Netværksløsninger: Få forbedret din virksomheds effektivitet

Epson tilbyder en hel række kompatible netværksinterfacer til vores laserprintere. Sammen med Epson-partnerne gør vi det så let og enkelt som muligt at tilslutte vores Epson-virksomhedsprintere til nettet.
Hvis din printer ikke kan fungere i netværk, findes der en Epson-printserver, med hvilken du hurtigt og problemløst kan tilslutte dig til netværket.

Epson tilbyder en hel række kompatible netværksinterfacer til vores laserprintere. Sammen med Epson-partnerne gør vi det så let og enkelt som muligt at tilslutte vores Epson-virksomhedsprintere til nettet.

Partnere, der anbefales af Epson

Vi har startet partnerskaber med følgende virksomheder, så du kan vælge printserveren efter dit specielle behov.

SEH

Med deres fabrikat Premium InterCon leverer SEH en hel serie af netværksinterfacekort til Epson-udlæsningsapparater med en type B port. Udvalget omfatter Epson-interfacekort til FastEthernet, TokenRing og 802.11b Wireless LAN samt den eneste type B printserver til Fibre-to-the-Desk-netværker på markedet. De vigtigste fordele er bl.a.:

IPS-udskrift med AXIS printservere

Printserverne til Axis Host-to-LAN-serien skaber en fleksibel og økonomisk vej for LAN-udskriften fra AS/400 centralsystemet og dine Workstations/servere. Som supplement til den regulære Axis-printservers mange funktioner understøttes IBM-hostsystemtrykket på virksomhedsniveau via TCP/IP- og SNA-protokol med et stort antal udskriftsmetoder, derunder også SMA via TCP/IP inklusive TN3270E og TN5250S samt SCS og IPDS-datastrømme. Axis Host-to-LAN-serien sætter nye standarder. Disse produkter giver mulighed for et punkt-til-punkt højhastighedstryk via netværket uden programskift, host-baseret konverteringssoftware eller mellemservere i Remote-LAN-netværket.

Med en indbygget HTTP-server og en kraftig installationswizard til IBM-sessions kan printserverne hurtigt installeres og administreres ved hjælp af en almindelig browser. Ved at indtaste printserverens IP-adresse i URL-feltet til browseren kan du styre en vilkårlig Axis-printserver i netværket. De giver endvidere en enestående karakteristik, som kan vælges til videreforbejdningsfunktioner til digital kopiering. Uden at ændre programmer eller drivere på IBM-hostsystemet kan funktioner som hæftning, hulning og kopiering aktiveres. Denne mulighed kan benyttes i alle systemer i netværket, f.eks. IBM, UNIX, DOS osv.

EpsonNet Management-Tools

Vores interne og eksterne printserver leveres med software-tool på en CD-ROM eller er lagt ind i interfacet. Disse tools anvendes til installation af printmiljøet, hvis der installeres en ny printer i et netværk, eller hvis netværket oprettes for første gang. Endvidere opretter de systemadministratorer, som problemløst kontrollerer printerne fra en workstation et andet sted eller fra en computer i LAN-netværket.

EpsonNet Web-Manager leverer omgående identificering af printerne i netværket samt en række nyttige funktioner inklusive følgende:Printer-mapping, printerstatistikker, printerstatus, printergruppemanagement, status over forbrugsmaterialer, driverfordeling, netværksindstillingsstatus, e-mail-besked

EpsonNet WebManager er et webbaseret softwareprogram til administration af Epson-printere i Windows-miljø (kan dog også anvendes på en MAC eller en PC). Anvendelsen installeres på en server og udføres hele tiden. Netværksadministratorer kan dermed nemt og enkelt konfigurere og overvåge netværksprinterne. Anvendelsen ligner EpsonNet Config, men er mere dynamisk og aktiv ved udskriftsadministrationen i netværket. Papirindtrækstypen, resten af papirbeholdningen, tonerforbrug, printermodus og -optioner (Duplex, papirkassette, mailboks osv.) overvåges. EpsonNet WebManager er især velegnet til større brugergrupper.

Produktkendetegn og fordele:

EpsonNet Setup Management er et softwareprogram, som giver nemme tools til printerinstallation og konfiguration til netværksadministratorer og en problemfri metode til kunderne til installation af netværksprintere. EpsonNet Setup Manager installerer printerdriveren til printere, der er forbundet i netværk, og hjælper netværksadministratorer og kunder med en effektiv installation og konfiguration af nye netværksprintere i Windows-operativsystemerne med TCP/IP

EpsonNet Setup Manager har følgende funktioner:

Tool til statusovervågning og til Client-udskrifts-status-monitoren er et softwareprogram til overvågning af lokale printere og netværksprintere. Det viser informationer om den aktuelle printerstatus inklusive tonerbeholdningen osv. Ved udskriftsfejl giver status-monitoren brugeren en melding med en fejlbeskrivelse. Adgang til Status Monitor er via printerdriveren. Status Monitor 3 (STM3) er lagt i Epson-printerdriverne.

EpsonNet Print er et udskriftstool til mindre TCP/IP-netværker, som ligger på en CD med EpsonNet-interfacekortet. Med EpsonNet Internet Print kan du udskrive i et TCP/IP-miljø helt uden server i netværket. Denne utility kan gennemsøge begge printere i samme segment samt dem, der befinder sig bag en router.
EpsonNet Internet Print er en utility, som understøtter udskrivning via internettet, og som egner sig til fjernudskrivning via Internet Printing-protokollen til Windows 98/95/NT 4.0.