GOBOARD EDUCATION-SOFTWARE

Den samarbejdsbaserede undervisningsløsning

Se video Download prøveversion

Forpligtet til forbundet læring

Vores engagement i produktkvalitet, teknologi, relationer og service og support er grunden til, vi har været førende på markedet for projektorer i mere end 18 år.1

Fra samarbejde i undervisningslokaler til fleksibel læring. Flere steder har Epsons teknologi længe været et uvurderligt værktøj for både lærere og elever med fokus på stærke læringsoplevelser. Vores løsninger gør læring mere engagerende og mere effektiv med frit flydende information og interaktivitet som hjørnestenen i hver eneste undervisningstime.

Lige nu har behovet for undervisning på flere steder aldrig været større. Derfor fokuserer vi vores opmærksomhed på innovative løsninger, der opfylder behovene hos nutidens ultraforbundne studerende og de lærere, der skaber deres fremtid. GoBoard Education er den seneste i denne lange serie af innovationer til uddannelse.

Forbind, skab, samarbejd

GoBoard Education-software giver brugere mulighed for at skabe forbindelse og samarbejde gennem et whiteboard-lærred med mange integrerede funktioner, der drives fra Hub-softwaren. Nem og velkendt brug med fokus på brugervenlige annotationsfunktioner og integration med nogle af de mest populære VC-løsninger på markedet, herunder Zoom, Microsoft Teams, Google Meet og mange andre.

Med kombineret trådløs forbindelse vil alle elever i undervisningen kunne se whiteboardet og dele deres skærm, og de studerende, der er forbundet til det samme netværk som Hubben, kan også styre whiteboardet, hvilket giver ægte samarbejde for lærere og elever, uanset hvor de er.

GoBoard Education-software består af tre elementer:

Til undervisningsmiljø - skal installeres på en stationær PC eller på en lærers bærbare computer eller begge dele

Som navnet antyder, er "Hub’en" den softwaren, der leverer den forbindelse til de Companion-apps, der kræves for at få mest muligt ud af GoBoard Education og den trådløse skærmdelingsfunktion.

GoBoard Education Hub-softwaren er designet til at blive installeret på enten lærerens bærbare computer eller en PC, der permanent befinder sig i læringsmiljøet (begge skal være Windows 10).

Få mere at vide

Til læreren - pakke med software til håndtering af indhold - skal installeres på lærerens bærbare computer

At give lærerne en bekvem måde at administrere og oprette deres indhold på. Designet til at blive installeret på lærerens bærbare computer.

Hovedfunktionalitet:

 • Indstilling af lærerpræferencer.
 • Emne- og indholdsindeksering og styring af undervisnigstimen.
 • Adgang til indhold, uanset hvor læreren er (læreren behøver ikke at være forbundet til en hub for at få adgang til sit undervisningsindhold).
 • Oprettelse af quizzer og meningsmålinger til brug i timerne.

Til de studerende - skal installeres på de studerendes mobile enheder, der er tilsluttet det samme netværk som software-Hub’en

Giver elever mulighed for at samarbejde i læringssessioner med mulighed for at se og redigere whiteboardet (med lærerens tilladelse).3

Ledsagende apps tilgængelige for:

 • iOS
 • Android
 • Chromebook
 • Windows

Gratis at downloade.

Nøglefunktioner

Fokuseret på at levere effektive læringsoplevelser kombineret med et funktionsrigt whiteboard-lærred for at levere ægte samarbejdspaserede læringssessioner

Ud over de grundlæggende whiteboard-kanvasfunktionaliteter såsom kommentarer indeholder GoBoard Education-softwaren en integreret browser, automatisk tegning (konvertering af håndtegninger til udklipskunst eller -former), genkendelse af håndskrift, internetsøgning efter billeder/video/webside, tale-til-tekst og stemmestyring samt mulighed for at importere og navigere PDF-filer, Office 365-filer og mange andre førende uddannelsesfilformater.

Kompatibilitet med videokonferenceløsninger

Da GoBoard Education er integreret med en lang række VC-systemer, herunder Zoom, Microsoft Teams og Google Meet, er det muligt for fjernstuderende at deltage i undervisningen, se whiteboardet og dele deres skærm, uanset hvor de er.

Når elevernes enheder er forbundet til det samme netværk som GoBoard Education Hub, kan de bruge den ledsagende GoBoard-app. Det betyder, at læreren kan give eleven mulighed for at interagere med (og tilføje deres eget indhold til) whiteboardet. Elever, der bruger den ledsagende app, kan også svare på eventuelle meningsmålinger og quizzer, som læreren benytter i undervisningen.

Deling af trådløs skærm

Med AirServer kan indhold på brugerens skærm deles via kompatibilitet med trådløse protokoller som Apple AirPlay, Miracast og Google Cast.2

Indlejrer indhold

Indlejr tredjepartsindhold i whiteboard-sessionen. Microsoft Office- og PDF-filer, videoer og websteder kan alle føjes til whiteboardet og navigeres som en del af undervisningen.

Optagelse/opsummering

I slutningen af en session kan der genereres en opsummering af undervisningen med mulighed for at inkludere alle filer, der er importeret til whiteboardet under undervisningen. Whiteboard-sessionen kan også gemmes som en interaktiv fil, så møder kan fortsætte på et senere tidspunkt.

Rundspørger og quizzer

Kan oprettes før undervisningen og derefter besvares af eleverne i realtid i undervisningen.3

Operativsystemer til den ledsagende app

Android, iOS, Windows 10, Chrome

Kompatibilitet med Cloud-tjeneste

Få adgang til indhold gemt på OneDrive, Google Drive og DropBox.

Lærerkonsolsoftware

Samlet indholdsstyringssoftware, der hjælper undervisere med at oprette, administrere og organisere deres undervisningsindhold.

Sådan får du det

Tilmeld dig en 30-dages gratis softwareprøveperiode til GoBoard Education. Efter 30 dage kan du vælge mellem en licens på et, tre eller fem år. Hvis du ønsker flere oplysninger, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Sådan får du det

Download den ledsagende GoBoard Education-app til studerende fra App Store, Google Play eller Chrome Web Store.

Download Windows-hjælpeappen herfra.

Download den tilhørende Windows-app

Vejledninger og dokumentation

Download or view a user manual for your Epson product.

User Guides

Brugersupport Sådan gør du-videoer

Vi præsenterer GoBoard Education

Sådan bruger du whiteboardet

Sådan administrerer du indhold og planlægger lektioner

Sådan tilslutter du og samarbejder

Sådan bruges den ledsagende elevapp

Sådan oprettes afstemninger og quizzer

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse vores ofte stillede spørgsmål til dit produkt.

Vis alle spørgsmål

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om løsningerne fra Epson, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en medarbejder fra Epson.

Felter mærket med * skal udfyldes.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mails om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.
Jeg bekræfter, at jeg over 16 år.
 1. 2001 til 2019, 500-lumens og derover, bortset fra TV'er uden skærm, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q1.
 2. Drevet af AirServer. Apple AirPlay og Google Cast kræver, at både hubben og elevenheden er forbundet til det samme netværk.
 3. Chat, meningsmålinger og quizzer er kun tilgængelige for elever ved hjælp af den ledsagende app og med forbindelse til det samme netværk som hubben.