INNOVATION, DER OVERGÅR FORVENTNINGER

Epsons serie af installationsprojektorer

Kontakt os i dag

Definition på fremtidens projiceringsteknologi

Succes i en foranderlig verden med visuel kommunikation betyder at projicere mere lysstærke, større og mere kreative billeder i de største, mest avancerede lokaler. Det er derfor, vi arbejder så ihærdigt på at udvikle innovative, alsidige projektorer, der bringer præsentation og visuel projicering op på det næste niveau.

Vores engagement i produktkvalitet, teknologi, relationer og service og support er grunden til, vi har været førende på markedet for projektorer i mere end 14 år1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

Overgå publikums krav

Moderne publikummer har høje forventninger, så udvid din kreativitet ved større arrangementer med funktioner, herunder projicering i portrættilstand og splitlærreder, 360 graders installation og projicering på gulve, lofter, i hjørner og på buede overflader. Fra uddannelse og kunstgallerier til digital skiltning og virksomhedsarrangementer, fra interne projektorer til udlejningsmarkedet er Epsons projektorer den smarte, effektive løsning.

Omfattende understøttelse

Din sindsro er et vigtigt mål, så ud over at bygge robuste produkter, der er holdbare, tilbyder vi dig en række service- og supportmuligheder, der omfatter dine projektorer, mens du kan koncentrere dig om at være kreativ over for dine kunder og dine målgrupper. Fra rådgivning før køb til kontinuerlig hjælp og adgang til ekspertise giver vores standardgarantier og CoverPlus 365-garantier en stor vedvarende sikkerhed, der fungerer.

Kvalitet er i vores DNA

Vores kompromisløse forpligtelse til at fremstille kvalitet og omhyggelige designdetaljer føjer styrke til dine præsentationer. Uanset om du vælger en af vores anerkendte lampebaserede modeller eller vores nyeste laserprojektorer, kan du stole på et kvalitetsniveau, som overgår vores konkurrenters.

Udviklet til at være bedre

Vis dit publikum fremtidens projicering med 4K-forbedringsteknologi5. Denne teknologi giver dig mulighed for at se 4K-indhold eller at opskalere indhold i fuld HD 1080p digitalt ved at forskyde pixler diagonalt med 0,5 pixel til en effektiv, dobbelt opløsning. Dette giver betragterne en 4K-oplevelse med forbedret tekstur og usædvanlig skarphed, tydelighed og detaljer.

3LCD betyder dristigere, mere lysstærke farver

Vores optiske solid-state-system med 3 chip viser livagtige, realistiske billeder og optimerer hvidbalance og sort farveafstemning, så der skabes en problemfri blending. Lige højt output for hvidt og farvet lys betyder billeder, der ikke kun er meget ensartede, de er også tre gange mere lysstærke end fra DLP-projektorer med en chip2 og uden nogen regnbueeffekt.

Ensartet ydeevne

Afstem lysstyrken, så den passer til din situation, med mere præcis justering i trin på 1 %, og vedligehold bestemte niveauer i en længere periode med konstant lysstyrketilstand5. Dette er nyttigt på steder som kunstgallerier, hvor ensartede, nøjagtige projiceringer afspejler kunstnerens vision.

Consistent performance
Wider colour gamut

Bredere farveskala

Opnå op til tre gange større farveområde end med DLP-projektorer med en chip med Epsons HTPS-paneler. Denne kerneteknologi fremstiller mere livagtige farver med en mere præcis farvegengivelse. Du kan også justere farvetoner, mætning og lysstyrke for hver farve i RGB- og CMY-farvemodellerne.

Banebrydende projektorteknologi

Vores teknologiske innovationer giver dig styrken til at projicere billeder, der ganske enkelt overgår konkurrenternes, og vores nyeste laserprojektorer udgør et andet stort skridt fremad i forbindelse med lysstyrke, fleksibilitet og pålidelighed. Uanset dine behov og dit budget har du den kreative frihed til at underholde og inspirere.

Breakthrough projector technology

FLEKSIBEL 360-GRADERS INSTALLATION

Gør præsentationsmulighederne bedre med 360-graders installation og projicer fra enhver vinkel uden at miste lysstyrke eller billedkvalitet. Projektoren kan installeres overalt og i enhver retning, og dette betyder, at du kan bruge gulv og lofter til at skabe billeder på overraskende steder, der virkelig fanger opmærksomheden.

