WFP

Resultaterne
taler for sig selv

95%

Lavere energiforbrug
med WorkForce Pro1

94%

Mindre spild
med WorkForce Pro1

3.5x

Hurtigere udskrivning
med WorkForce Pro1

Foretag skiftet til inkjetprinter til erhvervsbrug

Mener du, at inkjetudskrivning kun er til hjemmebrug? Så tænk igen! Hos Epson har vi optimeret vores unikke printhovedteknologi til erhvervsbrug. Inkjet har tidligere været anset for kun at være velegnet til hjemmebrug, men effektiviteten, enkelheden og økonomien bag inkjetudskrivning giver rent faktisk erhvervslivet en række fordele sammenlignet med laserprintere. Mange af disse fordele skyldes PrecisionCore, som er en skalerbar teknologi, der bruges i industrielle systemer, f.eks. store mærkatpresser. Dens fordele, herunder pålidelighed, mindre spild og mindre påvirkning af miljøet, er nu en del af WorkForce Pro-modellerne. Find ud af, hvordan de kan spare din virksomhed penge, fremme produktiviteten og skære ned på energiforbruget.

Energibesparende

Med op til 96 % lavere energiforbrug end laserprintere nedsætter WorkForce Pro-printere ikke kun elektricitetsomkostningerne, de kan også hjælpe din organisation med at nå jeres miljømæssige mål1. Da inkjetprintere ikke benytter varme i udskrivningsprocessen, bruger de mindre strøm end lasereprintere, hvilket reducerer driftsomkostningerne.

Få mere at vide
Op til 10.000 sider pr. blækpatron2

Mindre spild, bedre udskrifter

I uafhængige test producerede Epsons WorkForce Pro-modeller op til 94 % mindre spild end laserprintere og laserkopimaskiner1. Der udsendes ingen ozon, og der er færre forbrugsmaterialer og dele, der skal udskiftes, end på en tilsvarende laserprinter. Epson tilbyder en række forskellige størrelse blækpatroner til at hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, garanterer fantastiske udskrifter, og de er nemme at udskifte. Epsons DURABrite Ultra- og DURABrite Pro-blæk er også ISO 117984-certificeret og garanterer for mere holdbare udskrifter i alle forretningsmiljøer.

Få mere at vide

CO2 og elberegner

I uafhængige test brugte Epsons WorkForce Pro-modeller op til 96 % mindre energi end laserprintere og laserkopieringsmaskiner1. Se herunder, ved hjælp af vores beregner, hvor meget el og CO2 du kan spare.

Beregner

Nem integration i dine arbejdsmiljøer

Administrer og kontrollér nemt en hel flåde af printere og scannere via fjernbetjening, herunder muligheden for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde og fejlfinde dine enheder med henblik på øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

FÅ MERE AT VIDE

Advantage Inkjet

Få en konkurrencemæssig fordel med Epson inkjetprintere

Få mere at vide

Minimer vedligeholdelse

I uafhængige test kan Epsons WorkForce Pro-modeller afkorte tiden på manuel vedligeholdelse med op til to tredjedele sammenlignet med laserprintere1. Øget printerpålidelighed er sikret med Epsons permanente PrecisionCore-printhoved, og med inkjetudskrivning er der færre komponenter, der skal udskiftes, i sammenligning med en farvelaser. Blækpatroner med høj kapacitet leverer endnu flere udskrifter, og med vores softwareløsninger kan du proaktivt fjernadministrere og -organisere dine printere på den måde, der er mest effektiv for din virksomhed. Dette giver dig mulighed for at nyde godt af omkostnings- og tidsbesparelser samt en længere oppetid for enhederne.

Få mere at vide

Besparelsesberegner

Brug vores besparelsesberegner for at se, hvor meget du kan spare med de nyeste WorkForce Pro-modeller.

Beregn dine besparelser

Forretningsapplikationer

WorkForce Pro-printere er kompatible med en række professionelle softwareløsninger, som kan hjælpe dig med håndtering af dokumenter, brugere og endda printerflåden. Dette sparer dig både tid og penge.

Få mere at vide

SAP Gold-partner

Epson er en SAP Gold-partner og arbejder tæt sammen med SAP - en af verdens største leverandører af softwareløsninger til virksomheder - for at sikre, at deres produkter uden problemer kan integreres i virksomhedsmiljøer.

