EPSON INTERAKTIV LÆRING

Hvorfor Epson?

Føj fleksibilitet og interaktivitet til lektioner med en skalerbar skærmstørrelse på op til 100” (254 cm) og en række avancerede funktioner. Følg med en spændende udvikling inden for uddannelse ved at skabe et læringsmiljø, hvor de studerende får en perfekt visning fra enhver placering i lokalet, kan bidrage direkte på skærmen og endda bruge deres egne smartenheder.

Epsons løsninger til interaktiv undervisning giver lærere friheden til at skabe digitale læringsoplevelser, der opfylder forventningerne fra nutidens teknologisk opmærksomme lærere og studerende, for at fremme deltagelse og effektiv læring.

FÅ MERE AT VIDE

Inden for interaktiv uddannelse har Epson en markedsandel på 72,1 % på tværs af EMEAR1.

Forbedret indlæring via interaktivitet

Uanset om du er i klasselokalet eller auditoriet, gør Epsons løsninger til interaktiv undervisning det nemt at vise og redigere en lang række indhold via fingertouch eller interaktivitet med to penne. Du kan annotere præsentationer i realtid, skrive, tegne og tilføje kommentarer og svare direkte på skærmen samt gemme og dele samarbejdet.

Vores nye interaktive penne er nemmere at bruge med hårde eller bløde spidser og en batterilevetid, der er tre gange længere end forrige modeller. Nogle projektorer er også udstyret med fingertouch-kontrol, som giver endnu nemmere interaktion.

Avanceret, interaktiv undervisningsløsning

Epsons uddannelsesprojektorer tilbyder interaktivitet med to penne (kun EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi) via et nyt pennedesign til komfortabel skrivning samt en række hårde eller bløde spidser og fingertouch-interaktivitet (kun EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-680Wi).

Alle modeller har omfattende funktioner til pc-fri annotation, en forbedret moderatorfunktion samt splitskærmfunktioner og ultrabred interaktivitet på flere skærme. Brugerne kan også styre yderligere udstyr som et dokumentkamera direkte fra projektoren, og alle modeller leveres med HDMI-indgange, indbygget 16 watt højttaler og mikrofonindgang.

Fremmer fantasien

Akademiske undersøgelser har vist, at interaktive enheder i klasselokaler, f.eks. Epsons sortiment af uddannelsesprojektorer, kan hjælpe de studerende med at udvikle væsentlig større kreativitet, fleksibilitet og originalitet samt forbedre deres motivation til at lære og giver undervisere mulighed for at skabe engagerende og relevant undervisningsmateriale2.

Intuitiv og brugervenlig

Alle vores løsninger til interaktiv undervisning har omfattende tilslutningsmuligheder, der er nemme at opsætte og bruge, med omfattende funktioner og apps for at gøre deling af oplysninger nem og engagerende. De skaber engagement og inddragelse i ethvert læringsmiljø, lige fra den hurtige forbindelse til de studerendes pc'er til den trådløse adgang til smartphones og tablets.

Fremmer vigtig tankegang

Løsningerne til interaktiv undervisning tilbyder flere værktøjer til at engagere hele klassen og giver dem bedre mulighed for at udøve deres vigtige færdigheder end traditionelle undervisningsmetoder. De studerende kan bruge deres tablets, bærbare computere eller smartphones til at besvare spørgsmål med flere valg, deltage i afstemninger eller give feedback, hvor resultaterne straks vises på skærmen. Dette er med til at involvere hele klassen i diskussionen (især nyttigt med større klassestørrelser), og det personlige engagement og den relative anonymitet fremmer interaktionen fra langt flere studerende.

Forbedrer teknologiske færdigheder

Teknologiske færdigheder er vigtige for den moderne arbejdsplads uanset branche, og interaktive produkter hjælper lærere og elever med få de nødvendige færdigheder næsten som et resultat af engagementet i undervisningsmateriale og -opgaver. Epsons løsninger til interaktive skærme motiverer de studerende til at interagere med kreative opgaver og fremvise deres arbejde på storskærmen for derved at opbygge computerfærdigheder og kendskab til trådløs teknologi og projektorteknologi.

Tilslut og samarbejd

Problemfri, interaktiv præsentation

Bevar fokus med pc-fri annotationstilstand, som giver øjeblikkelig adgang til whiteboard-funktioner, og få direkte kontrol over dokumentkameraet fra projektoren.

