SAMARBEJDE I DETAILHANDLEN

Bevar forspringet med teknologi, der tilbyder dig kreative måder til at kommunikere med kunderne, sælge dine produkter og tjenester og administrere omkostninger.

SE VIDEO

Luk

 

Teknologiløsninger til detailhandlen

Epsons teknologier til detailhandlen er designet til at skabe mere engagerende, effektiv kundeservice og til at støtte personalet i detailhandlen i at skabe værdifulde, uforglemmelige oplevelser. Vores fleksible løsninger minimerer køtider, beskytter kunde- og virksomhedsdata og genererer reel indsigt for at aktivere mere personlige interaktioner mellem personale og kunder.

Skab forbindelse

Epsons teknologi hjælper med at øge salgsmulighederne på alle niveauer.

Skab forbindelse

Epsons teknologi hjælper med til at øge salgsmuligheder på alle niveauer, fra sikker adgang og kontroller til beskyttelse af personlige oplysninger til intelligente POS-systemer og intuitive enheder. Med intelligente løsninger, der beskytter personlige oplysninger og opmuntrer til engagement, kan du yde kunderne en tilfredsstillende service.

Integrer ny hardware i din eksisterende it-infrastruktur uden problemer takket være Epson POS-printeres bagudkompatibilitet.

Beskyt vigtige data med Epsons duplexscannere med høj hastighed. Scan dokumenter direkte til dit foretrukne lagringssystem og få dem som adgangskodebeskyttede PDF-filer.

Indsaml kundeindsigter med effektiv dokumentstyring fra Epsons WorkForce Pro-scannere og multifunktionsenheder. Distribuer oplysninger til de rigtige afdelinger ved registrering og sæt indsigt i centrum af kunderelationen.

Opnå høj ydeevne og lave samlede ejeromkostninger med den superhurtige og miljørigtige WorkForce Enterprise-serie. Disse multifunktionsprintere i farve og A3-format bruger inkjetlinjehovedteknologi til at levere enestående udskrivningskvalitet ved hastigheder på op til 100 billeder pr. minut, og deres blækpatroner med stor kapacitet leverer flere udskrevne sider med færre forbrugsstoffer end en laserenhed.

Invester i fremtiden

Invester klogt for at sikre målbar værdi på tværs af hele din virksomhed, i dag og fremover.

Invester i fremtiden

Invester klogt for at sikre målbar værdi på tværs af hele din virksomhed, i dag og fremover. Drag fordel af lave samlede ejeromkostninger. Sørg for at få løbende afkast af investeringer i innovationer i butikken, der kræver færre forbrugsmaterialer og mindre vedligeholdelse.

Skab enestående kampagner med livagtige, farverige hyldekantsmærkater, der udskrives internt og efter behov med vores ColorWorks-sortiment.

Udskriv hurtigere for mindre med Epsons WorkForce Pro RIPS A4- og A3-printere med lave driftsomkostninger, høje udskrivningshastigheder og minimal vedligeholdelse.

Skab større kundeloyalitet med kuponer i fire farver til ægte, målrettede reklamefremstød og specialtilbud på transaktionsstedet.

Opret imponerende skiltning, som hurtigt og nemt kan opdateres med Epsons laserinstallationsprojektorer. Del HD-indhold med en skærmstørrelse, der er skalerbar op til 1000 tommer.

Tag din kundeservice med dig overalt med Epsons sortiment af bærbare kvitteringsprintere for medarbejdere på farten. Udfør transaktioner og giv kundeoplevelsen større værdi overalt i butikken.

Se resultaterne

Skab større kundetilfredshed, opbyg tillid og sæt skub i indtjeningen med intelligente løsninger.

Se resultaterne

Opnå øget kundetilfredshed, opbyg tillid og skab større indtjening med intelligente løsninger, der øger personlig interaktion og gør dine displays effektfulde. Tilføj værdi, sæt skub i salgsprocesser og gør bedre brug af kampagner til at give en mere engagerende oplevelse, der skaber resultater.

Gør et stort indtryk med vores SureColor SC-T-serie. Opret store plakater og displays i høj opløsning, der styrker dit varemærke og sætter skub i salget.

Kommuniker, hvor det gør en forskel, med Epsons laserinstallationsprojektorer. Vis billeder, video og information på vægge, gulve og lofter for at holde kunderne informerede og engagerede.

Levér kvalitetsservice overalt med Epsons tablet-POS og bærbare kvitteringsprintere. Få medarbejderne væk fra deres diske og ud blandt kunderne, så de kan udføre transaktioner overalt.

