Farve til absolut sikker etikettering

En lille ændring kan betyde en stor forbedring inden for sundhedsvæsenet. Med farvede etiketter kan menneskelige fejl undgås. Eksempel:

Udlevering af medikamenter – præcist og sikkert

Med et patientfoto på den ordinerede medicin sikrer du, at den rigtige patient får den korrekte behandling. Det er især vigtigt på sygehuse, klinikker og plejehjem, hvor patienten ikke selv henter sin medicin. Farvekoden til vigtige informationer gør det lettere at kontrollere den rigtige dosis og udlevere den på det rigtige tidspunkt.

Bedre patientpleje

Tydelige og nøjagtige informationer på et patientarmbånd er enormt vigtige. I en nødssituation er det let at registrere allergier, advarsler og blodgrupper ved hjælp af farvesymbolerne. Med Epson TM-C3400 kan du også udskrive 2D- og 3D-stregkoder, hvilket betyder, at informationerne straks er til rådighed. Med farveetiketter sikres det ved ombæring af mad, at patienten får den diæt, der er ordineret.

Sikre etiketter og nem identificering

Etiketterne, der udskrives med Epson TM-C3400 klarer endog de laveste temperaturer og egner sig derfor til bankblod og prøver. Etiketterne kan kodes sikkert, så fortroligheden ved patientdataene overholdes. Verden over mener plejepersonalet, at anvendelse af farver til vigtige informationer (f.eks. prioritet, type og oprindelse) sparer tid og reducerer fejl.

Hurtig udskrivning i sundhedsvæsenet

På sygehuse og klinikker og overalt, hvor der kræves udskrevne etiketter, kan du stole på de pålidelige Epson-printere (TM-C3400, TM-L90, TM-L60). Vores termoprintere til kasseboner som f.eks. den velkendte Epson TM-T88IV udskriver tydelige kasseboner og lister til apoteker og farmaceuter.