EPSONS LØSNINGER TIL MØDER

Sæt standarden for moderne forretningsmiljøer

Bygget til samarbejde - dynamiske fremvisningsløsninger, der inspirerer til samarbejde

Gør møder til en rigtig samarbejdsoplevelse med disse brugervenlige, interaktive løsninger til fremvisning under møder, som kombinerer alle fordelene ved flipover-tavler, whiteboards og almindelige skærme. De gør det muligt at levere indhold i Fuld HD på en skærm, der kan skaleres op til 100", og fremme kombinerede kommunikations- og BYOD-strategier, der opfordrer til ægte samarbejde. De giver også bedre metoder til at arbejde via fjernadgang, så din virksomhed får den nødvendige frihed og fleksibilitet.

Før personer, steder og oplysninger sammen

Epsons løsninger til møder giver alle mulighed for at komme i kontakt, dele oplysninger og blive involveret i møder hurtigt og uden problemer. Måden, vi interagerer på i vores arbejde, er under forandring, og vi tager nye teknologier i brug for at give alle nem adgang til møder, enten ved personlig deltagelse eller fra fjerntliggende steder på netværket, og for at få dem involveret i interaktive realtidsdiskussioner, der informerer og motiverer. Teledeltagere kan lave kommentarer i indholdet takket være kompatibilitet med styring ved hjælp af fingre og dobbelt pen, og det er nemt at dele både indhold og skærmbillede fra smartphones, tablets og bærbare computere.

Vær kreativ og nyskabende

Ifølge medarbejderne er ineffektive møder den primære årsag til spildt tid7.
Interaktive whiteboard-samtaler fører til:

 

mere produktive samtaler6

kortere gennemsnitlige salgscyklusser6

 

Samarbejd mere effektivt

af HR-ledere siger, at deling af viden er deres førsteprioritet i løbet af de næste tre til fem år11.

af EU-virksomheder siger, at ny teknologi giver bedre samarbejde3.

af virksomheder siger, at bedre samarbejde mellem medarbejdere er den vigtigste motivation for samlet kommunikation14.

Del oplysninger

 

4x

Virksomheder, der giver medarbejdere mulighed for at vælge, hvordan de arbejder, oplever fire gange hurtigere vækst8.

af EU-virksomheder er enige i, at ny teknologi giver mulighed for interaktivt arbejde3.

 

Sådan føjer du samarbejds- og tilslutningsmuligheder til mødesteder

Omdefiner virksomhedspræsentationer ved hjælp af projektorer, der leverer perfekte billeder i kæmpeformat, og gør det nemt at få dit budskab ud i ethvert møderum, bestyrelseslokale eller auditorium. I modsætning til fladskærme leverer vores projektorer en skalerbar billedstørrelse til dit publikum og viser alle detaljer i en skarp, farvestrålende gengivelse, uanset hvor din præsentation foregår.

Sørg for, at alt indhold kan læses tydeligt

Større visningsstørrelser og høj opløsning giver alle mulighed for at se præsentationen, hvilket giver mere engagement og forbedrer samarbejdet.

Tilføj whiteboard-funktionalitet

Tilslut dit whiteboard ved hjælp af HDMI og projicer billedet på en stor sekundær skærm. Se indhold og annoter direkte fra op til 15 bærbare computere eller tablets via en webbrowser og gem, send eller udskriv så bagefter. Whiteboard-funktionaliteten kan også gøres sikker ved hjælp af adgangskodebeskyttet adgang.

Forbedret kommunikation

Gør møder til livlige samtaler med interaktivitet på skærmen ved hjælp af to penne eller styring ved hjælp af fingrene16 på hele skærmen og projicering på stort set alle overflader, også bordplader. Drøft og udarbejd ideer. Gem og udskriv derefter resultaterne eller send dokumenterne direkte til MS Outlook-kontakter med LDAP-support (Lightweight Directory Access Protocol).

Teknologi, der kræver minimal vedligeholdelse

Hold de samlede udgifter til ejerskab nede og få sindsro med Epsons holdbarhed og pålidelighed, CoverPlus365-garanti samt lampe og luftfilter med en længere vedligeholdelsescyklus.

