Optimal registrering og indsættelse af checks

Præcision, ydelse, pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed: Epson-checkscannerne leverer alle disse fordele ved brug af nyudviklede teknologier. Den elektroniske registrering af checks bliver nem - både til detailhandlere og til pengeinstitutter.

Fjern-indfrielsesservice (Remote Deposit Capture, RDC) til butikshandlende

Forestil dig, at checkene kommer direkte ind på din konto, uden at du skal i banken. Med Epson-checkscannere registrerer du hurtigt et digitalbillede af checken. Nemt og hurtigt – du sparer tid og har hurtigere rådighed over pengene.

Fordele for bankfilialer

Ved investering i en checkscanner sparer pengeinstitutterne ikke kun driftsudgifter, men forbedrer også kundernes trofasthed, da pengene hurtigere er til rådighed. Uafhængigt af, om checkene indscannes på kontoret eller ved kundedisken, så opnår du altid præcise, hurtige og sikre resultater.

Fremragende præcision er herved standard

Fejl koster tid, penge og troværdighed. Så stol derfor på Epson. Epson TM-S1000 hører til de mest præcise MICR-maskiner i denne klasse. Den dobbelte checkgenkendelse forhindrer opkrævning flere gange??, og den integrerede stempelenhed forhindrer dobbelt bearbejdning.

Stor ydelse på lille fod

Med den multifunktionelle TM-J9000 kan du udnytte den disponible plads på kundedisken optimalt. Denne effektive checkscanner indeholder en integreret inkjetprinter. Så kan du scanne med MICR-præcision og udskrive praktisk i høj opløsning – alt sammen med et kompakt apparat.

Brugervenligt design

Epson-produkter er brugervenlige og lette at vedligeholde. Til brug af Epson TM-S1000 eller TM-J9000 kræves der ingen særlig oplæring. Scanningen er nem at udføre, udskiftningen af stempelenheden eller udskriftspatronerne er hurtig og enkel.

Check-scannere

Sammenlign op til tre produkter:

Epson TM-S9000MJ Series

Skriv en bedømmelse

3-i-1-scanner og -printer

  • Checkscanner/-printer
  • Bredt påtegningsområde
  • Hurtig udskrivning af kvitteringer

Tilføj for at sammenligne

Epson TM-S2000MJ Series

Skriv en bedømmelse

Check- og tilgodebevisscanner

  • 2-i-1-scanning/-påtegning
  • Hurtig og præcis
  • Bredt påtegningsområde

Tilføj for at sammenligne

Epson TM-S1000 Series

Skriv en bedømmelse

Cheque and coupon scanner

  • Cheque and coupon scanning
  • Outstanding MICR accuracy
  • Up to 60 cheques per minute

Tilføj for at sammenligne