INDBYGGET KAMERA

Bevar billeder ensartede og vedligeholdelse på et minimum med det innovative, indbyggede kamera på vores laserprojektorer. Det finder skærme, der er blevet ujævne eller misfarvede med tid, og bemærker små uoverensstemmelser mellem flere projektorer og foretager derefter nødvendige justeringer for at sikre glidende, nøjagtige, ensartede projiceringer.

STØRRE PROJICERINGER

Panorama- og portrætprojiceringer er ideelle til modeshow og produktlanceringer. Opret nemt billeder fra flere projektorer på en stor skærm eller brug portrættilstand til at få mest muligt ud af digital skiltning og displays. Edge blending og skalering matcher perfekt hvert billede med hensyn til lysstyrke og farver uden synlige overgange.

OPRET FORBINDELSE

En lang række tilslutningsmuligheder til enheder, hukommelseslager og netværk gør det enkelt at konfigurere og integrere. Dette omfatter trådløst netværk og HDBaseT, som giver dig kontrol over lyd og video i fuld HD fra en afstand på op til 100 meter med et kategori 5e-kabel. Dette er ideelt til store lokaler.

GEM DINE INDSTILLINGER

Vi designer alt for at gøre det så enkelt og nemt at afholde præsentationer som muligt, med en objektivhukommelsesfunktion som lagrer op til 10 indstillinger, inklusive objektivforskydningsposition, fokus og projiceringsstørrelse. Dette gør det nemt at justere projektoren til dit indholds formatforhold.

ENKEL BETJENING

Brug funktioner som Epson EasyMP til at overvåge og styre projektorer med flådekontrol over et netværk eller en webbrowser til at holde styr på op til 1.000 projektorer. De nyeste modeller er udstyret med et nydesignet OSD-betjeningspanel, som viser en repræsentation af objektivforholdene på en smartenhed.

Objektiver, der lever op til din vision

Vælg det ideelle objektiv til dit præsentationsmiljø blandt en lang række nemt udskiftelige, motoriserede tilkøbsmuligheder, der er egnede til mange modeller. Disse maksimerer kvalitet og alsidighed og gør det nemmere at bruge et eksisterende loft- eller vægbeslag. Objektivet til ultrakort projicering uden forskydning kan vise et 200 tommer billede fra 1,5 meters afstand, hvilket gør det ideelt til små rum.

KØB OBJEKTIVER OG UDSTYR
Lenses

Epson laserprojektorer

Bring din visuelle kreativitet til næste niveau med vores uovertrufne laserinstallationsprojektorer. Oplev uovertruffen billedbehandling og de nyeste, avancerede teknologier fra Epson og imponer publikum med fremtiden for præsentationer i storformat.

Transformer den måde, som publikum ser på præsentationer fra virksomheder og højere uddannelser, besøgsattraktioner, museer og gallerier samt imponerende digital skiltning i indkøbscentre, ved sportsarrangementer med mere. Vores nye laserprojektorer beviser, at vi aldrig stopper med at udvikle inden for projektorverden.

Afkølingssystem

Et kombineret afkølingssystem med væske og luft er mere end effektivt nok til at opfylde kravene fra en 3LCD-projektor med 25.000 lumen.

LCD-paneler

Et nyudviklet 1,43" stort uorganisk panel øger modstandsdygtigheden over for lys og garanterer en endnu længere levetid.

Laserbank

De højtydende laserdioder gør det muligt at opnå enestående lysstyrke på op til 25.000 lumen.

Fosforhjul

Det uorganiske fosforhjul, som ændrer blåt laserlys til gult lys, er udviklet, så det er holdbart nok til at kunne modstå et højt output fra en laserlyskilde i langvarige anvendelsesperioder.

Høj pålidelighed

Vores nyudviklede, uorganiske fosforhjul har en enestående modstandsdygtighed over for lys og varme og leverer førsteklasses pålidelighed. Dette fungerer perfekt sammen med vores uorganiske LCD-paneler om at producere lysstærke, livagtige billeder i utroligt lange perioder. En lyskilde, der er vedligeholdelsesfri i 20.000 timer, er en, du kan regne med.

Vores projektorer fungerer også i miljøer, hvor der findes støv og røg, takket være den specialiserede, forseglede struktur i EB–L25000U, hvilket maksimerer billedkvaliteten såvel som pålideligheden.