EB-1470Ui er vores første erhvervsprojektor med laserlyskilde. Laserteknologien gør det muligt at projicere i 20.000 timer uden vedligeholdelse. Sammenlignet med projektorer, som bruger traditionelle UHP-lamper, er både drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne mærkbart reducerede, og der er ingen nedetid til udskiftning af lamper.

Få mere at vide
Interaktiv startskærm, der kan tilpasses

Konfigurer dine yndlingsgenveje til valg af kilder ved hjælp af den interaktive startskærm uden at bruge fjernbetjening.

Mulighed for trådløs streaming og deling

Når man prioriterer produktivitet, samarbejde og integration, gør trådløs tilslutning det muligt at bruge whiteboards og andre enheder til at dele indhold, og du kan annotere via fjernadgang med smartphones, tablets og bærbare pc'er. Del indhold uden problemer ved hjælp af skærmspejling.

Integreret lyd som standard

Den integrerede 16 W-højttaler fjerner behovet for yderligere lyd, så du sparer penge og undgår besvær.

Mere samarbejde

Skærmstørrelsen betyder noget

Vis alle detaljer med billeder i størrelser på op til 500", som er klare, fri for genskin, behagelige for øjnene og synlige, uanset hvor man sidder. Til forskel fra fladskærme er der ingen fast skærmstørrelse. I stedet for at zoome ind og miste indhold kan du simpelthen gøre visningen større. Disse projektorer er også lette, kompakte og bærbare, så de er nemme at installere.

Kom i kontakt og præsenter

Med Epsons projektorer kan du komme i gang med præsentationerne med det samme og slippe for frustrationer og forsinkelser på grund af opsætning og kompatibilitet. Det er hurtigt og nemt at tilslutte enheder, dele indhold og involvere personer både på selve mødet og eksternt via netværk med fuld support til BYOD- (Bring Your Own Device) og UC-strategier (Unified Communications).

Interaktive løsninger

Epsons løsninger til møder samler medarbejdere, steder og oplysninger, så effektiviteten og interaktiviteten i din virksomhed stiger. Mødelokaler har udviklet sig, så de i dag gør brug af de teknologiske landvindinger, der sikrer simpel, effektiv informationsdeling og -visning fra næsten enhver enhed og forbedret interaktivitet, der gør møder til udbytterige samtaler.

Ægte farver

Projicer klare, interessante billeder op til fuld HD, også i lokaler med kraftigt lys, med Epsons 3LCD-teknologi. Den optiske 3LCD-motor, som er hjernen i alle Epsons projektorer, kombinerer høj opløsning med høje kontrastforhold, der giver fantastiske farver og en lysstyrke, der er tre gange højere end fra DLP-projektorer med 1 chip2. Med Epsons projektorer kan du kort sagt skabe konsekvente, livagtige billeder, der vækker opmærksomhed og inspirerer publikum uanset dit emne.

Serie

Skærmstørrelse betyder noget

Med en Epson projektor kan du se mere indhold med flere detaljer i længere tid i sammenligning med fladskærme.

Få mere at vide

Kontakt os

Du kan få flere oplysninger om Epsons løsninger til møder ved at angive dine kontaktoplysninger nedenfor, hvorefter du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Epson.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Sikkerhedstjek

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

Ignorer

 

Ignorer

 

Ignorer

 

Ignorer

 
Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

Sammenlign valgte
 1. Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.
 2. Farvelysstyrken (CLO) er målt i overensstemmelse med IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af brugsforhold. Førende Epson 3LCD-projektorer til erhverv og uddannelse sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip, baseret på NPD-data for juni 2013 til maj 2014 og PMA-forskningsdata for 1. kvartal til 3. kvartal 2013. Se www.epson.dk/CLO, hvis du vil have flere oplysninger.
 3. Epson.
 4. Whiteboard Selling af Sommers & Jenkins.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler 2013 Workplace Study.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Information Week State of Unified Communications Report 2014.
 15. Garantitilbud er ikke tilgængelige i alle lande. Kontakt din lokale Epson repræsentant.
 16. Styring ved hjælp af fingeren er ikke mulig på alle modeller