REVOLUTIONERENDE, DIGITAL

Skab førsteklasses resultater for dine kunder og hold driftsomkostningerne nede

SurePress inkjetmærkatpresse

SurePress-sortimentets mærkatpresse er den ideelle løsning til mærkatfremstillere, som ønsker driftsmæssig vækst.

Gør dine kunder glade og udvid dit sortiment af produkter og funktioner med SurePress. Levér produkter i ensartet høj kvalitet sammen med maksimal pålidelighed, fleksibilitet og ydeevne med minimal nedetid.

Oplev Epsons fremskridt inden for digital inkjetteknologi.

Mærkater i høj kvalitet ved høje produktionshastigheder

Den digitale SurePress L-6534VW inkjetmærkatpresse producerer ensartede farver og en enestående finish ved hastigheder på op til 50 meter pr. minut.

Få mere at vide om SurePress L-6534VW

Høj uigennemsigtighed

Det hvide blæk med høj uigennemsigtighed danner med en enkelt arbejdsgang det ideelle grundlag for udskrivning af livagtige farver på klare eller metalliske mærkater. Den lysstærke, hvide blæk gengiver også uigennemsigtige fin tekst og fine streger.

Alsidige processer, der kan tilpasses

SurePress L-6534VW tilbyder fuldfarvet dataudskrivning og understøtter en lang række medier til forskellige anvendelser. Koronabehandleren, webrenseren og ioniseringsenheden samt en yderligere UV-lampe er monteret som standard.

Brugervenlig

Touchpanelet er nemt at bruge med et yderst intuitivt brugerinterface, der sørger for, at du bevarer kontrollen. Det er hurtigt at opsætte jobkonfigurationen, og du kan til enhver tid tjekke driftsstatus.

Optimer produktiviteten ved at udnytte alsidighed

Pressen tilbyder fleksibilitet med fire forskellige udskrivningstilstande, som gør det muligt at opfylde behovene hos et bredt udvalg af kunder: Fra høj produktivitet til en udskrivningstilstand med høj tæthed for at opnå den bredeste farveskala kan du tilpasse dine udskrivningskrav, så de imødekommer forskellige anvendelser på markedet.

Download brochure

Alsidig udskrivning
Ensartet kvalitet

Den digitale SurePress L-4533-inkjetmærkatpresse er designet og produceret af Epson til at levere alsidig udskrivning og samtidig bevare en ensartet kvalitet.

Få mere at vide om SurePress L-4533AW Få mere at vide om SurePress L-4533A

Mærkatudskrivning i fremragende kvalitet

Epsons Variable-sized Droplet teknologi med en mindste dråbestørrelse på 3 picoliter leverer jævne overgange og nøjagtige farver til at opnå optimal billedkvalitet.

Minimer daglig vedligeholdelse

Med hurtig og nem opsætning er SurePress-L-4533 designet til maksimal oppetid og minimal operatørinvolvering. Sørg for, at dine udskrivningsopgaver kører uden problemer med automatiseret printhovedvedligeholdelse og hot-swap-blækpatroner.

Udvidet farveskala

Epson blæk er kendt for sin brede farveskala og nøjagtige farvegengivelse. Farveskalaen er udvidet, så der ud over cyan, magenta, gul og sort blæk nu også fås grøn og orange blæk, så der kan opnås endnu højere nøjagtighed og større farvemætning. Forskellen er især tydelig i de klare grønne til gule og gule-orange-røde dele af farveområdet. Du vil kunne tilpasse farverne mere nøjagtigt, og de meget mættede farver giver mærkaterne et endnu flottere udseende.

Udvid dit tilbud og få bedre bundlinje

Pressen tilbyder fleksibilitet med fire forskellige udskrivningstilstande, som gør det muligt at opfylde behovene hos et bredt udvalg af kunder: Fra høj produktivitet til en udskrivningstilstand med høj tæthed for at opnå den bredeste farveskala kan du tilpasse dine udskrivningskrav, så de imødekommer forskellige anvendelser på markedet.

Download brochure

Cases

Se videoerne

  • SurePress L-4033AW på DRUPA 2012
  • SurePress L-4033A
  • PrintOnLine vælger den digitale SurePress L4033A-mærkatpresse
  • EAP Meziere vælger den digitale SurePress L4033A-mærkatpresse

Epsons udvalg af mærkatprintere

Håndholdte og stationære mærkatprintere til brug efter behov, kommercielle digitale mærkatpresser og mærkatprintere til storformat.

Få mere at vide

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om Epsons løsninger, skal du blot angive dine oplysninger nedenfor. Så bliver du kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.