Holdbart

Epson bliver ved med at forbedre sit inkjetprintersortiment til erhvervsbrug for at imødekomme nye behov. Da pigmentet påføres med harpiks og også er uopløseligt, kan du nyde godt af holdbare udskrifter, der er afvisende over for vand, udtværing og highlightere.

Få mere at vide

Mediefleksibilitet

Med fleksible muligheder for at udskrive på et bredt udvalg af papirtyper kan inkjetprintere til erhvervsbrug understøtte mange forskellige forretningsbehov. Da blækket frigives direkte på papiret, er det også muligt at udskrive på specialmedier, herunder varmefølsom film, tykt karton samt endda på lange bannerudskrifter. Da Epsons inkjetprintere til erhvervsbrug desuden anvender uopløseligt og markørresistent pigmentbaseret blæk til alle farver, kan de bruges til at udskrive vandfaste mærkater og reklamematerialer på blankt papir.

Få mere at vide

Hurtig udskrivning

Inkjetudskrivning kræver ingen opvarmningstid, så WorkForce Pro-printere leverer hurtig og effektiv erhvervsudskrivning. Dette er vigtigt, når de integreres i pull-udskrivningsmiljøer, hvor brugerne kan anvende deres eget unikke kort eller indtaste deres pin-kode for at få øjeblikkelige resultater. Automatisk, tosidet udskrivning, scanning, kopiering og faxning på mange af vores modeller gør store job hurtige og nemme - perfekt til forretningsmiljøet.

Få mere at vide
Op til 1200 dpi opløsning

Kvalitetsopløsning

Gør dine trykte materialer bedre med udskrivning i høj kvalitet. Da dysetætheden er fordoblet, fremstiller det nye PrecisionCore-printhoved op til 1200 dpi under udskrivning i høj kvalitet på almindeligt papir og op til 4800 dpi på bestrøgne medier. Selv snørklede tegn og fine streger er gengivet på smukkeste vis.

Cases

Forretningsapplikationer

Epsons integration med PaperCut MF

Epsons integration med PaperCut MF kombinerer de lave, løbende omkostninger, høj pålidelighed og mindre manuel betjening og miljømæssig påvirkning af Epsons enheder med muligheden for at kontrollere og administrere udskriftsmængder for at reducere driftsomkostninger.

PaperCut MF gør det nemt at administrere dine enheder uden kompleksitet - og reducerer derved udskriftsomkostninger og spild. Dens fordele inkluderer evnen til at:

 • Allokere udskrivning til afdelinger, omkostningscentre og brugere med delte konti.
 • Se, hvor mange sider der udskrives af hvem, på hvilken enhed og hvornår
 • Rapportere om anvendelse af printere efter bruger, afdeling, enhed eller miljøpåvirkning
 • Allokere kvoter eller budgetter til brugere, afdelinger eller grupper
 • Sikker jobfrigivelse med "Find me" pull-udskrivning
 • Forenkle mobil- og BYOD-udskrivning (Bring Your own Device)

Epson Device Admin

Gør det let at administrere og kontrollere en hel flåde af printere og scannere via fjernbetjening, herunder mulighed for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde og udføre fejlsøgning på dine enheder for at opnå øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

Fordele

 • Spar tid og hold styr på omkostningerne
 • Brugervenlig
 • Fleksibel administration tilpasses dine behov
 • Automatiser processer
 • Tag styringen og analysér enhedernes forbrug
 • Indpas nemt i alle forretningsmiljøer
Få mere at vide

Epson Document Capture Suite

Epsons software- og billedbehandlingsteknologi sparer tid ved at eliminere trin, så du kan scanne i henhold til dine arbejdsgange.

Med Push-scan-funktioner kan du i et trin registrere og integrere elektroniske filer i høj kvalitet i arbejdsgangsprocesser. Det gør komplicerede job som f.eks. organisering af dokumenter og forbedring af tekst til ubesværede opgaver.

Få mere at vide

Optag

Optimer automatiske arbejdsgange med prædefinerede job.

