Fremragende ydelse, som du kan stole på.

Vores printere, scannere og projektorer leverer en fremragende driftssikkerhed. Lette at betjene, administrere og vedligeholde leverer de kvalitetsløsninger til en pris, som dit budget kan klare. Uundværlige, hvis du omgående skal udskrive resultater og data i nødsituationer.

Projektorer

På grund af deres enestående egenskaber er vores projektorer meget lette at installere, og du får et ultra-skarpt billede – selv i lyse omgivelser. Lavt strømforbrug sikrer reducerede driftsudgifter. Uanset om du skal bruge en installationsprojektor til møder og uddannelsesformål, en kortdistancemodel til anvendelse sammen med en interaktiv whiteboard eller en model, der er let at bære, så har vores serie en projektor, der er ideel til dine krav.

Laserprintere

Vores serie af farve- og sort-hvid-printere leverer udskrifter i højhastighed og af bedste kvalitet med egenskaber, som opfylder de mest krævende arbejdsmiljøers krav. Multifunktionsapparater kan anvendes til områder, hvor der især skal tages hensyn til den manglende plads. Den største del af serien er Energy Star- certificeret for lavere strømforbrug, og derfor er driftsudgifterne også væsentligt lavere. Der kan opnås yderligere besparelser med Epson kvalitets- og Multipack-tonerkassetter.

Nåleprintere

Som højhastighedsprintere er nåleprintere ideelle til udskrivning af skadestue-anvisninger. De er det rigtige valg, hvis god økonomi og let vedligeholdelse har højeste prioritet. Vores serie af 9-nåle- og 24-nåle-printere indeholder optioner til både lavt og højt udskriftsforbrug.

Scannere

Omdan dine papirdokumenter, kontrakter og fakturaer til elektroniske online-dokumenter med Epsons scannerserie. OCR-teknologien til tekstgenkendelse gør det mulig at omdanne indlæste dokumenter til tekst, der kan bearbejdes, mens den automatiske dokumentbearbejdning forbedrer effektiviteten. Elektroniske dokumenter er nu lettere at udlæse til andre, og værdifulde data kan beskyttes mod tab ved brand, tyveri eller skader.

Armbånds- og etiketprinter

Nu er det muligt at udskrive patientarmbånde i helfarveudskrift samt udskrive vandfaste og temperaturbestandige etiketter ved behov. Det kan vi takke vores revolutionære Epson TM-C3400 etiketprinter for – den første af denne slags! Specielt udviklet til sundhedsvæsenet udskriver den kvalitetsfotos, tekst og stregkoder, som er modstandsdygtige nok til anvendelse inden for den praktiske sygepleje.

CD- og DVD-kopiering

Tag backup og gem patientfiler og andre vigtige data med Epson Discproducer PP-1000. Den er lige så let at bruge som en kontorprinter og producerer mellem en og 100 disketter afhængigt af behovet. Udskrifterne er vandtætte og løber ikke ud, hvilket er en ekstra sikkerhed. Netværks- og sikkerhedsversioner leveres ligeledes.