PRÆCISIONSSCANNING, DETALJEREDE RESULTATER

Registrer detaljerne i historiske journaler, fotos, filmnegativer og kunstgenstande ved høje opløsninger med Epson Expression-sortimentet og LaserSoft

Præcisionsscanning på den lette måde

Expression 12000XL er en alsidig storformatscanner med høj opløsning, der er designet til at opfylde de mest krævende anvendelser med mange detaljer.

Med softwaren LaserSoft SilverFast Ai 8.8 til professionel billedforbedring inkluderet får du brugervenlige billedbehandlingsfunktioner, herunder professionel reduktion af støv og korn, fjernelse af støj og tonekorrektion, så du får præcise resultater.

Se sortimentet

A3-grafikscanner

A3-grafikscanner i høj kvalitet giver skarp og nøjagtig billedgengivelse af planer, fotos og kunst med den præcision, brugere kræver.

 • A3-scanning i høj kvalitet
 • Avancerede softwarefunktioner
 • Filmscanningsfunktionalitet

FÅ MERE AT VIDE

Epson 12000XL

Diamond

Skarp og nøjagtig billedgengivelse

Expression-12000XL og 12000XL Pro er højkvalitets-A3 scannere, der er designet til anvendelser, hvor der kræves høj præcision. Scanneren gør det nemt at registrere medier i op til A3+-format og sikrer skarpe billeder og professionelle resultater hver gang. Sortimentet er fantastisk til nøjagtig registrering af detaljer i billeder, herunder historiske journaler, røntgenbilleder1, filmnegativer, arkitektoniske planer, kriminaltekniske beviser og artefakter. Scannerne er også fleksibele og lettte at anvende og har et lavt strømforbrug sammenlignet med tidligere modeller fra Epson.

Optimer din scanning

 • Healthcare

  Sundhedssektoren og medicinske røntgenbilleder

  Meget få scannere er egnede til at digitalisere røntgenfilm, og fra en medicinsk synsvinkel er det meget vigtigt at opnå præcise detaljer og maksimal farvedybde.

  Anvend den nyeste software, registrer fotos, negativer og røntgenbilleder i høj opløsning og i henhold til internationale standarder, f.eks. DICOM.

 • Textile rainbow

  Tekstilproduktion

  Farvenøjagtighed spiller en vigtig rolle inden for tekstilproduktion. Fejl i farver kan gøre produktioner ubrugelige, påvirke forbrugsstoffer og forårsage unødvendigt spild af materialer.

  SilverFast TexColorAnalyzer og Epson scannere kan bruges i alle trin i processen, fra designhus til fabrik, hvilket sikrer, at krav til høj farvenøjagtighed og fordringsfulde standarder kan opfyldes i hele produktionen.

 • Temple and trees

  Fotografier

  Sørg for, at dine fotos og film sikkerhedskopieres og beskyttes ved hjælp af digitalisering. Uanset om det er film, som du har taget for nylig, eller om det er gamle fotos og film eller dyrebare genstande, så har du brug for en løsning, som kan håndtere en lang række specialmedier og stadig generere virkelighedstro og korrekte resultater.

  Nogle ting kan ikke erstattes, og desværre kan billeder gulne og negativer forringes over tid. Uanset om du er fotograf, historieentusiast eller museumsinspektør kan du sikre, at disse dyrebare detaljer ikke går tabt for evigt.

 • Forensics

  Juridisk og offentlig sektor

  Når hver eneste pixel har betydning i vigtig, juridisk dokumentation - bruges der Epson Expression scannere. Med en optisk tæthed på op til 3.8 Dmax, 48-bit farvedybde og Epson Micro Step Drive TM-teknologi sikres en høj præcision, selv for anvendelser som kriminaltekniske beviser.

Epson Expression 12000XL

Den optiske tæthed på 3.8 DMax og en farvedybde på 48 bit i Expression 12000XL sikrer skarp og nøjagtig scanning til fuld gengivelse af den bredeste farveskala, selv i skyggeområder. Endvidere gør den høje opløsning på 2400 x 4800 dpi og den ultrapræcise Micro Step Drive-teknologi det muligt for brugerne at registrere selv de mindste detaljer med usædvanlig skarphed.

 • READYSCAN LED-TEKNOLOGI

  Expression 12000XL er udstyret med ReadyScan LED, en energibesparende og miljøvenlig lyskilde, som ikke kræver nogen opvarmning, hvilket resulterer i en meget hurtig scanning. Med DMax og en farvedybde på 48 bit kan du nemt og konsekvent opnå scanninger med overlegne toner og overlegen farvegengivelse.

 • GENGIVELSE AF BILLEDER I HØJ KVALITET

  Med en opløsning på 2400 x 4800 dpi, en optisk tæthed på 3.8 Dmax og en farvedybde på 48 bit kan du nemt og konsekvent opnå scanninger med overlegne toner og overlegen farvegengivelse.

 • ALSIDIG FILMSCANNING

  Med Expression-12000XL Pro kan du registrere transparente og klare medier med uforlignelige niveauer af detaljer. Enheden understøtter en lang række filmformater helt op til A3+.

 • TYDELIGERE, SKARPERE SCANNINGER

  En CCD-sensormatrix med 6 linjer med store pixel giver flere scanningsdetaljer for hver arbejdsgang. Et autofokussystem kan automatisk opnå knivskarpt fokus og dermed større billedskarphed og nøjagtighed, eller du kan tage fuld kreativ kontrol ved at bruge det manuelle fokus. Med en optisk tæthed på 3.8 DMax og en farvedybde på 48 bit kan du nemt og konsekvent opnå scanninger med overlegne toner og overlegen farvegengivelse.

Optimal kombination af hardware og software

Partnerskabet med den førende softwareekspert, LaserSoft Imaging - skaberne af SilverFast - tilføjer værdi og effektivitet i organisationer, hvor nøjagtighed er af altafgørende vigtighed.

Scan et udvalg af medier, herunder filmnegativer

Transparentenheden (ekstraudstyr) gør det muligt for brugere at scanne fra gennemsigtige medier, f.eks. positive eller negative film og lysbilleder, med professionelle resultater. Dette betyder, at du kan digitalisere og sikre medier i overlegen kvalitet.

Simuleret billede
Yellow car Yellow car
Korrigering af modlys
Juster lysstyrken på billeder, der er mørke på grund af modlys.
Farvegendannelse
Gendanner falmede farver i fotos og film.
Fjernelse af støv
Brug softwarebaseret registrering til at reducere støv og ridser i dine film- og fotoscanninger.
Reduktion af korn
Reducerer filmkorn i billederne til filmscanning.

Få mere at vide om lignende Epson produkter

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

A4-flatbedscanner

FÅ MERE AT VIDE

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

A3-flatbedscanner

FÅ MERE AT VIDE

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

A3-produktionsscanner

FÅ MERE AT VIDE

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om programmet, skal du blot udfylde nedenstående oplysninger. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en medarbejder fra Epson.

STILLER DU ANDRE KRAV?
Felter, der er markeret med *, er obligatoriske

¹ Yderligere software til ekstra omkostninger kræves.