Få al den blæk, du har brug for, uden at betale et fast månedsabonnement. Med ReadyInk-teknologi modtager du en ny patron, inden den sidste løber tør.

REGISTRER

Hvorfor ReadyInk?

Løb aldrig tør for blæk

Bliv ikke fanget i en vanskelig situation. Med ReadyInk kan du nyde en kontinuerlig og automatisk levering af blækpatroner.

Registrering uden beregning

Registrering af printer til ReadyInk er uden beregning. Du skal blot bruge dit serienummer. Det finder du på siden af printerkassen eller på bagsiden af enheden.

Kom tilbage for at finde yderligere specialkampagner.

Intet månedsabonnement

Glem alt om at være bundet til en månedlig kontrakt. Du betaler kun for det blæk, du har brug for. Der er ingen kontrakt, så du kan stoppe, når du har lyst.

Originalt blæk

Vores blæk og printere er udviklet til at fungere sammen, så det er lige, hvad de gør, og du får ensartede og pålidelige resultater uden nogen problemer.

Hvorfor Epson?

Få mere for dine penge

Alle vores blækpatroner fås som separate patroner, så du kun behøver at udskifte den farve, der er brugt. Vores pålidelige produkter reducerer også risikoen for fejludskrifter, og vores blæk er testet, så du kan have tillid til den anførte kapacitet.

Kvalitet, du kan stole på

Vi har produceret printere af høj kvalitet siden 1968, så du kan stole på, at vores modeller vil være pålidelige og effektive.

Problemfri udskrivningsoplevelse

Vi er altid på udkig efter nye måder til at forbedre vores kunders oplevelse og levere en løsning, der passer til deres behov. ReadyInk-aktiverede printere giver vores kunder en problemfri genvej til al den blæk, de har brug for, uden at skulle købe den i forvejen eller tegne abonnement.

Innovation, der betyder noget

Vores produkter undergår omfattende forskning og udvikling og er fremstillet på højteknologiske anlæg. De er udviklet til at være pålidelige, til at give dig de bedste funktioner og til at levere resultater i høj kvalitet.

REGISTRER — ELLER —

Efter tilmelding

MODTAG     BLÆK     MODTAG BESKED UDSKRIVNING

Udskrivning

Nu hvor du har registreret dig, kan du fortsætte med at udskrive, som du plejer, uden at skulle bekymre dig om, hvornår du løber tør for blæk. ReadyInk-teknologien kører i baggrunden og registrerer, hvornår din printer er ved at løbe tør for blæk.

Modtag besked

Der vises en påmindelse, når printeren er ved at løbe tør for blæk. Du beslutter blot, om du vil betale for mere blæk. Derefter indledes processen til forsendelse af en ny patron.

Modtag blæk

Teknologien sørger for, at du aldrig løber tør for blæk, da den nye patron ankommer, før den sidste løber tør for blæk.

Anvendelige modeller

Se, om din Epson printer er egnet til ReadyInk.

REGISTRER — ELLER —

Find vores understøttede ældre printere her

Modellerne nedenfor fra vores tidligere portefølje er også kvalificerede til ReadyInk.