Epson Europes
ledelse

Vores ledelsesteam er forpligtet til at føre organisationen videre vha. gennemtænkt og erfaren ledelse og forbedre livet for vores medarbejdere, kunder og partnere.

Kazuyoshi Yamamoto

Formand og driftsdirektør (COO), Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto blev formand for Epson Europe B.V. i juni 2015 efter at have tilbragt mange år som administrerende repræsentant for Epson Europe B.V., Moscow, Epson Ukraine, Epson Kazakhstan. Han tilbragte også syv år i Indonesien som virksomhedsformand.

Hr. Yamamoto blev en del af markedsførings- og salgsafdelingen hos Epson i 1999 efter 16 år med salg og markedsføring i flere store virksomheder (Sharp og Sony).

Hr. Yamamoto har en bachelor i Arts ved Kobe City Foreign Language University. Han er gift og har en søn.

Rob Clark

Seniorvicedirektør for Epson Europe B.V.

Rob Clark er seniorvicedirektør for Epson Europe og er ansvarlig for alt salg og marketing i EMEAR.

Rob var tidligere næstformand for marketing og forretningsudvikling og tilbragte forinden fem år som direktør for inkjet for Epson Europe.

Rob startede hos Epson som produktchef for matrixprintere og har siden bevæget sig op i graderne inden for produktmarketing og virksomhedsledelse og har også været administrerende direktør for Epson UK.

Før Rob startede hos Epson, arbejdede han med IT-distribution, hvor han opnåede erfaring inden for salg og marketing direkte til forhandlere. Rob startede sin karriere med at arbejde for den britiske regering som teknologiansvarlig efter at have taget eksamen inden for elektricitet og elektronik.

Yoshiro Nagafusa

Seniorunderdirektør, Epson Europe

Yoshiro er seniorunderdirektør for Epson i Europa og er ansvarlig for at optimere infrastrukturen og salgsaktiviteterne i organisationens CISMEA-region.

Han er også direktør for Seiko Epson Corporation.

Yoshiro har været ansat hos Epson i mere end 30 år. I denne periode har han haft en række lederstillinger i Epsons afdelinger i hele verden, blandt andet i Tyskland, Singapore og Holland. Senest var han administrativ vicechef for SEC's salgs- og marketingsafdeling i Japan.

Yoshiro er vendt tilbage til Epson Europe for anden gang. Han var tidligere underdirektør med ansvar for strategisk markedsføring i fem år fra 2014.

Yoshiro, der er gift og har en datter, har en kandidatgrad i økonomi og er uddannet på Rikkyo-universitetet i Tokyo, Japan.

Keisuke Fujii

Vicedirektør for forretningsdrift, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii er ansvarlig for forretningsdriften i EMEAR. I denne stilling fører Fujii tilsyn med al forretningsanalyse og planlægning samt driftsfunktioner, herunder økonomi, HR, forsyningskæde og IT i EMEAR.

Efter at have været hos Epson i 11 år flyttede Fujii til Epson Europe i 2019. Før dette havde han en række stillinger inden for Seiko Epson Corporation, og i de sidste fire af disse år var han ansvarlig for at støtte Epson koncernselskaber over hele verden med at rapportere til den globale topledelse.

Fujii er gift og har to sønner.

Duncan Ferguson

Vicedirektør for professionel udskrivning og Robotics, Epson Europe B.V., og Country Manager hos Epson UK.

Duncan Ferguson er ansvarlig for professionel udskrivning og robotteknologi for Epson i Europa og er samtidig country manager for Epson UK.

Han startede hos Epson som leder for Pro-Graphics for Europa i 2003 og etablerede hurtigt Epsons UltraChrome-blæk som førende inden for blæk til professionel grafik for både uafhængige professionelle og produktionsorienterede kommercielle trykkere.

Duncan har været ansat i en række stillinger i topledelsen hos Epson, bl.a. inden for professionel trykning, mærkater, skilte, tekstiler og på det seneste inden for robotteknologi.

Duncan startede sin karriere hos Shell Chemicals inden for kundeservice og teknisk salg og skiftede senere til Kodak, hvor han var ansvarlig for salg og service inden for professionel billedbehandling, billedbehandling inden for sundhedsvæsenet samt digital billedbehandling i Storbritannien og Europa.

Duncan har en universitetsuddannelse inden for kemi fra University of Durham. Han er gift og har to børn og er en ivrig cricketspiller.