WUXGA-standardopløsning, standardkontrastforhold på 2.000:1

Uorganiske 3LCD-paneler og fosforhjul

Nem opsætning med motoriserede objektiver og hukommelse

Ensartede billeder med indbygget kamera

Præsentationsfleksibilitet med 360-graders installation

Vedligeholdelsesfri 20.000 timers lyskilde og filterlevetid på op til 30.000 timer

Ultra-short-throw objektiv (<0,35:1) (tilkøb)

Overvåg, juster og kontrollér via webbrowser eller smartenhed

Synkroniser lys, lyd og programmerede sekvenser med DMX-ArtNet

Tilslutning omfatter HDBaseT, HDMI, DVI og 3G SDI

EB-L12000Q

ET HAV AF MULIGHEDER

Skab fantastiske fremvisninger og fordybende oplevelser

Projicering uden begrænsninger

EB-L1000-serien

En ny æra for præsentation i bredformat

Projicer utroligt flotte billeder nemt og gør et stort indtryk i et meget bredt udvalg af lokaler og arrangementer med matchende præsentationsfleksibilitet. Med meget høj pålidelighed og næsten ingen vedligeholdelse kan disse projektorer håndtere selv de travleste arbejdsopgaver.

  • Lige højt output for hvidt og farvet lys på 6.000 til 12.000 lumen
FÅ MERE AT VIDE

Produktserie

EB-L25000U

En ny æra for præsentation i bredformat

Skab imponerende fremstillinger i ethvert lokale i stor stil med en banebrydende kombination af en lysstyrke på 25.000 lumen, smukke billeder, utrolig pålidelighed og fleksible præsentationsmuligheder. Denne model er kompakt og let og er meget holdbar og robust. Den er udstyret med et forseglet optisk system til forbedret ydeevne i støvede eller røgfyldte omgivelser og et kombineret vand- og luftafkølingssystem, så der opnås forbedret pålidelighed.

FÅ MERE AT VIDE

Epson lampeprojektorer

Vores 3LCD-lampeteknologier har været brancheførende i mange år. Dette giver dig styrke til at omdefinere den måde, hvorpå professionelle inden for erhverv og uddannelse kommunikerer med publikum.

Epson projektorer har været centralt placeret i overgangen fra forelæsningslokaler og auditorier, kunstgallerier og offentlige arrangementer til ægte, alsidig, digital kommunikation.

Superprojiceringer med en lysstyrke på op til 11.000 lumen og op til WUXGA-opløsning

Enestående kvalitet med funktioner, herunder 4K-forbedringsteknologi, Epson superopløsning, billedinterpolation, og punkt- og buekorrektion

Fleksibel præsentation med portrættilstand, splitlærred, edge blending for flere billeder, korrektion af buede overflader og hjørnevæg og 360 graders installation

Nem tilslutning med muligheder som Wi-Fi, HDMI- og HDBaseT

En række udskiftelige og motoriserede objektiver, mange med hukommelsesfunktion

Tilkøb af objektiv med kort projicering til små rum

Stor pålidelighed og nem vedligeholdelse

Epson sætter standarden

EB-5500-serien

Disse problemfri, fleksible projektorer til mindre lokaler leverer lysstærke, tydelige billeder i virksomheds- og uddannelsesmiljøer. Vælg blandt en række opløsninger op til WUXGA, meget nem opsætning og betjening og fleksible funktioner inklusive splitlærred og fjernadministration.

  • 5.500 lumen output for hvidt og farvet lys (CLO)
  • HDBaseT og skærmspejling (ikke tilgængelig på EB-5510)
  • Opløsning fra XGA-WUXGA
FÅ MERE AT VIDE

Projektorer til store lokaler

Udnyt styrken i en installationsprojektor med ubesværet enkelthed. Vores projektorer tilbyder enestående projiceringer med utrolig enkel opsætning, funktionalitet og betjening. Vores robuste og pålidelige projektorer er ideelle til permanente installationer, samtidig med at de er overraskende kompakte. Dette betyder, at de passer problemfrit i enhver hårdtarbejdende udlejningsflåde med skiftende lokaler eller brugere.

Samarbejdsbaseret præsentation

Flere brugere kan når som helst oprette samtidig forbindelse til en projektor ved brug af EasyMP Multi PC Projection med op til fire viste brugerlærreder. Præsenter fra to forskellige kilder samtidig - side om side ved brug af funktionen til delt lærred. Sammenlign og udlign oplysninger fra en separat, bærbar computer eller Epsons USB Visualiser til 3D-billedprojicering.

