LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

REVOLUTIONERENDE DIGITAL MÆRKATUDSKRIVNING

Skab førsteklasses resultater og lave driftsomkostninger for dine kunder

Digital surepress inkjetmærkatpresse

SurePress-sortimentets digitale mærkatpresser er en ideel løsning til mærkatfremstillere, som ønsker driftsmæssig vækst.

Glæd dine kunder ved at udvide dit sortiment af produkter og funktioner med SurePress. Opnå et præcist kvalitetsprodukt sammen med maksimal pålidelighed, fleksibilitet og ydeevne med minimal nedetid.

Epson SurePress L-6034VW

Digital mærkatpresse med Epsons PrecisionCore-linjehoveder, LED-tørrende UV-blæk med digital glansteknologi og hvid blæk, der sikrer ensartede mærkater af høj værdi.

SurePress L-6034VW leverer præcis kvalitet med maksimal pålidelighed, fleksibilitet og ydeevne samt minimal nedetid. Epson har udviklet en presse, der indeholder vores egne printhoveder, blæk og et webtransportsystem, så alt er designet til at fungere sammen. PrecisionCore-linjehovedinkjetteknologien er med til at sikre enestående billeder i høj kvalitet. LED-baseret UV-blæk med inline, digital glansteknologi giver mulighed for en helt ny række forskellige finish. L-6034VW indeholder også en hvid blæk med høj uigennemsigtighed til udskrivning på gennemsigtig film og metalliske medier.

VIS MERE
DOWNLOAD BROCHURE

Nøglefunktioner for SurePress L6034VW

PrecisionCore

PrecisionCore-linjehovedet er nøglen i forbindelse med den høje ydeevne og pålidelighed af SurePress L-6034VW. Hvert af de seks linjehoveder er udstyret med PrecisionCore-udskrivningschipmoduler, der leverer præcis kvalitet med nøjagtig og høj opløsning og også med Variable-sized Droplet teknologi.

FÅ MERE AT VIDE

Variable-sized Droplet teknologi

Variable-sized Droplet teknologi er udviklet af Epson til at producere blækdråber af forskellig størrelse helt ned til 3,2 picoliter. Disse præcise dråber betyder, at blækket kan påføres ensartet, hvilket giver jævne farveovergange og nøjagtige farver til optimal billedkvalitet.

Centralt valsesystem

Det centrale valsesystem indfører mediet med høj præcision for at vedligeholde farve-til-farve-registrering og nøjagtighed. Systemet minimerer varmeudvidelse eller krympning af mediet og gør det dermed muligt at bruge forskellige typer. Den centrale valse sørger for, at mellemrummet mellem printhovedet og mediet er så lille som muligt. Dette gør det muligt at placere blæk mere præcist på mediet og minimerer dermed ujævne farver.

Fikseringsteknologi

Vores avancerede fikseringsteknologi kontrollerer spredningen af blækdråber for at fremstille fine halvtoner, jævne vignetter og ultraskarpe detaljer og tekst.

Hvidt blæk

Vores hvide blæk med høj uigennemsigtighed danner med en enkelt arbejdsgang det ideelle bundlag til udskrivning af livagtige farver på klare eller metalliske mærkater. Dette lysstærke hvide blæk giver også mulighed for at udskrive uigennemsigtig tekst og streger selv ved udskrivning af gennemsigtige mærkater til gennemsigtige produkter og giver mulighed for at udskrive med hvid oven på farver.

Digital glansteknologi

Med den innovative digitale glans kan der udskrives en blank elle ren mat finish enten selektivt eller generelt. Der kan tilføjes indbydende, delvise accentueringer via mat eller blank finish for at fremhæve bestemte områder. Forskellige finish opnås samtidig ved at ændre måden, hvorpå den digitale glans påføres.

Høj kvalitet

Pressen leverer mættede, naturlige toner og spejlvendt tekst i høj kvalitet. Kanterne er lige og knivskarpe og stregkoderne er præcise.

Exceptionel holdbarhed

Det hurtigtørrende UV-blæk øger produktiviteten og er meget modstandsdygtigt over for vejr, kemikalier og ridser, selv under de mest krævende forhold. Godkendt i henhold til BS5609, den internationalt anerkendte standard for mærkater der anvendes i søfartsmiljøer.

Intelligent automatisering

Epsons dysekontrolteknologi kan automatisk tjekke, om en dyse fungerer eller er tilstoppet, og kan starte en rensecyklus efter behov.

Brugervenligt interface, betjening via touchskærm

Touchskærmpanelet har et meget brugervenligt interface, der betyder, at du har kontrol over hvert eneste aspekt af udskrivningen. Det er hurtigt at opsætte jobkonfiguration, og du kan til enhver tid tjekke driftsstatus. Indstillinger for specifikke jobtyper kan gemmes, så opsætningen er endnu hurtigere næste gang, du skal udføre et lignende job.

Effektivt blækskift minimerer nedetiden

Blækpatronskuffen er nem at åbne, og du kan hurtigt og nemt udskifte blæk uden at stoppe pressen - udskift blot blækpatronen og fortsæt med at udskrive.

Specifikationer for SurePress L6034VW

Udskrivningsteknologi PrecisionCore-linjehovedinkjetteknologi
Opløsning 600 x 600 dpi
Blæktype LED UV-tørrende blæk
Blækpatroner Sort, cyan, magenta, gul, hvid, digital glans
Webbredde 80 mm til 340 mm justerbart til understøttelse af alle bredder inden for dette område
Billedstørrelse Maks. 330 x 1.000 mm
Udskrivningshastighed 15 m/min. ved normal drift
Medieunderstøttelse Selvklæbende mærkater, PP, PE og PET, støbebestrøget, bestrøget og ubestrøget papir og folie
Medietykkelse 80 til 320 mikrometer
Afrulningskapacitet (maks.) 100 kg i vægt/600 mm i diameter med 76,2 mm indvendig kerne
Netværkstilslutning Ethernet 1000Base-T
Pressens mål (B × D × H) 4.250 mm x 2.285 mm x 2.485 mm
Vægt 2.770 kg

Dette siger kunderne

SE VIDEOERNE

PRODUKTUDVALG

Farvemærkatudskrivning

Nye standarder inden for udskrivning af farvemærkater

Få mere at vide
  1. Fås kun til L-4033AW

SPRING OVER

SPRING OVER

SPRING OVER

SPRING OVER

SPRING OVER