Opret enestående kampagner med livagtige farvemærkater efter behov.

Hjælp med at beskytte planetens fremtid

Hos Epson forstår vi vigtigheden af at støtte indsatsen for en grønnere planet til fremtidige generationer.

Beskyt planetens fremtid

Hos Epson forstår vi vigtigheden af at støtte indsatsen for en grønnere planet til fremtidige generationer.

Nå dine miljømæssige mål med op til 99 % mindre spild fra WorkForce Pro RIPS1 (udskifteligt blækpakkesystem), brug op til 96 % mindre energi med WorkForce Pro-printere1 og sæt udskrivningshastigheden op til det dobbelte med halvdelen af strømforbruget via WorkForce Enterprise-serien2.

Spar el og udled mindre CO2 med Epsons WorkForce Pro-modeller, der bruger op til 96 % mindre energi end laserprintere og laserkopimaskiner.

Reducer strømforbruget med strømsparetilstand på dine interaktive displayløsninger og forlæng lampelevetiden.

Reducer CO2-aftrykket ved hjælp af scannere uden opvarmningstid og reducer strømforbruget med indbygget ReadyScan-teknologi.

5 enkle trin til en mere bæredygtig europæisk fremtid

Et stykke teknologi ad gangen

DOWNLOAD INFOGRAFIK

 

Se, hvad du kan spare

Brug vores beregner til at beregne de el- og CO2-besparelser, som en WorkForce Pro-printer kan opnå i dit detailmiljø.

 
 • Op til 92 % mindre CO2 end laserprintere4
 • 96 % mindre energi end laserprintere3
 • 94 % mindre affald end laserprintere3
 • 3,5 gange hurtigere end laserprintere5
 • Grønnere teknologi, ingen ozon
 

Service og support

Få mere at vide om on-site-service og Epsons garantier.

Service og support

Standardgaranti

3 års udvidet printergaranti på udvalgte Epson printere.

On-site-service

Få mere at vide om on-site-service og Epsons garantier.

Support

Har du brug for hjælp? Besøg vores supportside for at finde nyttige oplysninger og anvisninger til, hvordan du kontakter os.

Tilmeld dig

Tak for dit køb af et Epson produkt og for at tage dig tid til at registrere det.

Tjek din garanti

Tjek garantien for din enhed.

Kampagne for udvidet garanti

Få mere at vide om Epsons udvidede CoverPlus-garanti.

 

Leasingløsninger

Få mere at vide om, hvordan du kan udnytte Epsons produkter ved at lease dem.

Udskriv og gem

Spar tid og penge med Epson Print & Save

Print365

Udskriv, lige så meget du vil, uden problemer og uden skjulte omkostninger.

 

Supportvideoer

Se flere af vores supportvideoer.

FÅ MERE AT VIDE

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Mærkatprintere

Gør din farvemærkat­produktion strømlinet

Vores sortiment af inkjetfarvemærkatprintere til udskrivning efter behov eliminerer de traditionelle problemer med termisk overskrivning. Nu kan du nemt selv udskrive tilpassede farvemærkater, billetter og skilte, hvor og hvornår du har brug for dem. Ikke flere forsinkelser, forstyrrelser, spild eller ulejlighed. Du kan glemme alt om lagerbeholdninger af fortrykte mærkater, nedetid i produktionen, mistede ordrer eller forsinkede leveringer.

FÅ MERE AT VIDE

POS-printere, TM-Intelligent-sortiment

GØR KUNDEOPLEVELSEN BEDRE

I et hurtigt skiftende detailmiljø er idealet en afvekslende, behagelig indkøbsoplevelse. Vores intelligente løsninger sørger for, at personalet kan håndtere transaktioner undervejs alle steder i forretningen med mobil- eller tabletbaserede POS-løsninger, der integreres med den eksisterende IT og gør detailhandel gennem flere kanaler til en realitet.

FÅ MERE AT VIDE

Mobile POS-printere

SMART UDSKRIVNING TIL FORRETNINGSFOLK PÅ FARTEN

Disse printere er hurtige og effektive, hvilket giver ekstra fleksibilitet til kundeinteraktioner. De kan udskrive kvitteringer og stregkoder i høj kvalitet og udskriver direkte fra webbrowsere på tablets og andre mobile enheder.

