HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH

SureColor SC‑F-serien - farvesublimeringsprintere

SE VIDEO FÅ MERE AT VIDE

HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH

Hvis du leder efter en DTG-printer (Direct to Garment), der tilbyder topkvalitet og høj produktivitet, behøver du ikke lede længere end til SureColor SC‑F2100 fra Epson.

SE VIDEO FÅ MERE AT VIDE

Præcisionsdesign for ubesværet ydeevne

Spar tid og penge ved at fremstille blød skiltning, sportstøj, beklædning, reklameartikler, tilbehør og gadgets på stof, beklædning og stive medier i høj kvalitet. Da alle produkter er fuldstændig designet og fremstillet af Epson, oplever du pålidelighed, ubesværet ydeevne og lave driftsomkostninger. UltraChrome DS-blæk sikrer livagtige farver, og vores overlegne printhovedteknologi betyder minimal nedetid og maksimal produktivitet.

Enestående kvalitet, brede anvendelsesmuligheder

Vores SureColor SC‑F-serie af farvesublimeringsprintere slipper din kreativitet løs. Fremstil modeemner, sportstøj, tekstiler til hjemmet, skilte og mere med hastighed, kvalitet og pålidelighed.

Få mere at vide

Høj produktivitet og kvalitet

Opnå fremragende resultater på rekordtid med denne serie af printere. Fremstil små og mellemstore udskriftskørsler, der opfylder de højeste kvalitetskrav til polyesterstof uden behov for forbehandling. Kernen i Epson printere er de højtydende PrecisionCore TFP-printhoveder. De garanterer enestående kvalitet ved høje udskrivningshastigheder og fungerer perfekt med vores UltraChrome DS-blæk og andre blæktyper. Disse særlige blæktyper udskrives på overførselspapir, varmes op til ca. 195 °C i en varme- eller overførselspresse og fikseres på polyesterstoffet på 60 sekunder.

Ideel til produktion og udskrivning af prototyper

Brug disse printere til at oprette prøvefarvekort, hurtigt og pålideligt.

Den samlede løsning til stoffer i høj kvalitet

Slip din kreativitet løs med en bred farveskala og høj kvalitet. Til modedesignere og iværksættere giver SureColor SC‑F-farvesublimeringsserien farvestabilitet og sorte nuancer i høj opløsning, og den er nem og hurtig at vedligeholde. Det gør den ideel til dynamiske og krævende produktionsbetingelser på forskellige typer af tekstiler, uanset om du udskriver et enkelt stykke tøj til en modeopvisning eller en hel serie.

Den komplette udskrivningsløsning til tekstil

Hver eneste del af SureColor SC‑F-serien er udformet til at spille en afgørende rolle i problemfri levering af en fuldstændig samlet løsning til farveudskrivning.

Epson UltraChrome DS-blæk

Indeholder nu en sort HDK-blæk med en overlegen sort tæthed, der er specifikt fremstillet til tekstiler, så brugerne nu kan opnå livagtige farver, tætte skygger med en mere neutral nuance og større kontrol over gråtonerne.

Epson Edge Print

Epsons Edge Print-software giver bedre kontrol over udskrifter. Du skal blot installere hardwaren og RIP-softwaren for at få adgang til funktioner, der inkluderer eksempelvisning, hot holder, kopiering, beskæring, indkapsling, stabling, trin og gentag.

Fantastiske resultater hver gang

Komponenter i SureColor SC‑F2100 er bygget med præcision for at levere kvalitet. Vores moderne teknik kombineres med vores egenudviklede software for konsekvent at fremstille livagtige, bemærkelsesværdige udskriftsresultater i høj kvalitet, så du kan koncentrere dig om at opbygge din virksomhed.

FÅ MERE AT VIDE

En harmoniseret udskrivningsløsning

Hvert enkelt aspekt af SureColor SC‑F2100 er nøje overvejet for at sikre kvalitet i hvert trin af udskrivningsprocessen:

 • PrecisionCore TFP-printhovedet sikrer ensartede, enestående resultater
 • Udskrift med flere punkter og en bredere farveskala for forbedret billedgengivelse
 • Hvid og farvet dobbeltlagsudskrivning for mere effektivt gennemløb
 • Forbedret cirkulation af hvidt blæk til hurtig opstart
 • RGB- og CMYK-profilunderstøttelse for enhver arbejdsmetode

Enestående kvalitet hver gang

Hvis du leder efter en DTG-printer (Direct to Garment), der tilbyder topkvalitet og høj produktivitet, behøver du ikke lede længere end til SureColor SC‑F2100 fra Epson.

FÅ MERE AT VIDE

Den komplette udskrivningsløsning til tekstil

Hver eneste del af SureColor SC‑F-serien er udformet til at spille en afgørende rolle i problemfri levering af en fuldstændig samlet løsning til farveudskrivning.

Epson UltraChrome DG-blæk

Høj kvalitet: Udskriver på mørkt stof, da hvid blæk er robust og ikke krakelerer. ECO PASSPORT fra OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-blæk er tildelt en Eco Passport-certificering. Fleksibel: Udskriver direkte på stof og har et bredt farvespektrum.

Garment Creator

Vores Garment Creator-software gør det nemt at designe og skabe iøjnefaldende udskrifter. Dets enkle interface og intuitive navigation gør det muligt for dig at gemme prædefinerede farvestyrings- og layoutstyringsskabeloner - så det bliver nemt at levere ensartede, fremragende resultater.

CASES

  KONTAKT OS

  Hvis du ønsker flere oplysninger om Epson-løsninger, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

  Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

  Udfyld dette felt
  Udfyld dette felt
  Udfyld dette felt
  Udfyld dette felt
  Udfyld dette felt
  Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.

  1. Ved brug af dobbelt farvetilstand, kun anvendelig til hvide T-shirts. SureColor SC‑F-seriens printere er certificeret i henhold til Oeko-Text Standard 100 for økologiske krav til Klasse I-produkter til teenagere, børn og spædbørn på op til 36 måneder. Oeko-Text Standard 100 angiver testkriterier for at reducere tilstedeværelse af skadelige stoffer i tekstilprodukter. Denne standard tilhører International Association for Research and Testing i området Textile Ecology (Oeko-Tex).