INNOVATIVE TEKNOLOGIER

Epson stræber efter perfektion. Vores patenterede teknologier placerer os konsekvent på listen over de førende globale indehavere af patenter på immateriel ejendom (IP). Dette engagement i innovation gør os til den førende indehaver af patentporteføljer inden for vores kerneprodukter og har givet os anerkendelse som førende inden for teknologi fra Thomson Reuters Top 100 globale Innovatorer i fem år i træk1.

Printerteknologier

PrecisionCore®

Næste generations printhovedteknologi

PrecisionCore er en ny udskrivningsteknologi, der anvender en revolutionerende udskrivningschip med høj tæthed, som kan generere op til 40 millioner præcise dråber.

FÅ MERE AT VIDE

Avanceret MicroPiezo®-teknologi

Avanceret teknologi til fremragende udskrifter i erhvervsstyrke

MicroPiezo printhovedteknologi sikrer skarp og nøjagtig blækplacering, så der opnås høj billedkvalitet og optimerede udskrivningshastigheder. Da der ikke bruges varme, kan den også bruges til et bredt udvalg af blæk til skarpe billeder med lang holdbarhed på tværs af forskellige anvendelser.

FÅ MERE AT VIDE

Blækbeholderteknologi

Non-stop udskrivning. Uden at skifte blæk.

Oplev udskrivning uden blækpatroner. Vores printer med blækbeholdersystem leveres med op til tre års forbrug af blæk2, så din virksomhed kan forvente en besparelse på udskrivning på op til 74 %3.

FÅ MERE AT VIDE

Projektorer

3LCD

Udforsk 3LCD - projektorer med output for farvet lys

3LCD er en sofistikeret, innovativ teknologi, der bruger tre chips til at skabe skarpe, livagtige billeder til det mest krævende erhvervs- og forbrugerpublikum.

FÅ MERE AT VIDE

CLO

Farver ændrer alt.

Opnå lysstærk, levende projicering med farveoutput (CLO - Colour Light Output) fra Epson.

FÅ MERE AT VIDE

Laserteknologi

Laserlyspræcision

Oplev imponerende kvalitet og pålidelighed med vores nye laserlyskilde og avancerede filter. Kombiner alsidige præsentationsfunktioner med 30.000 timers4 vedligeholdelsesfri brug og ensartet ydeevne og opnå fuldstændig ro i sindet under vigtige præsentationer. Innovationer inden for projektorteknologi som disse sikrer, at vi fortsætter med at være verdens førende5 inden for projektorer og har været det siden 2001.

FÅ MERE AT VIDE

Teknologien i E-TORL pæren

Få den bedste billedkvalitet og føl dig sikker i vished om, at du bruger en original, sikker og pålidelig lampe

Hos Epson er vi stolte af at fremstille højkvalitetsprojektorer og lamper, der er sikre, pålidelige og giver den bedste visningsoplevelse. Derfor vil vi godt kaste lys over et forhold, der kan påvirke brugere af projektorer.

FÅ MERE AT VIDE

Epson iProjection

Opret forbindelse og præsenter trådløst

Opnå frihed til at interagere med dit publikum, levere et mere dynamisk tilbud og engagere dem til at indsamle ideer. Med vores iProjection-app kan du trådløst præsentere dokumenter, billeder og websider direkte fra din iOS- eller Android-baserede smartenhed.

FÅ MERE AT VIDE

Projektorsoftware

Få mere ud af din projektor. Lad din projektor udnytte sit fulde potentiale.

Få fordel af Epsons specialiserede softwareløsninger til at gøre din projektor mere avanceret og udnyt de øgede funktioner, den større pålidelighed og kontrol. Som verdens førende producent af projektorer5 forstår vi behovet for de rette projiceringsløsninger, som giver dig mulighed for at præsentere på den måde, du ønsker, når du vil, let og effektivt.

FÅ MERE AT VIDE

Blækteknologier

Claria blæk

Udviklet til den måde, du udskriver på

Uanset om du udskriver hjemmearbejde til skolen, opretter familiealbum eller ønsker at fremvise dine evner som fotograf, finder du nemt det helt rigtige blæk til dine behov.

FÅ MERE AT VIDE

DURABrite Ultra-blæk

Specifikt designet til professionel udskrivning

Epsons DURABrite Ultra-blæk til professionel udskrivning er hurtigtørrende, holdbar og modstandsdygtig over for udtværing.