FÅ MERE AT VIDE

ISV OVERSIGT

ISV-FÆLLESSKAB (INDEPENDENT SOFTWARE VENDOR)

Epson, som er anerkendt som markedsførende inden for POS-udskrivning, revolutionerer markedet med sine TM-Intelligent termiske kvitteringsprintere til tabletbaserede POS-løsninger til detailhandels- og servicebranchen.

FÅ MERE AT VIDE

Forvent mere af din projektor

Få mere ud af din projektor

Få fordel af Epsons specialiserede softwareløsninger til at gøre din projektor mere avanceret og udnyt de øgede funktioner, den større pålidelighed og kontrol. Som verdens førende producent af projektorer6 forstår vi behovet for de rette projiceringsløsninger, som giver dig mulighed for at præsentere på den måde, du ønsker, når du vil, let og effektivt.

FÅ MERE AT VIDE

Billedbehandlingsløsninger til erhvervsbrug

Et bredt udvalg af løsninger til alle typer erhverv

Epsons enheder er kompatible med softwaretjenester og -løsninger, der virkelig kan hjælpe med at forbedre din organisations arbejdsprocesser, styre omkostningerne, sætte skub i effektiviteten og gøre det nemt at integrere enheder i stadigt skiftende miljøer.

FÅ MERE AT VIDE

Slå butikken og online sammen

Hvad nu hvis dine online besøgende får vist præcis det samme som besøgende i din butik? Udstyr personalet i forretningen med et par Epson Moverio smart glasses, så de kan overføre det, de ser, til online kunderne og bruge et audiolink til at guide salget. En kæde af musikbutikker bruger GoInStore-løsningen til at demonstrere instrumenter, og en forhandler af biler i den dyre ende bruger den til at vise sine biler. Uanset anvendelsen leverer den en virkelig personlig kundeoplevelse.

Nye måder til at skabe vækst i din virksomhed

Epsons teknologi kan hjælpe dig med at drage fordel af spændende nye måder at få din detailforretning til at vokse på. Vi kan hjælpe dig med at fremme nye services ved at tilslutte ældre og mobile POS-systemer og gøre det muligt for dig at skabe et ægte omnichannel-tilbud med assisteret salg. Overgå moderne forbrugeres forventninger til disse nye services ved hjælp af løsninger, der nemt kan integreres. Beskyt eksisterende investeringer med bagudkompatibilitet og samlet ePOS (electronic point of sale) og SDK (software development kits).

Gør indkøbsoplevelsen bedre

Reducer køen ved kassen og udstyr dit personale med en trådløs tablet og en bærbar kvitteringsprinter eller brug realtidsanalyser til at træffe smarte beslutninger om lagerkontrol, tilbud og displays. Næste generation displaygrafik forvandler hurtigt vores omgivelser, og vi leverer den teknologi, du har brug for til at levere kvalitetsskiltning, POS, bannere, plakater, displays, grafik og køretøjsskilte, inklusive panoramaskilte og stående projiceret skiltning. Epsons løsninger kan straks tilføre konkrete fordele til forretningen.

Skab forbindelse

Epsons teknologi hjælper med at øge salgsmulighederne på alle niveauer.

Invester i fremtiden

Invester klogt for at sikre målbar værdi på tværs af hele din virksomhed, i dag og fremover.

Se resultaterne

Skab større kundetilfredshed, opbyg tillid og sæt skub i indtjeningen med intelligente løsninger.

Hjælp med at beskytte planetens fremtid

Hos Epson forstår vi vigtigheden af at støtte indsatsen for en grønnere planet til fremtidige generationer.

Service og support

Få mere at vide om on-site-service og Epsons garantier.

Softwareløsninger

Se hele vores sortiment af softwareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, herunder dem der leveres af vores partnere.

Kontakt os

Kontakt os for at få yderligere oplysninger om erhvervsløsninger, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

En personlig service til hver kunde

POS-udskrivning med tablets

Med Epsons sortiment af tabletbaserede POS-printere kan du frigøre personale til at betjene kunder overalt i butikken. Denne kompakte kvitteringsprinter, TM-m30, er ideel til miljøer som f.eks. servicevirksomheder og specialbutikker i detailbranchen. Det er den optimale løsning til både de tabletbaserede og de pc-baserede POS-systemer.

Digital skiltning, som skaber kontakt

Engagerende, dynamisk og responsiv skiltning i butikken er en fantastisk måde at komme i kontakt med kunderne på. Epsons installationsprojektorer hjælper med til at skabe liv i din visuelle markedsføring, og de er meget pålidelige og alsidige og giver dig mulighed for at projicere på vægge, lofter, gulve og i lokaler med meget lidt plads.

