HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH

SureColor SC-F-serien - farvesublimeringsprintere

Se video Få mere at vide

HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH

Hvis du leder efter en DTG-printer (Direct to Garment), der tilbyder topkvalitet og høj produktivitet, behøver du ikke lede længere end til SureColor SC-F2100 fra Epson.

Se video Få mere at vide

Præcisionsdesign for ubesværet ydeevne

Spar tid og penge ved at fremstille kvalitetspræget sportstøj, beklædning, reklameartikler, blød skiltning, tilbehør og gadgets på stof, beklædning og stive medier. Alle produkterne er helt og aldeles designet og fremstillet af Epson med henblik på at sikre pålidelighed, ubesværet ydeevne og lave driftsomkostninger. UltraChrome DS-blæk sørger for livagtige farver, og vores overlegne printhovedteknologi betyder minimal nedetid og maksimal produktivitet.

Kvalitetsløsninger til en række forskellige produktionsniveauer

Opnå imponerende resultater hver eneste gang med SureColor F-serien. Fremstil små og mellemstore tryk, der opfylder de højeste kvalitetskrav til polyesterstof og salgsfremmende varer uden behov for forbehandling. Kernen i Epson printere er de højtydende PrecisionCore TFP-printhoveder. De er designet til at tilvejebringe fremragende kvalitet ved høje udskrivningshastigheder og suppleres af vores farvesublimeringsblæk. Disse trykfarver er specialudviklede sammen med overføringspapiret for at give fremragende blækafgivelse, når de sublimerer sig på en lang række genstande.

En alsidig løsning til dine produktionsbehov

Den samlede løsning til stoffer i høj kvalitet

Slip din kreativitet løs med en bred farveskala og høj kvalitet. Til modedesignere og iværksættere giver SureColor SC-F-farvesublimeringsserien farvestabilitet og sorte nuancer i høj opløsning, og den er nem og hurtig at vedligeholde. Det gør den ideel til dynamiske og krævende produktionsbetingelser på forskellige typer af tekstiler, uanset om du udskriver et enkelt stykke tøj til en modeopvisning eller en hel serie.

Enestående kvalitet, brede anvendelsesmuligheder

Vores SureColor SC-F-serie af farvesublimeringsprintere slipper din kreativitet løs. Fremstil modeartikler, sportstøj, tekstiler til hjemmet, skilte og kampagneartikler med hastighed, kvalitet og pålidelighed. Sortimentet omfatter også SC-F9400H, der er Epsons første løsning til udskrivning med farvesublimering med pink og gult fluorescerende blæk.

Den komplette udskrivningsløsning til tekstil

Hvert element i SureColor SC-F-serien spiller en afgørende rolle i den problemfri levering af Epsons samlede farveudskrivningsløsning.

Epson UltraChrome DS-blæk

Med rig sort farvetæthed, der er specialudviklet til tekstiler, kan brugerne opnå levende farver, tætte skygger med en mere neutral farvetone og en let kontrollerbar gråskala.

Epson Edge Print

Epsons Edge Print-software giver bedre kontrol over udskrifter. Du skal blot installere hardwaren og RIP-softwaren for at få adgang til funktioner, der omfatter eksempelvisning, overvåget mappe til nye filer ("hot folder"), kopiering, beskæring, parentesstruktur, fliseopsætning og multieksponering.

Fantastiske resultater hver gang

Alle komponenter i SureColor SC-F2100 er bygget med præcision for at levere kvalitet. Vores avancerede teknik kombineret med Epson software byder konsekvent på farvestrålende og slående udskriftsresultater af høj kvalitet, så du kan fokusere på at skabe vækst i din virksomhed.

Få mere at vide

En harmoniseret udskrivningsløsning

Hvert enkelt aspekt af SureColor SC-F2100 er nøje overvejet for at sikre kvalitet i hvert trin af udskrivningsprocessen:

  • PrecisionCore TFP-printhovedet sikrer ensartede, enestående resultater
  • Udskrift med flere punkter og en bredere farveskala for forbedret billedgengivelse
  • Hvid og farvet dobbeltlagsudskrivning for mere effektivt gennemløb
  • Regelmæssig cirkulation af hvidt blæk for hurtig opstart
  • RGB- og CMYK-profilunderstøttelse for enhver arbejdsmetode

Enestående kvalitet hver gang

Hvis du leder efter en DTG-printer (Direct to Garment), der tilbyder topkvalitet og høj produktivitet, behøver du ikke lede længere end til SureColor SC-F2100 fra Epson.

Få mere at vide

Den komplette udskrivningsløsning til tekstil

Hver eneste del af SureColor SC-F-serien er udformet til at spille en afgørende rolle i problemfri levering af en fuldstændig samlet løsning til farveudskrivning.

Epson UltraChrome DG-blæk

Høj kvalitet: Udskriver på mørkt stof, da hvid blæk er robust og ikke krakelerer. ECO PASSPORT fra OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-blæk er tildelt en Eco Passport-certificering. Fleksibel: Udskriver direkte på stof og har et bredt farvespektrum.

Garment Creator

Vores Garment Creator-software gør det nemt at designe og skabe iøjnefaldende udskrifter. Dets enkle interface og intuitive navigation gør det muligt for dig at gemme prædefinerede farvestyrings- og layoutstyringsskabeloner - så det bliver nemt at levere ensartede, fremragende resultater.

Fremragende produktion inden for industriel trykning direkte til stof

Monna Lisa Evo Tre er det fuldt integrerede system til industriel digital trykning på tekstiler, hvor alle komponenter - teknologi, blæk og teknik - tilhører totalløsningen, den proces, der er skabt af Epson i samarbejde med F.lli Robustelli og For.Tex. Gennem kvalitet, produktivitet og fleksibilitet opfylder Monna Lisa Evo Tre kravene til det industrielle marked inden for områder som haute couture og hurtig mode, tilbehør, boligtekstiler og sportstøj.

Læs mere her

CASES

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epson-løsninger, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.