Skift så nemt som ingenting til projicering

Epsons sortiment af installationsprojektorer

Førende inden for visuel teknologi

Epson world leader in projectors since 2001

Din succes i en omskiftelig verden af visuel kommunikation indebærer friheden til at projicere lysere, mere iøjnefaldende og mere kreative billeder i alle omgivelser. Derfor arbejder vi hårdt på at udvikle innovative, alsidige løsninger, der bringer projicerede billeder til nye højder.

Vores engagement i produktkvalitet, teknologi og relationer, understøttet af uovertruffen service og support, er grunden til, at vi har været verdens førende producent af projektorer siden 2001.

Fra uddannelse og kunstgallerier til digital skiltning og virksomhedsarrangementer, fra interne projektorer til udlejningsmarkedet er Epsons projektorer den smarte, effektive løsning.

Uovertruffen kvalitet

Alle Epson projektorer er resultatet af vores dedikerede forskning, udvikling og fremstilling af en uovertruffen billedkvalitet, nem betjening og gennemført pålidelighed. En kombination af høj lysstyrke, forbedret tekstur og en fantastisk skarphed giver kraftfulde, livagtige billeder, der kan gøre sig gældende i omgivelser med et højt lysniveau selv i store lokaler.

Epson EB-L25000U

Banebrydende teknologi

Vores projektorer giver fleksibilitet, kvalitet og kreativitet i næsten alle omgivelser. Alsidig opsætning og tilslutning gør det nemt at afholde fantastiske præsentationer og omfatter 360 graders installation og nemme netværksfunktioner.

Vores 3LCD-teknologi producerer billeder, der er op til tre gange mere lysstærke end traditionelle DLP-projektorer2 med en chip. Vi har skabt verdens mest lysstærke 3LCD-laserprojektor, EB-L30000U, ved hjælp af den uorganiske lysmotor i vores laserprojektorer. Med en opløsning på op til fuld 4K og alsidige funktioner viser Epsons projektorer vejen inden for visuel kommunikation med høj lumen til de mest krævende miljøer.

Omfattende understøttelse

Ud over at bygge robuste produkter, der holder, tilbyder vi en række service- og supportmuligheder til vores projektorer, som giver dig mulighed for at koncentrere dig om at være til stede for dine kunder og dit publikum. Vores standardgarantier og CoverPlus-garantier giver dig løbende support, der fungerer, med alt lige fra rådgivning i forbindelse med køb til løbende assistance og adgang til ekspertise.

Opbygning af relationer

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og partnere for at indarbejde din feedback og skræddersy vores produkter, så de opfylder skiftende markedsbehov. Dette resulterer i en unik innovation som for eksempel vores uorganiske LCD-paneler og fosforhjul til enestående lys, forbedret modstandsdygtighed over for varme og længere levetid.

Installationsløsninger til udlejning og iscenesættelse Skab den ultimative visuelle forestilling

En præstation er mere end det, du ser på scenen. Det handler om at give dit publikum mulighed for at føle sig forbundet ved at opleve teksturen, skarpheden, klarheden og detaljerne ved de fantastiske visuelle effekter.

Vores alsidige Pro AV-installationsprojektorer med høj ydeevne, der ledes af EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q og EB-L1755U, er designet til enestående pålidelighed og fleksibilitet. Opfyld publikums krav til auditorier, teatre, koncerter, store firmaarrangementer og udendørs arrangementer over hele verden.

 • Forbedret klarhed og detaljerigdom

  Når du leder efter imponerende visuelle oplevelser, kan du trække på vores omhyggelige forskning og udvikling, der har opnået mange verdensnyheder inden for laserteknologi. Drag fordel af verdens førende lysstyrke og få knivskarpe HD-billeder til store præsentationer og begivenheder med vores innovative, oprindelige 4K- og 4K-forbedringsteknologier.

 • 360 grader for en mere komplet visning

  Projicer billeder fra alle vinkler op på en hvilken som helst overflade uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Skift nemt til projicering i portrættilstand eller brug vores Edge Blending-teknologi til problemfrit at projicere panoramiske billeder på flere skærme fra både lofts- og vægmonterede projektorer.

 • Holdbarhed

  Vær endnu mere kreativ i længere tid med tre lag beskyttelse, der giver fremragende holdbarhed og modstandsdygtighed over for støv, mens væskekølesystemet beskytter lyskilden og de vigtigste optiske komponenter. Få glæde af en langtidsholdbar filterlevetid på op til 30.000 timer, som giver minimal vedligeholdelse.