Høj pålidelighed

Lampe og filter, der nemt kan udskiftes, hjælper med til at gøre vedligeholdelsen minimal og sikrer, at dine projiceringer forbliver lysstærke og tydelige i længere tid.

Lenses
Lenses

Tag styringen

Tag styringen med Epson EasyMP-værktøjer til smart præsentation, netværk og projektorstyring, fra pc-fri og trådløs præsentation til central overvågning af alle dine projektorer.

Produktserie

EB-Z10000U-serien

Disse avancerede lampeprojektorer giver enestående præsentationsstyrke til installations- og udlejningsmarkeder. De kombinerer kvalitet, et udvalg af modeller, der passer til dine behov, og en række værdiskabende funktioner fra edge blending til Epson EasyMP.

  • Output for hvidt og farvet lys på 8.200 lumen til 11.000 lumen
  • Opløsning fra XGA-WUXGA
FÅ MERE AT VIDE

Projektorer til store lokaler

Udnyt styrken i en installationsprojektor med ubesværet enkelthed. Vores projektorer tilbyder enestående projiceringer med utrolig enkel opsætning, funktionalitet og betjening. Vores robuste og pålidelige projektorer er ideelle til permanente installationer, samtidig med at de er overraskende kompakte. Dette betyder, at de passer problemfrit i enhver hårdtarbejdende udlejningsflåde med skiftende lokaler eller brugere.

Samarbejdsbaseret præsentation

Flere brugere kan når som helst oprette samtidig forbindelse til en projektor ved brug af EasyMP Multi PC Projection med op til fire viste brugerlærreder. Præsenter fra to forskellige kilder samtidig - side om side ved brug af funktionen til delt lærred. Sammenlign og udlign oplysninger fra en separat, bærbar computer eller Epsons USB Visualiser til 3D-billedprojicering.

Høj pålidelighed

Lampe og filter, der nemt kan udskiftes, hjælper med til at gøre vedligeholdelsen minimal og sikrer, at dine projiceringer forbliver lysstærke og tydelige i længere tid.

Lenses
Lenses

Tag styringen

Tag styringen med Epson EasyMP-værktøjer til smart præsentation, netværk og projektorstyring, fra pc-fri og trådløs præsentation til central overvågning af alle dine projektorer.

Produktserie

EB-G7000-serien

Disse projektorer har alt, hvad du har brug for, for at afholde effektive, professionelle præsentationer i alle typer af lokaler. Kombiner høj billedkvalitet og en række opløsninger på op til WUXGA med fleksibel installation og tilkøb af objektiver og problemfri vedligeholdelse.

  • Output for hvidt og farvet lys på 5.500 til 8.000 lumen
  • Opløsning fra XGA-WUXGA
FÅ MERE AT VIDE

Projektorer til store lokaler

Udnyt styrken i en installationsprojektor med ubesværet enkelthed. Vores projektorer tilbyder enestående projiceringer med utrolig enkel opsætning, funktionalitet og betjening. Vores robuste og pålidelige projektorer er ideelle til permanente installationer, samtidig med at de er overraskende kompakte. Dette betyder, at de passer problemfrit i enhver hårdtarbejdende udlejningsflåde med skiftende lokaler eller brugere.

Samarbejdsbaseret præsentation

Flere brugere kan når som helst oprette samtidig forbindelse til en projektor ved brug af EasyMP Multi PC Projection med op til fire viste brugerlærreder. Præsenter fra to forskellige kilder samtidig - side om side ved brug af funktionen til delt lærred. Sammenlign og udlign oplysninger fra en separat, bærbar computer eller Epsons USB Visualiser til 3D-billedprojicering.

Høj pålidelighed

Lampe og filter, der nemt kan udskiftes, hjælper med til at gøre vedligeholdelsen minimal og sikrer, at dine projiceringer forbliver lysstærke og tydelige i længere tid.

Lenses
Lenses

Tag styringen

Tag styringen med Epson EasyMP-værktøjer til smart præsentation, netværk og projektorstyring, fra pc-fri og trådløs præsentation til central overvågning af alle dine projektorer.

