DEN ULTIMATIVE HJEMMEBIOGRAF­OPLEVELSE FOR FILMFANS

Som verdens førende inden for billedteknologi1 ved vi en hel del om, hvordan man leverer en skærmoplevelse i høj kvalitet. Så uanset om du er filmentusiast eller en ivrig sportsfan, vil du elske vores nyeste sortiment af 4K-forbedrede UHD-hjemmebiografprojektorer2.

DOWNLOAD BROCHURE

Ægte, avancerede, innovative produkter

Epson har været anerkendt som verdens førende på projektormarkedet i mere end ti år1. Vores nyeste sortiment af avancerede projektorer bruger mange af verdens mest avancerede teknologier til at sikre, at de leverer en ægte fordybende hjemmebiografoplevelse.

Sæt scenen

Gør dit hjem til scenen for en masse action med Epsons hjemmeprojektorer. Omdan hverdagen, uanset om du ser sportsudsendelser eller en klassisk film, streamer en hollywood-film eller spiller det nyeste spil, og gør den til en ægte uforglemmelig oplevelse med et projiceret billede, der er større end virkeligheden. Du kan få alles opmærksomhed og skabe en fælles oplevelse omkring disse mindeværdige øjeblikke.

Hvorfor vælge en 55-tommer (140 cm) tv-skærm, når kan du projicere op til 300 tommer (762 cm)?

Filmfanatikere kan se deres foretrukne film, som instruktøren havde til hensigt at vise dem, ved at vælge det rigtige formatforhold. Vores mest avancerede modeller2 kan lagre op til 10 forskellige objektivpositioner, hvilket gør det nemt at skifte mellem forskellige formatforhold med et tryk på en knap.

16:9-film på et 2,4:1-lærred
2,4:1-film på et 2,4:1-lærred

Fleksibel installation og total skarphed under alle lysforhold

Vi mener, at det bør være nemt at opstille en projektor. Derfor er vores projektorer nemme at placere stort set overalt. Få et perfekt justeret billede på få sekunder. Med vores optiske zoom, lodrette og vandrette objektivjustering og keystonekorrektioner er det hurtigt og nemt at komme i gang. Og vores førsteklasses modeller2 er udstyret med motoriseret zoom, fokus- og objektivskift for at gøre det endnu mere fleksibelt og nemt. Du kan få vist et 100" (254 cm) billede i bredformat på blot 3 meters afstand på en tom væg eller et lærred.

Lysforhold kan ofte ændres under en film, så det er vigtigt, at din projektor kan holde trit med varierende kontrastniveauer, så du hele tiden får det bedst mulige billede. Vores hjemmeunderholdningsprojektorer giver høje niveauer af dynamisk kontrast - et kontrastforhold på op til 1.000.000:1. Kombineret med C2fine-paneler sikrer vores meget effektive, automatiske irisfunktion optimal kontrast og lysstyrke i alle scener, både lyse og mørke, og skaber dermed den høje glans, som er kendetegnet for billeder i 4K3 UHD.

Mere lysstærk, levende projicering

Lysstyrken alene kan ikke gøre de ægte farver, du ser i hverdagen, levende. Det er derfor den 3LCD-teknologi, der findes i Epsons projektorer, leverer et lige højt output for hvidt og farvet lys. Hvor andre producenter af DLP-modeller med en chip mener, de kan forbedre billedkvaliteten blot ved at øge lysstyrken i deres projektorers output for hvidt lys, kombinerer Epsons projektorer lysstyrke og ægte farver for at skabe levende og virkelighedstro billeder. Hvorfor nøjes med et mat, udvasket og livløst lærred? Oplev livagtige og virkelighedstro billeder med Epsons projektorer, der tilbyder en farvelysstyrke, som svarer til lysstyrken for hvidt lys.

FÅ MERE AT VIDE

Oplev 4K3-forbedring2

Oplev den bedste måde at se dine foretrukne film på. Epsons 4K3-forbedringsteknologi tager den visuelle oplevelse til et helt nyt niveau. Den registrerer de mindste detaljer og giver de fineste mønstre liv. Den justerbare skarphed og detaljeforbedring giver den optimale betragtningsoplevelse - hver gang. Det viser film, som de skal ses og på den måde, som instruktøren havde til hensigt2.