Epson L25000U

Installationsløsninger til turistattraktioner Fortryl, underhold og inspirer dit publikum

No rainbow effect

Fantastiske visuelle udstillinger skaber uforglemmelige oplevelser, der får kunderne til at vende tilbage efter mere.

Vores teknologisk mest avancerede projektorer kombinerer 3LCD- og 4K-forbedringsteknologi med et bredt farvespektrum og et ultrahøjt kontrastforhold for at frembringe fantastiske, virkelighedstro farver.

Opnå pålidelig fit-and-forget-ydeevne med vores kraftige WUXGA 3LCD EB-L1495U-laserprojektor med 9.000 lumen. Denne 4K-forbedrede projektor tilbyder enestående billedskarphed og langtidsholdbar ydeevne med begrænset vedligeholdelse i en række lokaler, herunder gallerier, museer, forlystelsesparker og mange andre attraktioner.

Skab ensartede billeder

Hold billederne ensartede og vedligeholdelsen på et minimum med det innovative, indbyggede kamera på vores laserprojektorer. Kameraet registrerer billeder, der er blevet uens eller misfarvede over tid og genkalibrerer billedet for at kompensere.

Omdan alle overflader

Uanset overfladetype eller -form kan du fremstille imponerende, perfekte billeder ved at projicere 3D-objekter og -rum, hvilket giver dig næsten ubegrænsede muligheder for forbløffende kreativitet i fordybende miljøer.

Gør et stort indtryk

Forkæl publikum ved at projicere billeder på overraskende steder med et udvalg af installationsmuligheder. Match hvert billedes lysstyrke og farve ved hjælp af edge-blending og skalering.

Projiceringsløsninger til skiltning Vis varige visuelle indtryk

Folk husker imponerende, visuelle projiceringer.

Stærke billeder kan fuldstændigt ændre en persons opfattelse. Gør din virksomhed mere iøjnefaldende ved hjælp af fortryllende projiceringer, der tilbyder en lang række fordele i forhold til fladskærme, i et miljø med kundekontakt. Fleksible monteringsmuligheder betyder, at projektorer kan monteres ude af syne og nå lofter, vægge og lysspor, som giver dynamisk skiltning med lav påvirkning.

Vores innovative LightScene EV-100-serie af digitale skilteløsninger kombinerer fantastisk belysning med HD-projicering, der er ideel til detail-, hotel- og restaurationsbranchen og underholdningsmiljøer. Med den kan du skabe iøjnefaldende billeder i usædvanlige former og størrelser og opnå fantastiske visuelle oplevelser, milevidt fra fladskærmens begrænsninger.

A museum with banners projected onto the outside walls

Projicer på alle overflader

Vis billeder på vægge, produkter eller på hele bygninger, og reklamér diskret på alle typer overflader ved nemt at kombinere flere projektorer. EB-750-serien med ultrakort projicering og EB-800-serien er et alternativ til en fladskærm, og de kan projicere store billeder fra meget korte afstande, så de er ideelle til små rum som butiksvinduer og gange. Med udvidede indstillinger kan EB-L30000U, vores meste lysstærke projektor, gøre en endnu større forskel - 30.000 lumen svarer til 15 kraftige halogenpærer - og maksimere promoveringsrummet ved at skalere billeder uden at gå på kompromis med kvalitet eller farve.

 • Enestående kundeoplevelser

  Gør dit sted endnu mere indbydende for at øge kundeoplevelsen, forbedre dit omdømme og forbedre din indtjening. I modsætning til traditionelle skilte kan projektorer personliggøre oplevelsen for hver enkelt besøgende. Projiceringsbilleder kan opdateres ofte og nemt for at afspejle salgsfremmende og sæsonbestemte meddelelser.

 • Livagtige farver

  Giv dine ideer liv med vores effektive, pålidelige installationsprojektorer i EV100-serien med indbygget 3LCD-billeddannelse, som giver mere livagtige farver. Oplev farvegengivelse op til tre gange lysere og en farveskala, der er op til tre gange bredere.

  Læs mere her

 • Epson Projector Content Manager

  Med Epson Projector Content Manager-software kan du oprette playlister ved hjælp af fotos, videoer, formfiltre og effekter, som kan planlægges og gemmes på en ekstern lagerenhed til trådløs afspilning af indhold.

  Download

  *Kun kompatibel med udvalgte modeller

 • Epson Creative Projection

  Epson Creative Projection-appen giver brugerne nem adgang til en række kreative elementer, der gør det muligt at oprette brugerdefineret indhold ved hjælp af en kombination af videoer, fotos, tekst og eksisterende præindstillede filtre eller at overføre nyt indhold for at levere unikke effekter.

