LØSNINGER TIL TEKNISK DESIGN

Fremstil og vis meget nøjagtige sort-hvid og fuldfarvede planer, tegninger, design, kort og præsentationer.

DOWNLOAD BROCHURE DOWNLOAD BROCHURE SE VIDEO

Flere funktionsmuligheder

Som teknisk designer skal du kunne levere præcise billeder i storformat og have tillid til, at de fine streger, teksten og tonerne er skarpe, når du laver skilte i farver.

Du har brug for tekniske præsentationer til at vise hver eneste detalje: skarp tekst, fine streger, tætte sorte farver, jævne toner og flotte farver. Vores hurtige og let anvendelige printere og lysstærke projektorer leverer alt det, du har brug for til at sikre tillid og effektivitet.

Nøglefunktioner

Software­kompatibilitet

Kan integreres med al førende CAD- og GIS-software, så der opnås maksimal effektivitet, kontrol og fleksibilitet.

Fleksibilitet

Fremstil en sort-hvid tegning eller et fuldfarvet skilt i størrelser op til (og over) A0 med en printer.

Knivskarpe detaljer

Udskriv forskellige stregtykkelser og tekst med præcision, så du opnår maksimal skarphed på vigtige planer.

Gør indtryk

Efterlad et varigt indtryk med lysstærke præsentationer og livagtige farver, selv i fuldt dagslys.

Kvalitetsfarve

Væk planer og præsentationer til live med fine nuancer, varierende toner og livagtige farver.

Høj produktivitet

Når hastighed er vigtigst, kan du nå deadlines igen og igen med udskrivning i høj hastighed.

Lave ejeromkostninger

At tage kontrol over din udskrivning behøver ikke koste en bondegård med vores økonomiske løsninger.

Printere, der er skræddersyede til dine behov

Oplev den nyeste generation

Vi præsenterer den seneste generation af Epsons storformatprintere

Alt, hvad du forventer af Epson - kvalitet, innovation og kraftig ydeevne - i et pænt og kompakt design, der passer til selv mindre arbejdsmiljøer. De lave samlede ejeromkostninger er ideelle for virksomhedsejere, der går fra at outsource deres storformatprint til at anvende interne faciliteter. Netværksbaseret Wi-Fi-tilslutning giver mulighed for at printe næsten overalt vha. en mobil enhed og kompatible apps.

De nye SureColor SC-T3100- og SC-T3400-modeller er de mindste af alle vores storformatprintere, så de passer til de mest kompakte arbejdsområder. Brugere får også glæde af de yderst intuitive kontrolknapper, og desuden er det let at skifte blæk.

Takket være hurtig inkjetudskrivning i storformat, hastigheder fra 22 sekunder for en A1-side og nul kvalitetsforringelse ved hjælp af UltraChrome XD2-blæk bliver du virkelig overrasket over resultaterne.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Skrivebordsstorformatprintere på basisniveau med vores mindste bordareal til de mindste steder. Lav detaljerede storformatprint i professionel kvalitet hver dag. Blækpatronerne fås i flere størrelser, så du kan styre både omkostninger og produktivitet: 50 ml eller 80 ml sort og 26 ml eller 50 ml farve.

FÅ MERE AT VIDE SE VIDEO

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Basisniveau storformatprintere, der kan stå på gulvet, kræver kun lidt plads og er nemme at konfigurere. De har et interface, der er intuitivt og tilgængeligt. Udskriv imponerende sider gang på gang uden tab af farver eller detaljer. Udvid produktiviteten med et udvalg af blækpatronstørrelser: 110 ml og 350 ml sort eller farve.

FÅ MERE AT VIDE
Find printere til ethvert arbejdsområde

En storformatprinter til enhver arbejdsplads

Gør dine projekter til virkelighed ved hjælp af SureColor SC-T-serien af printeren. Med denne printer kan du udskrive plakater, bannere, vægillustrationer, blueprints samt indendørs eller (til korte perioder) udendørs skilte. Disse printere fås i flere konfigurationer, så der er altid en model, som passer til dine specifikke behov. Du kan vælge imellem 24", 36" og 44" printere med mulighed for en eller to ruller, multifunktion (udskriv, scan og kopiér) og understøttelse af Adobe PostScript 3. De er alle udstyret med topmoderne teknologi, så de kan udføre komplekse opgaver med lethed.

  • PrecisionCore TFP-printhoved
  • Standard- eller dobbeltrullekonfiguration
  • Multifunktionsprintere med print-, kopi- og scanningsfunktionalitet
  • UltraChrome XD-blæk, der giver holdbare udskrifter (tværer ikke ud og modstår vand)
  • Et udvalg af blækpatroner - 110 ml, 350 ml og 700 ml
  • Mulighed for understøttelse af Adobe PostScript 3
  • Alle modeller leveres også med 1 GB RAM til hurtig billedbehandling

SureColor SC-T3200

24" storformatudskrivning i 4 farver, der foregår hurtigt og præcist. Intuitiv forbindelse med mange forskellige grafik-, CAD- og GIS-programmer gør denne printer perfekt til travle produktionsmiljøer. Fås kun med standardkonfiguration (enkeltrulle).

