OVER 50 % MERE EFFEKTIV END KONKURRENTERNES 3-FARVE PATRONER1

Blæk kan løbe tør på forskellige tidspunkter, da de fleste ikke udskriver lige store mængder af hver farve. Derfor fortsætter Epson med at arbejde med separate blækpatroner fremfor 3-farve patroner.

Uanset om du udskriver dokumenter domineret af sort tekst, feriebilleder med blå himmel eller diagrammer og grafer med store røde og gule felter, er det sandsynligt, at de forskellige blækfarver skal udskiftes på forskellige tidspunkter.

Med Epsons separate blækpatroner skal du kun udskifte den farve, der er løbet tør. Det giver store besparelser. Epsons separate blækpatroner er over 50 % mere effektive sammenlignet med konkurrerende 3-farve patroner1.

Sørg for, at Epsons separate blækpatroner står på tjeklisten, når du køber en ny printer.

Få mere at vide om testene her.

kontra

Kombinerede farvepatroner

Med kombinerede farveblækpatroner udskiftes hele patronen, uanset om alle farverne er løbet tør.

Separate blækpatroner

Med Epsons separate blækpatroner udskifter du kun den farve, der er løbet tør, hvilket kan spare blæk, penge og ressourcer.

En uovertruffen kombination

Nogle ting fungerer bare bedre sammen. Det er derfor, Epson tilbyder komplette udskrivningsløsninger bestående af printer, blæk og papir. Benyt kun originale Epson blækpatroner og medier, så du garanteres, at din printer leverer udskrifter i knivskarp kvalitet og mere holdbare, blanke fotos.

1 Baseret på test udført af BLI i oktober 2018 sammenlignet med tilsvarende konkurrerende (HP og Canon) printermodeller (≤ 129,99 €/kr. ved brug af 3-farvepatroner) i henhold til GfK-data, september 2018. Anvendt vægtning af dokument- og fotoudskrivning er baseret på TNS "Printing Usage & Attitudes Study", juni 2013.