EPSON PRIVAT­LØSNINGER

Epson privatløsninger

Kortfattet, ligetil og nyttig - det er den form for rådgivning, du har brug for, når du søger efter en printer, scanner eller projektor. Vi er her for at hjælpe - find den enhed, du skal bruge, nedenfor, og se, hvordan Epson kan føre dine ideer ud i livet.

Udskrivning i hjemmet

Vi har gjort det nemt at vælge en printer. Vores store udvalg er segmenteret, så det er nemt at finde en printer med de bedste funktioner til dine behov.

EcoTank

Søger du efter et alternativ, som er ultraøkonomisk? Vores EcoTank-printer leveres med originalt blæk, så du kan spare 90 % på blæk i gennemsnit1. Fra starten har du blæk nok til at udskrive tusindvis af sider - og det betyder, at du sparer både tid og penge, da du ikke skal skifte blækpatroner så ofte.

Få mere at vide

EcoTank til sort-hvid

Den økonomiske EcoTank er fundamentalt forskellig fra laserprintere. Den er udstyret med en stor, genopfyldelig blækbeholder, som du fylder med blæk fra blækflaskerne i stedet for toner. Fra starten har du nok blæk til at udskrive tusindvis af sider, reducere omkostningerne og spare tid, da du ikke så hyppigt skal skifte toner.

Få mere at vide

Udviklet til virksomheder

EcoTank for Business-printere er den perfekte tilføjelse til ethvert lille kontor. Udviklet til dynamiske miljøer, hvor tempoet er højt. De sørger for lynhurtig farveudskrivning til en lav pris pr. side og har en blækbeholder med stor kapacitet, der fjerner besværet ved at udskifte tonerpatroner.

Få mere at vide

Hjemmekontor

Hvad enten du arbejder fra et arbejdsværelse eller lille kontor, udgør den hurtige og kraftfulde og alligevel kompakte serie af WorkForce Pro-printere en fantastisk tilføjelse til din opsætning. Se, hvordan disse trådløse printere kan øge produktiviteten, mens du holder driftsomkostningerne nede.

Få mere at vide

Expression-serien

Udskriv med Expression-sortimentet til hverdagsdokumenter, feriebilleder, fotos, du gerne vil vise frem, og meget mere. Det omfatter kompakte, økonomiske All-in-Ones med trådløse funktioner til udskrivning og A3-funktioner.

Få mere at vide

Kreativitetsløsninger

Gør livet lettere og sjovere med vores udvalg af gratis ark, der kan udskrives, og aktiviteter til dit hjem, dine børn og administrative behov.

Ark, der kan udskrives

Giv dig selv professionel kant med vores gratis printskabeloner. Du kan oprette matchende brevhoveder, konvolutter, brochurer og meget mere. Der er også kalendere og skabeloner til ugeplanlægning, så du altid er ajour, samt sjove spil og hobbyting, til når du har fri.

Få mere at vide

Underholdningsløsninger

Gør dit hjem til scenen for en masse action med Epsons hjemmeprojektorer. Uanset om du ser sportsudsendelser eller en klassisk film, streamer en hollywood-film eller spiller det nyeste spil: Gør det til en ægte uforglemmelig oplevelse med et projiceret billede i overstørrelse. Du kan fange alles opmærksomhed og samle familie og venner for at opleve disse mindeværdige øjeblikke.

Hjemmebiograf

Som verdens førende inden for billedbehandlingsteknologi2 ved vi en hel del om, hvordan man leverer en oplevelse på skærmen i høj kvalitet. Nyd film, bokssæt og meget mere med disse brugervenlige projektorer.

Få mere at vide

Spil

Få mere plads i din kalender - dit hjem bliver midtpunktet for spilaftener. Uanset om man undgår tacklinger på banen, kører i hårnålesving eller trodser nye verdener, kan alle træde ind i handlingen med en Epson projektor.

Få mere at vide

Find projektor til hjemmebiograf

Med vores brugervenlige projektorsøgning finder du nemt den projektor, der passer bedst til din hjemmebiograf.

Start nu

Sport

Alle bør samles til fodboldkamp. Med en Epson projektor kan du skabe en storslået oplevelse, som dine venner ikke kan modstå. Større, stærkere og skarpere end nogensinde før – vis det smukke spil i al sin pragt.

Få mere at vide

Wearables

En helt ny måde at se verden på

Den bedste måde til at opleve Augmented Reality (AR) og droneflyvning på verdens letteste, binokulære, gennemsigtige smart glasses med OLED-skærm3

Få mere at vide

Perfekt udsigt til førstepersonsvisning

Der er meget at se med Moverio BT-300. Dette er det seneste fremskridt inden for wearable-teknologi til førstepersonvisning (FPV) og den bedste måde til at tage fotos og video ved hjælp af din drone.

Få mere at vide

Epson Connect

Nem udskrivning fra tablets, smartphones og mere med gratis, brugervenlige apps.

Få mere at vide

ReadyInk

Glem alt om månedlige abonnementer - med denne Pay-as-you-go-tjeneste fra din lokale detailhandler eller din forhandler får du originale blækpatroner tilsendt, før du løber tør for blæk.

Få mere at vide
  1. Gennemsnitligt antal patroner krævet/besparelser opnået ved udskrivning af det samme antal sider ved brug af de blækbeholdere, som følger med EcoTank-serien eksklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden januar 2017 til december 2017, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder
  2. Største andel af enheder på markedet for projektorer på 500 lumen og højere. (Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited for perioden fra 2001 til 2016)
  3. EpI sammenligning med data, der er tilgængelige på websteder for producenter af konkurrerende enheder med tilsvarende funktioner pr. januar 2016. Tilsigtet vægt på Moverio BT-300-headset: 69 g.