Epson Europes
ledelse

Vores ledelsesteam er forpligtet til at føre organisationen videre vha. gennemtænkt og erfaren ledelse og forbedre livskvaliteten for vores medarbejdere, kunder og partnere.

Kazuyoshi Yamamoto

Formand og driftsdirektør (COO), Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto blev formand for Epson Europe B.V. i juni 2015 efter mange år som øverste repræsentant for Epson Europe B.V., Moscow, Epson Ukraine, Epson Kazakhstan. Han tilbragte også syv år i Indonesien som virksomhedsformand.

Hr. Yamamoto blev en del af markedsførings- og salgsafdelingen hos Epson i 1999 efter 16 år med salg og markedsføring i flere store virksomheder (Sharp og Sony).

Hr. Yamamoto har en bachelor i Arts ved Kobe City Foreign Language University. Han er gift og har en søn.

Rob Clark

Seniorunderdirektør for Epson Europe B.V.

Rob Clark er seniorunderdirektør for Epson Europe B.V. og er ansvarlig for alt salg og marketing i EMEAR.

Rob var tidligere underdirektør for marketing og forretningsudvikling og tilbragte forinden fem år som direktør for inkjet for Epson Europe B.V.

Rob startede hos Epson som produktchef for matrixprintere og har siden bevæget sig op i graderne inden for produktmarketing og virksomhedsledelse og har også været administrerende direktør for Epson UK.

Før han kom til Epson, arbejdede Rob i IT-distribution, hvor han fik erfaring med salg og markedsføring direkte til forhandlerne. Rob startede sin karriere med at arbejde for den britiske regering som teknologiansvarlig efter at have taget eksamen inden for elektricitet og elektronik.

Yoshiro Nagafusa

Seniorunderdirektør for Epson Europe B.V.

Yoshiro er seniorunderdirektør for Epson i Europa og er ansvarlig for at optimere infrastrukturen og salgsaktiviteterne i organisationens CISMEA-region.

Han er også direktør for Seiko Epson Corporation.

Yoshiro har været ansat hos Epson i mere end 30 år. I denne periode har han haft en række lederstillinger i Epsons afdelinger i hele verden, blandt andet i Tyskland, Singapore og Holland. Senest var han administrativ underdirektør for SEC’s salgs- og marketingafdeling i Japan.

Yoshiro er vendt tilbage til Epson Europe B.V. for anden gang. Han var tidligere underdirektør med ansvar for strategisk markedsføring i fem år fra 2014.

Yoshiro, der er gift og har en datter, har en kandidatgrad i økonomi og er uddannet på Rikkyo-universitetet i Tokyo, Japan.

Keisuke Fujii

Underdirektør for forretningsdrift, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii er ansvarlig for forretningsdriften i EMEAR. I denne stilling fører Fujii tilsyn med al forretningsanalyse og planlægning samt driftsfunktioner, herunder økonomi, HR, forsyningskæde og IT i EMEAR.

Efter at have været hos Epson i 11 år flyttede Fujii til Epson Europe B.V. i 2019. Før dette havde han en række stillinger inden for Seiko Epson Corporation, og i de sidste fire af disse år var han ansvarlig for at støtte Epsons koncernselskaber over hele verden med at rapportere til den globale topledelse.

Fujii er gift og har to sønner.

Duncan Ferguson

Underdirektør, kommercielle og industrielle markeder, Epson Europe B.V.

Duncan Ferguson er underdirektør med ansvar for de kommercielle og industrielle markeder hos Epson i Europa.

Han startede hos Epson som leder for Pro-Graphics for Europa i 2003 og etablerede hurtigt Epsons UltraChrome-blæk som førende inden for blæk til professionel grafik for både uafhængige, professionelle og produktionsorienterede, kommercielle printere.

Duncan har været ansat i en række stillinger i topledelsen hos Epson, bl.a. inden for professionel trykning, mærkater, skilte, tekstiler og på det seneste inden for robotteknologi.

Duncan startede sin karriere hos Shell Chemicals inden for kundeservice og teknisk salg og skiftede senere til Kodak, hvor han var ansvarlig for salg og service inden for professionel billedbehandling, billedbehandling inden for sundhedsvæsenet samt digital billedbehandling i Storbritannien og Europa.

Duncan har en universitetsuddannelse inden for kemi fra University of Durham. Han er gift og har to børn og er en ivrig cricketspiller.

