Samme vedvarende kvalitet og høje produktivitet

Epson MicroPiezo-inkjetteknologien leverer netop den høje ydelse og udskriftskvalitet, som kommercielle udskriftsudbydere og deres kunder forventer. Derved optimeres arbejdsprocesserne med hensyn til tid og udgifter.

Avanceret teknologi – brugervenlig og nem at vedligeholde

Anvendelse af Epson-inkjetteknologien inden for kommerciel udskrivning giver relativt nem vedligeholdelse og problemløs drift sammenlignet med de traditionelle eller andre digitale udskriftsprocesser.

Blæk på vandbasis

Miljøteknisk er det en ægte fordel, hvis man kan anvende vandbaseret blæk til trykning på tryksubstrater, som ikke kræver en speciel belægning. Miljøbeskyttelse er et vigtigt aspekt ved alle Epson-teknologier. Denne udskriftsteknologi blev præsenteret første gang som prototype for den digitale etikettrykmaskine fra Epson ved LabelExpo i 2007 og kommer snart på markedet som produktionspresse.

En nyt, spændende tiltag

Ved samarbejde med førende producenter inden for branchen kan Epson tilbyde et nyt tiltag til digital etiketteproduktion fra farveadministration til medie- og overfladeoptioner. Derved bliver hurtige digitale udskriftsordrer nemmere og mere økonomiske for alle trykkerier.