EPSON – DEN UBESTRIDTE LEDER PÅ PROJEKTORMARKEDET

HVORFOR KØBE EPSON? NR. 1 I VERDEN INDEN FOR PROJEKTORER

Epson projektorer er førende på markedet med innovativ teknologi, høj kvalitet og ydeevne. Det er grunden til, at Epson siden 2001 har været verdens førende producent af projektorer¹.

Andel af det globale projektormarked

WIDE RANGE TO SUIT EVERY NEED

STORT SORTIMENT, DER OPFYLDER ALLES BEHOV

For at imødekomme kundernes krav har Epson udvidet produktsortimentet, så det omfatter et bredt udvalg af modeller, der kan dække ethvert behov – lige fra letvægts 4.000-lumen projektorer til højtydende 10.000-lumen modeller.

Både for kunder inden for erhvervsliv og uddannelse tager Epsons produktsortiment højde for indsats i mere krævende miljøer, som f.eks. fabrikker, klubber og arenaer. En række Epson projektorer er støv- og sandtætte, og andre projektorer kan arbejde ved temperaturer på op til 50 °C.

Epson har også udviklet en række installationsprojektorer, der kan arbejde i praktisk talt enhver vinkel, herunder lodret – hvilket er ideelt til projicering på gulve for at skabe dynamiske displays i forbindelse med events og i museer.

Hver enkelt model er fuld af funktioner, der minimerer driftsomkostningerne og giver bedre brugervenlighed samt den bedste billedkvalitet.

UNIKKE FUNKTIONER

Unikke funktioner, der er udviklet af Epson, gør disse projektorer så effektive og brugervenlige som muligt.

Direkte tænd/direkte sluk

Teknologien overflødiggør tid til opvarmning eller nedkøling

EasyMP

Ved hjælp af den tilhørende software kan man på afstand konfigurere og overvåge projektorer og få sendt øjeblikkelige e-mail-meddelelser om kritiske problemer, som f.eks. overophedede lamper

Superopløsning

Leverer en billedkvalitet, der overgår HD

Edge Blending-teknologi

Giver mulighed for sammenhængende projicering fra flere pc'er og projektorer, så man opnår storskalabilleder

Fler-skærms "virtuel visning"

Gør det muligt for fire projektorer at projicere billeder fra fire separate applikationer, der kører på en og samme pc

USB-nøgle til hurtig, trådløs tilslutning

Til plug and play-trådløs tilslutning

NEM VEDLIGEHOLDELSE

Støvfiltre på Epson projektorer er placeret på siden eller på fronten, hvilket letter adgang – filtret skydes ganske enkelt på plads. Lugen til lampen er placeret oven på projektoren, så når projektoren er i installationsposition (vendt på hovedet), kan lampen let udskiftes, uden at man behøver at skulle afmontere projektoren.

Tryghed

Alle Epson projektorer leveres med garanti på både hovedenhed og lampe, hvilket giver tryghed.

EASY MAINTENANCE

HVAD ER FARVELYSSTYRKE ELLER COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

Når du ser din bedste film, eller du spiller dit bedste spil, er farverne en vigtig del af billedkvaliteten. Nogle projektorer gengiver billeder, der kan se lidt matte og udviskede ud. I Epson hjemmebiografprojektorer måler vi lysstyrken af det røde, grønne og blå lys. Dermed opnår du: sikkerhed for høj lysstyrke i farvelysstyrke eller output for farvet lys (CLO), hvilket giver dig en klarere og mere farverig synsoplevelse.

WHAT IS COLOUR BRIGHTNESS OR COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

DU FÅR OP TIL TRE GANGE KLARERE FARVER MED EPSON PROJEKTORER²

Takket være 3LCD-teknologi har Epson projektorer en væsentlig højere farvelysstyrke end DLP-projektorer med en chip, idet vi måler både output for hvidt lys og output for farvet lys. Det giver klare farver, der er op til tre gange så lysstærke2 og gør billederne mere levende.

FÅ MERE AT VIDE
YOU GET UP TO THREE TIMES BRIGHTER COLOURS WITH EPSON PROJECTORS

3LCD-TEKNOLOGI OG MERE

3LCD

Epson projektorer benytter et 3LCD projektionssystem til at give lysstærke, tydelige billeder, der er rige i detaljer og farver.

PRÆCISE FARVER – BEHAGELIGT FOR ØJNENE

DLP-projektorer med en chip benytter et roterende farvehjul, der drejer hurtigt rundt og kun viser farverne i sekvenser.

Epsons 3LCD-system arbejder på en anden måde og bruger et spejl til at adskille det hvide lys fra projektorlampen i rødt, grønt og blåt lys. Hver af de tre lysfarver sendes derefter gennem sit eget LCD-panel og kombineres igen ved brug af en prisme, før de projiceres op på lærredet.

Med DLP-teknologi med en chip kan disse "bratte farveovergange" eller "regnbueeffekten" nogle gange ses. Dette fænomen optræder, når øjet opfatter de enkelte farver, og det er en konsekvens af, at farverne projiceres sekventielt af farvehjulet. Epsons 3LCD-teknologi undgår dette fænomen ved at indeholde alle tre basisfarver i hvert enkelt pixel i projiceringen, hvilket giver præcise farver, der er lettere at opfatte for øjet.

HØJ FARVELYSSTYRKE

Mange producenter angiver kun lysstyrken af deres projektorers hvide lys. Dette giver ikke brugerne det fulde billede, idet mange projektorer gengiver farvet lys væsentligt svagere end det hvide lys.

Epson måler lysstyrken på både det hvide lys og det farvede lys. Alle Epson projektorer gengiver lige stærkt output for hvidt lys og output for farvet lys, hvilket giver mættede, naturlige farver.

HØJ KONTRAST OG DYBERE SORT

Epsons C2Fine 3LCD inorganiske paneler har et inorganisk justeringslag og et lodret tilpasset lag af flydende krystaller. Resultatet er glidende og ensartede billeder med høj kontrast og dybere sort.

ENERGIEFFEKTIVITET

I gennemsnit er 3LCD-projektorer 25 procent mere energieffektive end 1-chip DLP-projektorer³, hvilket hjælper med til at reducere energiregninger og miljøpåvirkningen.

Accurate Colour
High Colour
High Contrast
Energy Efficency

SE VORES SERIE AF PROJEKTORER NEDENFOR:

Unikke funktioner, der er udviklet af Epson, gør disse projektorer så effektive og brugervenlige som muligt.

Photo: Product 1

Privat

Fængslende visning på stor skærm

Photo: Product 2

Mobil

Ultrabærbare præsentationer på farten

Photo: Product 3

Kort afstand

Ultrakort projiceringsafstand til små rum

Photo: Product 4

Installation

Store nyheder til store præsentationer

Photo: Product 5

Uddannelse

Økonomisk overkommelig, interaktiv undervisning

¹ Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2012.

² Sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip til hjemmeunderholdning. Epson 720p projektorer er tre gange så lysstærke. Epson 1080p projektorer er konsekvent to og op til tre gange så lysstærke. Baseret på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Farvelysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrke vil variere afhængig af anvendelsesforhold.

³ Datakilde: ProjectorCentral.com jan. 2012. Et gennemsnit på 1.122 leverede modeller for hvilke producenten leverede lumen- og samlede strømdata for alle opløsninger og lysstyrkeniveauer. Energieffektiviteten blev målt i watt pr. lumen. Den blev målt for både 3LCD- og 1-chip-projektorer i hvert af de fem lysstyrkesegmenter. 3LCD-projektorer krævede i gennemsnit mindre elektricitet pr. lumen i hvert af de fem segmenter.