Med resinbestrøgne pigmentpartikler, der klæber sig fast til papirets overflade i modsætning til at synke ind i den ligesom farvebaseret blæk, sikrer DURABrite Ultra-blæk hurtig tørring, laserlignende tekst og grafik på flere papirtyper og -klasser.

FÅ MERE AT VIDE

UltraChrome HD-blæk

Velkommen til den næste generation

Epson UltraChrome HD-blæk betyder, at seriøse amatører og professionelle fotografer nu kan levere fantastiske billeder med meget nøjagtige farver. Dette nyudviklede blæksæt omfatter en ny fotosort og mat sort blækpatron, der er en hjælp til at fremstille billeder med detaljer, der overrasker, når de udskrives i såvel sort-hvid som farver.

FÅ MERE AT VIDE

UltraChrome HDR-blæk

Åbningen af en ny æra inden for farveydeevne.

Med to ekstra farver - grøn og orange - giver Epson UltraChrome HDR et langt bredere toneområde. Det betyder bedre farvenøjagtighed, finere detaljer og glidende overgange. Såvel som klare grønne og orange toner kan fotosorte og matsorte blækpatroner også installeres.

FÅ MERE AT VIDE

UltraChrome HDR-blæk med hvid

En ny hvid blæk, der opfylder kundernes forventninger fuldt ud.

Epson Stylus Pro WT7900 - verdens første vandbaserede inkjetprinter til prøvetryk med hvidt blæk

FÅ MERE AT VIDE

UltraChrome HDX-blæk

Oplev de mest nøjagtige farver

Sørg for resultater i professionel kvalitet med dybde og intensitet og oplev markedets mest nøjagtige farvegengivelse med dette professionelle, pigmentbaserede blæk.

FÅ MERE AT VIDE

UltraChrome K3-blæk

Lys, skygge og alt det midtimellem

Epson UltraChrome K3 blæk giver spændende nye muligheder for professionelle inden for fotografi og udskrivning med fremragende udskrivningspræcision, holdbarhed og kvalitet samt tre niveauer af sort. Resultatet er en uovertruffen sort-hvid-kapacitet, som overgår alt, hvad der tidligere er set fra en farveprinter, samt fantastiske farvebilleder. Så hvordan er dette muligt?

FÅ MERE AT VIDE

UltraChrome Pro-blæk

Overlegen kvalitet med nøjagtige og pålidelige resultater

Epsons UltraChrome Pro-blæksæt med 10 farver leverer fremragende sort-hvid og farvegengivelse takket være fire niveauer af sort, herunder ny fotosort og mat sort blæk med høj tæthed, som giver dybere sorte farver. Reduktion af bronzering medfører, at farverne ser mere nøjagtige ud, mens fremragende lysægthed betyder, at udskrifter, der er oprettet på Premium Glossy Photo Paper, holder i ca. 60 år6. Fire niveauer af sort giver bedre overgange og mindre kornethed.

FÅ MERE AT VIDE

Epson UltraChrome K3-blæk med Vivid Magenta

Epsons UltraChrome K3 blæk med Vivid Magenta gør det muligt for professionelle billedbehandlere at vise deres sande farver.

Du oplever nøjagtig reproduktion og billedkvalitet som aldrig før - smukke, virkelighedstro hudfarver, intense farver og en stor udtryksfrihed. Resultaterne varer hele livet og ser ens ud under alle lysforhold.

FÅ MERE AT VIDE

Teknologier til prøvetryk

Vandbaseret inkjetteknologi

Epson Stylus Pro WT7900 - verdens første vandbaserede inkjetprinter til prøvetryk med hvidt blæk

En ny æra inden for Stylus Pro-serien. Banebrydende innovation leverer prøvetryk til både offset og emballage.

FÅ MERE AT VIDE

ClearProof Film

ClearProof Film er en optisk klar film, som er specielt designet til brug i Stylus Pro WT9700.

Som det perfekte match til Epsons hvide blæk er ClearProof mediet, der skal vælges til højkvalitets proofing applikationer.

FÅ MERE AT VIDE

Prøvetryksløsninger

En perfekt løsning

Til farver, der er lige så gode som de originale. Vores prøvetryksprintere i SC-P-serien tilbyder uovertruffen farveafstemning med op til 99 % nøjagtighed for PANTONE®7. Oplev den seneste tilføjelse til Epsons sortiment, den nye SC-P5000, i dag. Det bedste er blevet endnu bedre.

