SAMARBEJDE I FRITIDSBRANCHEN

Teknologiløsninger til fritidsoplevelser

Fritidsbranchen er under stort pres fra de personer, den betjener. Forbrugere kræver mere fra deres nedetid og ønsker, at hver enkelt oplevelse skal være et samtaleemne, en social delagtighed og en følelse af resultater. Epsons teknologier er med til at gøre hvert besøg til en historie, der er værd at fortælle. Fra back office-effektivitet til at få en konkurrencemæssig fordel - vores innovative løsninger yder support til dig i levering af altid givende kundeoplevelser fra start til slut.

Genopfind besøgsoplevelsen

Brug innovativ teknologi til at vejlede, uddanne og imponere kunder under hele deres besøg.

Genopfind besøgsoplevelsen

Uanset om kunder står i kø, er deltagende, kræver service eller oplysninger, skal der skabes en oplevelse, de sent vil glemme. Brug innovativ teknologi til at vejlede, uddanne og imponere dem under hele deres besøg.

Skab wow-effekten med Epsons laserinstallationsprojektor, der kan vise billeder op til 1000" på gulve, vægge, bygninger eller genstande, for at kombinere det fysiske med det virtuelle - uanset om det er til et medrivende læringsområde eller en 4D-oplevelse med flere sanseindtryk.

Underhold overalt med en fleksibel installation med løsninger, der passer til selv de mest krævende bygninger, der er opført. Projiceringer kan flyttes 360 grader i enhver retning vandret, lodret eller roteret og understøtter nu også projicering i portrættilstand.

Anlæg et nyt perspektiv med Epsons Moverio smart glasses. Brug Augmented Reality til at genskabe scener i 3D, tilføj flere lag af oplysninger og visualiser den historie, der fortælles, så besøgende kan opleve attraktioner interaktivt.

Tilbyd læren om sig selv og vejvisning med Epsons interaktive displays - fantastisk til oplysningssteder, lærerige aktiviteter og visuelle højdepunkter, der holder kunden i gang og på udkig efter oplevelser.

Gør attraktionen personlig ved at fremstille tilpassede fotos, kort, kunst og andre værdiskabende udskriftsprodukter til salg ved vigtige transaktionssteder med Epson SureLab produktionsprintere.

Tilbyd service overalt med Epsons sortiment af bærbare kvitteringsprintere til medarbejdere på farten. Fuldfør transaktioner samtidig med at føje værdi og brugervenlighed til kundens rejse.

Invester i fremtiden

Fritidsorganisationer er nødt til at finde nye måder til at tiltrække og holde fast på besøgende i en tid med indflydelsesrige kunder.

Invester i fremtiden

Fritidsorganisationer er nødt til at finde nye måder til at tiltrække og holde fast på besøgende i en tid med indflydelsesrige kunder. Strømlin tidskrævende processer og spar penge ved at levere en bedre kundeservice.

Gør oplevelsen bedre med nyt og spændende indhold takket være Epsons Moverio smart glasses. De er holdbare, tilbyder en lang batterilevetid til omfattende brug samt muligheder for nem administration af printerflåden. Giv din Augmented Reality-verden liv, dag efter dag.

Opnå effektivitetsgevinster med Epsons WorkForce Pro-multifunktions­printere og intelligente scannere. Intelligente funktioner forbedrer arbejdsgangen og serviceleveringen, samtidig med at effektiv dokumentstyring minimerer nedetiden.

Gør et stort indtryk med Epsons SureColor-storformat­printere ved at skabe iøjnefaldende HD-displays, der styrker dine kampagner og aktiviteter - og skaber øget salg.

Fremstil billetter og id-adgangskort efter behov med Epsons ColorWorks-mærkatprintere. Fremstil personlige, iøjnefaldende billetter, adgangskort og id-skilte i farver for at forbedre visuel identifikation.