Forbedrede tilslutningsmuligheder

Få flere forbindelser til pc'er, DVD-afspillere, dokumentkameraer og mere med flere HDMI-indgange. Skift hurtigt kilde uden at afbryde lektionerne via den nye startskærm, der giver adgang til vigtige projektor- og kontrolfunktioner. Samtidig giver valgfri Wi-Fi endnu større bevægelsesfrihed, da præsentationsværter ikke begrænses af kabellængde.

Inspiration gennem engagement

Giv undervisningen en ny dimension ved at skrive, tegne og tilføje kommentarer og svar direkte på skærmen. De nye interaktive penne er nemmere at bruge med hårde eller bløde spidser og en batterilevetid, der er tre gange længere. Nogle projektorer er også udstyret med fingertouch-kontrol, som giver endnu nemmere interaktion.

Et bredt udvalg af bidragydere

Del indhold med hele klassen via funktionen Multi-PC, der giver op til 50 personer mulighed for at dele indhold fra deres pc'er. Den forbedrede moderatorfunktion giver underviseren mulighed for nemt at vælge op til fire af dem til visning på skærmen samtidig.

Interaktiv præsentation i stor skala

Skab en stor, ultrabred skærm med interaktiv overflade ved hjælp af to projektorer, som fungerer problemfrit sammen. Interaktivitet på flere skærme betyder, at hele billedområdet stadig kan bruges til interaktive funktioner.

To skærme i en

Giv undervisningen mere dybde med vores splitskærmfunktion, der kan vise indhold fra to forskellige kilder, f.eks. en lektionsplan fra en pc og et stillbillede eller et videoklip fra et dokumentkamera.

Skærmstørrelse betyder noget

58 % af eleverne kan ikke læse alt indhold på en 70″ fladskærm3

 

Større skærmstørrelse betyder bedre synlighed og læsbarhed helt ned til bagerst i lokalet. Epsons projektorer tilbyder også nem tilslutning og er nemmere at håndtere og tilslutte. En typisk 70” fladskærm kan veje 73 kg, mens EB-696Ui Full HD WUXGA-projektoren kun vejer 8,3 kg.

 
Epson projecion
Flat panel
60” fladskærm
Op til 100” Epson skærmstørrelse
No reflection

Ingen refleksioner

Mange fladskærmsmodeller har meget skinnende skærme, så indhold kan være dækket af refleksioner fra lys i loftet eller vinduer. Dette er ikke et problem med en Epson projektor, da den projicerer indhold direkte på en væg, et lærred eller whiteboard, så der ikke opstår problematiske refleksioner. Epsons projektorer er også lysstærke nok til at kunne bruges i dagslys uden at miste læsbarheden.

Fladskærm
Projektor
Unrestricted viewing

Ubegrænset visning

Nogle fladskærme har begrænsede visningsvinkler, der gør det svært at se indhold på skærmen, når der ikke ses direkte på den. Dette er ikke tilfældet med Epsons projektorer, der ikke har disse blinde punkter, så derfor kan alle i lokalet tydeligt se indhold.

Fladskærm
Projektor
Gentle on the eye

Behagelig for øjnene

RGB-fladskærme kan forekomme pixelerede, når man kigger på dem i lang tid helt tæt på (f.eks. under interaktive præsentationer eller længerevarende samarbejde) med fare for at overanstrenge øjnene. Projektorer har mindre pixelering end fladskærme og kan med automatisk lysregulering ses uden problemer igennem længere perioder.

Find den ideelle skærmstørrelse til klasselokalet

Med vores interaktive værktøj til beregning af visningsafstand kan du beregne den ideelle skærmstørrelse til din projektor ud fra lokalets dimensioner, layout og antal siddepladser.

GÅ TIL VÆRKTØJ

Produktsortiment

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons løsninger til interaktiv læring, skal du blot angive dine oplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg ønsker at modtage e-mailoplysninger om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.
Sikkerhedskontrol

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

  1. Baseret på resultater for EMEAR-regionen i fjerde kvartal i 2016.
  2. Wei, W.J. and Lee L.C., 2013.
  3. Sammenligning af førende fladskærmsmodeller i 70″ klassen med 4K-opløsning (mest solgte - i enheder - ekskl. salg til hoteller i henhold til PMA-distributørdata for Nordamerika, baseret på salg mellem januar til september 2015) i klasselokalemiljø på 6,7 x 8,2 meter. Da de studerende blev bedt om at notere seks korte oplysninger fra de viste dias, fejlnoterede 58 % i alderen 12-22 mindst en ting. Baseret på undersøgelser i USA foretaget af Radius Research, april 2016.
Kontakt os

Ignorer