Arbejdsgangintegration

Epsons scannerpaneler kan tilpasses med prædefinerede jobprofiler og dermed gøre det nemt for enhver medarbejder at integrere dokumenter i virksomhedsprocesser.

Anbefales

I uafhængige test er Epsons WorkForce Pro-modeller vurderet som fremragende mht. pålidelighed

Buyers Laboratory (BLI) er billedbranchens førende uafhængige specialist og leverandør af konkurrentinformation, test og anmeldelser om multifunktionsmaskiner, kopimaskiner, scannere samt softwareløsninger og -produkter. I mere end 50 år har BLI været den førende kilde til upartisk og pålidelig information i den globale, digitale billedfremstillingsbranche.

Fremstillet til hastighed og omkostningsbesparelse

I uafhængige test kan WorkForce Pro-modeller afkorte tiden på vedligeholdelse med op til to tredjedele sammenlignet med laserprintere1, og du kan få op til dobbelt så mange udskrifter med WorkForce Pro-modeller som med konkurrerende farvelaserprintere1. WorkForce Pro WF-8590 imponerede BLI-testerne i en sådan grad, at de tildelte den den eftertragtede "2015 Pick"-pris for branchens bedste tider for første side udskrevet og kopiering.

Se selv resultaterne

Hvorfor inkjet?

Epsons WorkForce Pro-printere er robuste og pålidelige og bygger på vores etablerede ekspertise inden for industriel og kommerciel udskrivning, hvilket giver virksomheder en række fordele i forhold til laserenheder. Takket være vores unikke PrecisionCore-printhovedteknologi til erhvervsbrug får du nu en højere kvalitet og en mere pålidelig udskrivningsløsning til din virksomhed - sæt skub i forretningerne med WorkForce Pro-inkjetprintersortiment til erhvervsbrug.

Tidsbesparende

 • Op til 3,5 gange hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten1
 • Hurtig udskrivning af første side - ingen opvarmningstid nødvendig
Få mere at vide

Øget effektivitet

 • Reducer tidsforbrug på vedligeholdelse med op til 98 %1
 • Færre serviceopkald, fejlfødninger og mindre udskiftning af forbrugsstoffer
Få mere at vide

Omkostningseffektiv

 • Lavere omkostninger pr. side
 • Lavere samlede ejeromkostninger
 • Lavere energiomkostninger
Besparelsesberegner

Holdbar kvalitet

 • Modstandsdygtig over for highlightere1
 • Udskrivningskvalitet i laserklasse med en opløsning på 1200 dpi
 • Alsidig mediehåndtering
Få mere at vide

Renere teknologi

 • Brug op til 96 % mindre strøm1
 • Generer op til 94 % mindre spild1
 • Op til 23 % mere støjsvag end laserprintere1
 • Ingen ozon
Få mere at vide

Pålidelighed certificeret

 • BLI - pålidelighed certificeret 2015
 • BLI - 2015 Pick
Få mere at vide

Hvis du er interesseret i at købe en WorkForce Pro-printer, kan du nemt komme i kontakt med en af vores sælgere.

Få mere at vide

Skal du udskrive endnu flere sider? Med vores WorkForce Pro RIPS kan du spare endnu flere penge.

Få mere at vide

Vil du vide mere om vores blækteknologi til erhvervsbrug?

Få mere at vide

PrecisionCore

Vores nyeste, mest avancerede printhoved. PrecisionCore leverer kraftig forøgelse af hastighed, kvalitet, pålidelighed og effektivitet.

Få mere at vide

TAG KONTROL MED PRINT365

Administrer al din udskrivning til en lav månedlig omkostning.

FÅ MERE AT VIDE

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om WorkForce Pro-sortimentet, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

 1. Du finder yderligere oplysninger på www.epson.dk/inkjetsaving.
 2. Det maksimale antal udskrevne sider pr. måned, baseret på printerens ydeevne, inklusive ISO-klassificerede udskrivningshastigheder og papirhåndteringsfunktioner.
 3. Baseret på test af WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 og WF-R8590. Du finder yderligere oplysninger på www.epson.dk/inkjetsaving.
 4. Certificeret ISO 11798 af SP Teknisk forskningsinstitut i Sverige. Yderligere oplysninger finder du på www.sp.se

Ignorer