Et økonomisk valg, som kan sætte gang i omsætningen

Fra detailhandlen, sundhedsvæsenet og rejseindustrien til uddannelses- og regeringsinstitutioner – Epson Stylus Pro-inkjetprinterne producerer forrygende postere, displays, bannere og skilte.

Så hvorfor vælge Epson?

Et printervalg, som er det rigtige til dit miljø.

Uanset om du har brug for en kompakt A3+ desktopmodel eller en højproduktiv 64-tommer-printer får du altid samme avancerede teknologi.

Blæk, som leverer farvepræcision og stabilitet, som er svær at overgå.

Alsidig mediebearbejdning

Matteret eller med højglans, stof, Backlitfolie eller stift karton på op til 1,5 mm – alt er let at bearbejde. Endvidere er der mulighed for rullepapir og kvalitetsudskrifter på ark.

Hastighed, driftssikkerhed og konsistens, hvis du bruger Epsons enestående Micro Piezo-printhoved.

Micro Piezo-printhoveder giver Epson-printerne mulighed for blækdråber med Ultra Micro-punktstørrelse helt ned til 3,5 pikoliter (finere end menneskehår). Disse bittesmå dråber garanterer fantastiske resultater på Epson-papir, med garanteret støjfri tekstbilleder og højhastigheder på op til 2880 x 1440 dpi.

Let at bruge og vedligeholde

De intuitive kontroller hjælper til ukompliceret installation og betjening, selv om medarbejderne ikke er teknisk uddannede. Den avancerede teknologi betyder, at Epson Stylus Pro-inkjetprinterne er driftssikre og brugervenlige og produktive.

Økonomisk

Blækpatroner med høj kapacitet sparer tid og penge.