HVORFOR DU BØR KØBE ORIGINALT BLÆK

Vi mener, at udskrivning er et partnerskab. Det kræver både en printer og dens blæk at fremstille en udskrift i god kvalitet. Derfor er det vigtigt at kende dit blæk, så du undgår potentielle udskrivningsfejl.

FIND DET RIGTIGE BLÆK TIL DIN PRINTER

Hvad du har brug for at vide

Hvem har lyst til at bruge tid på at tænke på deres printer? Den skal bare fungere. Vi har udviklet vores blæk og printere til at fungere sammen, så det er lige, hvad de gør, og du får ensartede og pålidelige resultater uden nogen problemer. Dette skyldes, at vi investerer i omfattende forskning samt højteknologiske produktionsfaciliteter, og vores produkter gennemgår strenge test.

Men vi kan naturligvis ikke sige den samme om blæk, som vi ikke har produceret. Der gives ingen garanti fra Epson om, at såkaldte kompatible blækpatroner eller genbrugte patroner vil levere gode resultater.

Er du villig til at løbe risikoen for upålidelige kapaciteter og dårlige udskrifter? Eller endnu værre, at blækpatroner holder op med at virke, eller printeren bryder sammen? Beskyt dig mod potentielle udskrivningsfejl ved at bruge originalt Epson blæk.

Originalt blæk
Kompatibelt blæk
Genbrugt blæk
Forskning og udvikling af Epson
Fremstillet i Epsons højteknologiske, sterile anlæg
Testet og godkendt af Epson
Beskyttet af Epson printerens garanti

Hvad er risiciene med ikke-originalt blæk?

Vi ønsker, at du altid har en problemfri udskrivningsoplevelse. Derfor fremhæver vi de eventuelle problemer, der kan opstå med ikke-originalt blæk.

Forestil dig, at du har brug for at udskrive en flybillet, og det så ikke fungerer - fordi dyserne er tilstoppede eller printeren ikke kan genkende patronen. Eller endnu værre, patronen er i stykker ved modtagelsen, før du overhovedet har haft en chance for at komme i gang.

Ikke-originalt blæk er ikke udviklet og testet af Epson, hvilket betyder, at der kan opstå fejl på din printer, som ikke er omfattet af printerens garanti.

Udseendet er vigtigt, så når du udskriver vigtige forretningsdokumenter eller skoleopgaver, er det sidste, du ønsker at se, udtværinger, slørede udskrifter, streger og dårlige detaljer. Og hvis du skal arkivere dokumenter, er det vigtigt at tage højde for blækkets holdbarhed.

Vores strenge kvalitetskontrol sikrer, at du får pålidelige, rene og skarpe resultater, men er det samme tilfældet for ikke-originalt blæk?

Uanset om du har et hjemmekontor eller blot har travlt med at få en hektisk hverdag til at hænge sammen, er vi sikre på, at du har bedre ting at tage dig til end at gøre rent efter utætte patroner.

Ikke-originalt blæk er ikke omfattet af vores forskning, udvikling og test. Der er foretaget store investeringer i vores printere og blæk for at sikre, at de fungerer pålideligt.

Lave anskaffelsesudgifter er naturligvis tiltrækkende, men hvis du ender med et fejlbehæftet produkt, kan det være meget skuffende og dyrt i det lange løb.

Kan du være sikker på, at en genbrugt eller kompatibel patron fungerer? Og hvad hvis du ender med at bruge tid og penge på at gentage udskrivningen af dokumenter, der ikke blev gode nok første gang? Desuden er ikke-originalt blæk ikke dækket af Epson, så hvis det beskadiger printeren, er garantien muligvis ugyldig.

Løsningen

Der er en meget enkel metode til at sikre, at du nemt kan udskrive og få ensartede resultater - ved at bruge Epsons originale blæk, der er testet og godkendt. Lad os forklare, hvad der gør vores højtydende og pålidelige blæk så specielt.

