SAMFUND

Epsons formål er at berige liv og hjælpe med at skabe en bedre verden. Vores medarbejdere er grundlæggende for vores forretningsmål, og vi overvejer konstant måder at forbedre deres liv, deres familiers liv og de samfund, vi er en del af.

Mangfoldighed, lighed og inklusion

Sammen med vores virksomheds formål og ledelsesfilosofi, er mangfoldighed, lighed og inklusion kernen i vores virksomhedskultur.

Vi er forpligtet til at udvikle et miljø, hvor alle medarbejdere er i stand til at få mest muligt ud af deres evner, nyde deres arbejde og deltage i diskussioner som ligeværdige, uanset baggrund. Vi mener, at grundlaget for at skabe en fri og åben arbejdsplads er gensidig respekt og en forpligtelse til mangfoldighed, lighed og inklusion.

Menneskerettigheder

Vi har en seriøs indstilling til at holde alle former for diskrimination og urimelige fremgangsmåder ude af vores globale drift. Dette afspejles i vores deltagelse siden 2004 i FN's Global Compact og i Epsons koncernpolitikker vedrørende menneskerettigheder og arbejdsstandarder. Dette formulerer Epsons stærke overbevisninger på områder som f.eks. respekt for menneskerettigheder, forebyggelse af alle former for chikane og diskrimination, respekt for lokal kultur og lokale skikke, forbud mod børne- og tvangsarbejde samt opretholdelse af positive arbejdsledelsesforhold.

Medarbejdernes velbefindende

Vores medarbejdere er hjørnestenen i vores succes. Vi er forpligtet til at investere i deres fysiske, mentale, sociale og økonomiske velbefindende og tilbyder en række programmer og ressourcer for at mindske sundheds- og velværerisici.

Vi beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere i hele EMEA. Uden dem ville vi ikke være, hvor vi er i dag, og vi er forpligtet til at levere de bedste arbejdsforhold for alle.

Efter pandemien og medarbejderfeedback lancerede vi fleksibelt arbejde for at muliggøre hybrid hjemme- og kontorarbejde på lang sigt. Vi mener, at en reduktion i rejser er til gavn for vores medarbejdere, samfundet og miljøet.

New Horizons: Inspirerende unge

Vi mener, at uddannelse er nøglen til at fremme bæredygtig udvikling, og gennem vores New Horizons-program søger vi at engagere unge fra grundskole til universitet om vigtige bæredygtighedsemner. Vores mål er årligt at nå mindst 10.000 studerende i hele Europa.

Bidrag til lokalsamfund

Det er utroligt vigtigt for os at kunne bidrage til de samfund, vi bor og arbejder i. Vores medarbejdere er involveret i en række projekter hvert år, der støtter miljøaktivitet i deres lokalsamfund.

Epson er forpligtet til at berige uddannelse gennem teknologi, og vi støtter skoler i hele Afrika og giver lærere og studerende yderligere læringsressourcer. Vi arbejder også tæt med regeringer, industri og samfundspartnere om at implementere projekter, der leverer udskrivningsteknologier, bæredygtig energi, lokale kompetencecentre og undervisningsmateriale.

Opdag mere om bæredygtighed hos Epson