Store fotografer lægger deres i arbejde i hænderne på Epson

Epson Perfection-scannerserien er ideel til professionelle eller avancerede hobbyfotografer, som ønsker en film- og fotoscannerløsning af meget høj kvalitet.

Fleksibel scanning af høj kvalitet

Frembring fremragende scanninger af alle gængse filmtyper og digitalisér arkiverne problemløst med volumen- og batchscanning. Du kan endog genopfriske specialhukommelsen ved at lade gamle billeder komme til nyt liv med DIGITAL ICE–teknologierne og Epson Easy Photo Fix. Takket være de patenterede Epson-teknologier som Dual Lens-systemet og Matrix CCD kan du skabe fantastiske resultater kombineret med scanning på professionelt niveau og farvemanagementsoftware.

Introduktion af nye standarder

Vi har indført nye standarder til flatbedfilm- og fotoscannere med en opløsning på op til 6400 dpi og en optisk tæthed på 4,0 DMax. Sammen med "High Pass Optics", professionel software og farvemanagementtools kan kvaliteten og produktiviteten ikke overgås.

Så nu får du endnu mere..

Til professionel standard-fotoreproduktion leverer Epson Perfection Serie dig hastighed og fleksibilitet samt de nødvendige funktioner.