Pålidelig udskrivning af kvitteringer med høj hastighed

Epsons kvitteringsprintere er designet til at kunne klare selv de mest krævende detailmiljøer. TM-T88VI er en moderne kvitteringsprinter, som tilbyder høje udskrivningshastigheder og høj pålidelighed med avancerede funktioner til at understøtte mobilbaseret, webbaseret og pc-baseret POS på samme tid.

Enestående skilte og udskrifter i storformat

Giv hver eneste kampagne den behandling, den fortjener, med storformatudskrifter på en lang række materialer. Gør effekten af dine kampagner større med vores SureColor SC-T-serie. Opret store plakater og displays i høj opløsning, der styrker dit varemærke og sætter skub i salget.

Registrering og beskyttelse af data

WorkForce DS-780N er indtil videre Epsons mest intelligente erhvervsscanner - en interaktiv berøringsskærm med arkføder med indbygget netværk, der gør det nemt at dele og sikre dokumenter.

Udskriv hurtigt

Udskriv dokumenter i høj kvalitet ved superhøje hastigheder på op til 100 billeder pr. minut med WorkForce Enterprise - en pålidelig og miljøvenlig, afdelingsmæssig A3-MFP til farveudskrivning med valgfri sorteringsenhed.

Professionelle mærkater i butikken og på farten

Med Epsons udvalg af lette, transportable mærkatprintere er det nemt at tage sig af alle mærkningsbehov både i butikken og på farten. Epsons mærkatprintere er designet til nem, alsidig, økonomisk betjening, uanset hvor du er, og omfatter forskellige muligheder for brug af tape, f.eks. satinbånd til gaveindpakning.

Kvalitetsmærkater, der holder

Epsons ColorWorks C7500-mærkatprintere giver mulighed for intern produktion af kvalitetsmærkater i høj kvalitet og efter behov. De er ideelle til udskrivning af boksmærkater og hyldemærkater til at gøre lagerstyring i lagerlokaler mere overskuelig.

Produkter

Opdag Epsons brede udvalg af erhvervsprintere, multifunktionsprintere, scannere, projektorer og meget mere.

Cases

Previous Next

Ressourcer

Find en lang række ressourcer til detailsektoren. Disse omfatter artikler, cases, infografik og brochurer med oplysninger om Epsons produkter, løsninger og markedstendenser.

FÅ MERE AT VIDE

Nyheder og events

Uanset om du er interesseret i introduktionsseminarer, programmering og vedligeholdelseskurser eller operatørundervisning, vil vores eksperter være glade for at dele deres viden med dig og dit personale.

Filtrer resultater

Previous Next

Der er i øjeblikket ingen messer eller events.

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

FÅ MERE AT VIDE

KONTAKT OS

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epson løsninger til detail, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
(markér alle, der passer)
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.

Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

Sammenlign valgte
KONTAKT OS

BROCHURE

Morgendagens arbejdsplads

Download e-guiden Morgendagens arbejdsplads

BROCHURE

Morgendagens arbejdsplads

Download e-guiden Morgendagens arbejdsplads

 1. Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til februar 2017 i forhold til et udvalg af konkurrerende maskiner, som bestilt af Epson. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.dk/inkjetsaving
 2. Laserprintere på 45-55 sider pr. minut bruger typisk 1.500 watt. WorkForce Enterprise har et lavt strømforbrug på 180-320 watt og udskriver op til 100 sider pr. minut. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.eu/pageyield.
 3. Som testet af BLI i løbet af to måneder frem til februar 2017 i forhold til et udvalg af konkurrerende maskiner, som bestilt af Epson. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.dk/inkjetsaving
 4. Baseret på udvindingen og behandlingen af råmaterialer og fremstilling af forbrugsstoffer. Som testet i henhold til Epsons metodik: 1. Beregningen gælder kun CO2-udledning, som udgør en miljømæssig byrde i form af global opvarmning. 2. Beregningsresultaterne er baseret på egendeklaration. (Bekræftelse fra tredjepart er ikke modtaget). 3. Vi bruger koefficienten for CO2 (kg-CO2/enhed), der er udgivet i JEMAI database "LCA Pro".
 5. Blækforsyningsenhed med høj kapacitet på op til 84.000 sider omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.eu/pageyield. Startsættet af blæk indeholder tilstrækkelig blæk til at komme i gang med printeren. Der skal købes eller leveres nye blækpatroner for at opnå normal drift.
 6. Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.