Netværksløsninger for øget produktivitet

Epson leverer et komplet sortiment af kompatible netværksinterfacer til anvendelse med vores laserprintere. Sammen med Epson-partnerne gør vi det så nemt og enkelt som muligt for dig at tilslutte dine Epson-Business-printere til netværket.

Hvis din printer ikke kan bruges i netværk, kan en Epson-printserver klare den hurtige og problemløs opbygninger af en forbindelse til dit netværk.

Partnere, der anbefales af Epson

Vi har indgået partnerskab med de følgende virksomheder, så du kan vælge en printserver, der passer til dine krav.

SEH

Under Premium-mærket InterCon leverer SEH et omfattende sortiment til netværks-interfacekort til Epson-udskrivningsapparater med en USB-stikforbindelse af type B. Udvalget omfatter Epson-interfacekort til FastEthernet, TokenRing og 802.11b WLAN samt den eneste printserver på markedet af type B til FTTD-netværkskabel (Fiber-To-The-Desk/glasfiber til skrivebordet). Vigtige fordele er bl.a.:

IPS-udskrift med AXIS-printservere

Axis Host-to-LAN-printserverserien er en fleksibel og økonomisk løsning til udskrivning via LAN fra dine AS/400-Mainframe-computere og arbejdsstationer/servere. Ud over alle de normale Axis-printserveres funktioner omfatter tilbuddet en Businessklasse-support til udskrivning med IBM-hostsystemer via TCP/IP- og SNA-protokol med et SMA-udvalg via TCP/IP inklusive TN3270E og TN5250S, SCS samt IPDS-datastrømme. Host-to-LAN-serien fra Axis sætter nye standarder. Disse produkter giver mulighed for højhastighedsudskrivning fra et netværkspunkt til et andet, uden at der kræves ændringer i programmer, hostbaserede konverteringsprogrammer eller mellemkoblede servere på det fjerntliggende LAN.

Printserverne med indbygget HTTP-server og effektiv installationsassistent til IBM-sessions kan installeres og administreres via en normal browser. Du skal kun indtaste printserverens IP-adresse i browserens adressefelt for at kontrollere en vilkårlig Axis-printserver i dit netværk. Ved hjælp af en enestående funktion kan brugeren udnytte et digitalt kopieringsapparats efterbehandlingsmuligheder. Uden at programmer eller drivere på IBM-hostsystemet skal ændres, kan funktioner som hæftning, hulning og kopiering aktiveres. Denne mulighed kan bruges i alle netværkssystemer som IBM, UNIX, DOS etc.

EpsonNet Management Tools

Vores interne og eksterne printservere leveres med softwareprogrammer på CD-ROM eller lagt i interfacet. Disse programmer anvendes til installation af printmiljøet, hvis der installeres en ny printer i et netværk, eller hvis netværket oprettes for første gang. Systemadministratorer kan derved nemmere kontrollere printerne fra en arbejdsstation på afstand eller fra en maskine i LAN.

EpsonNet WebManagerGiver mulighed for omgående identifikation af alle printere i netværket og har en række nyttige funktioner som:

EpsonNet WebManageret webbaseret softwareprogram til administration af Epson-printere i Windows-miljø (kan dog også anvendes på en MAC eller en PC). Programmet installeres på en server og anvendes hele tiden. Netværksadministratorer kan dermed nemt og enkelt konfigurere og overvåge netværksprintere. Programmet ligner EpsonNet Config, men er mere dynamisk og aktivt ved printeradministration i netværket. Problemer registreres og afhjælpes fra et sted på afstand. Papirindtrækket, det resterende papir, tonerforbruget, printermodus og -ekstraudstyr (duplex, papirkassette, mailboks osv.) overvåges.