Epson Europes
ledelse

Vores ledelsesteam er forpligtet til at føre organisationen videre vha. gennemtænkt og erfaren ledelse og forbedre livet for vores medarbejdere, kunder og partnere.

Kazuyoshi Yamamoto

Formand og driftsdirektør (COO), Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto blev formand for Epson Europe B.V. i juni 2015 efter at have tilbragt mange år som administrerende repræsentant for Epson Europe B.V., Moscow, Epson Ukraine, Epson Kazakhstan. Han tilbragte også syv år i Indonesien som virksomhedsformand.

Hr. Yamamoto blev en del af markedsførings- og salgsafdelingen hos Epson i 1999 efter 16 år med salg og markedsføring i flere store virksomheder (Sharp og Sony).

Hr. Yamamoto har en bachelor i Arts ved Kobe City Foreign Language University. Han er gift og har en søn.

Rob Clark

Seniorvicedirektør for Epson Europe B.V.

Rob Clark er seniorvicedirektør for Epson Europe og er ansvarlig for alt salg og marketing i EMEAR.

Rob var tidligere næstformand for marketing og forretningsudvikling og tilbragte forinden fem år som direktør for inkjet for Epson Europe.

Rob startede hos Epson som produktchef for matrixprintere og har siden bevæget sig op i graderne inden for produktmarketing og virksomhedsledelse og har også været administrerende direktør for Epson UK.

Før Rob startede hos Epson, arbejdede han med IT-distribution, hvor han opnåede erfaring inden for salg og marketing direkte til forhandlere. Rob startede sin karriere med at arbejde for den britiske regering som teknologiansvarlig efter at have taget eksamen inden for elektricitet og elektronik.

Hideki Kitamura

Næstformand, forretningsdrift, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura er ansvarlig for forretningsdriften i EMEAR. Her fører hr. Kitamura tilsyn med revisionen, juridiske anliggender, HR, økonomi, forsyningskæde, faciliteter, kundeservice og it-drift i hele EMEAR.

Før denne rolle havde hr. Kitamura haft en række stillinger inden for Epson koncernens selskaber, senest otte år i Epson America.

Hr. Kitamura kom til Epson i 1983 efter at have afsluttet sin uddannelse fra universitetet med økonomi som hovedfag. Hr. Kitamura blev først ansat i økonomiafdelingen i Japan, hvor han var ansvarlig for budgetkontrol, kontanter og FX-ledelse, inden han flyttede til Tyskland for at videreudvikle sine kompetencer som økonomielev.

Duncan Ferguson

Vicedirektør for professionel udskrivning og Robotics, Epson Europe B.V., og Country Manager hos Epson UK.

Duncan Ferguson er ansvarlig for professionel udskrivning og robotteknologi for Epson i Europa og er samtidig country manager for Epson UK.

Han startede hos Epson som leder for Pro-Graphics for Europa i 2003 og etablerede hurtigt Epsons UltraChrome-blæk som førende inden for blæk til professionel grafik for både uafhængige professionelle og produktionsorienterede kommercielle trykkere.

Duncan har været ansat i en række stillinger i topledelsen hos Epson, bl.a. inden for professionel trykning, mærkater, skilte, tekstiler og på det seneste inden for robotteknologi.

Duncan startede sin karriere hos Shell Chemicals inden for kundeservice og teknisk salg og skiftede senere til Kodak, hvor han var ansvarlig for salg og service inden for professionel billedbehandling, billedbehandling inden for sundhedsvæsenet samt digital billedbehandling i Storbritannien og Europa.

Duncan har en universitetsuddannelse inden for kemi fra University of Durham. Han er gift og har to børn og er en ivrig cricketspiller.

Neil Colquhoun

Vicedirektør for CISMEA og professionelle displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun er vicedirektør for Epsons CISMEA-område og er ansvarlig for professionelle displays. Han er ansvarlig for administration af Epsons CISMEA-område og deres professionelle skiltning inden for EMEAR.

Neil kom til Epson i 2012 som britisk salgschef, inden han fik stilling som europæisk chef, først inden for visuelle instrumenter og senere som direktør for professionel skiltning.

Før Neil kom til Epson, var han ansat i ledelsen inden for salg og marketing hos Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK og Coca-Cola. Neil har en BSc (Hons) i Manufacturing Management fra University of Sunderland og har deltaget i postgraduate studier inden for international økonomi fra University of California i Irvine.

Neil bor i London og i sin fritid spiller han fodbold, dyrker hot yoga og sportsdykning.

Massimo Pizzocri

Næstformand for forbrugersalg, Epson Europe B.V., og administrerende direktør, Epson Italy

Massimo Pizzocri er ansvarlig for salget af alle forbrugerprodukter i hele EMEA-området samt distributions-, e-handels- og detailkanalerne.

Massimo startede sin karriere hos Epson Italy i 1999 for endelig at blive italiensk marketingdirektør og direktør for strategisk marketing for hele EMEA-regionen. I 2006 blev han udnævnt til administrerende direktør for Epson Italy, hvilket er et ansvar, han stadig holder fast i ved siden af sine opgaver som næstformand for forbrugersalg hos Epson Europe.

Inden han kom til Epson, startede Massimo sin karriere hos DuPont, hvor han arbejdede med grafisk kunst.

Massimo har boet i Italien, Tyskland og Storbritannien. I fritiden kan han lide at vandre og læse bøger og er aktiv frivillig hos Røde Kors.

Epson Europe: Vores historie

Epson har altid været forud for sin tid. Bogstavelig talt. Firmaet blev grundlagt i 1942 som en lille urfabrik - Daiwa Kogyo Ltd. (senere Seiko). Virksomheden lancerede efterfølgende EP-101 i 1968. Den var verdens første kompakte, lette, digitale printer, og navnet Epson stammer herfra - "Son of the EP".

FÅ MERE AT VIDE

Epsons historie

Epsons rejse er blevet drevet af tiltag, et ønske om at innovere og et behov for at flytte grænser. Det har vi gjort i de sidste 50 år ... og vi vil fortsætte med at gøre det fremover. Det er ikke alene vores ambition. Det er vores mission.

FÅ MERE AT VIDE