MATRIXPRINTERE

Epsons omfattende serie af standard- og storformatprintere kombinerer ultranøjagtig justering og avanceret papirhåndtering, hvorfor de passer ind i selv de mest krævende, enkeltstående printermiljøer.

Opnå mere med Epson

Som en af verdens førende producenter af matrixprintere har Epson et tæt samarbejde med virksomheder såsom banker og posthuse om at levere pålidelige, holdbare, billige og hurtige maskiner. Ideel til administration, checkhåndtering og udskrivning af papir med gennemslag. Der findes ikke noget bedre alternativ til vores matrixprintere

Find den rigtige printer til din virksomhed

Uanset hvad dit behov er, har Epson en printer, der kan opfylde det.

Opgrader nu

Hvorfor er det en god idé at opgradere dine nuværende matrixprintere til vores nyeste modeller? De giver endnu bedre læsbarhed og utroligt lave ejeromkostninger, og så kan de udskrive hurtigere og har bedre netværkstilslutningsmuligheder. Få mere at vide om serien nedenfor.

Epson LQ‑2090II

LQ-2090II tilbyder en forbedret USD-hastighed (Ultra Speed Draft, ultrahurtig kladde) på 550 tegn i sekundet med 10 tegn pr. tomme, hvilket udgør en virkelig forskel ved store udskriftsmængder som for eksempel lagerrapporter og store mængder fakturaer eller fragtdokumenter.

Epson LQ‑590II

LQ-590II er en matrixprinter til store udskriftsmængder, der er designet til hurtig og pålidelig udskrivning. Opgrader dine nuværende matrixprintere til vores nyeste model med utroligt lave ejeromkostninger.

Fordele ved matrixprintere

ESC/P (Epson Standard Code for Printers) er standardsproget til styring af matrixprintere i hele verden. ESC/P benyttes i langt de fleste af de mest brugte softwarepakker og gør dig i stand til at komme hurtigt i gang med at udskrive.

 • Kompatibilitet

  ESC/P2 er fuldt kompatibel med eksisterende software og er designet til brug i operativsystemer, som ikke er Windows, så du kan ændre skrifttyper uden at bruge dyre indbyggede processorer. Hvis du arbejder i et Windows-miljø, kan du få din printer op på den maksimale hastighed vha. printerens egne skrifttyper.

 • Effektiv printerteknologi

  Mulighed for udskrivning med gennemslag (op til 1 original og 9 kopier)

 • Pålidelig

  Udskrifter, der holder længere (i op til 100 år)

 • Mindre spild

  De nye printere bruger de samme bånd som de nuværende modeller, så du kan opgradere dine printere uden at skulle kassere ubrugte bånd.

Epsons originale bånd

Epson er verdens største producent af printere til banker og posthuse og har en produktserie med det ultimative inden for hurtige, billige, pålidelige og holdbare udskrifter på alle former for papir. Ideel til administration, checkhåndtering og udskrivning på papir med gennemslag, hvor der ganske enkelt ikke er noget alternativ til matrixudskrivning.

Nye teknologier såsom inkjet i den solide GP-serie giver nu endnu mere værdi for pengene til en ekstremt lav pris.

Spar tid

Epsons originale bånd minimerer nedetiden. Det unikke stof og designet på Epsons originale bånd betyder også, at du undgår krøllet og fastklemt papir.

Få altid den samme gode kvalitet og endnu større pålidelighed

Epsons originale bånds garanterede længde sikrer, at du får det samme antal udskrifter, og at udskrivningskvaliteten altid er den samme. Brug Epsons originale bånd til at forlænge din Epson printers levetid.

Hvordan ved jeg, om et produkt er et originalt Epson produkt?

Epson Colour Shift-mærkaten på emballagen til blækket, båndet og tonerpatronen gør det muligt at se, om Epson blæk, bånd eller tonerpatroner er originale.

 • 1 Vip kassen frem og tilbage
 • 2 Farven på mærkaten skal skifte fra bronzefarvet til grøn, når du ændrer betragtningsvinklen

Se sortimentet

Sammenlign
Luk

Sammenlign produkter

af 3 valgt

  Sammenlign valgte