Populære erhvervsfunktioner i et pladsbesparende design

Download brochure Download brochure Se video

Styrke til
mindre virksomheder

Hold din produktivitet oppe og driftsomkostninger på et minimum med Epsons hurtige og effektive WorkForce-serie. Disse kompakte og stilfulde 4-i-1-printere, der bygger på Epsons velkendte PrecisionCore-udskrivningsteknologi, leverer hurtig duplexudskrivning. Med Wi-Fi og en suite med mobile udskrivningsmuligheder giver de fremragende værdi for små virksomheder med store arbejdsmængder, som ønsker udskrivning i høj kvalitet.

Nøglefunktioner

Kompakt design

Det stilfulde, elegante og kompakte design gør denne WorkForce-serie til det ideelle valg til hjemmekontoret eller den mindre virksomhed, der kræver pladsbesparende erhvervsudstyr med masser af funktioner.

Komplet tilslutning

Skift til trådløs. Det er nemt at sende filer direkte fra din computer, smartphone eller tablet til kontorets printer med Wi-Fi som standard i hele sortimentet4

Lave driftsomkostninger

Opnå 50 % lavere omkostninger pr. side end for konkurrerende laserprintere2 og udskriv op til 2.600 sider med Epsons højtydende XL-blækpatroner3.

Avancerede 'scan-til-funktioner'

Få avancerede funktioner til et forretningsmiljø inklusive scanningsfunktioner til e-mail, Cloud, FTP eller netværksplacering og LDAP-understøttelse til scanning (kun WF-4740).

Forøget produktivitet

Disse 4-i-1-printere tilbyder duplexudskrivning, en eller to højtydende papirbakker, en intuitiv touchskærm og en praktisk automatisk dokumentføder, som kan rumme mellem 35 og 50 sider. De er også hurtige med udskrivningshastigheder på op til 24 sider pr. minut1.

Fleksibel mobil udskrivning

Epson Connect-apps hjælper dig med at få mest muligt ud af din printer og dine smarte enheder. Du kan udskrive dokumenter, websider og fotos fra din smartphone eller tablet med Epson iPrint-appen 4.

ReadyInk

Glem alt om månedlige abonnementer - med denne Pay-as-you-go-tjeneste fra din lokale detailhandler eller din forhandler får du originale blækpatroner tilsendt, før du løber tør for blæk.

Få mere at vide

Professionel A3-udskrivning

Øg produktiviteten og reducer omkostningerne med WorkForce WF-7720DTWF A3-printeren af høj kvalitet. Den tilbyder enkelt- og dobbeltsidet udskrivning, scanning og fax i op til A3-størrelse samt to papirbakker, som er ideelle til at skifte mellem papirtyper og -størrelser.7000 Series

Alle WorkForce-printere

Sammenlign produkter

Teknologi
All-in-One-funktioner
Tilslutning
Maks. papirstørrelse
Dobbeltsidet udskrivning
Automatisk dokumentføder
LCD-skærm
Mobil og Cloud-udskrivningstjeneste

Blæk af høj kvalitet til erhvervsbrug

Opnå professionelle dokumenter, der er modstandsdygtige over for vand, udtværing og overstregningstusch, med Epsons DURABrite Ultra Ink. Blækpatronerne giver fremragende værdi og leveres separat, så du kun skal udskifte den brugte farve.

Læs mere
Hvorfor købe originalt blæk?

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 
SAMMENLIGN
Close

Sammenlign produkter

3 af 3 valgt

  Sammenlign valgte

  Andre Epson hjemmekontorprodukter

  EcoTank

  EcoTank-inkjetprintere

  Udskrivning uden blækpatroner

  Promotions Promotions

  Se de nyeste kampagner

  Promotions Promotions

  Se de nyeste kampagner

  EcoTank

  EcoTank-inkjetprintere

  Udskrivning uden blækpatroner