Produktserie

Udstyr til en lang række anvendelser

Alle miljøer og alle præsentationer er forskellige, så vi tilbyder en række udstyr til at opfylde lige præcis dine behov. Fra filtre, lamper, loftsmontering til lærreder og objektiver gør vi det nemt at tilpasse din projektorpakke, så den passer til alle omgivelser og ethvert publikum.

EPSON PROJEKTOROBJEKTIVER

Tilpas din installationsprojektor med Epsons valgfri objektiver. Forskellige objektiver til en række forskellige projiceringsforhold, så de matcher forskellige lokaler, lærredstørrelser og projektorafstande, giver dig mulighed for at maksimere billedkvaliteten uden at overskride dit budget.

Tilkøbsobjektiver er tilgængelige for EB-G7000-, EB-L1000-, EB-L25000U- og EB-Z10000U-serien.

HDBASET TRANSMITTER ELPHD01

Udvid din rækkevidde endnu mere med denne trådløse udvidelsesenhed til video/lyd. Den er nem at installere og har tre indgange: HDMI, LAN og RS-232 til udsendelse via et CAT-5/6-kabel.

FÅ MERE AT VIDE

TRÅDLØS LAN-ADAPTER ELPAP10

Afhold hurtige, sikre, trådløse præsentationer via EasyMP Network Projection eller Epsons iProjection-app ved hjælp af denne USB-adapter til nem installation.

FÅ MERE AT VIDE

ORIGINALE LAMPER FRA EPSON

Garanter længere visning af de bedste, mest lysstærke og mest ensartede billeder med originale lamper fra Epson. De fremstilles og leveres under strenge kvalitetskontrolsystemer, der sikrer den bedste billedkvalitet, maksimerer pålidelighed, minimerer vedligeholdelse og sikrer kontinuerlig, omfattende garantidækning.

FÅ MERE AT VIDE

LOFTSMONTERING

Tilpas din projektor perfekt til dit lokale og sørg for fleksibilitet og sikkerhed med vores tilpassede loftsbeslag. Loftsbeslag er tilgængelige til EB-L1000- og EB-G7000-serien (ELPMB47, ELPMB48), EB-Z10000U-serien (ELPMB25, ELPMB26) og EB-4000-serien (ELPMB22, ELPMB30).

LAMPE ELPLP93

Original projektorlampe fra Epson med ultrahøj effektivitet.

FÅ MERE AT VIDE

Bedre relation, der holder

Opbygning af stærke relationer hjælper os med at give dig målrettede projektorløsninger og den fineste, vedvarende service og support. De bedste relationer fungerer begge veje, og vi lytter til vores kunder og dit publikum og bruger det, vi finder ud af, til at udvikle fremtidige produkter. Fremragende pålidelighed leveres som standard, og relationer hjælper os begge med at bygge på vores succes og være på forkant med vores virksomheder.

Omfattende assistance

CoverPlus 365-garantien (tilkøb) omfatter support døgnet rundt, så du er dækket, hvis uheldet er ude. Dette enestående program er designet, så du kan fortsætte med at præsentere, og omfatter en række funktioner, herunder direkte adgang til erfarne eksperter og råd og assistance før, under og efter køb. Det tilbyder også erstatningsprojektorer, lamper og filtre til udskiftning på stedet og onsite vedligeholdelsesuddannelse.

Stærkere tilslutninger

Vores omfattende kundesupport giver os styrke til at reagere og handle meget hurtigt, hvis du skulle have brug for os. Vi arbejder tæt sammen med vores kanalpartnere, og vores omfattende salgsstyrke og dedikerede slutbruger- og virksomhedsteam giver dig en række kontaktpunkter for alle aspekter af salg, service og rådgivning.

Originale lamper fra Epson

Originale lamper fra Epson leverer høj lysstyrke og fortræffelig farvegengivelse og giver maksimal ydeevne og kvalitet. Disse lamper fremstilles og leveres under strenge kvalitetskontrolsystemer for at sikre en lang og problemfri levetid.

Komplet tryghed

Vores standardgarantier er en anden forskel mellem Epson og andre projektorproducenter. Vi dækker dig i 3 eller 5 år (afhængig af produkt) eller i 20.000 anvendelsestimer, uanset hvad der kommer først8.

