Stabile løsninger, som du kan stole på

At følge med den tekniske udvikling er nu om stunder en nødvendighed, men samtidig skal produkterne være sikre, økonomiske og til at stole på. Takket være den stabile forarbejdning og pålidelige ydelse garanterer vores projektorer, printere og scannere en vedvarende sikker drift.

Projektorer

Vores sortiment af projektorer klarer de vanskeligste rumlige krav og er også velegnede til brug i støvede og tilrøgede rum. Til arrangementer i rum af alle former og størrelser leveres der bærbare og fast installerede modeller eller modeller med kort projektionsafstand. Vores enestående, særligt lysstærke E-TORL-lampe giver også klare billeder i belyste rum. Med passwordbeskyttelse for ekstra sikkerhed og ubekymrethed.

Laserprintere

Vores sort-hvid- og farveprintersortiment til formaterne A4 til A3 har udvidet sikkerhedstilbehør, som opfylder dine behov. Sortimentet, som er udviklet til økonomisk drift, opfylder de strenge Energy-Start-retningslinjer for lavt strømforbrug. Udvalget består af robuste modeller til avancerede udskriftsopgaver af højeste kvalitet. Multifunktionsapparater er et godt valg, hvis optimal rumudnyttelse har højeste prioritet.

Nåleprintere

Vores nåleprintere er den ideelle løsning for arbejdsintensive miljøer, hvor hurtig, økonomisk og driftssikker udskrivning har høj prioritet. De driftssikre nåleprintere med 9-nåls-matrix egner sig perfekt til intensiv brug i mindre rum. Til udskrifter i brevkvalitet anbefales nåleprintere med 24-nåls-matrix.

Scannere

Epson-scannere har en automatisk forbedring af dokumenter og OCR-teknologi til konvertering af scannede tekster til et redigerbart format. På denne måde kan store mængder formularer og kontrakter og arkiverede dokumenter administreres, og følsomme data kan sikres mod tab på grund af brand, tyveri eller skader. Tegninger, kort og fotografier kan indscannes i høj opløsning.