FÅ MERE AT VIDE

Tilslutningsmulighed

Epson Connect

Udskriv problemfrit fra tablet-pc'er, smartphones og andet

Epsons mobil- og Cloud-udskrivningstjeneste gør det nemt for dig at udskrive og scanne trådløst ved brug af smartphones og tablet-pc'er hjemme, på kontoret, eller når du er på farten.

FÅ MERE AT VIDE

Epson Device Admin

Kontrollér, analysér og administrer din printerflåde centralt fra et intuitivt interface.

Gør det let at administrere en hel flåde af printere og scannere8 via fjernbetjening med fuld kontrol og mulighed for at installere, konfigurere, overvåge, vedligeholde og udføre fejlsøgning på dine enheder for at opnå øget produktivitet og omkostningsbesparelser.

FÅ MERE AT VIDE

Epson appen til beregning af blækomkostninger for storformatprintere

Beregn blækomkostninger for forskellige billedtyper

Epson appen til beregning af blækomkostninger for storformatprintere er designet til at give dig en blækomkostning pr. side for udvalgte Epson Stylus Pro- og SureColor-seriens printere. Omkostningerne beregnes ved brug af eksempelbilleder, der er repræsentative for hver printer og programtype8.

FÅ MERE AT VIDE

Epson iProjection

Opret forbindelse og præsenter trådløst

Opnå frihed til at interagere med dit publikum, levere et mere dynamisk tilbud og engagere dem til at indsamle ideer. Med vores iProjection-app kan du trådløst præsentere dokumenter, billeder og websider direkte fra din iOS- eller Android-baserede smartenhed.

FÅ MERE AT VIDE

Epson Document Scan

Scan dokumenter direkte til din mobile enhed.

Epson Document Scan giver dig mulighed for at scanne dokumenter direkte til din Android™-enhed. Du kan se eksempler på scannede data og sende dem med e-mail direkte til andre applikationer eller til Cloud-tjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive og Microsoft® OneDrive.

FÅ MERE AT VIDE

Epson EPOS kvitteringsapp

Epson ePOS kvitteringsapp viser, hvor nemt det er at oprette, udskrive og sende kvitteringer fra din iPhone eller iPad.

Opret en mobil POS (mPOS) og et ordresystem med nogle få enkle trin.

TM-hjælpeprogram

Denne app gør det muligt at oprette trådløs forbindelse, konfigurere printerindstillinger og udskrive eksempler på kvitteringer fra iPhone, iPad og iPod touch til en Epson kvitteringsprinter.

iLabel

Epson iLabel gør det nemt at oprette, lagre og udskrive mærkater fra en smartenhed.

Få mest muligt ud af din enheds funktioner, f.eks. taleafskrift, for at føje en ny dimension til din etiketteringsoplevelse.

  1. Baseret på udgivne patentansøgningsnumre (CY2016). Ifølge undersøgelser foretaget af Epson
  2. Baseret på en gennemsnitlig udskriftsmængde på 140 sider pr. måned og ved den laveste kapacitet, der fremstilles af det første sæt blæk.
  3. Gennemsnitligt antal blækpatroner/gennemsnitlig besparelse for udskrivning af det anførte antal sider ved brug af pakning med blækflasker med EcoTank inklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden april 2016 til marts 2017, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder.
  4. Laserlevetid på op til 83.000 timer i tilpasset tilstand.
  5. Største andel af enheder på markedet for projektorer på 500 lumen og højere. (Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2016)
  6. baseret på standardmålene for JEITA CP‐3901A: blankt papir (A4-størrelse), temperatur på 23 °C, luftfugtighed på 50 %.
    Netværksforbundne Pro og laserprintere/MFP'er til virksomheder, erhvervsscannere og storformatprintere
  7. Epson SC-P5000-printeren med violet blæksæt kan opnå 99,0 % af helt dækkende farver fra PANTONE®, når den bruges sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson blæk. Epson SC-P5000-printeren med LLK-blæksæt kan opnå 98,8 % af helt dækkende farver fra PANTONE®, når den bruges sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson blæk.
  8. Bemærk, at yderligere variable omkostninger kan påvirke omkostningerne, inklusive men ikke begrænset til medietype, servicering, strømforbrug, printerindstillinger og udskiftning af dele. Epsons blækpriser er baseret på aktuelle, vejledende priser uden moms for Epson Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien fra og med februar 2013. Omkostningerne er baseret på brug af standardindstillinger på printere og baseret på højtydende, originale Epson forbrugsmaterialer.