Neil Colquhoun

Vicedirektør for CISMEA og professionelle displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun er vicedirektør for Epsons CISMEA-område og er ansvarlig for professionelle displays. Han er ansvarlig for administration af Epsons CISMEA-område og deres professionelle skiltning inden for EMEAR.

Neil kom til Epson i 2012 som britisk salgschef, inden han fik stilling som europæisk chef, først inden for visuelle instrumenter og senere som direktør for professionel skiltning.

Før Neil kom til Epson, var han ansat i ledelsen inden for salg og marketing hos Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK og Coca-Cola. Neil har en BSc (Hons) i Manufacturing Management fra University of Sunderland og har deltaget i postgraduate studier inden for international økonomi fra University of California i Irvine.

Neil bor i London, og i sin fritid spiller han fodbold, dyrker hot yoga og sportsdykning.

Massimo Pizzocri

Vicedirektør, Central- og Østeuropa, og administrerende direktør, Epson Italy

Massimo startede sin karriere hos Epson Italy i 1999, hvor han med tiden blev italiensk marketingdirektør og siden direktør for strategisk marketing for hele EMEA-regionen.

I 2006 blev han udnævnt til administrerende direktør for Epson Italy og senere vicedirektør for forbrugersalg, Epson Europe, med ansvar for salg af alle forbrugerprodukter i hele EMEA-regionen samt for distributions- og detail-/e-handelskanaler. Siden da er han blevet udnævnt til vicedirektør for Central- og Østeuropa.

Inden han blev ansat hos Epson, startede Massimo sin karriere hos DuPont, hvor han arbejdede med grafisk kunst.

Massimo har boet i Italien, Tyskland og Storbritannien. I fritiden kan han lide at vandre og læse bøger og er aktiv frivillig hos Røde Kors.

Darren Phelps

Vicedirektør, Business Printing & Scan Epson Europe B.V.

Han har arbejdet i it-branchen i mere end 20 år og har haft flere lederstillinger.

Darren blev en del af Epson Europe i februar 2016 som chef for forhandlersalg med primært fokus på at opbygge kanalen for salg af tjenester og udvikle kanalprogrammer og incitamenter med fokus på at tilføre værdi i Epsons forhandlerkanal. Han fortsatte med at lede BI-afdelingen (Business Imaging) for Epson i EMEAR før han blev forfremmet til eksekutivdirektør for kanaler til salg af tjenester.

Før Darren blev ansat hos Epson, var han kanaldirektør hos Lenovo UK som leder af SMB-markedet for salg- og produktmarketing og udvikling af kanalens foretrukne markedsstrategi. Dette førte til en hurtig ekspansion i SMB- og mellemmarkedssegmenter. I forlængelse af dette etablerede Darren salgsstrategien for slutbrugervirksomheder på mellemmarkedet, hvilket førte til en imponerende vækst og markedsandel i området.

Darren begyndte sin it-karriere inden for distribution og har med tiden erhvervet sig en bred og nuanceret viden om ledelse af virksomheder og salg.

Darren er gift, har to børn og er en ambitiøs golfspiller.

Karl Angove

Vicedirektør, Consumer, Epson Europe

Karl kom til Epson i 2018 som eksekutivdirektør for forbrugersalg for Vesteuropa, før han overtog sin nuværende rolle som vicedirektør i maj 2019.

Før Karl blev ansat i Epson, havde han en række lederstillinger i detailbranchen hos Dixons Carphone og Metro AG i Storbritannien, Frankrig, Tjekkiet og Tyskland, og han startede sin karriere med at arbejde i Currys-butikker i Storbritannien.

Karl har en bachelorgrad i regnskab og finans fra University of Wales. Han er gift og elsker at rejse.

Epson Europe: Vores historie

Epson har altid været forud for sin tid. Bogstavelig talt. Firmaet blev grundlagt i 1942 som en lille urfabrik - Daiwa Kogyo Ltd. (senere Seiko). Virksomheden lancerede efterfølgende EP-101 i 1968. Den var verdens første kompakte, lette, digitale printer, og navnet Epson stammer herfra - "Son of the EP".

FÅ MERE AT VIDE

Epsons historie

Epsons rejse er blevet drevet af tiltag, et ønske om at innovere og et behov for at flytte grænser. Det har vi gjort i de sidste 50 år ... og vi vil fortsætte med at gøre det fremover. Det er ikke alene vores ambition. Det er vores mission.

FÅ MERE AT VIDE