Neil Colquhoun

Underdirektør for CISMEA og professionelle displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun er underdirektør for Epsons CISMEA-regionen. Han er også ansvarlig for Epsons professionelle displays inden for EMEAR.

Neil kom til Epson i 2012 som britisk salgschef, inden han fik stilling som europæisk chef, først inden for visuelle instrumenter og senere som direktør for professionel skiltning.

Før Neil kom til Epson, var han ansat i ledelsen inden for salg og marketing hos Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK og Coca-Cola. Neil har en naturvidenskabelig bachelorgrad i produktionsledelse fra University of Sunderland og har taget postgraduate studier inden for international økonomi fra University of California i Irvine.

Neil har base i Dubai, og i sin fritid spiller han fodbold, dyrker hot yoga og sportsdykning.

Massimo Pizzocri

Underdirektør, Central- og Østeuropa, og administrerende direktør, Epson Italy

Massimo begyndte sin karriere hos Epson Italy i 1999 for endelig at blive italiensk marketingdirektør og direktør for strategisk marketing for hele EMEA-regionen.

I 2006 blev han udnævnt til administrerende direktør for Epson Italy og senere underdirektør for forbrugersalg, Epson Europe B.V., med ansvar for salg af alle forbrugerprodukter i hele EMEA-regionen samt for distribution og detail- og e-handelskanaler. Siden er han udnævnt til underdirektør for Central- og Østeuropa.

Inden han kom til Epson, startede Massimo sin karriere hos DuPont, hvor han arbejdede med grafisk kunst.

Massimo har boet i Italien, Tyskland og Storbritannien. I fritiden kan han lide at vandre og læse bøger og er aktiv frivillig hos Røde Kors.

Darren Phelps

Underdirektør, Business Printing & Scan Epson Europe B.V.

Darren har arbejdet i it-branchen i mere end 20 år og har haft flere lederstillinger.

Han blev en del af Epson Europe B.V. i februar 2016 som chef for forhandlersalg med primært fokus på at opbygge værdiskabende salg igennem forhandlere (value reseller channel sales) og udvikle programmer og incitamenter med fokus på at tilføre værdi i Epsons forhandlerled. Han fortsatte som leder af business imaging-afdelingen for Epson in EMEAR, før han blev forfremmet til administrerende direktør for værdiskabende salg igennem forhandlere (value reseller channel sales).

Før Darren blev ansat hos Epson, var han salgsdirektør hos Lenovo Technology UKI som leder af SMV-markedet for salg- og produktmarketing og udvikling af områdets foretrukne markedsstrategi. Dette førte til en hurtig ekspansion i SMV-segmentet og segmentet af mellemstore virksomheder (mid-market segments). I forlængelse af dette etablerede Darren salgsstrategien for slutbrugervirksomheder på mellemmarkedet, hvilket førte til en imponerende vækst og markedsandel i området.

Darren begyndte sin it-karriere inden for distribution og har med tiden erhvervet sig en bred og nuanceret viden om ledelse af virksomheder og salg.

Darren er gift, har to børn og er en ambitiøs golfspiller.

Karl Angove

Underdirektør, Consumer, Epson Europe B.V.

Karl kom til Epson i 2018 som administrerende direktør for forbrugersalg for Vesteuropa, før han i maj 2019 overtog sin nuværende rolle som underdirektør.

Før Karl blev ansat i Epson, havde han en række lederstillinger i detailbranchen hos Dixons Carphone og Metro AG i Storbritannien, Frankrig, Tjekkiet og Tyskland, og han startede sin karriere med at arbejde i Currys-butikker i Storbritannien.

Karl har en bachelorgrad i regnskab og finans fra University of Wales. Han er gift og elsker at rejse.

Epson Europe: Vores historie

Epson har altid været forud for sin tid. Bogstavelig talt. Firmaet blev grundlagt i 1942 som en lille urfabrik - Daiwa Kogyo Ltd. (senere Seiko). Virksomheden lancerede efterfølgende EP-101 i 1968. Den var verdens første kompakte, lette, digitale printer, og navnet Epson stammer herfra - "Son of the EP".

FÅ MERE AT VIDE

Epsons historie

Epsons rejse er blevet drevet af tiltag, et ønske om at innovere og et behov for at flytte grænser. Det har vi gjort i de sidste 50 år ... og vi vil fortsætte med at gøre det fremover. Det er ikke alene vores ambition. Det er vores mission.

FÅ MERE AT VIDE