Fremragende ydelse til CAD- og GIS-udskrift

Det bedste fra begge verdener. Fremragende linjenøjagtighed i tegningsmodus skaber skarpe, klare udskrifter på linjeret eller ulinjeret papir; den smukke farvekvalitet betyder, at du kan producere flotte 3D-gengivelser og illustrationer.

Hvorfor vælge Epson?

Et printervalg, som er det rigtige for virksomheder

Uanset om du har brug for en kompakt A3+ desktopmodel eller en højproduktiv 64-tommer-printer får du altid samme avancerede teknologi.

Blæk, som leverer farvepræcision og stabilitet, som er svært at overgå.

Hastighed, driftssikkerhed og konsistens, hvis du bruger Epsons enestående Micro Piezo-printhoved.

Micro Piezo-printhoveder kan anvende op til 8 eller 10 separate blækkanaler og 180 eller 360 dyser med fin mikroindstilling pr. farve. Det betyder usædvanligt skarpe, støjfri billeder med højhastighed, med en opløsning på 1440 til 720 dpi.

Fleksibilitet ved valg af medier

Tegninger kan udskrives på en lang række præsentationsmedier inklusive på backlitfolie, linjeret og ulinjeret papir. Du kan vælge matteret papir eller papir med højglans, stof eller stift karton på op til 1,5 mm med mulighed for rullepapir og udskrivelse af ark i høj kvalitet.

Let at håndtere

De intuitive kontroller hjælper til ukompliceret installation og betjening, selv om medarbejderne ikke er teknisk uddannede. De brugervenlige interfacer kan fjernbetjenes.

Produktiv og driftssikker

Den avancerede teknologi betyder, at Epson Stylus Pro-inkjetprinterne er hurtige, driftssikre og brugervenlige.

Økonomisk

Blækpatroner med høj kapacitet sparer tid og penge.