EPSONS ROLLE I SAMFUNDET

Billede: "Tokyo" © Copernicus Sentinel data (2017)/ESA, CC BY-SA 3.0 IGO

Introduktion

Vi er forpligtede til at drive en sikker, legal og bæredygtig virksomhed, som også omfatter vores leverandører i hele verden.

Via vores handlinger håber vi at bidrage til at skabe et sundt og forskelligartet samfund, som vores kunder, medarbejdere og investorer kan føle sig tilfredse med og være stolte af at være en del af.

Forsyningskæden

Vi bruger retfærdige standarder og passende procedurer til valg af leverandører. For at sikre, at dette er ensartet, skal medarbejdere og leverandører overholde vores grundlæggende indkøbspolitik.

Leverandøren skal fuldføre og opfylde kravene i en vurdering, der omhandler miljøengagement, arbejdspraksis, menneskerettighedsspørgsmål, retfærdig forretningspraksis og meget mere. Dette udføres, før der kan indgås nogen forretningsaftale med en ny leverandør.

Medarbejdere

Hos Epson ved vi, hvor vigtigt det er for vores medarbejdere at nyde arbejdslivet, så vi sørger for, at det at arbejde hos os er både tilfredsstillende og givende.

Vi mener, at grundlaget for en virksomhed i fremgang er baseret på en tilfreds, mangfoldig, sikker og veludstyret arbejdsstyrke. Derfor fremmer vi mangfoldighed, sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen ud over proaktivt at understøtte vores medarbejdere og kanalpartnere med uddannelse.

Social ansvarlighed

Over hele verden er Epson og vores medarbejdere engageret i positive aktiviteter for at skabe positive ændringer i lokalsamfundet.