Oplev "fit and forget"-pålidelighed med en vedligeholdelsesfri laserprojektor med garanti for op til 12.000 timer/fem år1. Fantastisk til digital skiltning, der ikke er nemt tilgængelig.

Oplev resultaterne

Meningsfyldt interaktion med hver besøgende kræver skræddersyede og samtidig inkluderende besøgsattraktioner.

Oplev resultaterne

Meningsfyldt interaktion med hver besøgende kræver skræddersyede og samtidig inkluderende besøgsattraktioner. Den rigtige teknologi kan løse problemer og hjælpe med at skabe oplevelser, der øger besøgstallet.

Skil dig ud fra konkurrenterne ved at give kunderne mulighed for at træde ind i en anden virkelighed eller få deres egen personlige vejledning. Epsons Moverio smart glasses kan fuldt ud tilpasses til attraktionen og kundernes behov.

Tilføj flere lag af læring ved at give folk mulighed for at interagere direkte med indhold via effektive touchskærme. Vores interaktive displays er skalerbare op til 100", så alle får den bedste visning - og yngre publikum kan bruge fingrene eller penne til at annotere med.

Gør mennesker fordybet i multimedieindhold, der kan skræddersys til forskellige målgrupper. Med muligheden for 4K-forbedring tilbyder Epsons installationsprojektorer utrolig kreativ frihed og en visningsoplevelse på et helt nyt niveau.

Tilfredsstil flere kunder med konstant opdaterede oplysninger og hurtig service. Folk går op i de finere detaljer og ønsker at holde sig informeret, og vores mærkatprintere, WorkForce-printere og erhvervsscannere gør hele forskellen ved sætte fart på administration.

Find ud af, hvor meget du kan spare på udskrivning ved at skifte til Epson

Brug vores beregner til samlede ejeromkostninger

FÅ MERE AT VIDE

Beskyt planetens fremtid

Vi forstår vigtigheden af at være mere bæredygtig for kommende generationer.

Beskyt planetens fremtid

Hos Epson forstår vi vigtigheden af at understøtte en mere bæredygtig planet for fremtidige generationer, og derfor udvikler vi vores udskrivningsløsninger til at være så miljøvenlige som muligt.

Nå dine miljømæssige mål

med op til 99 % mindre spild fra WorkForce Pro RIPS (udskifteligt blækpakkesystem). Brug op til 96 % mindre energi med WorkForce Pro-printere5 og få en dobbelt så hurtig udskrivningshastighed med halvt så meget strømforbrug med WorkForce Enterprise-serien6.

Spar el og CO2 med WorkForce Pro-modeller, der bruger op til 96 % mindre energi end laserprintere og laserkopimaskiner2.

Reducer strømforbruget med strømsparetilstand på dine interaktive displayløsninger og forlæng lampelevetiden.

Reducer CO2-aftrykket ved hjælp af scannere uden opvarmningstid og reducer strømforbruget med indbygget ReadyScan-teknologi.

5 enkle trin til en mere bæredygtig europæisk fremtid

Et stykke teknologi ad gangen

DOWNLOAD INFOGRAFIK

 

Se, hvad du kan spare

Brug vores beregner til at beregne de el- og CO2-besparelser, som en WorkForce Pro-printer kan opnå.

 
  • Op til 92 % mindre CO2 end laserprintere3
  • Op til 96 % mindre energi end laserprintere2
  • Op til 94 % mindre spild end laserprintere2
  • Op til 33,5x hurtigere end laserprintere2
 

Service og support

Få mere at vide om on-site-service og Epsons garantier.

Service og support

Standardgaranti

Få mere at vide om Epsons garantier.

On-site-service

Få mere at vide om dine muligheder for service, hvis du har brug for det, herunder on-site-support.

Support

Har du brug for hjælp? Besøg vores supportside for at finde nyttige oplysninger og anvisninger til, hvordan du kontakter os.

Tilmeld dig

Tak for dit køb af et Epson produkt og for at tage dig tid til at registrere det.

Tjek din garanti

Tjek garantien for din enhed.

