EPSON LASERLØSNINGER OG PROJEKTORSERIE

Suveræn billedkvalitet og pålidelighed

KONTAKT OS

Definition på fremtidens laserprojiceringsteknologi

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Vores teknologisk mest avancerede projektorer kombinerer 3LCD med en dobbelt laserlyskilde og har et bredt farvespektrum og et ultrahøjt kontrastforhold, som sikrer fantastiske, virkelighedstro farver og utroligt dybe sorte nuancer.

Kombinationen af høj lysstyrke, høj opløsning og høj kontrast giver kraftige, livagtige billeder, der kan trænge gennem høje niveauer af omgivende lys, selv i store lokaler. Brugen af laserfosforteknologi giver utrolig høj pålidelighed og reducerer de samlede driftsomkostninger dramatisk. Vores engagement i produktkvalitet, teknologi, relationer, service og support er grunden til, vi har været førende på markedet for projektorer i mere end 14 år1.

Få mere at vide om vores laserløsninger

Projectors for Large Venues

Projektorer til store lokaler

Skab imponerende fremstillinger i ethvert lokale i stor stil med en banebrydende kombination af fremragende lysstyrke, skarpe billeder, utrolig pålidelighed og fleksible præsentationsmuligheder. Epsons laserprojektorer til store lokaler er meget holdbare og robuste, samtidig med at de er overraskende kompakte og lette.

FÅ MERE AT VIDE
Installation Projectors

Installationsprojektorer

Bring din visuelle kreativitet til næste niveau med vores uovertrufne laserinstallationsprojektorer. Oplev uovertruffen billedbehandling og de nyeste, avancerede teknologier fra Epson og imponer publikum med fremtiden for præsentationer i storformat.

FÅ MERE AT VIDE

Projicering uden begrænsninger

Vores nyudviklede, uorganiske fosforhjul har en enestående modstandsdygtighed over for lys og varme og leverer førsteklasses pålidelighed. Dette fungerer perfekt sammen med vores uorganiske LCD-paneler om at producere lysstærke, livagtige billeder i utroligt lange perioder. Faktisk kan du regne med, at lyskilden er vedligeholdelsesfri i 20.000 timer2.

Afkølingssystem

Et kombineret afkølingssystem med væske og luft er mere end effektivt nok til at opfylde kravene fra en 3LCD-projektor med 25.000 lumen.

LCD-paneler

Et nyudviklet 1,43" stort uorganisk panel øger modstandsdygtigheden over for lys og garanterer en endnu længere levetid.

Laserbank

De højtydende laserdioder gør det muligt at opnå en enestående lysstyrke på op til 25.000 lumen.

Fosforhjul

Det uorganiske fosforhjul, som ændrer blåt laserlys til gult lys, er udviklet, så det er holdbart nok til at kunne modstå et højt output fra en laserlyskilde i langvarige anvendelsesperioder.

Enestående pålidelighed

Se nærmere på avancerede installationsprojektorer til storskærm, som du virkelig kan regne med. Installation og opsætning er ligetil, og med en laserlevetid på op til 56.000 timer og en filtervedligeholdelsescyklus på op til 30.000 timer holdes vedligeholdelse nede på et minimum.

Design din vision med Epson

Opdag, hvordan du kan projicere på enhver overflade med Epsons projektorer til store lokaler.

SE

Få mere at vide om vores laserprojektorer til hjemmebiografer

Opgrader dine seervaner med laserteknologi! Epsons nye laserteknologi ændrer ikke kun den måde, du ser dine yndlingsfilm på. Den avancerede 4K-laserprojicering forbedrer hele din visuelle oplevelse.

FÅ MERE AT VIDE

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om laserprojektorserien, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

1 Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.

2 Omtrentlig tid indtil lysstyrken mindskes med 50 % i forhold til den første anvendelse. Målt ved accelerationstest, som forudsætter partikelanvendelse på 0,04-0,20 mg/m3. Tiden varierer afhængig af brugsforhold og omgivelser.