FARVER ÆNDRER ALT

Opnå lysstærk, levende projicering med farveoutput
(CLO - Colour Light Output) fra Epson.

99 % siger, at Epsons projektorer har de mest levende farver1

Ingen sælger flere projektorer end Epson. Hvorfor? Fordi vores projektorer vækker indhold til live takket være lysstærke, levende og tydelige billeder selv i meget oplyste lokaler.

Epson projektorer gengiver lige stærkt output for hvidt lys og output for farvet lys (CLO), hvilket betyder, at de gengiver lysstærke, levende farver. De er endda op til tre gange mere lysstærke end konkurrerende DLP-projektorer med en chip1.

Få lysstærke, levende farver, uden at det koster en bondegård. Epson projektorer har lige højt output for hvidt og farvet lys, så dit indhold vil altid se godt ud, uden at der er behov for en kostbar projektor med meget høj lysstyrke. For at hjælpe dig til at spare endnu mere kan vores projektorer faktisk give dig underholdning i op til 15 år takket være en levetid for lampe og filter på op til 10.000 timer i strømsparetilstand2.

Hvorfor er CLO vigtigt?

Når farvelysstyrken er lavere, kan disse farver forekomme matte og udvaskede. Sagt enkelt kan matte farver få billedet som helhed til at fremstå livløst. De kan også gøre det svært at se detaljer og kan være utilstrækkelige, når det gælder om at holde interessen og opmærksomheden fanget. Dette behøver ikke være et problem i en mørklagt dagligstue, men det kan være et reelt problem i et klasselokale til en forelæsning eller på kontoret, når der vises en vigtig forretningspræsentation, især hvis du er i et lokale med dårlige mørklægningsmuligheder. Heldigvis viser Epsons 3LCD-projektorer tydelige billeder, selv uden at persiennerne er rullet ned.

Sammenligning

I en sammenlignende test valgte 99 % af alle deltagere Epson som den projektor, der har de mest levende farver sammenlignet med konkurrerende modeller1. 8 ud af 10 personer sagde, at Epson har den højeste billedkvalitet, og at de ville vælge at se deres yndlingsfilm på en Epson projektor3.

Folk sagde f.eks.: "Min yndlingsfilm er En verden udenfor, og jeg kunne godt tænke mig at se den på denne. Lysstyrke er meget vigtig for mig, og det her ser endnu bedre ud end et fjernsyn," og "Denne projektor ser helt afgjort bedst ud, den har en fantastisk kvalitet."

Folk sagde f.eks.: "Min yndlingsfilm er En verden udenfor, og jeg kunne godt tænke mig at se den på denne. Lysstyrke er meget vigtig for mig, og det her ser endnu bedre ud end et fjernsyn," og "Denne projektor ser helt afgjort bedst ud, den har en fantastisk kvalitet.
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
83 % VÆLGER Epson3

Hvorfor tænke på CLO?

Oplev mere lysstærke billeder med livagtige farver
Oplev mere lysstærke billeder med livagtige farver

Du behøver ikke blot tage vores ord for det. I en blindtest sagde 8 ud af 10 personer, at vores projektor havde det mest lysstærke billede med de mest livagtige farver.

Se nemt, hvad der er på skærmen
Se nemt, hvad der er på skærmen

Et mat billede betyder, at du ikke så nemt kan læse tekst eller skelne billederne på skærmen. Med et mere lysstærkt billede kan du nemt se det, der vises, og skelne detaljerne.

Hold omkostningerne nede
Hold omkostningerne nede

Du får et mere lysstærkt billede med mere livagtige farver, når du har et lige højt output for farvet og hvidt lys, så du behøver ikke købe en projektor med flere lumen.

Ingen afbrydelser
Ingen afbrydelser

Epsons 3LCD-teknologi leverer et tydeligt billede, som ikke har den "regnbueeffekt", som kan påvirke nogle 1-chip DLP-projektorer.

Hjemmeunderholdning

Hjemmeunderholdning

Skab en imponerende, biograflignende oplevelse for venner og familie. Nyd film, spil, sportsbegivenheder og spektakulære oplevelser med lysstærke billeder og livagtige farver, selv i meget oplyste lokaler.

SE VIDEO
Erhverv

Erhverv

Afhold fantastiske præsentationer, som vil gøre vedvarende indtryk. Takket være klare hvidtoner og levende farver kan en Epson projektor sørge for, at dit hårde arbejde altid ser fantastisk ud.

SE VIDEO
Uddannelse

Uddannelse

Lysstærke billeder fører til klarere og mere fængslende undervisning. Inspirer de studerende til at opnå de bedste resultater ved at skabe et farverigt, fascinerende læringsmiljø.

Få mere at vide
True Colour

Lysstyrke alene kan ikke gøre de ægte farver, du ser i hverdagen, levende. Som en følge af denne filosofi er det kun Epsons 3LCD-teknologi, der kombinerer lysstyrke og ægte farver for at skabe levende, naturtro billeder. Det gør vi ved at sørge for, at det farvede lys, vores projektorer viser, er lige så lysstærkt som det hvide lys.

Hvor andre producenter tror, de kan forbedre billedkvaliteten blot ved at øge lysstyrken i deres projektorers output for hvidt lys, sørger Epson for, at vores projektorer har lige så lysstærkt output for farvet lys (CLO) som for hvidt lys. En høj lysstyrke alene sikrer ikke lysstærke, livagtige billeder, og en forholdsvis lav CLO kan resultere i matte og udvaskede billeder. Når farvelysstyrke svarer til lysstyrken for hvid i lumen, får du imidlertid livagtige, ægte farver, som for alvor vækker indholdet til live.

Find dit produkt

Sammenlign
Close

Sammenlign produkter

1 af 4 valgt

    Der er valgt sammenligning