Udskrivning skal være problemfri og pålidelig. Derfor gennemgår vores blæk og patroner omfattende forskning og udvikling, så de fungerer problemfrit sammen. Vi kontrollerer og overvåger også alle trin i produktionsprocessen med fremstilling i højteknologiske anlæg og gennemgribende test.

Det betyder, at du kan slappe af. Vores blæk er designet til at fungere problemfrit med printeren og producere pålidelige resultater i høj kvalitet, uanset om du udskriver tekst eller grafik. Derfor er ni ud af ti brugere af originalt blæk meget tilfredse med kvaliteten af deres udskrifter1.

Det er en kompliceret procedure at fremstille en pålidelig printer og blækforsyning. Derfor har vi foretaget store investeringer i forskning og udvikling, og vi har brugt utallige år på at perfektionere vores produktionsfaciliteter.

Alle patroner fremstilles i et avanceret, støvfrit miljø for at forhindre funktionsfejl. Materialet og udformningen af selve patronen er også resultatet af en omhyggelig planlægning for at give et stabilt miljø for blækpatronerne.

Det er ikke blot den daglige brug af vores printere, der er nem. Vi har også gjort det nemt at købe den rigtige blæk til din printer. Du kan hurtigt identificere den rigtige pakke i forretningen takket være billedet på forsiden. Du skal blot se på brugervejledningen for at finde ud af, hvilket billede du skal se efter. Vi har også udviklet en kompakt EasyMail emballage, der passer til de fleste postkasser, hvis postbuddet ikke kræver en underskrift. Det gør det problemfrit at bestille online fra hjemmet.

Og uanset om du udskriver ofte eller mindre hyppigt, er der standard- og XL-patroner, som passer til dine udskrivningsbehov.

Det giver ingen mening at kassere blæk, der ikke er blevet brugt. Derfor kan næsten alle vores blækpatroner fås som separate patroner, så du kun behøver at udskifte den farve, der er brugt. Det kan spare dig op til 30 %2 af blækket i forhold til konkurrenternes 3-farvepatroner.

Vores pålidelige blæk reducerer også risikoen for fejludskrifter, og det er testet, så du kan regne med den anførte kapacitet. Det gør det nemt at budgettere med dine udskrivningsbehov.

Og for at hjælpe med at reducere omkostningerne endnu mere giver vores XL-patroner en økonomisk løsning til dem, der udskriver ofte, så du kan udskrive mere end to gange så mange sider3 sammenlignet med standardpatroner. Dette reducerer prisen pr. side og hjælper dig med at spare penge.

Sådan køber du originalt blæk

Har du nogensinde oplevet at vandre rundt i en butik på jagt efter blæk til din printer, indtil det går op for dig, at du har glemt printerens modelnavn? Eller foretrækker du at handle online? Hvordan håndterer du så leveringer? Er du træt af at vente hjemme på, at de kommer?

Uanset om du køber online eller foretrækker at hente dit blæk i butikken, har vi gjort det problemfrit at købe det rigtige blæk til din printer.

Find det rigtige blæk i butikken

Din tur til butikken kan nu blive hurtig og enkel. Takket være Epsons tydelige og informative emballage kan du hurtigt finde det rigtige blæk til din printer. Vi har også gjort det nemt at vælge den rigtige størrelse patron til dine behov og at kontrollere sidekapaciteten, før du køber. Peg på pakken for at få mere at vide.

Original Epson EasyMail emballage

Blæk købt online kan nemt leveres til dit hjem takket være EasyMail emballage. Og det bedste er, at emballagen er designet, så den er kompakt nok til at blive leveret i de fleste postkasser, når postbuddet ikke kræver en underskrift. Så slipper du for unødvendige ture til posthuset for at hente pakker.

