Få optimale resultater

Hvis du lægger dit arbejde i Epsons hænder, kan du stole på resultater af præcis kvalitet. Brug vores udskriftsteknologi sammen med vores udskriftsmedier, og få en kombination, som ikke kan overgås.

Knivskarpe og præcise tegninger

Tegninger kan udskrives på mange præsentationsmedier som f.eks. transparent papir og normalpapir. Der findes flere økonomiske papirtyper til stregtegninger, som opnår en enormt høj streg-/tegn-præcision.

Ønsker du farve?

Til præsentationer kan der vælges mellem mange typer fotopapir, mat papir og posterkarton, bl.a. rullemedier og kvalitets-enkeltark med forskellige overfladestrukturer og helt moderne Fine-Art-medier til kunsttryk.

Du kan vælge mellem en mat eller en skinnende overflade. Du kan vælge en tekstiloverflade eller fast posterkarton med en tykkelse på op til 1,5 mm samt mellem rullepapir eller enkeltark af høj kvalitet.

Indendørsarkitekter værdsætter den nemme anvendelse af Epson-substrater med Epson-maskinerne til vand- og opløsningsmiddelbaserede udskriftsmedier.

Optimale resultater opnås med de professionelle Epson-blæktyper

Epson-medier er specielt udviklede til anvendelse med Epson UltraChrome Ink og skaber levende farver og imponerende udskrifter i sort-hvid.