  Læs mere her

  *Kun kompatibel med udvalgte modeller

 • Fremstillet med lav påvirkning

  Hvert enkelt produkt har et slankt design med lav belastning, og de fleste fås i sort eller hvid. De kan nemt indpasses i deres miljø og kan bruges i lokaler, hvor en almindelig projektor bare ikke ville være egnet.

 • Alsidig installation

  Sortimentet har både alsidige og fleksible installationsmuligheder. Projicer fra alle vinkler, herunder gulv, loft og væg. Udvalgte modeller kan endda installeres på en lysskinne.

Displayløsninger til virksomheder og højere uddannelsesinstitutioner Giv inspirerende lærings- og præsentationsoplevelser

Føj kreativitet og inspiration til virksomhedsmøder og moderne læringsmiljøer.

Engager de studerende med vores udvalg af displayløsninger til erhverv og højere uddannelse. Med vores nye flagskibsprojektor, EB-L1070U, "body only", med 10 udskiftelige Epson objektiver, kan du tilpasse det objektiv, der passer bedst til ethvert visningsscenarie. Fortryl virksomhedens publikum med op til 6.000 lumen lysstyrke og fuld HD WUXGA-opløsning leveret af EB-L600-serien. Erstat gammeldags, lampebaserede modeller i en lang række store undervisnings- og mødelokaler med økonomisk laserydeevne.

Fremstil livagtige, engagerende billeder

Fremstil livagtige, engagerende billeder selv i kraftigt oplyste auditorier og mødesteder med vores 3LCD-teknologi med høj opløsning, der giver knivskarp definition og et lige højt output for hvidt og farvet lys, som giver lysstærke billeder.

Moderniser dine faciliteter

Moderniser mødelokaler og auditorier med et bredt udvalg af projektorer med de nyeste AV-funktioner og tilslutningsmuligheder. Få mest muligt ud af pladsen med mulighed for montering i loftet, og installer projektorerne i EB-L1070U- eller EB-L600-serien, hvor du vil uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Epson EB-L610W

Perfekte visninger til publikum

Giv studerende og delegerede en perfekt visning overalt ved at skalere billeder med EB-L1070U, så de passer til alle omgivelser. Brug den kompakte og alsidige EB-L600-serie til en række miljøer fra klasselokaler til konferencelokaler med avanceret tilslutning til skærmspejling.

Byd den intelligente, intuitive, verdensførende projektorteknologi velkommen

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Epson er verdens førende producent af projektorer, og vi gør alt for at bevare denne position. 70 % af vores 1.100 stærke forsknings- og udviklingsteam er dedikeret udelukkende til at finde spændende muligheder inden for projektorteknologi. Vi holder aldrig op med at forsøge at finde metoder til at give dig det nyeste inden for kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet.

Fremtiden for projektorer er her

3LCD giver tydeligere, mere lysstærke farver

Gør dine projiceringer så lysstærke, som de kan blive. Epson bygger videre på succesen fra verdens første 3LCD-laserprojektor med 15.000 lumen (EB-L1750U/EB-L1755U) og lancerer EB-L30000U med en lysstyrke på 30.000 lumen.

Vis livagtige, realistiske billeder og optimer hvidbalance og farveafstemning med billeder, der er ensartede og tre gange mere lysstærke end DLP-projektorer2 uden regnbueeffekt med en en chip.

Installer og vedligehold med "fit-and-forget"-sikkerhed i de mest barske miljøer - vi har fremstillet dem, så de er særdeles velegnede til udfordrende forhold, selv steder hvor der er meget støv eller er meget tilrøget.

Indbygget 4K- og 4K-forbedringsteknologi

Vis dit publikum fremtidens projicering med indbygget 4K- og 4K-forbedringsteknologi, der giver dig mulighed for at se 4K-indhold eller opskalere fuld HD 1080p-indhold digitalt.

Du kan altid levere knivskarpe HD-billeder selv på store eller udendørs steder og skabe fantastiske og mindeværdige oplevelser, der får dine kunder til at ønske at vende tilbage.

Skab bedre billeder dobbelt så hurtigt

Du kan hurtigt og nemt oprette perfekt tilpassede billeder med Projector Professional Tool. Vores gratis softwarehjælpeprogram, der kan downloades, forbedrer opsætningshastigheden for installationer med flere projektorer. Den giver dig også adgang til mere installationsklare, avancerede teknikker.