4K
Fuld HD
4K
Fuld HD
Fuld HD 4K

Nøglefunktioner

Projektor med lavere
kontrastforhold
Højt niveau af
dynamisk kontrast

Højt dynamisk område22

Er du klar til at opleve den allernyeste teknologi til hjemmebiografprojektorer? Et højt dynamisk område giver en optimal betragtningsoplevelse ved at øge kontrastforholdet, så det skaber et meget større område mellem de mørkeste og lyseste områder på lærredet. Billeder får mere dybde, så du kan se utrolige detaljer, der ikke tidligere har været mulige at se. Men det er ikke alt. Farverne bliver bedre, så billeder føles mere naturlige og stadig intense og endnu mere medrivende end nogensinde. Med HDR-understøttelse kan du nu få glæde af det nyeste, tilgængelige HDR-indhold.

Uden
superopløsning
Med
superopløsning

Superopløsning

Med Epsons superopløsningsteknologi vil du opleve tydelige, klare billeder, uanset hvad du ser. Den er designet til at reducere slør, der er forårsaget af zoom og forstørrelse, og den bruger avancerede teknikker til at gøre hvert eneste billede i filmen skarpt og dermed give liv til DVD'er og indhold, der ikke er i HD.

Oplev op til 11 års underholdning4

Med op til 7.500 timers lampelevetid4 kan du se en film hver dag i de næste elleve år uden at skulle udskifte den. Epsons projektorer er kendt for deres pålidelighed, så du behøver ikke at bekymre dig om, om du mangler et minut af din favoritfilm, dit foretrukne spil eller dit yndlingsprogram.

Uden
superopløsning
Med
superopløsning

Jævnere, hurtige bevægelser i lysstærk og livagtig 4K3 UHD2

Billedinterpolationsteknologi indsætter nye billeder mellem de oprindelige og giver mere flydende bevægelser - og uden ryk i scener med hurtig bevægelse. Resultatet er, at sløring reduceres, og billeder med bevægelse fremstår meget jævnere og skarpere.

Ultralysstærke 3D-farver

Forbedret luminansteknologi betyder, at 3D-indhold er meget skarpere end med mange andre 3D-hjemmebiografprojektorer i fuld HD. Dette skyldes, at alle aktive 3D-shutterbriller har en tendens til at reducere lysstyrken, når de "skifter" fra et øje til det andet. Men ved at fordoble hastigheden på skiftet har vi reduceret tabet af lysstyrke i væsentlig grad, hvilket giver en bedre, mere lysstærk, mere tilfredsstillende 3D-visningsoplevelse.

Banebrydende trådløs HD

Oplev 4K3 HD-visning i optimal kvalitet - uden besværet med at tilslutte ledninger eller kabler - med vores EH-TW9300W WirelessHD5-projektor. Den tilbyder HDCP-kompatibel transmission uden buffer eller udfald. Du kan endda se på en anden enhed ved brug af den trådløse picture-in-picture-tilstand og skifte mellem op til fem tilsluttede HDMI-enheder. WirelessHD5-transmitteren er også udstyret med en praktisk MHL®-port5 for at gøre det nemt at vise smartphone- og tabletindhold.

Gør smartphone- og tabletindhold større end i virkeligheden

Gør indholdet på din smartphone eller tablet større med MHL6-tilslutningen (Mobile High-Definition Link). Tilslut nemt for at projicere og få glæde af video, billeder og spil fra enhver MHL-kompatibel smartenhed. Du kan endda oplade dine enheder samtidig. Projektorens fjernbetjening kan nemt filtrere, hvilket indhold der modtages fra kompatible enheder, så du hele tiden bevarer kontrollen.

Se sortimentet

Projicering med total skarphed

EH-TW9300

Disse UHD Blu-ray- og HDR-kompatible hjemmebiografprojektorer kombinerer de nyeste billedteknologier for at gøre film levende med flere detaljer, så du får en virkelig medrivende hjemmebiografoplevelse. De omfatter 4K3-forbedring for at give teksturen og opløsningen på det projicerede lærred et nyt niveau af finesse, uanset om de viser oprindeligt 4K-indhold eller digitalt opskaleret fuld HD 1080p-indhold.

FÅ MERE AT VIDE

EH-TW9300W

Det giver dig en optimal billedoplevelse med mere dybde, flere detaljer samt naturlige og intense farver. De leverer en imponerende opløsning, skarphed og de dybeste sorte nuancer på grund af et utroligt højt kontrastforhold på 1.000.000:1. Deres billedinterpolation og detaljeforbedring skaber desuden skarpe, glidende og flydende billeder. Og for dem, der ønsker alt dette uden besvær med kabler, tilbyder EH-TW9300W WirelessHD5-tilslutning med 4K-forbedring.

