MATRIXPRINTERE

Lad Epson hjælpe dig til bedre resultater

Epson er verdens største producent af printere til banker og posthuse med en produktserie, der tilbyder det ypperste hvad angår høj hastighed, lave omkostninger, pålidelighed og holdbar udskrivning på tværs af alle papirtyper. Ideel til administration, checkhåndtering og udskrivning af papir med gennemslag, hvor der ganske enkelt ikke er noget alternativ til matrixudskrivning.

Med nye teknologier som inkjet i den robuste GP-serie får du nu endnu mere for pengene til en utrolig lav pris.

FORDELE VED MATRIXPRINTERE

  • Fremragende TCO pr. side (helt ned til € 0,20/100 sider)
  • Mulighed for udskrifter med gennemslag (op til 1 original + 9 kopier)
  • Holdbare udskrifter (op til 100 år)
  • Kan fungere under barske forhold (varme, kolde, tørre, fugtige eller støvede omgivelser)
  • Nem vedligeholdelse
  • Håndterer endeløse baner
  • Kan udskrive på en lang række medier af varierende tykkelse
  • Flere papirgange at vælge imellem, så du kan vælge den, der passer bedst til dit arbejdsmiljø
  • Håndterer enkeltark og endeløse baner samtidig

9-NÅLRSPRINTERE

Epsons 9-nåls matrixserie giver fremragende udskriftskvalitet til en konkurrencedygtig pris, hvilket gør den ideel til brug i erhvervslivet, industrien og inden for logistiksektoren. Kombinationen af højpræcisionsjustering og sofistikeret papirhåndtering gør, at dette omfattende udvalg af printere med smal eller bred vogn kan håndtere selv større udskriftsjobs.

24-NÅLSPRINTERE

Her får du alle funktionerne fra 9-nålsserien samt mulighed for at skalere skrifttyperne og udskrivning i brevkvalitet. Epsons 24-nålsprintere er ideelle til brug i receptioner/ved disken i detailhandlen og servicesektoren samt til udskrivning af fakturaer og ordrer. Serien omfatter også flatbed-printere til brug sammen med et bredere (og tykkere) udvalg af materialer, inklusive kvitteringer og mærkater.

BANKBOGSPRINTERE

Epsons PLQ-22-serie tilbyder banker, posthuse og offentlig administration en meget stille printer og lave samlede ejeromkostninger. Med udskrivningshastigheder på op til 576 tegn pr. sekund er PLQ-22-serien ideel til udskrivning på en lang række medier, inklusive logbøger, pas, billetter og visaer. Både kunder og personale vil sætte pris på denne hurtige logbogsprinters støjsvage drift med et støjniveau helt ned til 51 dB(A).