Sikkerhed og tillid: Med Epson er du på den sikre side

Da internettet efterhånden anvendes inden for alle brancher, tager mange virksomheder emnet sikkerhed meget alvorligt. For helt at være på den sikre side har Epson udviklet sikre udskriftsløsninger sammen med en række partnere.

Epson-løsninger til sikker udskrivning

1.) EpsonNet Authentication Print-teknologi

Med EpsonNet Authentication Print-teknologien i Epson-laserprinterne beskytter du din intellektuelle ejendom og dine fortrolige dokumenter ved udskrivning. EpsonNet Authentication Print-teknologien er kompatibel med de fleste af vores laserprintere. Med denne teknologi sikres det, at kun personer, som har identificeret sig med deres magnetkort, modtager et bestemt dokument.

Detaljerede informationer kan findes her.

2.) PIN-kode til berettigede brugere

Udskriftsordrerne kan sikres med et PIN-nummer, så fortrolige udskrifter ikke kommer i hænderne på uvedkommende. Indtast dette nummer, når du sender udskriftsordren til printerens harddisk. På printeren indtaster du dit PIN-nummer, og ordren udskrives, mens du står ved siden af.

Detaljerede informationer kan findes her.

3.) Epson Printserver IP-begrænsning

Vores printservere understøtter IP-filtreringen for sikker netværksadgang til printeren. Installationen er meget nem med EpsonNet Config. IT-managere kan tillade eller spærre adgangen til printeren ved at indtaste op til 16 IP-adresselister.

En eksempelvisning kan du finde her.