HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH

SureColor SC-F-serien - farvesublimeringsprintere

Se video Få mere at vide

HØJ YDEEVNE, UOVERTRUFFEN FINISH

SureColor SC-F-serien - direkte udskrivning på beklædning

Se video Få mere at vide

Præcisionsdesign for ubesværet ydeevne

Spar tid og penge ved at fremstille kvalitetspræget sportstøj, beklædning, reklameartikler, blød skiltning, tilbehør og gadgets på stof, beklædning og stive medier. Alle produkterne er helt og aldeles designet og fremstillet af Epson med henblik på at sikre pålidelighed, ubesværet ydeevne og lave driftsomkostninger. UltraChrome DS-blæk sørger for livagtige farver, og vores overlegne printhovedteknologi betyder minimal nedetid og maksimal produktivitet.

Download brochuren

Den samlede løsning til stoffer af høj kvalitet

Slip din kreativitet løs med en bred farveskala og høj kvalitet. Til modedesignere og iværksættere giver SureColor SC-F-farvesublimeringsserien farvestabilitet og sorte nuancer i høj opløsning, og den er nem og hurtig at vedligeholde. Det gør den ideel til dynamiske og krævende produktionsbetingelser på forskellige typer af tekstiler, uanset om du udskriver et enkelt stykke tøj til en modeopvisning eller en hel serie.

Kvalitetsløsninger til en række forskellige produktionsniveauer

Opnå imponerende resultater hver eneste gang med SureColor SC-F-serien. Fremstil små og mellemstore tryk, der opfylder de højeste kvalitetskrav til polyesterstof og salgsfremmende varer uden behov for forbehandling. Kernen i Epson printere er de højtydende PrecisionCore TFP-printhoveder. De er designet til at tilvejebringe fremragende kvalitet ved høje udskrivningshastigheder og suppleres af vores farvesublimeringsblæk. Disse trykfarver er specialudviklede sammen med overføringspapiret for at give fremragende blækafgivelse, når de sublimerer sig på en lang række genstande.

En alsidig løsning til dine produktionsbehov

Enestående kvalitet, brede anvendelsesmuligheder

Vores SureColor SC-F-serie af farvesublimeringsprintere slipper din kreativitet løs. Fremstil modeartikler, sportstøj, tekstiler til hjemmet, skilte og kampagneartikler med hastighed, kvalitet og pålidelighed. Sortimentet omfatter også SC-F9400H, der er Epsons første løsning til udskrivning med farvesublimering med pink og gult fluorescerende blæk.

Den komplette udskrivningsløsning til tekstil

Hver eneste del af SureColor SC-F-serien er udformet til at spille en afgørende rolle i problemfri levering af en fuldstændig samlet løsning til farveudskrivning.

Epson Ultrachrome DS-blæk

Med rig sort farvetæthed, der er specialudviklet til tekstiler, kan brugerne opnå levende farver, tætte skygger med en mere neutral farvetone og en let kontrollerbar gråskala.

Epson Edge Print-software

Epson Edge Print er brugervenlig og funktionsrig og leverer en komplet løsning, som hjælper dig med at udskrive hurtigere og øge produktion af høj kvalitet.

Epson Cloud-løsning PORT

Forbedring af outputniveauer gennem effektiv produktionsplanlægning, øget oppetid og forbedret support til en flåde af printere.

Få mere at vide

Fantastiske resultater hver gang

Epsons alsidige løsninger med direkte udskrivning på beklædning (DTG, direct-to-garment) giver dig mulighed for hurtigt at reagere på indgående ordrer. De har høje nøjagtighedsniveauer, så virksomheder kan levere hurtige ekspeditionstider, samtidig med at de producerer komplekse design på en lang række lyse og mørke beklædningsgenstande i bomuld.

Få mere at vide

En harmoniseret udskrivningsløsning

Hvert enkelt aspekt af SureColor SC-F3000 er nøje overvejet for at sikre kvalitet i hvert trin af udskrivningsprocessen:

  • Blækløsning til stordrift: Kompakte 1,5-liter blækposer
  • Automatisk justering af pladeafstand: Sensorer til automatisk registrering af beklædningsoverfladens højde, så det er nemt at skifte for at opnå ensartede, imponerende resultater
  • Garment Creator-software: Til enkel opsætning og hurtig produktion af personlige design
  • Nem at anvende: Højintuitiv 4,3" berøringsskærm og brugervenligt design
  • Den komplette løsning: Omfatter printer, printhoved, software og blæk

Enestående kvalitet hver gang

Virksomheder, der kræver en høj grad af nøjagtighed, korte ekspeditionstider og mulighed for at producere komplekse design på en række forskellige beklædningsgenstande, vil opdage, at SC-F3000 tilbyder fejlfri og yderst pålidelig produktionseffektivitet i et højt tempo.

Få mere at vide

Den komplette udskrivningsløsning til tekstil

Hver eneste del af SureColor SC-F-serien er udformet til at spille en afgørende rolle i problemfri levering af en fuldstændig samlet løsning til farveudskrivning.

Epson UltraChrome DG-blæk

Høj kvalitet: Udskriver på mørkt stof, da hvid blæk er robust og ikke krakelerer. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-blæk er tildelt Eco Passport-certificering. Fleksibel: Udskriver direkte på stof og har et bredt farvespektrum.

Garment Creator

Vores Garment Creator-software gør det nemt at designe og skabe iøjnefaldende udskrifter. Dets enkle interface og intuitive navigation gør det muligt for dig at gemme prædefinerede farvestyrings- og layoutstyringsskabeloner - så det bliver nemt at levere ensartede, fremragende resultater.

PrecisionCore MicroTFP-printhoveder

PrecisionCore MicroTFP-printhovedteknologien leverer Epsons berømte, brancheførende udskrivningskvalitet ved høj hastighed. Det betyder, at dine kunder nyder godt af forbedret produktkvalitet, og din virksomhed er bedre udstyret til at opfylde store, hurtige ekspeditionsordrer.

Casestudier

Fremragende produktion inden for industriel udskrivning direkte på stof

Monna Lisa Evo Tre er det fuldt integrerede system til industriel digital trykning på tekstiler, hvor alle komponenter - teknologi, blæk og teknik - tilhører totalløsningen, den proces, der er skabt af Epson i samarbejde med F.lli Robustelli og For.Tex. Gennem kvalitet, produktivitet og fleksibilitet opfylder Monna Lisa Evo Tre kravene til det industrielle marked inden for områder som haute couture, mode, tilbehør, boligtekstiler og sportstøj.

Læs mere her

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information om løsningerne fra Epson, skal du blot udfylde dine oplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en medarbejder fra Epson.

Felter mærket med * skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mails om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.