EPSON APPS OG SOFTWARE

Til mobil udskrivning, scanning og afsendelse af dokumenter fra dine smartphones og tablets.

Filtrér ressourcer

Anvendelsestype

Produkt

Enhed

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud-løsning PORT

  Cloud Solution til mobile enheder giver dig mulighed for at sætte dig ind i tilstanden af printerne på produktionsstedet, på smartphonen eller tabletten, når som helst og hvor som helst, ved at tilslutte en sikker Cloud-baseret platform.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  AirPrint™ gør det muligt trådløst at udskrive fotos, e-mails, websider og dokumenter fra din iPad, iPhone og iPod touch uden behov for at installere en driver.

 • Beregner for projiceringsafstand for Epson projektorer

  Beregner for projiceringsafstand for Epson projektorer

  Beregn den ideelle projiceringsafstand for de fleste Epson projektorer, for alle skærmstørrelser, ved at bruge denne onlineberegner. Indtast blot målene, f.eks. bredden og højden af den væg, du vil projicere på, eller din foretrukne skærmstørrelse, for automatisk at finde frem til den ideelle projiceringsafstand for en række hjemme- og erhvervsprojektorer. Alternativt kan du indtaste en passende projiceringsafstand for at finde frem til minimale og maksimale skærmstørrelser ved hjælp af en række projektorer og objektiver.

 • Epson Remote Printer Driver

  Epson Remote Printer Driver

  Denne driver til fjernudskrivning giver dig mulighed for at udskrive til en mailkompatibel Epson printer hvor som helst i verden – direkte fra din computer.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Du kan bruge Cloud‑tjenester til at scanne, lagre og dele alle dine vigtige, private dokumenter og fotos med familie og venner. De kan få adgang til dine filer, uanset hvor de er, og på en hvilken som helst enhed de måtte have. Du kan også scanne direkte til en mailadresse eller anden Epson Connect‑kompatibel printer.

 • Email Print

  Email Print

  Brug mail til at udskrive på enhver kompatibel Epson printer overalt i verden fra din mobilenhed eller computer. Alt, hvad du behøver, er den mailadresse, der er tildelt den Epson Email Print-kompatible printer. Udskriv A4- og A3‑dokumenter med en størrelse på op til 20 MB og store udskrivningsjob i op til 72 timer.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Scan dokumenter direkte til din mobile enhed. Epson DocumentScan finder automatisk din scanner på det samme Wi-Fi-netværk. Du kan endda have en direkte en-til-en-forbindelse uden et Wi-Fi-netværk. Du kan se eksempler på scannede data og sende dem med e-mail, sende dem direkte til andre applikationer eller til Cloud-lagringstjenester som Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive®

 • App til beregning af blæk

  App til beregning af blæk

  Udskrivningspris kan beregnes ved brug af prisestimeringsfunktionen.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Epson iLabel gør det nemt at oprette, lagre og udskrive mærkater fra en smartenhed. Få mest muligt ud af din enheds funktioner, f.eks. taleafskrift, for at føje en ny dimension til din etiketteringsoplevelse.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Få vist indhold fra dine smartphones og tablet-pc'er med appen Epson iProjection. Den er nem at anvende med intuitive menupunkter, der hjælper med at få dit iOS- og Android-indhold op på den store skærm.

 • Creative Print

  Creative Print

  Bliv kreativ med dine foretrukne fotos fra smartphone og tablet‑pc. Du skal blot downloade og installere denne nye app eller åbne den via Epson iPrint for at udskrive dine foretrukne Facebook‑fotos, oprette lykønskningskort og meget andet.

 • Epson printersøger

  Epson printersøger

  Epson Printersøger søger efter Epson printere på dit netværk og giver dig mulighed for nemt at åbne opsætningssider i en webbrowser, så du kan foretage ændringer af services, f.eks. Google Cloud Print og Firmwareopdatering.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Ideel til udskrivning af sidste‑øjebliks‑rapporter fra din smartphone eller tablet‑pc, eller når du ikke har tid til at starte computeren før et møde. Du skal bare downloade og installere denne gratis app, og du er klar til at udskrive websider, Microsoft Office™‑dokumenter, fotos og PDF-filer samt scanne via kontorets netværk.