Kampagne for udvidet garanti

3 års udvidet printergaranti på udvalgte Epson printere.

 

Leasingløsninger

Få mere at vide om de forskellige måder, du kan drage fordel af Epsons produkter ved at lease dem.

Udskriv og gem

Spar tid og penge med Epsons Print & Save

Print365

Udskriv, lige så meget du vil, uden problemer og uden skjulte omkostninger.

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Forvent mere af din projektor

Få mere ud af din projektor

Få fordel af Epsons specialiserede softwareløsninger til at gøre din projektor mere avanceret og udnyt de øgede funktioner, den større pålidelighed og kontrol. Som verdens førende producent af projektorer4 forstår vi behovet for de rette projiceringsløsninger, som giver dig mulighed for at præsentere på den måde, du ønsker, når du vil, let og effektivt.

FÅ MERE AT VIDE

Billedbehandlings­løsninger til erhvervsbrug

Et bredt udvalg af løsninger til alle typer erhverv

Epsons enheder er kompatible med softwaretjenester og -løsninger, der virkelig kan hjælpe med at forbedre din organisations arbejdsprocesser, styre omkostningerne, sætte skub i effektiviteten og gøre det nemt at integrere enheder i stadigt skiftende miljøer.

FÅ MERE AT VIDE

Underhold på et højere niveau

Stimuler sanserne og tag dit publikum til en anden dimension via enten fast projicering eller udlejning til arrangerede områder. Med en række af Epsons installationsprojektorer, kombineret med edge blending, kan du få vist medrivende billeder på tværs af meget større områder for at skabe imponerende, atmosfæriske oplevelser for dine kunder. Du kan genskabe alle detaljer og skræddersy multimedieindhold til dit publikum, selv i områder med begrænset plads.

Bliv en mesterlig historiefortæller

Epsons iProjection gør det nemt at slutte en iOS- eller Android-enhed til en Epson displayløsning med netværksfunktionalitet, så du trådløst kan projicere billeder, dokumenter og websider. Det er en enkel og meget effektiv måde at præsentere på - du skal blot trykke på skærmen. Du kan også vælge den indbyggede annotationsknap for at bruge en pen, overstregningstusch eller et viskelæder - og du har adgang til forskellige farver og uigennemsigtigheder, så du virkelig får dit budskab igennem.

Motivér til aktiv opdagelse

Dit lokale er et tomt lærred til udvikling af en fritidsoplevelse, der forbinder publikum og attraktioner fra start til slut. Digital skiltning giver dig mulighed for at levere konstant opdaterede oplysninger i realtid, lige fra planlagte events og destinationssteder til menuer og underholdningsmuligheder. Epsons interaktive displays appellerer også til digitalt aktive kunder, der ønsker at deltage i læren om sig selv eller teste deres viden.

Genopfind besøgsoplevelsen

Brug innovativ teknologi til at vejlede, uddanne og imponere kunder under hele deres besøg.

Invester i fremtiden

Fritidsorganisationer er nødt til at finde nye måder til at tiltrække og holde fast på besøgende i en tid med indflydelsesrige kunder.

Oplev resultaterne

Meningsfyldt interaktion med hver besøgende kræver skræddersyede og samtidig inkluderende besøgsattraktioner.

Beskyt planetens fremtid

Vi forstår vigtigheden af at være mere bæredygtig for kommende generationer.

Service og support

Få mere at vide om on-site-service og Epsons garantier.

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Kontakt os

Kontakt os for at få yderligere oplysninger om erhvervsløsninger, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Start din udvikling

Gør noget ud af hver eneste detalje

Gør billetter, adgangskort og armbånd til varemærkede eller salgsfremmende souvenirs. Epson ColorWorks-farvemærkatprintere leverer farveudskrivning efter behov, så du kan nemt tilpasse detaljerne til miljøet, eventen eller udstillingen og udskrive på en lang række medier.