Få mere at vide

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Reducer installationstiden betragteligt med nem styring af de grundlæggende projektorfunktioner som at slå enheden til og fra eller vise et testbillede. Juster projektorens objektivfokus eller position eksternt og bliv klar til at imponere dit publikum på ingen tid.

Download software

Tilslutning

The connection ports on an EB-L30000U
 1. LAN-port (RJ45: 100Base-TX)
 2. HDBaseT-port
 3. DVI-D
 4. HDMI-indgangsport
 5. Serviceport
 6. Skærmudgang SDI
 7. 3G-SDI
 8. Computerindgangsport (mini D-Sub 15-ben)
 9. Monitorudgangsport (mini D-Sub 15-ben)
 10. BNC-indgangsport (5BNC)
 11. RS-232C-port (mini D-Sub 9-ben)
 12. Fjernport (stereomini)

Forvandl små rum

Når pladsen er begrænset, kan du projicere billeder i stor størrelse med LX-seriens objektiver med ultrakort projicering, som fås i sort og hvid.

Disse objektiver er ideelle til steder med begrænset plads og til anvendelser med projektion bagfra. Deres brede objektivforskydningsområde giver enestående fleksibilitet til at forvandle selv de mest kompakte rum.

Se projektortilbehør

Billeder i stor størrelse

Brug objektivet med ultrakort projicering til at levere flotte billeder fra meget korte afstande. ELPLX02 understøtter skærmstørrelser fra 100" til 1.000".

Fleksibel placering

Installer LX-seriens objektiver, hvor der er lavt til loftet, og der er begrænset plads, med vidvinkelobjektivets forskydningsområde og ingen lodret forskydning.

Kompatibilitet

Vælg mellem en række Epson projektorer med udskiftelige objektiver fra 5.500 op til 20.000 lumen.

Dynamiske displays

Brug enten front- eller bagprojektion, herunder montering fra gulvoverflader, til at transformere vinduesudstillinger og skabe mindeværdige, fordybende oplevelser.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Implementer iøjnefaldende projiceringer

Flotte billeder, der forvandler store steder

Vores nyeste sortiment af 4K-forbedringer, 3LCD-laserinstallationsprojektorer giver liv til store lokaler med livagtige, farverige og lysstærke billeder fra 5.500 til 7.000 lumen. EB-L1075U, EB-L1070U og EB-L1050U fit-and-forget-projektorerne er ideelle til scenarier, hvor der kræves store, detaljerede billeder, der gør indtryk.

Mindeværdige præsentationer

Med udskiftelige objektiver og laserbilleder i høj kvalitet giver de seneste tilføjelser til vores projektorsortiment nye muligheder for at bringe mindeværdige visuelle præsentationer til møde- og forelæsningslokaler samt for at være egnede til besøgsattraktioner, museer, gallerier og digitale skilte.

Fleksibel installation

Passer næsten overalt med en frihed på 360 graders installation og vippefri vinkelprojicering, der ikke går på kompromis med ydeevnen.

Nem vedligeholdelse

Giv kreativiteten et løft i længere tid med 20.000 timers stort set vedligeholdelsesfri projicering, der er ligetil og helt uden besvær.

Se sortimentet

BEREGNER AF PROJICERINGSAFSTAND

Få det bedste billede

Vores hjælpeprogram til projektorinstallation kan hjælpe dig med at finde den perfekte projektorafstand og lærredstørrelse til dit lokale.

Læs mere her

Cases studies

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om programmet, skal du blot udfylde nedenstående oplysninger. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en medarbejder fra Epson.

STILLER DU ANDRE KRAV?
Felter, der er markeret med *, er obligatoriske

Fodnoter

 1. Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Ltd for perioden 2001 til 2019.
 2. Farvelysstyrke (output for farvet lys) i den mest lysstærke tilstand målt af et eksternt laboratorie i overensstemmelse med IDMS 15.4. Farvelysstyrken varierer afhængigt af anvendelsesforhold. De bedst sælgende Epson 3LCD-projektorer i forhold til bedst sælgende DLP-projektorer med en chip baseret på NPD-salgsdata fra maj 2017 til april 2018.
 3. Områdevolumen i den skarpeste tilstand er målt af et tredjepartslaboratorium i 3D i koordinatområdet CIE L*a*b*. De bedst sælgende Epson 3LCD-projektorer i forhold til bedst sælgende DLP-projektorer med en chip baseret på NPD-salgsdata fra maj 2017 til april 2018.