PrecisionCore

Fremtidens teknologi

HASTIGHED

PrecisionCore-printhovedteknologien leverer Epsons berømte, brancheførende udskrivningskvalitet ved høj hastighed. Epsons udskrivningschip har en høj opløsning hele vejen igennem og er en af verdens hurtigste inkjetudskrivningsteknologier. Hvert PrecisionCore-piezoelement affyres næsten 50.000 gange pr. sekund.

KVALITET

PrecisionCore har en dysetæthed, der er op til tre gange større end Epsons almindelige piezoprinthoved. Disse dyser er ca. 20 mikrometer i diameter og leverer små, runde, gentagelige dråber på ca. 40 mikrometer i diameter. Denne dråbepræcision er især vigtig til gengivelse af skarp tekst og fine linjer.

PÅLIDELIGHED

PrecisionCore introducerer et nyt system, der anvender piezokrystallens styrke til at øge pålideligheden. Piezoelementet kan generere en spænding, der kan registrere på millisekunder, om det affyres normalt. Det kan foretage en selvdiagnose af sin tilstand næsten øjeblikkelig.

BLÆK- OG MEDIEFLEKSIBILITET

PrecisionCores mikromekaniske affyringselement har ikke de materialemæssige begrænsninger, der er i varmebaserede systemer. Det giver mulighed for mere farverige og holdbare blækformler, der indeholder højere koncentrationer af farvestoffer og bindemidler end varmebaserede inkjetsystemer, samt mulighed for udskrivning på et meget større udvalg af medier.

SKALERBARHED

PrecisionCore er en skalerbar teknologi, der passer til produkter rangerende fra industrielle systemer, f.eks. store mærkatpresser, til skrivebordsprintere. Med dens modulopbygning kan PrecisionCore-udskrivningschip placeres i konfigurationer med både bevægelige printhoveder og faste linjehoveder.

BANEBRYDENDE PRECISIONCORE-TEKNOLOGI

PrecisionCore-printhovedteknologien er resultatet af en af de største investeringer i research og udvikling i Epsons historie, der kombinerer virksomhedens ekspertise i MEMS-fremstilling (mikro-elektromekaniske systemer) med fremskridt inden for videnskab om materialer.

Udformning af fremtidens udskrivning med varmefri teknologi

Øg produktiviteten og reducer miljøpåvirkning uden at gå på kompromis.

FÅ MERE AT VIDE

UDVIKLINGS- OG FREMSTILLINGSPROCES

Epson annoncerede for nylig færdiggørelsen af to nye inkjetprinthovedsamlebånd i Japan, der har kostet euro 125 mio. Disse nye samlebånd gør det muligt at fremstille den nye MicroTFP-udskrivningschip og en lang række nye printhoveder.

THIN FILM PIEZO

Et piezokrystal bøjes, når det påføres elektrisk spænding. Denne bevægelse er drivkraften bag de små "blækpumper" i alle dyser i Epsons printhoveder. Generelt, jo tyndere piezoelementet er, jo mere bøjes det. MicroTFP fordobler piezoaktuatorens bøjningskraft sammenlignet med det oprindelige TFP-printhoved.

MIKROELEKTROMEKANISKE SYSTEMER

MEMS-teknologien anvendes til fremstilling af accelerometre til biler og mobiltelefoner, dele i harddiske og andre enheder. Ved at kombinere MEMS-processer med den avancerede videnskab om piezomaterialer har Epson kunnet fremstille mikroskopiske, højtydende aktuatorer og danne blækkanaler med stor nøjagtighed, så der opnås hurtig blækfrigivelse.

PRÆCISIONSSÆT

Disse udskrivningschips tilsluttes derefter blækbeholdere, filtre og elektronik for endelig at blive indkapslet på fuldt automatiserede samlebånd med Epsons nyeste fabriksautomatisering –næsten uden manuel indgriben.

Seks-aksede skalarrobotter arbejder i samklang med navnebeskyttet billedbehandling og samlebåndsteknologi for at fremstille en konstant strøm af indkapslede chipsæt, der danner platformen for de respektive printhoveder.

DYSETILSTANDSANALYSE

SurePress L-6034VW er Epsons første industrielle mærkatpresse med en arbejdsgang og den første til at bruge Epsons nye PrecisionCore-linjehovedteknolog. Det nye PrecisionCore-linjehoved er en vigtig komponent i forbindelse med den høje ydeevne, høje pålidelighed og de lave vedligeholdelses- og løbende driftsomkostninger forSurePress L-6034VW.