FORESTIL DIG MULIGHEDERNE

Med Epsons SureLab D-serie er mulighederne for at udvide din forretning endeløse.

Kontakt os

Giv dine kunder mere

SureLab D-serien består af to basismodeller med mange kombinationsmuligheder til forskellige produktionsbehov. Den modulære opsætning understøtter alt fra en lille desktop-produktion (via en kiosk i butikken) til storproduktion med et minilaboratorium. Uanset om der er tale om selvbetjening eller betjening bag disken, kan du implementere de løsninger, der passer til dine behov.

SureLab D-serien af printere kan bruges som enkelte enheder eller som en del af en meget avanceret produktionsflåde, der arbejder som en og giver mulighed for kvalitetsudskrivning med lave samlede ejeromkostninger. SureLab D-serien understøtter en lang række medieoverflader, bredder og formater. Når du kan tilbyde så stort et udvalg af kreative udskriftsprodukter med merværdi, kan du give kunderne endnu flere valgmuligheder end nogensinde før.

Sådan bruger du SureLab

Produkter og løsninger

SURELAB SL-D800

SureLab SL-D800 bygger videre på succesen med forgængeren, SL-D700. Den er kompakt (samme størrelse som SL-D700), holdbar og bygget til at være hurtig og fleksibel samt til at udskrive kommercielle fotos i professionel kvalitet. Den er designet til at holde og passer uden problemer ind i arbejdsmiljøet takket være den stive, robuste udskrivningsbakke og det forbedrede spindeldesign. Desuden er enhver nedetid betydeligt reduceret på grund af det intuitive rulleskift i to trin.

Professionel fotoproduktionsprinter

Den er ikke kun udviklet til at udskrive billeder i professionel kvalitet på et bredt udvalg af medier, den udskriver også på kort, kunstgengivelser og andre trykte produkter.

Få mere at vide

Fleksibel produktionsudskrivning i god kvalitet

SL-D800 med drivere

Den leveres med en Mac- og pc-driver, så der kan udskrives fra næsten alle programmer. Udskrivningskvaliteten er konfigureret til udskrivning af produktionsfotos, og SL-D800 er et godt valg for personer, som har brug for en printer, der kan stå på skrivebordet, kan transporteres og udskriver hurtigt. Den kan også bruges som en del af et modulsystem.

Nøglefunktioner: SL-D800

Fotoudskrivning i god kvalitet

SL-D800 er baseret på Epsons succes med kommerciel fotoudskrivning ved hjælp af minilaboratorium, og det giver fremragende udskrivningskvalitet og ensartede farver. Den er udviklet til virksomheder, som har brug for at udskrive billeder efter behov, der både er økonomiske og holdbare. SL-D800 passer også perfekt sammen med forgængeren, SL-D700, takket være den sammenlignelige udskrivningskvalitet, papirhåndtering og størrelse.

Enestående fleksibilitet

Den kan udskrive fotos, fotostrimler, kort, invitationer, pjecer og brochurer på et bredt udvalg af medier og formater, herunder blankt, glittet og mat papir. De understøttede udskriftslængder spænder fra 50-1000 mm med mediebredder på 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm og 210 mm.

Understøtter en lang række medier

Den kan udskrive på et bredt udvalg af medier og formater, herunder blankt, glittet og mat papir.

UltraChrome D6r-S-blæk

Denne printer udskriver fantastiske billeder med levende farver, kraftige sorte farver, skarpe konturer og jævne overgange, når den bruges med specialfremstillet UltraChrome D6r-S-blæk. Den giver også et imponerende og ensartet glansniveau.

Driftssikkerhed

Langtidsholdbar skærekniv, langt serviceinterval, forbedret udskiftning af medieruller med to trin og brugervenligt vedligeholdelsesværktøj.

SURELAB SL-D3000 DR og SR

Digital tørlaboratorieprinter

SL-D3000 er designet til miljøvenlig udskrivning af produktionsfotos i professionel kvalitet med en høj grad af udskrivningsfleksibilitet og er et kompakt, digitalt tørlaboratorium med seks farver, der gør det muligt at producere en lang række fotoudskrivningsprodukter. Den anvender Epsons velkendte Micro Piezo printhovedteknologi i kombination med Epsons originalblæk og LUT, hvilket resulterer i nøjagtig gengivelse og en maksimal opløsning på 1440x1440 dpi.