  • Sikker emballage, der er nem at genbruge
  • Klar til afsendelse og passer til europæiske standardpostkasser
  • Leveres i original Epson emballage med tydelig, ægte produktidentifikation
  • Billede af blækserien og pakkens indhold på emballagens mærkat
FIND DET RIGTIGE BLÆK TIL DIN ENHED
  1. Undersøgelsen er foretaget af Epson i december 2015 (n = 1.800). Ejere af Epson printere blev spurgt; "Hvor tilfreds er du med kvaliteten af din udskrivning med originale Epson blækpatroner?" Sammenlagt 89,8 % angav 6 eller derover, hvilket betragtes som "meget tilfreds".
  2. Sammenlignet med konkurrerende (HP og Canon), tilsvarende printermodeller til ≤ kr. 1800 ved brug af 3-farve patroner (baseret på GFK-data, juli 2015). Testen blev foretaget af BLI, juli 2015. Vægtning af dokument- (87 %) og fotoudskrivning (13 %) baseret på TNS "Printing Usage & Attitudes Study", juni 2013. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge os på www.epson.dk/individualinks.
  3. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.eu/pageyield.

Originalt blæk

Epsons blæk gennemgår omfattende forskning og udvikling, fremstilles i højteknologiske og specialudviklede anlæg og testes grundigt. Dette betyder, at blækket giver høj kvalitet og pålidelige resultater. Vi tænker også på miljøet og sørger for at optræde ansvarligt - tag for eksempel vores genbrugsprogram til brugte blækpatroner. Få mere at vide om det her.

Kompatibelt blæk

En kompatibel blækpatron er et produkt, der udelukkende er fremstillet af en tredjepart. Ordet kompatibel kan være vildledende, da patronen og blækket ikke er fremstillet, produceret, testet eller godkendt af Epson. Kompatibelt blæk er måske billigere end originalt Epson blæk, men det leveres uden nogen garanti fra Epson. Blækpatronerne kan være fejlbehæftede eller upålidelige og er måske ikke så effektive som originale blækpatroner.

Genbrugt blæk

En genbrugt blækpatron er en brugt, tom Epson blækpatron, der er blevet genbrugt, genopfyldt og videresælges af en tredjepart. Disse blækpatroner koster muligvis mindre end originalt blæk, men de leveres uden nogen garanti fra Epson. Blækpatronen er ikke fremstillet af Epson, og den genbrugte patron er ikke blevet testet eller godkendt af Epson. De markedsføres ofte som et miljøvenligt alternativ, men det er ikke nødvendigvis tilfældet, da de kan være fejlbehæftede eller upålidelige og måske ikke er så effektive som Epsons originale blækpatroner.

Epsons logo

Vores logo vises tydeligt på pakken for at hjælpe dig med at finde vores blæk i butikken. Du kan stole på, at du køber vores pålidelige, brugervenlige, originale blæk, når du ser vores varemærke.

Pakkekode og indikator for kapacitet

Vælg en patronstørrelse, der passer til dine behov og til hyppigheden af dine udskrivning. Se bare efter kapacitetsindikatoren, som vises her.

Sidekapacitet og kompatibilitet

Læg mærke til angivelsen på emballagens forside af, hvor mange sider patronen kan udskrive i farver og i sort-hvid, så du kan planlægge dine udskrivningsbehov. Det er også angivet, hvilke printere der er kompatible med patronerne.

Epsons mærkater med farveskift

For at beskytte vores kunder mod forfalskede produkter samarbejder Epson med politiet om at identificere originale produkter. Som en del af denne proces har vi udviklet en særlig mærkat med farveskift, som kan hjælpe dem med at identificere ægte produkter. Den er placeret på ydersiden af vores emballage både i butikken og via EasyMail.

Pakkens indhold

Du kan se, hvilke farver blæk der er i pakken, og hvor meget du får af hver. Den nøjagtige mængde blæk er angivet i milliliter, så du har alle oplysninger til at foretage et velovervejet køb.

Billede af blækserien

Du behøver ikke længere at huske printermodellen. Hver blækpatron er del af en serie, så du kun behøver at se efter billedet af serien, f.eks. et jordbær, en elefant eller kronhjort. Det gør det hurtigt og nemt at finde dit blæk, da du kan se efter pakkebilledet i stedet for en printermodel. Se i brugervejledningen, hvilken blækserie du skal bruge til din Epson printer.