Teknologi til undervisningen - til inspirerende og engageret indlæring

Vores printere, scanner og projektorer er udviklet til de specielle krav på uddannelsesområdet. De er stabile til det daglige brug og har særlige sikkerhedsfunktioner. Vores stærke og dog overkommelige produkter gør det lettere at lære, ligegyldigt hvilket budget du har til rådighed.

Projektorer

Vores store udvalg af projektorer er egnede til alle undervisningsmiljøer fra det lille klasseværelse til det store auditorium. I vores sortiment findes projektorer med meget lav projektionsafstand til interaktiv undervisning med whiteboard samt ekstremt sikre projektorer med tyverisikring. Projektorer med netværkstilslutning kan nemt overvåges af en eneste profil i netværket.

Laserprintere

Farve- og sort-hvid-laserprintere fra Epson leverer meget hurtige kvalitetsudskrifter til lave driftsudgifter. Vores nye printere har modtaget udmærkelsen Energy Star på grund af det lave strømforbrug. Med vores High-Capacity- og Multipack-tonerpatroner sparer du væsentlig i forhold til køb af enkeltpatroner. Til optimal rumudnyttelse egner en multifunktionsprinter sig bedst, da den har alle de forskellige funktioner forenet i en maskine.

Nåleprintere

Vores udvalg af nåleprintere opfylder dine udskriftsbehov, hvis du først og fremmest fokuserer på god økonomi og nem vedligeholdelse. Driftssikre nåleprintere med 9-nåls-matrix leveres både til lette og intensive udskriftsopgaver i begrænsede rum. Nåleprintere med 24-nåls-matrix egner sig til udskrifter i brevkvalitet på arbejdspladsen.

Scannere

Vores alsidige scannere er det perfekte hjælpemiddel til undervisning med whiteboard eller til rationalisering af administrationen. Ved scanning bruges afrastningsfilteret og ADE-teknologier. Derved kan du fremstille billeder i professionel kvalitet til kunst og design. Ved hjælp af tekstgenkendelsessoftware (OCR) kan du omforme indscannede billeder til tekst og bearbejde dem på computeren.