Kvalitet med pålidelighed

Alle vores projektorer er bygget til at holde og tilbyder fejlfri, vedvarende ydeevne med et minimum af vedligeholdelse. Alle projektordele er designet og fremstillet under omhyggeligt udvalgte forhold for at sikre en lang levetid og nem vedligeholdelse og udskiftning, fra vores lasere (op til 56.000 timer) til vores avancerede filtre (op til 30.000 timer).

1. Epsons partner finder frem til dine forretningsbehov

Vores partner hjælper dig med at finde frem til dine krav, projektormodellen og antal enheder*, der er de rigtige til din virksomhed.

2. Epsons partner skitserer dækningsaftalen

Vores partner behandler anmodningen, når der er opnået enighed.

3. Projektorerne leveres og installeres

Dine projektorer leveres, opsættes og installeres i henhold til virksomhedens krav.

4. Registrer dine produkter og anmod om udskiftningspakke

Ring til Epsons helpdesk for at registrere dine projektorer og anmode om udskiftningsproduktet.

5. Epson kontakter dig for at arrangere uddannelse onsite

Epson kontakter dig for at arrangere uddannelse onsite om præventiv vedligeholdelse.

6. Udskiftningsprodukterne sendes til dig

Udskiftningsprojektoren, og hvor det er relevant, lampen og filtrene, sendes direkte til dig, når undervisningen er gennemført.

7. Få fortsat support med CoverPlus365

Du modtager hjælp og support i 365 dage om året - dette betyder mindre nedetid som følge af service og reparationer.

1. Epsons partner finder frem til dine forretningsbehov

2. Epsons partner skitserer dækningsaftalen

3. Projektorerne leveres og installeres

Vores partner hjælper dig med at finde frem til dine krav, projektormodellen og antal enheder*, der er de rigtige til din virksomhed.

Vores partner behandler anmodningen, når der er opnået enighed.

Dine projektorer leveres, opsættes og installeres i henhold til virksomhedens krav.

4. Registrer dine produkter og anmod om udskiftningspakke

5. Epson kontakter dig for at arrangere uddannelse onsite

Ring til Epsons helpdesk for at registrere dine projektorer og anmode om udskiftningsproduktet.

Epson kontakter dig for at arrangere uddannelse onsite om præventiv vedligeholdelse.

6. Udskiftningsprodukterne sendes til dig

7. Få fortsat support med CoverPlus365

Udskiftningsprojektoren, og hvor det er relevant, lampen og filtrene, sendes direkte til dig, når undervisningen er gennemført.

Du modtager hjælp og support i 365 dage om året - dette betyder mindre nedetid som følge af service og reparationer.

OBJEKTIVAFSTANDSBEREGNER

Få det perfekte billede

Til den ultimative hjemmebiografoplevelse eller projiceringer i stor målestok er det korrekte projektorobjektiv vigtigt. Epson projektorer er førende på markedet med innovativ teknologi og billeder og ydeevne i høj kvalitet.

LAD OS KOMME I GANG
BEREGNER AF PROJICERINGSAFSTAND

Få det bedste billede

Vores hjælpeprogram til projektorinstallation kan hjælpe dig med at finde den perfekte projektorafstand og lærredstørrelse til dit lokale.

FÅ MERE AT VIDE
TCO-BEREGNER FOR PROJEKTOR

Reducer TCO for din erhvervsprojektor

Undgå at ende med at betale for meget for din erhvervsprojektor. Brug TCO-beregneren til at analysere omkostningerne for en Epson projektor.

SPAR MED EPSON ECO

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om Pro AV-projektorserien, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.

1 Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.

2 Farvelysstyrke (output for farvet lys) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrken varierer afhængig af anvendelsesforhold. Førende Epson 3LCD-projektorer til erhverv og uddannelse sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip, baseret på NPD-data for juni 2013 til maj 2014 og PMA-forskningsdata for 1. kvartal til 3. kvartal 2013. Se www.epson.dk/clo, hvis du vil have flere oplysninger.

3 Lysstærk 3LCD-projektor fra september 2016. Nogle objektiver med short throw- og ultra-long throw-projicering fremstiller ikke 25.000 lumen.

4 EB-L1505U/EB-L1500U er den første og eneste WUXGA 3LCD-laserprojektor med 12.000 lumen på markedet pr. december 2015.

5 Ikke tilgængelig med alle produkter.

6 Garantien er ikke tilgængelig i alle lande. Kontakt din lokale Epson repræsentant.

7 Fra og med september 2016.

8 Tilgængelig på EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U og EB-L1405U.