Få et kreativt og kommercielt forspring

Epson leverer en forbløffende kvalitet og holdbarhed til produktion af displays til foto- og kunstudstillinger, eller hvis du vil sælge dine udskrifter til samlere.

Så hvorfor vælge Epson?

Et printervalg, som er det rigtige for virksomheder

Uanset om du har brug for en kompakt A3+ desktopmodel eller en højproduktiv 64-tommer-printer får du altid samme avancerede inkjetteknologi. Du kan endog vælge at forpagte dit eget In-Studio-laboratorium, så du har kontrol over hele forløbet fra optagelse til udskrift.

Blæk, som leverer farvepræcision og stabilitet, som er svær at overgå.

Hastighed, driftssikkerhed og kvalitet, hvis du bruger Epsons enestående Micro Piezo-printhoved.

Micro Piezo-printhoveder giver Epson-printerne mulighed for blækdråber med en Ultra Micro-punktstørrelse helt ned til 3,5 pikoliter (finere end menneskehår). Disse bittesmå dråber garanterer fantastiske resultater på Epson-papir, med garanteret støjfri tekstbilleder og højhastigheder på op til 2880 x 1440 dpi.

Et spektrum af professionelle medier

Vælg ud fra et spektrum af professionelle foto- og Fine Art-papirer inklusive ruller og ark af høj kvalitet med de forskelligste overfladestrukturer og de nyeste Fine Art-papirer. Selv karton med en tykkelse på op til 1,5 mm understøttes af de fleste Epson-storformatprintere.

Let at bruge og vedligeholde

De intuitive kontroller hjælper til ukompliceret installation og betjening, selv om medarbejderne ikke er teknisk uddannede. Den avancerede teknologi betyder, at Epson Stylus Pro-inkjetprinterne er driftssikre og brugervenlige og produktive.

Økonomisk

Blækpatroner med høj kapacitet sparer tid og penge og giver mulighed for udskrivning af nattebilleder.