Lad besøgende spille en aktiv rolle

Epsons interaktive displays er fremstillet til vejvisning og samarbejde. Brug dem på oplysningssteder og i læringsområder, så besøgende selv kan udforske og tage del i tematiserede aktiviteter via touchskærmen, bruge fingre eller de medfølgende hurtige penne.

Slip fantasien løs

Omdan hele lokaler til andre verdener. Epsons installationsprojektorer kan skabe spændende displays i forbedret 4D-kvalitet og knytte store projiceringer til bygningen, musik, fortællinger eller andre effekter for at give en unik oplevelse med flere sanseindtryk.

Pålidelig udskrivning af kvitteringer med høj hastighed

Epsons kvitteringsprintere er designet til at kunne klare selv de mest krævende detailmiljøer. TM-T88VI er en moderne kvitteringsprinter, som tilbyder høje udskrivningshastigheder og høj pålidelighed med avancerede funktioner til at understøtte mobilbaseret, webbaseret og pc-baseret POS på samme tid.

Tilbyd den service, de ønsker

Uanset om du er en mindre virksomhed i fritidsbranchen, der bruger udskifteligt blækpakkesystem (RIPS), eller er en større virksomhed i fritidsbranchen med WorkForce Enterprise-udskrivningsløsningen, dækker Epson dine back office-behov. Du kan f.eks. scanne fuldførte formularer for medlemsskab fra billetstande til hovedkontoret for at opnå hurtig godkendelse og en positiv kundeservice.

Overgå kundernes forventninger

Med Epsons storformatprintere kan du fremstille avancerede plakater, bannere, udskrifter og mere uden behov for et professionelt trykkeri.

Tilbyd medrivende oplevelser

Epsons gennemsigtige Moverio smart glasses giver mulighed for, at Augmented Reality overlejres på den virkelige verden, så kultur, events, perfomancearrangementer og fabriksrundture bliver mere tilgængelig og spændende, uden at de besøgende distraheres, når de oplever udstillinger og attraktioner.

Skab individuelle historier

Fremstil personlige fotos, certifikater og kort, når kunderne gennemgår oplevelsen. Epsons SureLab-fotoprintere skaber visuelle historier, som dine besøgende kan beholde og dele.

Produkter

Cases

Previous Next

Ressourcer

Find en lang række ressourcer vedrørende fritidssektoren. Disse omfatter artikler, cases, infografik og brochurer med oplysninger om Epsons produkter, løsninger og markedstendenser.

FÅ MERE AT VIDE

Nyheder og events

Uanset om du er interesseret i introduktionsseminarer, programmering og vedligeholdelseskurser eller operatørundervisning, vil vores eksperter være glade for at dele deres viden med dig og dit personale.

Filtrer resultater

Previous Next

Der er i øjeblikket ingen messer eller events.

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

FÅ MERE AT VIDE

KONTAKT OS

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons løsninger til fritidsbranchen, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
(markér alle, der passer)
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.

  1. Gælder kun for modellerne: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til februar 2017 i forhold til et udvalg af konkurrerende maskiner, som bestilt af Epson. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.dk/inkjetsaving
  3. Baseret på udvindingen og behandlingen af råmaterialer og fremstilling af forbrugsstoffer. Som testet i henhold til Epsons metodik: 1. Beregningen gælder kun CO2-udledning, som udgør en miljømæssig byrde i form af global opvarmning. 2. Beregningsresultaterne er baseret på egendeklaration. (Bekræftelse fra tredjepart er ikke modtaget). 3. Vi bruger koefficienten for CO2 (kg-CO2/enhed), der er udgivet i JEMAI-databasen "LCA Pro".
  4. Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.
  5. Theme park of the future, Attractions Magazine
  6. Laserprintere på 45-55 sider pr. minut bruger typisk 1.500 watt. WorkForce Enterprise har et lavt strømforbrug på 180-320 watt og udskriver op til 100 sider pr. minut. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.eu/pageyield.
Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

Sammenlign valgte