. Du kan være sikker på, at formateringen og skrifttyperne udskrives på samme måde som ved hjælp af et USB-kabel.

Hvis du kan lide at have kontrollen

Remote Print giver dig mulighed for at bestemme, hvordan dine udskrifter udskrives på en fjernplacering. Vælg antal kopier, sideinterval, indstillinger for omvendt rækkefølge og sæt. Du kan endda få adgang til softwarespecifikke udskrivningsfunktioner og dermed opnå ultimativ kontrol.

Luk afsnit

KOMPATIBLE TJENESTER

Andre kompatible udskrivningsløsninger

Få mere at vide

Ud over Epson Connect-udskrivningstjenesterne er der en række andre udskrivningsløsninger tilgængelige, som er kompatible med Epsons printere og smartenheder.

Indbygget Android-udskrivning med Epson Print Enabler

Denne funktion er indbygget i Android 4.4 og nyere, så du behøver ikke længere en separat app, der understøtter udskrivning. Efter en download af den gratis Epson Print Enabler skal du blot finde udskrivningsindstillingen i menuikonet for de understøttede apps. Funktionen er integreret i Chrome, Gallery og Gmail, så du kan nemt udskrive websider, fotos og e-mails. Du kan også få adgang til Android-udskrivning fra både Drive og Quickoffice, så du kan nemt udskrive dine dokumenter.

Undersøg kompatibilitet

Sådan virker det

 1. Download Epson Print Enabler-softwaren fra Google Play Butik.
 2. Vælg rullemenuen med indstillinger og udskriv derefter.
 3. Vælg en printer i nærheden.
 4. Vælg dine udskriftsindstillinger og vælg derefter Udskriv.
 5. Udskriftsjobbet udskrives derefter af den valgte printer.

Nøglefunktioner

Kompatibilitet

De fleste Epson Wi-Fi-inkjetprintere for forbrugere (og nogle laserprintere), der har været tilgængelige siden 2008, vil være kompatible med Epson Print Enabler. Du finder en liste over kompatible produkter nedenfor.

Udskrivning på farten

Bliv ved med at udskrive, når du skifter fra en pc eller en bærbar til en smartenhed.

Mopria

Mopria Alliance er en almennyttig medlemsorganisation blandt verdens førende teknologivirksomheder med et fælles mål om at tilbyde intuitiv og enkel trådløs udskrivning fra smartphones, tablets og andre mobilenheder.

Undersøg kompatibilitet

Epson Print and Scan

Epson Print and Scan leverer en fremragende udskrivnings- og scanningsoplevelse på startskærmen for dine Wi-Fi-tilsluttede All-in-One-printere på Windows 8.

Undersøg kompatibilitet

Nøglefunktioner

Udskriv
 • Touchforbedret brugerinterface
 • Enhedsvalg
 • Dokumenteksempel
 • Papirstørrelse
 • Papirtype
 • Farvetilstand
Scan
 • Touchforbedret brugerinterface
 • Enhedsvalg
 • Dokumenteksempel
 • Papirstørrelse
 • Papirtype
 • Farvetilstand

Apple AirPrint

Udskriv direkte fra din iPad, iPhone eller iPod Touch. Du behøver hverken at downloade software, installere drivere eller tilslutte kabler. Med blot nogle få tryk i Mail, Photos, Safari eller iBooks kan du sende det, der vises på skærmen, til en printer fra Epson.

Undersøg kompatibilitet

Sådan virker det

 1. Tryk på handlingsikonet.
 2. Udskriv til en printer i nærheden.
 3. Hent din udskrift.

Nøglefunktioner

Trådløs app-udskrivning

Du kan udskrive fra mange af de apps, du bruger hver dag. Udskriftsfunktionen er kun nogle få tryk væk. Udskriv dine mails, fotos, kort, dokumenter, regneark og præsentationer til en Epson printer i nærheden over et Wi-Fi-netværk. Så nemt er det.

Tryk og udskriv

Brug knappen "Handling" eller "Værktøjer" til at finde udskriftsfunktionen. Find derefter Epson printer på Wi-Fi-netværket og udskriv. AirPrint tager sig af udskrivningen i baggrunden. Det er indbygget i iOS, så der er ingen printersoftware eller kabler, der skal tilsluttes.

Luk afsnit

Søg efter kompatible apps eller produkter

 1. Kræver en internetforbindelse til printeren samt en internet- og/eller mailaktiveret enhed