Epson er og har været ekspert inden for udskriftsindustrien i mere end 40 år og har åbnet op for og finjusteret den højtudviklede teknologi, som bruges til præcis reproduktion af kunstværker. Du kan også udnytte fordelene ved de nye muligheder ved at udarbejde en bredere vifte af begrænsede oplag via deltagelse i Epsons digigrafi-program.

Epson-digigrafi – et symbol på originalitet og kvalitet

Takket være Digigraphie™ kan kunstscenen nu udnytte alle fordelene ved den digitale teknologi. Digigraphie™ giver fotokunstnere, malere og museer mulighed for at anvende den avancerede udskriftsteknologi fra Epson til udarbejdelse af begrænsede oplag af kunstværker, som er forsynet med certifikat – garanteret med fremragende kvalitet og lang holdbarhed. 

Teknologi, som puster nyt liv i kreativiteten

Hvis du overdrager dit arbejde til Epson, kan du regne med fantastiske og holdbare resultater, som altid er konsistente. Med de progressive generationer for UltraChrome-blæk – inklusive den nyeste UltraChrome High Dynamic Range (HDR) - kan du producere alt – fra subtile gråtoner til levende farver og skygger i Airbrush-kunsten. Micro Piezo-printhovedet sørger for optimal præcision og leverer konsistente, billedtro reproduktioner med høj hastighed.

Usædvanlig kvalitet og holdbarhed

Du får en reproduktion, der er så præcis og med så høj billedkvalitet som aldrig før – smukke, ægte hudtoner, intensive farver og et fantastisk udvalg af udskrifter. Resultaterne holder i lang tid og ser altid ens ud ved alle lysforhold.

Et stort udvalg af medier

Vælg ud fra en række professionelle Epson-papirsorter for at reproducere kunstværkets præcise farve, atmosfære, look og overflade. Ved anvendelse af Digigraphie™ har du adgang til certificerede papirer, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder.