Glem alt om månedlige abonnementer - med denne Pay-as-you-go-tjeneste fra din lokale detailhandler eller din forhandler får du originale blækpatroner tilsendt, før du løber tør for blæk.

Find ud af, hvordan ReadyInk fungerer

Takket være vores ReadyInk-teknologi kommer du aldrig til at løbe tør for blæk igen med denne problemfri og abonnementsfri tjeneste. Det er nemt at registrere dig hos den detailhandler eller forhandler, du har købt printeren hos. Der er ingen kontrakter om månedlige betalinger. Du betaler blot, når det er nødvendigt - når der er behov for en ny blækpatron. Med dette automatiserede system har du altid blæk i høj kvalitet.

MODTAG    BLÆK MODTAG BESKED UDSKRIV

Tilmeld dig

Registrer en printer

For at deltage i ReadyInk skal du blot registrere din Epson printer hos den detailhandler eller forhandler, du har købt printeren hos (enten online eller i butikken). Dette gør du ved brug af printerens serienummer. For at automatisere tjenesten skal du oprette en konto hos detailhandleren/forhandleren og angive navn, adresse, betalingsdetaljer og bekræfte, hvor blækket skal leveres. Næsten alle Epsons nyeste printere kan anvende ReadyInk. Og mange af vores andre printere er også egnede til tjenesten.

Tjek, om du kan registrere din printer

Udskriv

Nu hvor du har registreret dig, kan du fortsætte med at udskrive, som du plejer, uden at skulle bekymre dig om, hvornår du løber tør for blæk. ReadyInk-teknologien fungerer i baggrunden og registrerer, når printeren er ved at løbe tør.

Modtag besked

Der sendes en besked, når printeren er ved at løbe tør for blæk. Det starter processen til afsendelse af en ny blækpatron.

Modtag blæk

Du kommer aldrig til at løbe tør for blæk, da den nye blækpatron ankommer, før den sidste løber tør.

Hvorfor ReadyInk?

Løb aldrig tør for blæk

Bliv ikke fanget i en vanskelig situation. Med ReadyInk kan du nyde en kontinuerlig og automatisk levering af blækpatroner.

Specialkampagner

Spørg din detailhandler eller forhandler, om der er nogen specialkampagner, du kan bruge sammen med ReadyInk-programmet.

Intet månedsabonnement

Glem alt om at være bundet til en månedlig kontrakt. Du betaler kun for det blæk, du har brug for. Og uden kontrakt kan du stoppe, når du vil.

Originalt blæk

Vores blæk og printere er udviklet til at fungere sammen, så det er lige, hvad de gør, og du får ensartede og pålidelige resultater uden nogen problemer.

Hvorfor Epson?

Få mere ud af dine penge

Alle vores blækpatroner fås som separate patroner, så du kun behøver at udskifte den farve, der er brugt. Vores pålidelige produkter reducerer også risikoen for fejludskrifter, og vores blæk er testet, så du kan have tillid til den anførte kapacitet.

Kvalitet, du kan stole på

Vi har produceret printere af høj kvalitet siden 1968, så du kan stole på, at vores modeller vil være pålidelige og effektive.

Problemfri udskrivningsoplevelse

Vi er altid på udkig efter nye måder til at forbedre vores kunders oplevelse og levere en løsning, der passer til deres behov. Denne Pay-as-you-go-tjeneste, du kan få hos detailhandlere og forhandlere, er ideel til alle, der ønsker en hurtig og praktisk udskrivningstjeneste uden et månedligt abonnement.

Innovation, der betyder noget

Vores produkter undergår omfattende forskning og udvikling og er fremstillet på højteknologiske anlæg. De er udviklet til at være pålidelige, til at give dig de bedste funktioner og til at levere resultater i høj kvalitet.

Anvendelige modeller

Se, om din Epson printer er egnet til ReadyInk.