Epson: Et stort antal løsninger til dokumentadministration

Selv om digitale kopimaskiner og multifunktionsapparater er udstyret med moderne funktioner, som lever op til markedets krav, er omdannelsen af papirdokumenter til elektroniske data ikke altid den nemmeste løsning på kopimaskiner. Derfor er der stadig behov for dokumentscannere til mange anvendelser. I dette afsnit præsenterer vi løsninger til dokumentadministration, som giver bedre resultater for dig og din forretning.

Tegngenkendelse (OCR) eller scanning i e-mail. AcuLaser CX11N indeholder endvidere følgende software:

STS

Tilliden til det digitale erhvervsliv er af afgørende betydning i en tid, hvor forretningsmæssige strategier til computersikkerhed står øverst på dagsordnen. Afmaterialiseringen af dokumentstrømmen og -processerne er blevet virkelighed for mange virksomheder i dag. Det strækker sig over alle dokumenter og forretningsprocesser. Udviklingen af de nødvendige programmer til det digitale erhvervsliv er ikke mulig uden opbygning af et miljø, der er præget af ægte tillid. I denne sammenhæng bidrager STS Group med deres knowhow til erhvervslivets mange behov med en kombination af nyudviklede teknologier, som garanterer fortrolighed, holdbarhed og juridisk værdi for digitale dokumenter.

Detaljerede informationer kan findes på www.group-sts.com.

Open Bee

Virksomheden Open Bee, som har afdelinger i Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Tunesien, har specialiseret sig i løsninger til dokumentadministration siden år 2000.

Open Bee leverer et softwareprogram, som straks er klar til brug, samt tilpassede softwareudviklinger til specielle problemstillinger. Endvidere leveres der mange supplerende løsninger, som forbedrer den fælles brug og adgang til informationer i virksomheden væsentligt.

Detaljerede informationer kan findes på www.myopenbee.org