FÅ MERE AT VIDE
 • Understøttelse af højt dynamisk område
 • Kontrastforhold på 1.000.000:1
 • Højt output på 2.500 lumen for hvidt og farvet lys
 • ISF-certificeret farvestyring
 • 4K3-forbedringsteknologi
 • Billedinterpolation i 2D- og 3D-tilstande
 • Teknologi med superopløsning i 2D- og 3D-tilstande
 • Motoriseret fokus, zoom og objektivjustering
 • 2,1 × optisk zoom og forskydning af vidvinkelobjektiv
 • WirelessHD5 (kun EH-TW9300W)
 • MHL®-tilslutning (Mobile High-Definition Link) til visning af smartphone- og tabletindhold6 (kun EH-TW9300W)

Effektiv og økonomisk 4K3-forbedret projicering

Denne enestående projektor, som leverer flotte billeder i høj kvalitet for forskelligt indhold til en overkommelig pris, er utrolig nem at sætte op og gør det muligt for brugere at opskalere fuld HD 1080p-indhold til 4K3-forbedret opløsning. Med høje niveauer af kontrastforhold og lysstyrke er det en formidabel måde at forbedre din hjemmebiografoplevelse.

FÅ MERE AT VIDE
 • Kontrastforhold på 160.000:1
 • Højt output på 2.300 lumen for hvidt og farvet lys
 • 4K3-forbedringsteknologi
 • Teknologi med superopløsning i 2D- og 3D-tilstande
 • Motoriseret fokus, zoom og objektivjustering
 • 2,1 × optisk zoom og forskydning af vidvinkelobjektiv

En enestående hjemmebiografoplevelse

Bliv forbløffet over den blændende skarphed af 2D- og 3D-projicering i fuld HD. Den er udstyret med markedsførende 3LCD-teknologi og leverer usædvanligt skarpe billeder takket være et lige højt output for hvidt og farvet lys. Installer den hvor som helst med den vandrette og lodrette objektivjustering og Quick Corner-funktionen. Med dens syv års levetid for lampen4 og støjsvag blæser, kan du læne dig tilbage og få glæde af dine film.

FÅ MERE AT VIDE
 • Kontrastforhold på 120.000:1
 • Højt output på 2.700 lumen for hvidt og farvet lys
 • Fuld HD 1080p 3D-teknologi
 • Teknologi med superopløsning i 2D- og 3D-tilstande
 • 1,6 x optisk zoom og justering af vidvinkelobjektiv

Uovertruffen fleksibilitet

Vores første laserhjemmebiografprojektor med fuld HD og UST (ultra-short-throw - ultrakort projicering) med 3LCD-teknologi projicerer billeder på op til 130" (330 cm). Oplev storskærmsunderholdning uden at påvirke hjemmets indretning.

Et vægmonteret TV vil altid være synligt, men et projiceret billede kan fjernes med et snuptag. Vores UTC-laserprojektor kan placeres i nærheden af visningsområdet, kan hurtigt sættes op og leverer et fantastisk billede i lyse lokaler. Den giver også valuta for pengene med en langtidsholdbar lyskilde og udvidet garanti.

FÅ MERE AT VIDE
 • Kontrastforhold på 2.500.000:1
 • Højt output på 4.000 lumen for hvidt og farvet lys
 • Se dit favoritindhold i de næste 10 år7
 • Placeret i nærheden af visningsområdet og projicerer op til 130" (330 cm)

Produktsortiment

 1. Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.
 2. Kun EH-TW9300W, EH-TW9300 og EH-TW7300, EH-LS10500.
 3. 4K-indhold leveres ved brug af pixeljustering. Den justerer hver pixel diagonalt med 0,5 pixel for at fordoble den lodrette og vandrette opløsning.
 4. Baseret på en filmlængde på 105 minutter, når projektoren er i strømsparetilstand.
 5. WirelessHD-funktion er tilgængelig i de 28 EU-medlemslande samt Island, Norge, Saudi-Arabien, Schweiz, Tyrkiet og de Forenede Arabiske Emirater. Kan ændres. Kontakt dit lokale Epson salgskontor, hvis du vil have flere oplysninger om tilgængeligheden på det enkelte marked
 6. Du kan se, om din enhed er kompatibel ved at besøge www.mhlconsortium.org. MHL-, Mobile High-Definition Link- og MHL-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende MHL, LLC.
 7. Baseret på, at du ser indhold fem timer hver dag med projektoren indstillet til strømsparetilstand