Livagtige udskrifter

Epsons UltraChrome D6-fotoblæksæt med seks farver giver mulighed for en bred farveskala, som overgår sølvhalogenid, og giver mulighed for udskrifter, der er livagtige og virkelighedstro med dybt sort niveau. Den giver også et imponerende ensartet glansniveau.

Det betyder, at udskrifter altid vil have den samme gode kvalitet, samtidig med at de minimerer miljøpåvirkningen som følge af reduceret strømforbrug, og at der ikke er nogen kemikalier til efterbehandling af fotos, der skal bortskaffes, ligesom med vådlaboratorier.

Udvalg af materialer og medietyper

SL-D3000 giver brugeren fleksibilitet til at producere et udvalg af materialer på mellem 4" og 12" i bredden og kan udskrive fotos, kort, invitationer, brochurer og reklamefoldere på dedikeret blankt, glittet og mat papir. Dobbeltrullemodellen giver mulighed for at anvende to forskellige medietyper og/eller to forskellige rullebredder samtidig, hvilket optimerer alsidigheden og produktiviteten.

Nøglefunktioner

Udskrifter i høj kvalitet

Micro Piezo-teknologi, maksimal opløsning på 1440x1440 dpi, dedikeret UltraChrome D6-blæksæt, bred farveskala, farvenøjagtighed, livagtige og holdbare udskrifter.

Alsidigt

Udskriver på blanke, glansfulde og matte medier, udskriver op til 12" i bredden, modellen med to ruller gør det muligt at indføre to forskellige medietyper eller rullebredder.

Lav TCO og miljøpåvirkning

Energieffektiv, ingen opvarmning af kemikalier eller blæk, intet behov for vandtilførsel eller luftfilter, intet behov for opbevaring eller bortskaffelse af kemikalier.

Brugervenlig

Minimal vedligeholdelse, ingen opvarmning eller klargøring af kemikalier, valgfri A4-sortering, valgfri "OrderController"-software til administration af ordrer, som er let at betjene og konfigureret på forhånd, blandt andet med billedkorrektion.

Bestil og udskriv med fem enkle trin

Trin 1: Vælg billeder

Trin 2: Vælg præindstilling

Trin 3: Vælg antal kopier

Trin 4: Gennemgå og tilpas

Trin 5: Valgfri bekræftelse

Fremstillet til optimeret fotoproduktion

Den indeholder en række præindstillinger, som kan forhindre menneskelige fejl i travle perioder, samt de trin, der som minimum skal følges.

SureLab OrderController kan oprette en arbejdsproces til udskrivning, der organiserer ordrerne og har op til 300 præindstillinger til håndtering af forskellige produkttilbud.

Specifikationerne er anderledes end SureLab OrderController LE

SureLab OrderController har flere præindstillinger til skiftende kundebehov og giver flere muligheder for at prioritere ordrer.

Der er flere funktioner til billedredigering, deriblandt størrelse, beskæring, skarphed, lysstyrke, opløsning, farve, fjernelse af røde øjne osv.

Epsons SureLab OrderController LE er et program til fotoproduktion, der er beregnet til at være et supplement til SureLab SL-D700 og SureLab SL-D800, og som forbedrer produktiviteten og gør det til et mikrolaboratorium.

Nøglefunktioner

Understøtter forskellige outputsystemer

SureLab OrderController håndterer opgaver for SL-D3000DR/SR, SL-D800 og SL-D700 (med op til fire printere) og andre af Epsons storformatprintere samt professionelle fotoprintere.

Fleksibel

Fleksibelt input fra kiosker via overvågede mapper (DPOF), direkte browsing og TWAIN-baserede scannere.

Hurtig og nem produktion

Hurtig og nem produktion af sæt af fotos via skabeloner, herunder avancerede billedkorrigeringsfunktioner.

Professionel dokumenthåndtering

Juster skabelonindstillingerne under verifikation i forbindelse med professionelle opgaver. Understøtter blandede udskriftslængder i en bestilling. Giver flere muligheder for bagsideudskrivning.

Brugervenlighed

Understøtter forskellige erfaringsniveauer inden for betjening. Udsender advarsler ved lav opløsning, beskæring og kanter.

Retningslinjer

Cases

Få mere at vide om vores medier og blæk

Få mere at vide

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om løsningerne fra Epson, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en medarbejder fra Epson.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mails om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.