Særdeles driftssikre og fordelagtige løsninger

Vores produkter opfylder alle krav hos myndigheder og administrationer – fra udvidede kontrol- og administrationsfunktioner til direktiv-overensstemmelse for elektroniske myndigheder (E-Government). Med projektorerne, printerne og scannerne fra Epson når du dine mål, uden at gå på kompromis med kvalitet og ydelse.

Projektorer

I vores sortiment af økonomiske projektorer finder du en løsning til rum af enhver størrelse – fra det lille kontor til konferencesalen. Lette, bærbare modeller egner sig perfekt til præsentationer og kurser på stedet. Alle projektorer er nemme at installere og anvende. De har nyudviklede funktioner til endnu mere energieffektiv drift. Projektorerne kan fjernvedligeholdes og fjernstyres via netværk.

Laserprintere

Vores sort-hvide- og farveprintere har udvidede kontrol- og administrationsfunktioner som f.eks. EpsonNet JobTracker, EpsonNet Authentication Print og Webmanager, så sikkerhedskrav, som ofte stilles af myndigheder og administrationer, kan opfyldes. Vores printere, som er udviklet til økonomisk drift, opfylder de strenge Energy-Start-retningslinjer for lavt strømforbrug.

Nåleprintere

Vores nåleprintere er den ideelle løsning for arbejdsintensive miljøer, hvor hurtig, økonomisk og driftssikker udskrivning har høj prioritet. Til lette og intensive udskriftsopgaver i mindre rum leveres der et udvalg af driftssikre nåleprintere med 9-nåls-matrix. Nåleprintere med 24-nåls-matrix egner sig til udskrifter i brevkvalitet på arbejdspladsen.

Scannere

Få effektiviteten til at stige med automatisk forbedring af dokumenter og OCR-teknologi til konvertering af scannede tekster til et redigerbart format. På denne måde kan store mængder formularer og kontrakter administreres, og følsomme data kan sikres mod tab på grund af brand, tyveri eller skader. Tegninger, kort og fotografier kan indscannes i høj opløsning til langvarig lagring eller elektronisk fordeling.