FÅ MERE AT VIDE

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36" storformatprinter med 4 farver. Vores bedste opløsning og billedkvalitet. Utroligt enkel at bruge for designfagfolk og nybegyndere. Mulighed for at synkronisere direkte med et bredt udvalg af CAD-programmer og førende designprogrammer - perfekt til det alsidige og tværfaglige designkontor. Fås med en standardkonfiguration eller med dobbeltrulle.

FÅ MERE AT VIDE

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36" storformatudskrivning i 4 farver med integreret skærm til scanning, kopiering og deling. Lav skarpe og nøjagtige print omkostningseffektivt. Fås med en standardkonfiguration eller med dobbeltrulle.

FÅ MERE AT VIDE

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

44" hurtig storformatudskrivning i 4 farver, der kombinerer ydeevne, kvalitet og værdi for pengene. Den sørger for maksimal produktivitet og fleksibilitet, hvilket er ideelt til CAD-reprografik, uddannelse og print af POS-plakater. Den er både præcis og hurtig og fås med en standardkonfiguration eller to ruller.

FÅ MERE AT VIDE

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

44" hurtig storformatudskrivning i 4 farver med integreret skærm til scanning, kopiering og deling. Kopiér et A1-dokument på kun 39 sekunder og udskriv et A1-dokument på 28 sekunder. Dokumenter og fotos scannes med optisk opløsning på 600 dpi til tydelige kopier i både farve og sort-hvid. Fås med en standardkonfiguration eller med dobbeltrulle.

FÅ MERE AT VIDE

Innovation er lig med transformation

SureColor SC-T5400M er en basisprinter med indbygget scanner til en konkurrencedygtig pris, og den udskriver i stort format på 36".

Få mere at vide

Lille størrelse, store resultater

SureColor SC-T3100x er en basisskrivebordsprinter, der leverer omkostningseffektiv og driftssikker ydeevne til plakatfremstilling, små POS-virksomheder og uddannelsesbrug.

Få mere at vide

En storformatprinter til din virksomhed

Ved at udføre virksomhedens storformatprint internt vil du opnå hastighed, bekvemmelighed, alsidighed, bedre produktivitet og omkostningskontrol samt maksimal fortjeneste.

Epsons storformatprintere giver lave samlede ejeromkostninger (TCO) og udskrivning med høj hastighed på en række medier. Udskriv store dokumenter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Print direkte fra din mobile enhed på vores netværksbaserede modeller.

Arkitekter

Vis dine CAD-tegninger i enestående detaljer

Giv både kunder og partnere mulighed for at opleve detaljerne i dine design, gengivelser og grafer med fantastiske farver og knivskarpe billeder. SureColor SC-T-serien af storformatprintere håndterer kravene til CAD-print og plotting, arbejdstegninger samt de forretningsforslag og dokumenter, der er nødvendige for kunden og de juridiske aspekter af dine projekter.

Reklamebureauer

Skil dig ud fra mængden

Gør indtryk og få dine kunders opmærksomhed ved at skabe flotte, iøjnefaldende kampagner hurtigt og problemfrit. Udskriv alt lige fra store plakater i fotokvalitet til bannere. En storformatprinter kan forbedre din marketingseffektivitet, så du kan administrere dine kreative arbejdsgange med lethed.

Teknikere

Udskriv med imponerende detaljer - lynhurtigt

Lave samlede ejeromkostninger og høje hastigheder gøre SureColor SC-T-serien af storformatprintere til det ideelle valg for teknikere. Udskriv detaljerede og nøjagtige tegninger, visualiseringer, diagrammer, arbejdstegninger og meget mere. Printhoveder med lang levetid og færre patronskift betyder, at du selv har kontrol over udskrifternes kvalitet, så du sparer tid og penge.

Mindre virksomheder

Luk op for kreativiteten

Med interne storformatprintere kan du få dit brand til at skille sig ud med alt lige fra plakater til bannere, præsentationer og grafik og gøre dit image endnu bedre på et stadigt mere konkurrencepræget marked.

Uddannelse

Gør undervisningen levende

Skoler, læreanstalter og universiteter har mange gange brug for den nyeste teknologi til at tilskynde og inspirere den næste generation. Lav flotte, printede materialer til undervisningslokalerne og print markedsføringsmaterialer til skolearrangementer internt.

Reprografi

Imponerende kvalitet, der begejstrer kunderne

SureColor SC-T-serien af printere er let at integrere i arbejdsgangen vha. vores nemme udskrivningsprogram eller med det valgfrie modul Adobe PostScript 3 (til de dyrere modeller), der understøtter PDF-, JPEG- og Tiff-format. Du kan også printe fra CAD-filer og en lang række DTP-programmer og designsoftwarepakker.

Ejendomsmæglere

Skil dig ud på markedet

Med en storformatprinter kan du udskrive dine egne skilte, reklametavler, stilladsbannere, tegninger, vindueslabels og vægkort, eller hvad du ellers har brug for, når du vil promovere din virksomhed og opnå de bedste resultater for dine kunder.

Byggesektoren

Kontrol med omkostningerne og større fleksibilitet

Imponer dine kunder og partnere med storformatdokumenter og planer med suveræn billedklarhed, kvalitet og detaljer. Lav hurtigt og præcist indendørsskilte, bygningsindpakninger, stilladsdækning og store netbannere - internt og omkostningseffektivt. Med en storformatprinter bliver det nemt at få CAD-tegninger og andre planvisualiseringer ned på papiret.

Cases

Produktsortiment

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons løsninger, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.
Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

Sammenlign valgte